Totul despre tratamentul cu Acidul Hialuronic Teosyal®

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Îmbătrânirea și efectele ei erau inevitabile până acum câțiva zeci de ani. În prezent, îmbătrânirea se poate amâna cu ajutorul unui stil de viață sănătos, care include mișcare și alimentație. De asemenea, efectele acesteia asupra pielii, părului și corpului pot fi contracarate și îmblânzite cu ajutorul tratamentelor dermatologiceestetice și corporale. Nu este niciodată momentul să lași ridurile, liniile sau oboseala acumulată să-ți modifice aspectul feței, iar a acționa din timp înseamnă că îți vei păstra aspectul în care te simți cel mai bine, cât mai mult timp.
Principala substanță din corp pentru menținerea prospețimii, hidratării și tinereții tenului este Acidul Hialuronic.

Există zeci de produse pe bază de Acid Hialuronic și poate fi dificil de ales între diferitele mărci precum Juvederm, ProfhiloSaphya, Stylage, Restylane sau Teosyal®. Specialiștii în estetică medicală Doctor SKiN au creat un mic ghid despre ce poate face revoluționarul Teosyal® pentru tine.

Mai mult decât estomparea ridurilor și restabilirea volumului, scopul unui filler dermic este de a oferi feței un aspect natural atractiv. Fillerele tradiționale cu Acid Hialuronic sunt injectate în mod obișnuit în zonele feței pentru a accentua conturul sau trăsăturile faciale.

Soluțiile Teosyal® și RHA® produse de laboratorul elvețian Teoxane® sunt concepute pe baza metodei „Preserved Network”, mai exact, menține proprietățile vâscoelastice naturale, în ideea că trăsăturile faciale trebuie să arate mereu bine, chiar și atunci când mimica feței este nemișcată.

Totul despre tratamentul cu Acidul Hialuronic Teosyal® - Doctor SKiN

Acidul Hialuronic din compoziția produselor Teosyal® are o elasticitate foarte mare, similară cu cea a unei benzi de cauciuc, astfel că se nu se observă atunci când fața se mișcă, iar aspectul general rămâne mereu unul natural. Este practic un filler dermic, care poate umple buzele, ridurile, golurile de sub ochi, restabili volumul pierdut de la nivelul feței și se poate folosi inclusiv pentru a reduce aspectul cicatricilor.

Ce este Acidul Hialuronic Teosyal®?

Teosyal® este un Acid Hialuronic care se injectează în piele pentru a susține structura pielii, prevenind și tratând liniile fine și ridurile, hidratând în același timp în profunzime dermul. Teosyal® a intrat pe piață în 2004 și a devenit rapid popular în întreaga lume. Este în prezent folosit de mii de femei și bărbați care-și doresc să obțină o piele mai netedă și mai întinsă. În același timp, Teosyal® oferă cea mai versatilă gamă de produse de tip fillere cu Acid Hialuronic, de origine 100% non-animală, complet resorbabile, pentru un tratament global și personalizat.

Tratamentele antirid Teosyal® îndepărtează semnele îmbătrânirii fără durere, fără bătaia de cap a unei intervenții chirurgicale și a unei investiții inaccesibile din punct de vedere preț. Toate produsele Teosyal® sunt pe bază de Acid Hialuronic, substanță care se regăsește în mod natural în piele, dar a cărui cantitate scade pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pielea se usucă, devine fragilă, iar într-un final apar și primele riduri. În acest stadiu intervine Teosyal®. După ce este injectat în derm, fillerul completează în mod eficient această deficiență de Acid Hialuronic, datorită componenței sale. În plus, reușește să combată îmbătrânirea, să rejuveneze pielea, iar prin hidratarea pielii să restabilească volumul pierdut din zona sub-dermică.

Gama Teosyal a dezvoltat șapte produse diferite, adaptate oricărei nevoi dermatologice și estetice: de la Teosyal Thin Lines, pentru liniile fine și ridurile superficiale, până la Teosyal Kiss, folosit pentru a da volum buzelor. Toată gama este aprobată de MHRA în Marea Britanie și a obținut și prestigioasa certificare FDA în SUA, grație eficienței sale în restaurarea și corectarea semnelor faciale de îmbătrânire.

În clinicile Doctor SKiN, poți să beneficiezi de următoarele tratamente cu Teosyal:

Acid Hialuronic față, gât, decolteu

Teosyal PureSense Redensity I

Teosyal PureSense Redensity I este un tratament de mezoterapie, potrivit pentru față, gât, decolteu și mâini. Tratamentul constă în mai multe injecții administrate în derm, fapt ce permite răspândirea uniformă a Acidului Hialuronic și a complexului dermo-restructurant în piele.

Pentru rezultate optime, experții recomandă 3 ședințe consecutive cu Teosyal PureSense Redensity I, la intervale de 3 săptămâni.

Pentru a menține rezultatele, sunt necesare doar 3 ședințe anuale.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale complexului Teosyal PureSense Redensity I este că efectul său durează până la 18 luni și se poate folosi pe față, gât și decolteu.

Beneficiile Acidului Hialuronic Teosyal PureSense Redensity I

  • hrănește și restabilește echilibrul hidro-lipidic pielii

  • îmbunătățește densitatea pielii și îi redă fermitatea

  • îmbunătățește textura și tonusul pielii

  • îmbunătățește aspectul cearcănelor adâncite

  • produs ideal pentru un efect de rejuvenare facială generală

  • efect de lungă durată

  • rezultate naturale, fără riscuri pentru sănătate.

Teosyal PureSense Redensity I hidratează, conferă densitate și prospețime pielii, datorită formulei sale unice, un amestec de Acid Hialuronic reticulat și non-reticulat. Atunci când ești în căutarea unui “beauty booster” performant pentru a-ți îmbunătăți calitatea generală a pielii, alege Teosyal PureSense Redensity I!

Teosyal PureSense Redensity II

Teosyal Redensity II este un Acid Hialuronic special conceput pentru cearcănele adâncite de sub ochi, cum nimănui nu-i place să arate mereu obosit(ă) și să aibă “ochi de raton”. Soluție non-invazivă, Teosyal se adresează în special zonei suboculare și țesutului delicat din această zonă.

Specialiștii elvețieni de la Teoxane au gândit un protocol format dintr-o singură injectare în zona delicată a ochilor: PureSense Redensity II este indicat pentru umplerea uniformă a liniilor, a ridurilor superficiale, a ridurilor fine și a ridurilor mai profunde de la nivelul pielii, precum și pentru corectarea zonelor lipsite de volum sau marcate de îmbătrânire. Compoziția pe care o are este una perfect compatibilă, fiindcă are o consistență ușoară, o coezivitate optimizată, cu funcții dermo-stimulatoare și lidocaină, pentru a anula orice disconfort.

Teosyal Redensity II este primul filler dermic care a fost dezvoltat special pentru zona canalelor lacrimale și este infuzat cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine, astfel încât, după injectare, procesul de întinerire a pielii continuă, oferind rezultate pe termen lung.

Beneficiile tratamentului cu Acidul Hialuronic Teosyal Redensity II

  • corecție imediată, cu efect natural

  • rejuvenarea zonei de sub ochi

  • întârzie îmbătrânirea din zona ochilor

  • umple ridurile și pliurile pielii

  • îmbunătățește hidratarea pielii

  • înlocuiește volumul pierdut.

Teosyal® RH4

Teosyal® RH4 este o formulă de Acid Hialuronic concepută pentru a oferi volum în zone dinamice extinse, cum ar fi obrajii și contururile feței. Vrei ca obrajii tăi să își redobândească volumul fără a avea aspect de obraji umflați, de vrăjitoare? Alege Acidul Hialuronic Teosyal® RH4, compus ideal pentru a crea sau pentru a reda volumul pierdut.

Produsul conține lidocaină, un anestezic puternic, care îți asigură o experiență de injectare mai confortabilă. Teosyal RH4 se prezintă sub forma unui gel steril, transparent, vâscoelastic, pe bază de Acid Hialuronic. Are proprietăți de întindere și rezistență de neegalat. În general sunt necesare una sau două ședințe de tratament, în funcție de adâncimea ridurilor sau de volumul care necesită compensat. Poți opta și pentru ședințe de retuș, ca să menții rezultatele dorite.

În același timp, experții folosesc Teosyal RH4 pentru a modifica anatomia pielii îmbătrânite prin umplerea ridurilor și restabilirea nivelului natural de hidratare a pielii. Mai exact, este folosit pentru a mări și ridica pomeții sau obrajii, pentru a redefini conturul facial și pentru a corecta pleoapele inferioare.

Beneficiile tratamentului cu Acidul Hialuronic Teosyal RH4

  • păstrează pielea tonifiată și catifelată

  • creează volum

  • tratează pielea lăsată ușor

  • rezultatele de lungă durată.

Acid Hialuronic buze

Teosyal® RHA KISS

Teosyal® KISS este un produs pe bază de Acid Hialuronic reticulat, special creat pentru hidratarea și mărirea buzelor, îmbunătățirea formei și armonizarea conturului acestora.

Formula este biodegradabilă, resorbabilă și conține Acid Hialuronic de origine non-animală. Teosyal® KISS se prezintă un formă de gel și are anumite proprietăți de coezivitate și elasticitate, care-l transformă într-un produs ideal pentru zona sensibilă a buzelor. Poți obține astfel un rezultat natural de lungă durată, care se ridică la nivelul așteptărilor tale.

Produsul este injectat în mod special în următoarele zone: conturul buzelor, în buze, pentru a reda volumul sau a rehidrata și a lupta împotriva simptomelor de buze uscate și strânse, la nivelul ridurilor periorale și pentru a accentua și defini arcul lui Cupidon. Rezultatele se mențin în medie până la 6 – 9 luni.

Beneficiile tratamentului cu Acidul Hialuronic Teosyal RHA Kiss

  • buze hidratate și voluptoase

  • buze mai mari, cu aspect natural

  • contur îmbunătățit al buzelor

  • rezultate de lungă durată.

Teosyal® RHA 3

TEOSYAL RHA® 3 este recomandat pentru a trata ridurile dinamice severe din partea inferioară a feței, în special șanțurile nazogeniene, ridurile marionetă și nu în ultimul rând, pentru mărirea buzelor.

Dacă formula de Acid Hialuronic reticulat și non-reticulat RHA KISS este ideală pentru un prim tratament, care are scopul de a-ți evidenția conturul buzelor și a le oferi un volum subtil îmbunătățit, Acidul Hialuronic RHA® 3 este un gel mai ferm, conceput pentru a-ți îmbunătăți substanțial conturul și pentru a aduce un volum mai consistent la nivelul buzelor.

Beneficiile tratamentului cu Acidul Hialuronic Teosyal® RHA 3

  • buze mai pline și mai voluptoase

  • ridică și evidențiază conturul buzelor

  • hidratează în profunzime buzele

  • rezultatele de lungă durată.

Care sunt etapele injectării cu Acidul Hialuronic Teosyal®?

Orice tratament de estetică medicală începe la Doctor SKiN cu o consultație GRATUITĂ la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială. Astfel, poți discuta direct și onest nevoile și obiectivele tale. Într-un final, medicul îți va recomanda fillerul dermic din gama Teosyal care este potrivit pentru tine și pentru zona pe care vrei să o tratezi. Procedura de injectare este simplă și durează în jur de 30 – 60 de minute, în funcție de numărul de zone tratate.

Datorită ingredientelor naturale ale filler-ului, procedura este mult mai ușoară și mai eficientă decât multe alte tratamente cosmetice din prezent. Dacă scopul tău final este să îți îmbunătățești zonele de pe față, gât și decolteu afectate de înaintarea în vârstă, cel mai probabil medicul specialist îți va recomanda o combinație de diferite produse sau un protocol format din mai multe ședințe. Cele mai multe probleme create de îmbătrânire pot fi inversate rapid și ușor cu fillerele dermice pe bază de Acid Hialuronic Teosyal®.

Este important de știut că produsul este 100% biocompatibil, astfel că, odată cu trecerea timpului, se va descompune și se va resorbi fără a provoca daune asupra pielii sau organismului tău.
Dacă, din orice motiv, decizi că nu dorești să continui ședințele de injectare cu Acidul Hialuronic Teosyal®, pielea ta va reveni pur și simplu la aspectul normal, după ce produsul s-a dizolvat în mod natural. În cazul în care nu vrei să aștepți, poți oricând să optezi pentru topirea acidului cu hialuronidază.

Ca să ai parte de o recuperare rapidă și ușoară, după efectuarea injecțiilor cu Acid Hialuronic, este recomandat să ții cont de aceste indicații:

  • Cu 24 de ore înainte de tratament, nu consuma băuturi alcoolice, ca să eviți vânătăile suplimentare.

  • Cu 3 zile înainte de procedură evită produsele topice (retinolii, retinoizii, acidul glicolic) sau alte produse anti-îmbătrânire.

  • Evită epilarea cu ceară sau folosirea cremelor depilatoare pe zona care urmează să fie injectată.

  • Renunță cu 7 zile înainte la suplimentele pe bază de plante precum usturoiul, vitamina E, sunătoarea sau pe bază de Omega-3.

  • După tratamentul cu Teosyal®, aplică o pungă cu gheață pe zonele tratate.

  • Timp de 4 ore, după injecție, nu ai voie să dormi cu fața pe pernă și evită să îți sprijini capul pe mâini.

  • Minimum 48 de ore nu ai voie să faci efort fizic intens.

  • Așteaptă să treacă 24 de ore pentru a te machia.

  • Timp de 48 – 72 de ore este recomandat să eviți băile fierbinți, sauna, expunerea la soare și raze UV sau până când roșeața/umflarea au trecut.

  • Evită tratamentele cu laser, radiofrecvență sau peeling-urile chimice pentru cel puțin 2 săptămâni.

Cât de sigur este tratamentul cu Acidul Hialuronic Teosyal®?

Produsele din gama Teosyal® au fost testate pe larg pentru a oferi siguranță pacienților, obținând prestigioasa certificare FDA care le atestă siguranța. Spre deosebire de alte fillere dermice, produc mai puțină inflamație și roșeață la injectare.

Cu toate acestea, există câteva situații în care pacienților le este contraindicat să folosească Acidul Hialuronic Teosyal®, iar printre acestea se numără:

  • alergii cunoscute la Acid Hialuronic sau lidocaină

  • insuficiență hepatocelulară sau boli hepatice

  • epilepsie

  • sarcina și alăptarea

  • cicatrici cheloide sau probleme de pigmentare.

Reacțiile adverse pot să apară fie în funcție de produsul ales, fie de toleranța pacientului la injectare, fototipul și/sau istoricul medical. Sunt efecte adverse frecvente, dar normale, care dispar în decurs de o săptămână, însă trebuie să fii conștient(ă) de existența lor: edem, eritem, mâncărime, pierdere temporară a sensibilității, roșeață etc.

Cel mai mare risc de complicații apare din cauza lipsei de experiență, de cunoștințe necesare și a pregătirii medicului care injectează. Din acest motiv, este imperios necesar să alegi o clinică specializată, cu o echipă medicală bine pregătită, deoarece este în joc sănătatea și frumusețea ta pe termen lung.

Vrei să afli mai multe despre ce poate face tratamentul cu Acid Hialuronic Teosyal® pentru tine? Vino la oricare din clinicile noastre, deoarece beneficiezi de produse și servicii fără compromis, la cele mai bune prețuri din piață!
Programează-te acum la ☎️031.005.10.15 sau pe contact@doctorskin.ro.

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Un comentariu la „Totul despre tratamentul cu Acidul Hialuronic Teosyal®”

  1. Mi se pare interesantă abordarea Teosyal®, mai ales metoda „Preserved Network” care vizează un aspect natural al feței, indiferent de expresii. Este esențial să ne păstrăm frumusețea naturală și să evităm aspectul “overdone”. Mulțumesc pentru informații

    Răspunde

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin