Dr. Rareș Giurgiu
Medic specialist chirurgie plastică

Dr. Rareș Giurgiu

Locațiile Doctor SKiN:

  • Baneasa
  • Drumul Taberei
  • Corbeanca

Dr. Rareș Giurgiu este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca din anul 2017; a urmat specializarea în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București, devenind Medic Specialist în anul 2022.

De ce ați ales medicina?

Totdeauna am dorit să pot aduce bucurie în viața oamenilor, iar cum cel mai de preț dar pe care oamenii îl pot avea este sănătatea, restabilirea acesteia aduce de fiecare dată o mare bucurie.
În timpul liceului am fost puțin ezitant în a trece prin tot procesul anevoios pe care îl presupune studierea medicinii, dar cum niciodată nu m-am ferit de provocări și situații dificile, am luat într-un final această decizie, pe care o consider una dintre cele mai bune decizii din viața mea. Acum nu mă văd făcând altceva, iar bucuria pacienților mei mă motivează zilnic să continui.

Cum se îmbină cariera în medicină cu pasiunea pentru frumos?

Atunci când am hotărât să urmez calea chirurgiei plastice am avut în gând faptul că e o specialitate care îmbunătățește calitatea vieții oamenilor, fie că e vorba de o procedură reconstructivă sau de una estetică.
Intervențiile estetice sunt menite să ne înfrumusețeze atât chipul sau corpul, cât și sufletul, făcându-ne să ne simțim mai bine în pielea noastră, frumosul îmbunătățindu-ne astfel calitatea vieții.

Care este cheia pentru a câștiga încrederea pacientului?

Totdeauna am ales cele mai bune intervenții pentru pacienții mei, vorbind cu ei sincer și direct despre rezultate, așteptări și posibile complicații. Atunci când pacienții pot face o alegere informată și când ulterior văd rezultate vizibile și reale, în concordanță cu ceea ce au discutat anterior cu medicul, aceștia cu siguranță vor fi fericiți și vor reveni pentru a menține rezultatele obținute.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin