Epilare definitivă cu Clarity II de la Lutronic: alege Premium!

Dacă ți s-a spus că epilarea definitivă nu funcționează în cazul tău sau ai fost dezamăgit(ă) de rezultatele obținute cu alte dispozitive laser, Clarity II este ceea ce cauți! Clarity II de la Lutronic este unul dintre mai eficiente dispozitive de epilare cu laser din lume, a cărui tehnologie reușește atunci când altele dau greș!

Platformă laser de ultimă generație, cu o tehnologie Gold Standard 2 în 1 (laser Alexandrite & laser Nd:YAG) sigură și eficientă pe orice tip de piele și pentru orice tip de fire de păr, tratând inclusiv leziuni vasculare și pigmentare. Programează-te pentru o ședință de testare gratuită!

125 lei7.499 lei

Total:

25% reducere la ședințele de întreținere [din prețul de listă al ședinței]

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

De ce să alegi epilarea definitivă cu laserul Clarity II de la Lutronic?

 • îndepărtează părul nedorit de până la 2 ori mai rapid

 • poate viza chiar și firele de păr fine, subțiri și deschise la culoare

 • dublă lungime de undă laser, de tip GOLD Standard:
  Alexandrite și Nd:YAG

 • durată optimizată a pulsului, care îndepărtează și părul fin, dar și pe cel gros

 • durată scurtă de tratament: circa 30 minute full body

 • tehnologia IntelliTrak asigură o acoperire mai rapidă și uniformă, pe zone mai mari

 • senzor de temperatură integrat, pentru mai multă eficiență și siguranță

 • epilare definitivă sigură pentru orice fototip

 • tratament personalizabil 100%

 • experiență confortabilă a tratamentului

 • tehnologie dovedită clinic de Lutronic

 • tehnologie versatilă, care tratează leziuni pigmentare și vasculare, dar și afecțiuni precum rozacee, hemangioame, telangiectazii și cafe au lait.

Alege epilarea definitivă cu laserul Clarity II de la Lutronic, dacă îți dorești să beneficiezi de o platformă laser medical grade de înaltă putere, cu una dintre cele mai avansate tehnologii disponibile în întreaga lume la momentul actual!

Clarity II este opțiunea ideală pentru toți cei care caută o soluție sigură, eficientă și personalizabilă pentru eliminarea părului nedorit. Dispozitivul de epilare definitivă iese în evidență în seria procedurilor de îndepărtare a părului, reprezentând un salt semnificativ în tehnologia utilizării laserului medical.

Proiectat de către Lutronic, una dintre cei mai respectate companii specializate în estetică și tehnologie medicală laser, Clarity II promite să revoluționeze conceptul de epilare definitivă printr-o abordare sigură, eficientă și personalizabilă.

Intrând în al treilea deceniu de existență, producătorul Lutronic colaborează cu medici de top din întreaga lume, pentru a testa și îmbunătăți eficacitatea dispozitivelor sale bazate pe energie laser. Ca să dezvolte soluții de neegalat, cu caracteristici cu adevărat inovatoare, Lutronic dedică de patru ori mai mult timp și capital în cercetare și dezvoltare, față de concurența sa. De aceea, compania se mândrește cu peste 535 de brevete patentate și în curs de patentare, la nivel mondial.

Clarity II de la Lutronic se remarcă prin introducerea unei serii de caracteristici inovatoare și tehnologii avansate, pentru ca tu să te poți bucura de pielea ta fină în fiecare zi.

Caracteristicile unice ale dispozitivului de epilare definitivă Clarity II Lutronic

 • Tehnologia patentată IntelliTrak

IntelliTrak este proiectat pentru a furniza cu precizie impulsuri de energie la o densitate suprapusă ratelor de repetiție de la 2,4 Hz, la peste 3 Hz, în funcție de fluența aleasă de către specialistul în epilare definitivă și de dimensiunile spotului ≥ 18 mm. Vârfurile indicatorului de distanță IntelliTrak de la Lutronic oferă feedback în timp real, bazat pe viteza de rulare, pentru a asigura o acoperire completă și consecventă a zonei de tratament.
Iluminarea LED de pe consolă și piesa de mână ajută la informarea medicului sau a specialistului în epilare laser despre viteza optimă de rulare, pentru un tratament mai rapid. Clarity II cu tehnologia IntelliTrak permite valorificarea platformei de mare putere, care efectuează ședințe de epilare mai scurte, fără a pune în pericol calitatea, consistența sau fluența laserului din timpul tratamentului.

 • Senzor de temperatură

Clarity II este una dintre puținele platforme de epilare definitivă cu laser care au încorporate senzori de temperatură în timp real, fiind ușor și intuitiv de folosit.

Clarity II este una dintre puținele platforme de epilare definitivă cu laser care au încorporate senzori de temperatură în timp real, fiind ușor și intuitiv de folosit.

 • Mâner ergonomic avansat

Clarity II dispune de un mâner ergonomic avansat, proiectat pentru confortul și eficiența utilizatorului. Echipat cu capacități multi-spot, cartușe de zoom rapid și o interfață intuitivă touchscreen, mânerul facilitează o experiență fluidă, care reduce timpul de tratament.

Noua tehnologie IntelliTrak poate obține rezultate și pentru pacienții care nu au avut rezultate cu alte dispozitive laser! Dacă ți s-a spus că nu ești un candidat potrivit pentru epilarea definitivă cu laser sau ai încercat alte tratamente cu rezultate nesatisfăcătoare, vino în clinicile Doctor SKiN, ca să vezi ce poate face laserul Clarity II pentru tine!

Epilare definitivă cu Clarity II de la Lutronic: alege Premium! - Doctor SKiN

Cum funcționează epilarea definitivă cu laserul Clarity II de la Lutronic?

Clarity II este o platformă laser cu lungime de undă dublă, versatilă, de 755/1064 nm, care îndepărtează extrem de eficient și rapid părul nedorit, dar și leziunile pigmentare și vasculare de pe toate tipurile de piele.

Epilarea definitivă cu laserul Clarity II de la Lutronic reprezintă o metodă inovatoare, prin care tehnologia laser este folosită pentru a direcționa energie către foliculii de păr, oprindu-le creșterea și oferind o soluție eficientă pe termen lung. Înainte de începerea procedurii, specialistul în epilare definitivă ajustează parametrii tratamentului, pentru a se potrivi perfect cu caracteristicile individuale ale tipului tău de piele și păr, asigurând astfel o abordare personalizată și sigură.

Clarity II utilizează o tehnologie duală de lungimi de undă de tipul GOLD STANDARD, combinând laserul Alexandrite și Nd:YAG, care permit un tratament de o eficiență fără precedent pe diverse tipuri și nuanțe de piele, pentru care rezultatele vorbesc de la sine.

Procesul de epilare definitivă cu Clarity II implică emiterea de lumină pulsată, care este absorbită de pigmentul din foliculii de păr. Această energie se transformă în căldură, distrugând foliculul și împiedicându-l să mai producă fire de păr. Tehnologia exclusivă IntelliTrak™ asigură livrarea coerentă și rapidă a energiei, menținând uniformitatea procedurii pe toată durata acesteia.

După fiecare ședință, pacienții pot observa o reducere progresivă a creșterii părului. Pentru rezultate optime, este necesară finalizarea unui număr de minim 6 ședințe, stabilit în funcție de densitatea inițială a părului și de zona tratată.

Clarity II dispune de un sistem de răcire avansat, reducând disconfortul și asigurând o experiență de epilare mult mai plăcută. Acesta face ca epilarea definitivă să fie mai mult decât tolerabilă, în comparație cu metodele tradiționale de epilare.

Clarity II de la Lutronic versus alte dispozitive de epilare definitivă cu laser

Clarity II de la Lutronic se distinge datorită caracteristicilor sale tehnologice avansate și a beneficiilor unice pe care le oferă. Iată câteva aspecte cheie care diferențiază major laserul medical Clarity II de alte echipamente de epilare definitivă:

 • Tehnologia cu două lungimi de undă

 • Clarity II utilizează o tehnologie duală, combinând lungimea de undă a laserului Alexandrite cu cea Nd:YAG. Această abordare sinergică permite tratamentul eficient al oricărui tip și nuanță de piele, în comparație cu alte dispozitive care folosesc doar un singur tip de laser, ceea ce le limitează capacitatea de a trata mai multe fototipuri.

 • Durată optimizată a pulsului

 • Clarity II se remarcă prin durata optimizată a pulsului, asigurând utilizarea precisă a energiei laser asupra foliculilor de păr, fără a deteriora pielea sau țesuturile înconjurătoare. Acest aspect contribuie semnificativ la reducerea disconfortului și la maximizarea eficacității tratamentului. Alte dispozitive pot avea pulsuri mai lungi sau mai scurte, ceea ce afectează în mod negativ și rezultatele, dar și confortul pacientului.

 • Sistem avansat de răcire

 • Clarity II integrează un sistem avansat de răcire, ceea ce reduce cu mult senzația neplăcută de disconfort asociată procedurii de epilare cu laser. Comparativ cu alte dispozitive care pot avea sau nu un sistem de răcire eficient, Clarity II oferă o experiență confortabilă și plăcută.

 • Tehnologie IntelliTrak™ și senzorul de temperatură inclus

 • Clarity II se bucură de tehnologia exclusivă IntelliTrak™ dar și de un senzor de temperatură integrat, asigurând o energie constantă pe zona de tratament cât și feedback în timp real, pentru o siguranță sporită.
  În cazul altor dispozitive de epilare definitivă aceste caracteristici pot lipsi sau au o capacitate mult mai limitată.

 • Personalizare și parametri reglabili

 • Clarity II oferă parametri de tratament personalizabili, permițând medicului sau specialistului în epilare definitivă să ajusteze setările în funcție de caracteristicile unice ale pielii și părului tău, ceea ce asigură o personalizare fără precedent a procedurii de epilare laser.

 • Expertiza Lutronic

 • Compania Lutronic este recunoscută pentru experiența sa în domeniul tehnologiei laserelor estetice și medicale. Când alegi Clarity II înseamnă că beneficiezi de expertiza și fiabilitatea unei companii cu o reputație construită în aproape 30 de ani de existență, în baza a milioane de tratamente de epilare definitivă efectuate cu succes.

Ce simți în timpul tratamentului de epilare cu laser Clarity II de la Lutronic?

Procedura cu laserul Clarity II de la Lutronic este un proces efectuat exclusiv de către tehnicieni specializați în epilare definitivă, în cadrul unei clinici care a investit în pregătirea și evaluarea lor permanentă. Este esențial ca procedura să fie realizată de persoane bine instruite, iar la Doctor SKiN, te asigurăm că ești pe mâini sigure! Ne remarcăm printr-o continuă investiție în pregătirea și perfecționarea echipei noastre, garantând cele mai sigure și mai performante servicii de epilare definitivă cu laser din România.

Înainte de a începe tratamentul cu Clarity II, laserul este ajustat cu precizie in funcție de caracteristicile individuale ale pacientului. Această programare atentă și meticuloasă este menită a asigura un tratament eficient și sigur. După setarea dispozitivului, pacientul primește ochelari speciali pentru protecția ochilor și se efectuează un test pe o mică porțiune de piele pentru a elimina riscul apariției unor reacții adverse.

Specialistul în epilare definitivă de la Doctor SKiN tratează apoi cu atenție zonele de pe față și corp, pentru a elimina părul nedorit. Fiecare impuls al laserului Clarity II distruge foliculii de păr, iar senzația de căldură este redusă la un nivel minim, grație sistemului avansat de răcire dual (Cryo-Touch și Cryo-Air), încorporate în acest echipament laser de ultimă generație.

Clarity II este recunoscut la nivel mondial printre pacienți pentru confortul excepțional oferit, fiind considerat lider în domeniul epilării definitive cu laser. Următorul pas implică observarea potențialelor inflamații locale sau umflături, reacții normale la stimuli termici și luminoși.

Pielea are nevoie de o hidratare intensă după tratamentul cu Clarity II, iar revenirea la activitățile zilnice poate fi imediată, fără a afecta rutina obișnuită. Evitarea expunerii imediate la soare este esențială, iar protecția solară SPF 50+ trebuie utilizată timp de minim 2 săptămâni, cu accent pe zonele expuse la lumină, precum fața. Se recomandă evitarea produselor cosmetice și a parfumurilor pe zonele recent epilate. Dacă ai efectuat un peeling chimic sau ți-ai injectat toxina botulinică pentru hiperhidroză pe zona tratată, așteaptă cel puțin 4 săptămâni, înainte de a te programa la o ședință de epilare cu laser Clarity II.

La Doctor SKiN, ne preocupăm nu doar de rezultatele eficiente, ci și de confortul și siguranța fiecărui pacient, iar Clarity II de la Lutronic reprezintă pragul de excelență în acest domeniu.

De câte ședințe de epilare cu Clarity II este nevoie pentru a vedea rezultate?

Numărul de ședințe necesare cu dispozitivul laser Clarity II de la Lutronic variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv tipul de piele, culoarea și grosimea părului, zona tratată și caracteristicile individuale ale fiecărui pacient. Rezultatele sunt cumulative și de aceea se recomandă o serie de minim 6 ședințe, întinse pe parcursul a 18 luni.

Majoritatea persoanelor observă o reducere semnificativă a creșterii părului încă de la primele ședințe. Cu toate acestea, deoarece firele de păr pot fi în diverse stadii de creștere în momentul tratamentului, este necesar să se efectueze mai multe ședințe pentru a trata în mod eficient toate firele.

Specialistul care efectuează procedura de epilare definitivă îți va recomanda un plan de tratament personalizat, în funcție de caracteristicile tale individuale.

De obicei, o serie de șase până la opt ședințe este considerată a fi o abordare normală pentru a obține rezultate optime. Aceste ședințe sunt de obicei programate la intervale regulate, cum ar fi o dată la șase până la opt săptămâni, pentru a acoperi diferitele cicluri de creștere a părului.

Este important să înțelegi că rezultatele pot varia, iar unele persoane pot avea nevoie de mai multe ședințe pentru a obține rezultatele dorite. Este, de asemenea, posibil ca unele fire de păr să rămână subțiri, în timp ce altele vor fi eliminate complet.

În plus, după încheierea seriei inițiale de ședințe, sunt necesare ședințe de întreținere, pentru a menține rezultatele pe termen lung.

Pentru a afla numărul exact de ședințe de epilare necesare și pentru a-ți putea seta așteptări realiste, este recomandat să discuți detaliile tratamentului cu specialistul în epilare definitivă care efectuează procedura. Acesta poate evalua în mod corespunzător tipul tău de piele, caracteristicile firelor de păr și-ți poate oferi recomandări personalizate și un plan de tratament eficient și sigur.

De câte ședințe de epilare cu Clarity II este nevoie pentru a vedea rezultate?

Laserul Clarity II de la Lutronic este recunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cele mai sigure și mai performante dispozitive de epilare definitivă, fiind aprobat FDA. Cu toate acestea, ca în cazul oricărui alt tratament laser, pot apărea unele efecte secundare ușoare, care sunt în general temporare și gestionabile.

După o ședință cu Clarity II, este posibil să experimentezi o ușoară roșeață sau umflătură în zona tratată. Aceste efecte, de obicei, se duc în câteva ore sau zile. Sensibilitatea la atingere poate să apară temporar, dar dispare de obicei rapid.

În timpul procedurii, este posibil să simți o ușoară senzație de arsură sau furnicături, însă tehnologiile avansate de răcire ale Clarity II sunt concepute pentru a reduce acest disconfort. Uneori, pacienții pot resimți furnicături sau amorțeală în zona tratată, dar și aceasta este temporară.

De asemenea, în cazuri rare, pot apărea modificări ale pigmentului pielii, cum ar fi hiperpigmentarea sau hipopigmentarea. Aceste modificări sunt temporare, dar e nevoie de ceva timp pentru a se duce complet.

Este important să discuți deschis cu specialistul care efectuează procedura și să urmezi cu strictețe recomandările post-tratament. Orice efecte secundare neașteptate sau persistente trebuie raportate imediat pentru a asigura o gestionare corespunzătoare. Cu îngrijire adecvată și respectarea instrucțiunilor, majoritatea pacienților beneficiază de epilare definitivă eficientă și cu un disconfort minim, utilizând laserul Clarity II de la Lutronic.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru epilare definitivă cu laserul Clarity II de la Lutronic?

Pregătirea corespunzătoare pentru o sesiune de epilare definitivă cu laserul Clarity II de la Lutronic este esențială pentru a obține rezultate optime și rapide. Iată câteva recomandări pe care trebuie să le respecți înainte de procedura de epilare definitivă:

 • Evită expunerea la soare sau solar

 • Cu aproximativ 4 - 6 săptămâni înainte de programarea la ședința de epilare cu laser, evită expunerea excesivă la soare sau solar. Pielea bronzată crește riscul de efecte secundare, precum modificări ale pigmentului sau arsuri.

 • Evită tratamentele care pot afecta rădăcina părului

 • Înainte de tratament, evită alte proceduri care pot afecta rădăcina părului, cum ar fi epilarea cu ceară, îndepărtarea părului cu penseta, aparatul sau crema depilatoare. Laserul Clarity II vizează foliculii de păr, iar aceste tratamente ar putea afecta eficacitatea procedurii.

 • Nu utiliza autobronzante sau loțiuni cu pigment

 • Evită utilizarea autobronzantelor sau a loțiunilor care conferă pigment pielii, cu cel puțin două săptămâni înainte de ședință. Pigmenții suplimentari pot afecta rezultatele și pot crește riscul de efecte secundare.

 • Răspunde corect la întrebările profesionistului

 • În timpul discuției premergătoare, răspunde sincer la întrebările specialistului cu privire la istoricul medical, medicamente și suplimente administrate, expunerea la soare și alte aspecte relevante. Aceste informații vor ajuta la personalizarea tratamentului și la evitarea complicațiilor.

 • Evită tratamentele care pot afecta pielea înainte de ședință

 • Înainte de procedură, evită tratamentele care pot sensibiliza sau afecta pielea, cum ar fi peelingurile chimice sau alte tratamente cu laser.

 • Menține pielea curată

 • Asigură-te că zona care urmează să fie tratată este curată și fără machiaj, loțiuni sau uleiuri. În ziua tratamentului, evită aplicarea de produse pe piele înainte de ședință.

Epilarea definitivă cu laserul Clarity II de la Lutronic doare?

Epilarea definitivă cu laserul Clarity II de la Lutronic este, în general, considerată o procedură tolerabilă, în ceea ce privește disconfortul. Sensibilitatea individuală la durere poate varia, iar majoritatea persoanelor descriu senzațiile asociate cu tratamentul laser ca fiind mai ușoare în comparație cu alte metode de epilare, cum ar fi epilarea cu ceară sau epilarea definitivă cu alte dispozitive laser mai vechi.

Un aspect crucial al confortului în timpul tratamentului de epilare definitivă cu Clarity II este tehnologia sa avansată de răcire. Echipat cu sisteme precum Cryo-Touch și Cryo-Air, Clarity II furnizează aer rece direct în zona tratată, reducând astfel senzațiile de căldură și disconfort.

Specialiștii Doctor SKiN care efectuează procedura au posibilitatea de a personaliza parametrii laserului în funcție de tipul de piele și păr al fiecărui pacient, optimizând astfel și nivelul de confort. Feedback-ul în timp real oferit de tehnologia IntelliTrak™ și senzorul de temperatură asigurară condițiile optime de tratament.

De asemenea, durata scurtă a ședințelor de tratament cu Clarity II contribuie la gestionarea mai ușoară a disconfortului. În timpul procedurii este recomandat să comunici deschis cu specialistul pentru a exprima nivelul tău de confort, iar acesta îți poate oferi recomandări suplimentare pentru a te asigura că experiența ta este cât mai plăcută posibil. Este important să reții că durerea percepută poate varia de la persoană la persoană, iar confortul individual poate fi influențat de factori precum toleranța personală la durere și zona tratată.

Clarity II este conceput pentru a oferi un grad ridicat de confort în timpul procedurii, mulți pacienți apreciind că este unul dintre cele mai puțin dureroase tratamente de epilare definitivă. De asemenea, recuperarea după ședințe este, în general, rapidă și ușoară.

La ce rezultate mă pot aștepta după epilarea definitivă cu laserul Clarity II de la Lutronic?

Epilarea definitivă cu laserul Clarity II de la Lutronic oferă rezultate foarte bune și de durată în privința îndepărtării părului nedorit. De la primele ședințe, majoritatea pacienților observă o reducere semnificativă a creșterii părului. Firele de păr devin mai subțiri și mai puține, iar necesitatea îndepărtării părului devine din ce în ce mai redusă. Odată cu progresul tratamentului, pielea devine mai netedă și mai fină, fără iritațiile asociate cu alte metode de epilare.

Este crucial să discuți deschis cu specialistul care efectuează procedura pentru a avea așteptări realiste și pentru a înțelege unde se situează așteptările tale față de rezultatele efective.
Respectarea programului recomandat de ședințe și a instrucțiunilor post-tratament contribuie la maximizarea eficacității în procesul de epilare definitivă.

Care sunt contraindicațiile epilării definitive cu laserul Clarity II de la Lutronic?

Contraindicațiile pentru epilarea definitivă cu laserul Clarity II de la Lutronic includ:

 • sarcină sau alăptare

 • fotosensibilitate crescută

 • istoric de cheloide sau cicatrici anormale

 • infecții cutanate active în zona tratată

 • istoric de boli de piele, cancer cutanat sau proliferare suspectă de celule

 • tratamente anterioare inadecvate

 • expunere la soare atât înainte cât și după, cu mai puțin de 4 săptămâni sau bronz rezidual

 • pe pielea cu fototip 4 laserul Alexandrite pur este contraindicat din cauza riscului de arsuri foarte mare

 • utilizarea anumitor medicamente sau substanțe care schimbă metabolismul pielii precum fotosensibilizante, anticoagulante sau alte tipuri de antibiotice

 • probleme de coagulare a sângelui sau tulburări dermatologice specifice

 • așteptări nerealiste.

Dorești epilare gratuită?

Înscrie-te chiar acum pentru a testa gratuit epilarea definitivă!

  [honeypot website]

  De ce ai alege Doctor SKiN?

  • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
  • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
  • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
  • consumabile de calitate, accesorii acreditate
  • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
  • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
  • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
  • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
  • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
  • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
  • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
  • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
  • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
  • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

  Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

  Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

  Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugă o recenzie la „Epilare definitivă cu Clarity II de la Lutronic: alege Premium!”

  Întrebări frecvente

  Sunt la a 4a ședință de epilare definitivă și mi-au apărut aceste bubițe; ce este de făcut?

  Foliculita:

  • nu dispare de tot după primele ședințe de epilare laser
  • poate apărea și în mijlocul ședințelor de epilare
  • ︎se va duce progresiv, cu fiecare nouă ședință
  • nu ține de noi, de cum decurge ședința de epilare laser ci de corpul tău
  • este nevoie să aplici des cremă hidratantă, pentru ca pielea să fie fină & să faci scrub o dată pe săptămână, pentru ca firul de păr să poată penetra pielea aspră și să iasă la suprafață.


  Ce înseamnă garanție pentru rezultate?

  La Doctor SKiN acordăm garanție pentru rezultate, cu condiția să nu fi sărit ședințele de epilare sau să fi venit la ele bronzată ori cu alte contraindicații din lista precizată pe site.

  Această garanție se acordă exclusiv pentru abonamentele făcute integral la Doctor SKiN, nu parțial și se acordă pentru ședințele din pachetul de epilare până se duce 80% din părul de pe zonele vizate de pe corp [atenție, nu 100%].

  La bărbați pilozitatea este dublă față de femei iar un rezultat realist este circa 65%, și continuare cu ședințe de întreținere la 6 luni până se ajunge la un rezultat mulțumitor.

  Astfel, dacă ai făcut la noi 10 ședințe consecutive de epilare definitivă (12 pentru zona inghinală), începând cu ședința 11 (13 pentru zona inghinală), costul ședinței va fi la jumătate din prețul inițial.

  • ședințele nu trebuie nici sărite nici amânate
  • nu se aplică această facilitate mai târziu de 8 săptămâni de la ultima
   ședință din abonament
  • sunt excluse ședințele de întreținere (la 3 – 4 – 6 -12 luni).

  După câte ședințe se consideră încheiat protocolul de epilare definitivă cu laser?

  Epilarea laser, impropriu denumită definitivă, are limitele sale.
  Niciun laser din lume nu reușește să elimine mai mult de 80 – 85% din părul de pe corp. Astfel, atunci când părul de pe corp este redus în proporție de peste 80%, se va continua cu ședințe de întreținere a rezultatelor obținute.

  Când se face ședința de întreținere la epilarea laser?

  Corpul nostru este unul viu, prin urmare foliculi piloși în fază inactivă la momentul efectuării ședințelor de epilare progresivă, vor fi activați în mod constant, după încheierea protocolului de epilare definitivă.

  Dacă ai pană în 25 de ani, ar trebui făcute

  • 2 ședințe de întreținere la 4 luni, apoi
  • 2 ședințe de întreținere la 6 luni,
  • 2 ședințe de întreținere la 8 luni,
  • ședințe de întreținere la 12 luni.

  După naștere, din cauza dezechilibrului hormonal adus prin sarcină, se reactivează un nou val de foliculi piloși și ar trebui făcute alte câteva ședințe de întreținere, după ce încheiați cu alăptatul sau la 6 luni după ce ați născut, dacă nu alăptați.

  Adolescentele sunt în plină dezvoltare hormonală, vor avea nevoie la început de ședințe de întreținere la fiecare 6 luni. Pe măsură ce se stabilizează hormonal (în jurul vârstei de 24 ani), se poate continua cu ședințe la 12 luni.

  Bărbații cu o pilozitate ridicată (foarte păroși) nu vor avea niciodată aceleași rezultate ca o persoană cu o pilozitate normală, standard.
  Rezultatele în cazul lor vor fi în jurul procentului de 65 – 70%.

  Dacă nu sunt făcute ședințele de întreținere la intervalele recomandate în funcție de vârstă, părul are tendința să crească la loc, aproape ca și cum nu v-ați fi epilat vreodată.

  De ce nu am voie să fac epilare laser după ce am născut dacă nu alăptez?

  În primele 6 luni post naștere, corpul este dezechilibrat hormonal și supus foarte ușor riscului de pătare și arsuri iar medicii dermatologi recomandă respectarea acestui interval.

  Ce zone cuprinde pachetul de full body?

  Pachetul de epilare laser full body cuprinde următoarele zone: picioare lung, inghinal total cu interfesier, brațe integral, axile si mustața.

  Pentru alte zone, vă rugam să ne scrieți, ne vom strădui să facem un pachet personalizat la un preț avantajos.

  Medicamente fotosensibilizante de evitat înainte de ședința de epilare cu laser

  Doare?

  Tratamentul de îndepărtare a părului nedorit cu laserul dioda de la Cocoon medical nu ar trebui să fie dureros, dar unii pacienți pot simți disconfort din cauza căldurii produse de interacțiunea laserului cu țesutul sau din cauza răcirii folosite pentru a proteja suprafața pielii.

  Terapeutul te va întreba pe durata întregii ședințe dacă ești în regulă și, dacă va considera necesar, va ajusta parametrii pentru a asigura confort deplin dar și cele mai bune rezultate. Sistemul de răcire din vârful aplicatorului protejează pielea înconjurătoare, în timp ce permite luminii să penetreze foliculul pilos.

  Nu veni la ședința de epilare obosită sau când ești la menstruație pentru că, din cauza oboselii și a sensibilității specifice perioadei menstruale, epilarea laser ți se va părea dureroasă.

  Cum știu dacă ședința de epilare definitivă a fost efectuată corect?

  Un bun indiciu că ședința de epilare este efectuată corect este să simți o ușoară iritație a foliculilor de păr, inclusiv roșeață și o ușoară inflamare în jurul foliculului, imediat după epilarea cu laser și faimosul miros ușor de ardere a părului, pe durata ședinței.

  Nu trebuie să simți arsuri, bășici sau alte efecte adverse, iar dacă se întâmplă vreodată să ai simptome neașteptate pe durata sau după tratament, trebuie să anunți imediat terapeutul și să urmezi instrucțiunile.

  De la ce vârstă pot face epilare definitivă cu laser?

  În cazul femeilor, este bine să treacă măcar 2 menstruații înainte să facă epilare definitivă cu laser, de preferat nu înainte de 13 ani.

  În cazul băieților, din cauza dereglărilor hormonale, este bine să fi împlinit 18 ani. 

  În cazul minorilor este necesar consimțământul scris al unui părinte.

  De câte ședințe am nevoie?

  Părul crește în etape, fazele active alternează cu cele de repaus, iar medie a unui ciclu de creștere este de aproximativ 18 luni, timp în care foliculii piloși sunt activi.

  Fasciculul laserului țintește doar foliculii care sunt în faza de creștere activă.

  Cu fiecare nouă ședință, va fi îndepărtat părul aflat în altă etapă de creștere.

  Motivul pentru care sunt necesare mai multe ședințe de epilare definitivă este pentru a putea distruge firele de păr aflate în toate stadiile de creștere. Cu fiecare nouă ședință, în faza diferită de creștere a firului de păr, este redusă o cantitate semnificativă de păr.

  Numărul total de ședințe se face după un plan de tratament laser, individualizat pentru fiecare pacient întrucât frecvența este dată de ritmul de regenerare a firelor de păr, care variază de la o persoană la alta.

  Tratamentul complet de epilare laser se întinde în mod normal pe parcursul a circa 12 luni. Dar, în funcție de specificul pacientului, ședințele de epilare se fac la distanță chiar și de 10 săptămâni, iar un tratament complet de epilare definitivă se poate întinde și pe 2 ani.

  În acest interval, unii pacienți pot experimenta reapariția câtorva fire noi de păr, fine și mai deschise la culoare, de aceea, ședința de întreținere o dată pe an prelungește durata rezultatelor.

  Pe anumite zone, cum ar fi regiunea feței la bărbați sau zona inghinală la femei (unde gradul de sensibilitate este ridicat iar intensitatea laserului trebuie ajustată astfel încât epilarea să fie suportabilă), vor fi necesare mai multe ședințe.

  Persoanele cu ten închis, piele măslinie cu fir de păr fin și culoare foarte deschisă, vor avea nevoie de mai multe ședințe de epilare definitivă pentru a elimina permanent părul nedorit, întrucât nu pot fi folosite energii foarte mari.

  Persoanele cu păr nepigmentat, alb, blond deschis, roșcat sau grizonat nu vor avea rezultate din cauză că laserul emite un impuls luminos care acționează asupra melaninei din bulbul pilos (părul închis la culoare) iar pigmentul nu mai este detectat de laser.

  Numărul de ședințe este mai mic la bărbați decât la femei din cauza că mulți au firul de păr negru și mai gros cu pielea albă.

  90% dintre pacienți scapă de pilozitatea nedorită de pe corp în procent de 70 – 80% după un total de circa 8 ședințe efectuate la interval de 6 – 8 săptămâni.

  Aparatul cu care se face epilarea este foarte important.
  Un laser medical scump, cu o anumită putere, garantează rezultate eficiente pe termen lung, pe când unul de tip replică, fără studii medicale, poate să creeze arsuri sau un număr mult mai mare de ședințe.

  PrimeLase este un laser performant, de ultimă generație, cu o tehnologie modernă, progresivă, care ne permite să atingem rezultate extraordinare.

  Dar, chiar si cu laserul dioda de la Cocoon medical, unul din cele mai performante lasere din lume, după întreg protocolul de epilare definitivă, părul este redus în procent de 85 – 90% dar nu 100%.

  Rezultatele tratamentului variază foarte mult de la o persoană la alta, fiind influențate de factori precum:

  – vârsta, dieta, metabolismul local al firului de păr, ciclul de creștere etc.
  – tipul de păr și tipul de piele (cel mai bine răspund la tratament cei cu piele deschisă, fir de păr gros și închis la culoare)
  – adâncimea la care se află rădăcina
  – afecțiuni endocrinologice asociate, care ar putea să interfereze (ovar polichistic sau boli tiroidiene).

  Standard, sunt recomandate 8 ședințe (la interval de 6 – 8 săptămâni), dar pot fi necesare până la 10 ședințe iar în zona inghinală (mult mai sensibilă, puternic vascularizată, unde nu se poate lucra cu intensități mari), chiar și 12 ședințe.
  Iar apoi, protocolul recomandă 1 ședință de întreținere o dată la 8 – 12 luni.

  Dacă nu am împlinit încă 20 de ani, voi avea nevoie de mai mult de 8 - 10 ședințe pentru a avea rezultate?

  Vârsta nu este un criteriu de eficiență. Dar, cu cât suntem mai tineri viața este mai lungă și perioada în care dezvoltăm noi fire de păr este mai mare.

  De aceea, după ce ai ajuns la un rezultat stabil în urma tratamentului de epilare progresiv definitivă cu laser și nu mai cresc fire noi, recomandăm 2 ședințe de întreținere pe an.

  La cât timp se fac ședințele?

  Ca regulă generală, ar trebuie făcute

  • ședințele 1, 2, 3 la 2 luni
  • ședințele 4 & 5 la 1 lună
  • ședințele 6, 7, 8 la 3 luni

  pentru ca părul rămas să aibă timp să crească.

  Pe față (bărbie, mustață, perciuni), epilarea se face mai frecvent, la 4 săptămâni,iar pe restul corpului, la interval de 6 – 8 săptămâni

  De asemenea, o persoană foarte tânără, activă hormonal, va începe cu ședințele 1, 2 la 4 săptămâni.

  În cât timp se văd rezultatele?

  După prima ședință, firele par a suferi o creștere aparentă, dar de fapt vor cădea singure, fiind expulzate din rădăcina foliculilor de păr, după 10 – 14 zile, iar pe piele vor rămâne astfel „insule” cu păr.

  Firele de păr vizibile pot fi îndepărtate printr-o exfoliere blândă.

  Rezultate îmbucurătoare apar după 8 săptămâni iar, după câteva ședințe de epilare definitivă, firele de păr vor avea un ritm de creștere mai lent și vor deveni mai fine, mai subțiri.

  Este foarte important să nu abandonezi ședințele de epilare când apar primele rezultate întrucât, în maxim 1 an, trebuie luate de la capăt.

  5% din pacienți nu răspund la tratament din varii motive

  Dacă suferi de dereglări hormonale, epilarea cu laser poate fi de lungă durată sau chiar ineficientă.

  Epilarea laser este permanentă?

  Laserul dioda de la Cocoon medical dezactivează treptat și permanent foliculii piloși activi (părul în fază de creștere Anagen), împiedicând reproducerea firului de păr.

  Din foliculii distruși permanent, părul nu mai crește dar, în cursul vieții, alți foliculi, inactivi în timpul tratamentului de epilare laser, pot primi stimuli hormonali (ca de exemplu, o sarcină nouă) pentru a produce fire de păr.

  Rezultatele durează în medie 10 ani, în funcție de cât de bine este întreținut tratamentul.

  De aceea, după ce am finalizat protocolul complet de epilare cu laser, recomandăm 1 ședință anuală de întreținere.

  La ce să mă aștept imediat după ședința de epilare laser?

  Este normal ca pielea să reacționeze după epilarea definitivă cu laser și este posibil să simți local o ușoară senzație de căldură sau chiar de usturime, care poate fi calmată fie prin aplicarea unor comprese cu gheață, fie pulverizând apă termală la o oră pe zonă tratată, în mod repetat.

  După epilarea cu laser, pe zonele cu păr mai des sau cu piele reactivă este posibil să apară roșeață tranzitorie, eriteme sau mici papule care vor dispărea în maxim 3 zile.

  Ușoara înroșire și umflare a pielii din jurul firelor de păr imediat după ședință este normală și indică faptul că tratamentul a fost eficient, urmând ca acestea să dispară de la sine în cel mult 48 de ore.

  Ce să fac sau să nu fac înainte de ședința de epilare laser?

  Deoarece laserul nu poate face diferența între părul de deasupra suprafeței pielii și părul de dedesubt, adică părul pe care dorim să îl distrugem, înainte de ședința de epilare cu laser este recomandat să te razi pentru ca energia luminoasă să fie concentrată în rădăcina parului și nu în partea de deasupra, care se va încălzi inutil.

  Firul de păr nu trebuie să depășească suprafața pielii.

  Evită să iriți sau să te rănești când te razi, pentru că este interzis să aplicăm laserul peste partea iritată sau cu răni.

  Nu folosi uleiuri de corp întrucât accelerează creșterea firului de păr.

  Vitamina C, luată cu 7 zile înainte de ședința de epilare cu laser, poate ajuta.

  Pe zona pe care facem epilarea nu folosi cremă, parfum, odorizant sau orice produs cosmetic.

  Îndepărtează bijuteriile din metal de pe zona care urmează a fi epilată laser.

  La persoanele cu istoric de herpes, epilarea definitivă poate reactiva herpesul recurent, cu apariția unei senzații de usturime și poate da mâncărimi pe tot corpul.

  Trebuie întâi tratat corect herpesul și apoi începute ședințele de epilare laser.

  Ce să fac sau nu fac după ședința de epilare laser?

  Deși laserul lasă pielea neatinsă, după epilarea laser, pentru a preîntâmpina eventuale sensibilități sau iritații,

  timp de 48 ore

  • nu aplica pe zona epilată căldură în exces (dușuri fierbinți, jacuzzi, saună)
  • evită folosirea loțiunilor autobronzante deoarece pot cauza iritații pielii și colorare
  • evită să faci sport
  • nu purta haine mulate

  timp de 7 zile

  • evită expunerea directă la soare a zonei epilate laser
  • dacă trebuie să stai mult afară, expusă la soare, protejează de razele solare zonele epilate, folosind factor de protecție 30 pe corp și 50+ pe față & repetă la fiecare câteva ore

  Aplică apoi pe zona epilată o cremă hidratantă, antiinflamatoare sau pe bază de dermatocorticoizi.

  Imediat după ședința de epilare definitivă, pielea este sensibilă & deshidratată; orice cremă aplicată trebuie să fie dermatocosmetică, fără parabeni sau chimicale, deschisă de maxim 2 luni.

  Contraindicații

  • femei însărcinate sau care alăptează
  • persoane sub tratament cu medicamente fotosensibilizante (antibiotice, antidepresive, Roacutane, isotretinoizi sau vitamina A)
  • care suferă de o boală care face pielea sensibilă la lumină
  • care suferă de epilepsie, lupus, sclerodermie sau sindrom de nevi displazici
  • pe zona epilată: plăgi deschise sau suprainfectate, ulcerații, escare, cicatrici recente, leziuni pre-canceroase la nivel cutanat, infecții virale sau bacteriene
  • cu herpes recidivant netratat (orolabial sau genital)
  • istoric de neoplazi
  • machiaj semipermanent sau tatuaj în zona tratată
  • aplicarea de uleiuri esențiale, oriunde pe corp, cu 1 săptămână înainte de ședința de epilat
  • aplicarea de creme depigmentante (de albire), cu 2 săptămâni înainte de ședința de epilat
  • arsuri solare, bronz recent, activatori de bronzat, inclusiv bronzare organică, cu 2 săptămâni înainte.

  Dacă ai suferit o operație care a implicat anestezie, lasă să treacă cel puțin 3 luni până la începerea ședințelor de epilare definitivă.

  Reacții adverse

  În condițiile în care tratamentul laser este efectuat de personal bine pregătit, iar pacientul respectă indicațiile de îngrijire a pielii, dinainte și de după ședință, efectele nedorite sunt rare și minime (arsuri superficiale, apariția de vezicule, depigmentare sau pigmentare în exces a pielii).

  Chiar și aceste efecte adverse rar întâlnite sunt temporare, pielea revenind la normal în câteva săptămâni.

  Laserele de tip replică neomologate și netestate în prealabil pot determina reacții adverse precum arsuri, zone cu depigmentări sau chiar apariția unui cancer de piele.

  Este foarte importantă folosirea ochelarilor speciali de protecție în timpul epilării cu laser, întrucât lumina emisă poate provoca ochilor leziuni ireversibile.

  Pot face epilare cu laser la mustață dacă am aparat dentar?

  Da, aparatul dentar nu interferează cu laserul.

  Pot face epilare cu laser dacă am multe alunițe?

  Da, însă, pentru a nu le afecta negativ și pentru a evita riscul de apariție a arsurilor, alunițele și alte leziuni cutanate precum nevii pigmentari vor fi evitați și protejați pe toata durata epilării cu laser cu un creion dermatograf sau cu plasturi.

  În schimb, pentru zonele cu pistrui, nu sunt contraindicații.

  De ce trebuie acoperite alunițele?

  Alunițele mici trebuie acoperite cu creion alb, pentru că au mult pigment de culoare (melanină), care poate atrage lumina laserului cauzând, astfel, arderea zonei cu alunițe. 

  Odată acoperite, fasciculul de lumină al laserului va fi direcționat doar către culoarea firelor de păr, ajungând la rădăcină, pentru a o distruge.

  Alunițele mari vor fi ocolite cu un mic perimetru de siguranță în jurul lor. 

  Dacă te panichezi ușor, cere terapeutului să ți le acopere cu plasture, nu cu pastă corectoare, este puternic iritantă.

  În orice caz, chiar și dacă se întâmplă ca în urma epilării cu laser să se modifice culoarea sau structura aluniței, producătorul echipamentului nostru, Cocoon Medical, împreună cu medici dermatologi, a făcut un studiu clinic pe 197 pacienți cărora le-au fost arse în mod intenționat alunițele cu laserul. Vestea bună este că niciuna din aceste alunițe nu a dezvoltat efecte adverse în timp (studiu disponibil, la cerere).

  În plus, dacă ești îngrijorată, la noi clientul este pe primul loc! Medicul dermatolog din cadrul Doctor SKiN le va examina cu dermatoscopul, gratuit.

  Pot face epilare cu laser dacă am tatuaje?

  Laserul distruge foliculul pilos condus de culoarea părului.

  Dacă ai un tatuaj, expertul care va face tratamentul de epilare cu laser, va delimita un perimetru de siguranță în jurul acestuia.

  Laserul focalizează doar punctele de melanină și detectează tatuajul ca și melanina, cauzând arsură pe piele.

  Dar dacă nu ai tatuaje și vrei să îți faci unul, recomandăm ca întâi să faci tratamentul complet de epilare laser și apoi să îți faci tatuajul.

  Pot face epilare cu laser dacă sunt însărcinată?

  Nu, până în momentul în care nu am terminat perioada de alăptare, nu putem face epilare cu laser, deoarece schimbările hormonale din corp pot declanșa reacții nedorite pe pielea expusă la laser.

  Imediat după ce am încheiat cu perioada de alăptare (dar nu mai devreme de 6 luni) putem începe epilarea laser în siguranță.

  Nu se face epilare în primele 6 luni după naștere, chiar daca pacienta nu alăptează. În această perioadă, corpul trece prin diferite schimbări și dezechilibre hormonale iar epilarea cu laser nu este eficientă.

  Pot face epilare cu laser vara?

  Da. În trecut, laserele nu erau atât de performante iar epilarea cu laser nu avea rezultatul dorit în cazul persoanelor cu pielea foarte închisă la culoare sau bronzată.

  Acum însă, laserele performante își pot face treaba la fel de bine atât pe pielea deschisă la culoare, cât și pe cea mai închisă la culoare.

  Pot face epilare cu laser dacă sunt bronzată?

  Da, singura condiție este să nu te fi expus la soare cu 7 zile înainte de ședință.

  După ședința de epilare laser, expunerea directă la soare poate fi reluată în momentul în care pielea nu mai prezintă nici un fel de roșeață sau iritație provocată de epilarea cu laser (5 – 7 zile).

  Daca pielea a fost expusă la soare sau solar, cu mai puțin de 7 zile înainte de ședința laser, te poți alege cu arsuri, cicatrici, discromii (diferențe de culoare).

  Oricum, pielea proaspăt bronzată nu răspunde la fel de bine la epilarea laser, ba chiar îngreunează procedura. Acest fapt se explică prin existența unei cantități ridicate de melanină în piele ce ar putea afecta negativ tratamentul de epilare cu laser, provocând arsuri sau iritații nedorite.

  Pe pielea bronzată se lucrează cu puteri mici, rezultatele vor fi slabe și vor fi necesare mai multe ședințe.

  Pe pielea bronzată se lucrează cu puteri mici, rezultatele vor fi slabe și vor fi necesare mai multe ședințe.

  Epilarea laser prezintă riscuri pentru sănătate?

  Epilarea cu Lumina laser

  • nu dăunează corpului
  • nu pune sănătatea pielii sau a organismului în pericol.

  Epilarea laser favorizează apariția cancerului?

  Nu, doar lumina ultravioletă emisă de soare produce modificări la nivelul celulelor pielii.

  Numeroase studii medicale (ex. Springer London) au adus dovezi solide că

  • nu este același efect ca la razele ultraviolete
  • laserele de epilat emit o lumină infraroșie într-o cantitate neglijabilă de raze ultraviolete
  • lungimea de undă a luminii laser este mică, exercită doar un efect de căldură asupra foliculilor firelor de păr (se află aproape de suprafața pielii)
  • nu afectează țesuturile din jur
  • nu există riscul de apariție a tumorilor cutanate
  • acțiunea laserului nu determină lezarea ADN-ului
  • nu produce la nivel celular mutații care să predispună apariția cancerului de piele.

  Epilarea laser afectează organele interne?

  Laserul acționează selectiv numai pe pigmentul de la baza rădăcinii de păr, fără să afecteze pielea din jur.

  • impulsurile sunt absorbite de pigmenții de la suprafața pielii
  • laserul nu trece mai mult de 1 – 4 milimetri în piele
  • nu are cum să ajungă până la organele interne, poziționate mult mai în adâncime

  Epilarea laser poate da infertilitate?

  Nu. Ovarele sunt organe profunde, nu sunt afectate când epilarea laser se face în zona inghinală.

  Epilarea laser afectează ganglionii limfatici?

  Nu. Ganglionii limfatici sunt situați la 2 – 3 cm adâncime de suprafața pielii iar rădăcina firelor de păr la 2-3 mm, lumina laser nu ajunge până la ganglionii limfatici, când epilarea laser se face în zona axilei.

  Căldura emisă de laser afectează vasele capilare?

  Nu, nu există niciun risc ca lumina emisă de laser să afecteze vasele mici de sânge, nu impactează negativ vasele capilare.

  Rezultatele epilării cu laser pot fi influențate de ceva din ce fac în mod normal?

  Dacă obișnuiești să consumi legume precum morcovi, cartofi dulci, spanac, dovleac, roșii, sfeclă roșie sau suplimente cu vitamina A în cantități mari, acestea sunt bogate în betacaroten, care rămâne în piele și luni de zile, dându-i o tentă de gălbuie. Energia laserului este indusă și captată de pigmentul firului de păr iar pigmentul gălbui – portocaliu interferează cu tratamentul de epilare în sensul că absoarbe energia laser la nivelul pielii și deviază impulsul luminos de la bulbul pigmentat al firului de păr.

  Pot face epilare definitivă cu laser dacă am psoriazis?

  Epilarea definitivă cu laser poate fi făcută doar pe piele sănătoasă deci, nu și pe zonele cu psoriazis. Dar, dacă medicul dermatolog confirmă că psoriazisul tău nu evoluează rapid, cât să afecteze și alte zone, poți face epilare definitivă acolo unde nu ai psoriazis.

  Între ședințele de epilare definitivă, de câte ori pot să folosesc lama de ras?

  Dacă te epilezi des cu lama, este posibil să afectezi rezultatul tratamentului de epilare cu laser.
  Prin acțiunea laserului noi destabilizăm rădăcina, iar prin radere frecventă este ajutată să dezvolte noi foliculi piloși. Pe cât posibil, recomandăm ca între ședințele de epilare laser părul să fie ras de maxim 2 ori iar, în rest, scurtat cu mașina de tuns.

  Pe față, dacă am doar puf, vor fi rezultate?

  Puful (velusul) nu este recunoscut de lumina laserului pentru că nu are pigment, de aceea este posibil să ajute raderea lui. În timp, aceste fire de păr foarte subțiri vor căpăta culoare, vor putea fi recunoscute de laser și, implicit, eliminate.
  Alternativ, până atunci, te așteptăm cu drag să testezi dermaplanning!

  Pot lua Forcapil sau alte medicamente care stimulează creșterea părului, în perioada în care fac epilare definitivă?

  Forcapil se ia în cure de cate 3 luni însă poate activa foliculi în faza de creștere inactivă și astfel să ai nevoie de mult mai multe ședințe de epilare cu laser.

  Este recomandat să nu iei pastile care stimulează creșterea părului în perioada în care facem epilare laser, tocmai pentru a evita o potențială situație nedorită.

  Dacă am diabet zaharat, pot face epilare definitivă cu laser?

  Da, poți face epilare cu laser cu 2 condiții:

  1. să precizezi terapeutului Doctor SKiN care face procedura de epilare pentru ca să ajusteze setările laserului (persoanele cu diabet zaharat, sunt predispuse să se ardă mult mai ușor);

  2. să fii conștientă că diabetul poate influența rezultatul epilării și să ai nevoie la final de mai multe ședințe.

  Pot face ședința de epilare laser, dacă mi-a venit menstruația?

  Nu sunt contraindicații pentru epilarea laser în perioada menstruației însă recomandăm să mutam ședința de epilare definitivă, întrucât suntem predispuse a fi mult mai sensibile în aceasta perioadă, iar procedura, chiar și la intensități normale, vi se va părea mai dureroasă ca de obicei.

  Pot face epilare laser daca iau anticoncepționale Diane-35?

  Da, deși anticoncepționalele ar putea da reacție de fotosensibilitate.

  Cum pot scăpa de aceste nesuferite puncte roșii de pe picioare?

  Dermatologul Doctor SKiN, dr. Iuliana Circu, răspunde:
  Aceste puncte roșii sunt cauzate de foliculita repetată și dispar progresiv, în urma ședințelor de epilare definitivă laser.

  La cât timp pot face epilare cu laser după tratamentul pe bază de cortizol – pentru tiroidă – o perioadă de 2 luni?

  Epilarea definitivă cu laser poate fi făcută în siguranță la 6 săptămâni de la finalizarea tratamentului pe bază de cortizol.

  Însă, trebuie să știți că afecțiuni ale tiroidei pot afecta rezultatele epilării și anume, epilarea cu laser să fie ineficientă în cazul Dvs. sau să aveți nevoie de mai multe ședințe.

  La cât timp pot face epilare definitivă cu laser după tratament cu antibiotic?

  Epilarea definitivă cu laser poate fi făcută în siguranță la 1 săptămână de la finalizarea tratamentului cu antibiotic.

  După ședința de epilare laser mi-au apărut umflături micuțe și roșii; trebuie să mă îngrijorez?

  Edemul perifolicular (mici papule tranzitorii pe zona epilată cu laser) este o ușoară inflamație ce apare perifolicular (exact în jurul foliculului de păr),
  imediat după ședința de epilare laser, deoarece firul de păr a trecut printr-o creștere de temperatură intensă datorată transformării luminii în căldură.

  Edemul perifolicular apare aproape întotdeauna și este cea mai comună reacție, vizibilă la nivelul pielii imediat după terminarea ședinței de epilat, ține 24 – 72 ore și dispare de la sine.

  Edemul perifolicular constă în apariția multor umflături micuțe și roșii, care nu sunt însoțite de nicio senzație. Acesta este considerat o reacție normală după ședința de epilare cu laser.

  Edemul perifolicular NU este un efect secundar nedorit sau o reacție adversă ci dimpotrivă este un semn fizic, o reacție de răspuns corectă, care denotă că ședința de epilare a fost efectuată corect, iar părul s-a comportat ca un transmițător.

  Deși pot fi interpretate în mod greșit ca fiind reacții adverse, atât înroșirea pielii din zona tratată (eritem ușor) cât și apariția edemului perifolicular (ușoară umflătură în jurul fiecărui fir de păr) sunt reacții normale ale pielii care apar în majoritatea cazurilor la câteva minute după aplicarea fasciculului de lumină al laserului iar, de cele mai multe ori, atestă un tratament de epilare definitivă cu laser, efectuat corect.

  Pielea fiecărei persoane în parte răspunde diferit la epilarea cu laser astfel, vor fi întotdeauna și persoane a căror piele nu se înroșește și care nu prezintă edem perifolicular după ședință dar care răspund normal la epilarea cu laser.

  Am pielea roșie după ședința de epilare, e normal?

  Inflamația din jurul foliculilor piloși, care apare imediat după ședința de epilare laser, se traduce prin roșeață (așa numitul eritem) iar uneori umflătură.

  Aceste reacții sunt tranzitorii, apar la majoritatea persoanelor, persistă minute sau ore după ședința de epilare laser însă, la anumite persoane, pot fi însoțite de prurit intens (senzație de mâncărime).
  Inflamația este cauzată de încălzirea rădăcinii firelor de păr care transmit căldura către piele.

  Pentru calmare, recomandăm folosirea unei creme cu hidrocortizon, a unui unguent de tip Biafine sau a unui produs intens hidratant.
  Dacă iritația creează disconfort sau mâncărime este recomandată aplicarea unei creme cu corticoizi.

  În timpul ședinței de epilare definitivă este normal să simt înțepături sau pișcături?

  Da și sunt mai accentuate acolo unde părul este negru, gros și des.
  Poți simți inclusiv miros de păr ars, chiar dacă firele de păr sunt perfect rase.
  Acest miros de păr pârlit este mai pronunțat când firul de păr este gros.

  Ce reacții după epilarea cu laser ar trebui să mă îngrijoreze?

  În cazuri foarte rare, după ședința de epilare definitivă pot apărea bășicuțe, care vor dispărea în câteva zile iar, pe zona afectată, este recomandată aplicarea unei creme cu antibiotic sau cu efect puternic hidratant.

  La anumite tipuri de ten, pot apărea schimbări de culoare a pielii – caz în care, pentru a preveni o astfel de reacție, ți se va recomanda ca, înainte de epilare, să folosești anumite tratamente.
  La Doctor SKiN efectuăm întotdeauna un test atent pentru a ne asigura că nu vor fi niciun fel de reacții adverse în timpul ședinței de epilare cu laser.

  Ce înseamnă fototermoliză selectivă?

  Laserul de epilat acționează după principiul “fototermolizei selective” adică elimină țintit, selectiv, prin încălzire, rădăcina firelor de păr.
  Laserul acționează asupra melaninei (pigmentul brun) din rădăcina foliculilor piloși.

  Foliculul înglobează energia laser și se distruge, iar celulele moarte vor stimula sistemul imunitar să producă local inflamație pentru a elimina resturile.

  Este eficientă epilarea cu laser pe față?

  Părul alb, fin, subțire, ca un puf (velus) nu poate fi văzut de laser și nu poate fi epilat.

  De regulă, pe față, părul crește pe fond hormonal iar noi, prin epilarea cu laser, nu tratăm cauza hormonală care determină creșterea părului pe bărbie, perciuni etc. Astfel, este posibil să fie necesare mult mai multe ședințe.

  Dacă nu am împlinit încă 20 de ani, voi avea nevoie de mai mult de 8 - 10 ședințe pentru a avea rezultate?

  Vârsta nu este un criteriu de eficiență. Dar, cu cât suntem mai tineri viața este mai lungă și perioada în care dezvoltăm noi fire de păr este mai mare.

  De aceea, după ce ai ajuns la un rezultat stabil în urma tratamentului de epilare progresiv definitivă cu laser și nu mai cresc fire noi, recomandăm 2 ședințe de întreținere pe an.

  Adolescenții sunt în plină dezvoltare hormonală; rezultate se vor vedea după primele 4 ședințe însă ei pot avea nevoie chiar și de 18 ședințe.

  Așa arată părul meu la 18 zile de la a 2a ședință. Pare cumva "blocat". Nu crește mai mult de atât, nu cade. Am utilizat scrub. Oare de ce arată așa?

  Firele de par 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝘀𝘂𝗯 𝗽𝗶𝗲𝗹𝗲 nu au cum sa cadă.

  Sunt blocate sub piele de către pielea uscată de la suprafață & obișnuite să crească sub piele de mulți ani.

  Trebuie:

  • să aveți multă răbdare
  • să înțelegeți că sunteți un pacient atipic, care nu are cum să aibă aceleași rezultate de la primele ședințe, ca alte paciente, cărora firele de par nu le cresc sub piele
  • că este nevoie să aplicați crema și seara și dimineața până pielea nu mai este aspră și permite firelor de păr să penetreze dermul și să crească normal
  • să faceți scrub, doar după duș, minim o dată pe săptămână [ chiar și de 2 ori dar fără a irita pielea ]
  • să nu mai fiți impacientă pentru că asta creează frustrari.

  Nu sunteți singura pacienta în situația asta, și nici prima iar epilarea laser este singura soluție.

  Avem cele mai performante lasere și, dacă la noi nu se rezolvă, nimeni altcineva nu are variante mai bune ca să îi iasa.

  Se va rezolva, cu siguranță, dar cu ajutor de la Dvs. acasă si cu rabdare.

  epilare definitivă laser Clarity II Lutronic
  Epilare definitivă cu Clarity II de la Lutronic: alege Premium!
  125 lei7.499 lei
  0
   0
   Coșul tău
   Coșul tău este golÎntoarcere la magazin