Mărire buze

Buze mai pline, mai conturate, mai voluptoase

Buzele pline au fost întotdeauna asociate cu frumusețea și tinerețea. Din păcate, nu toți avem aceeași moștenire genetică, astfel că unele persoane se nasc cu buze subțiri și își doresc să obțină un aspect mai plin.

100 225 

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Mărire buze cu acid hialuronic

Ofertă

Cant. (ml)

Preț (euro)

Remanență (luni)

Juvederm Ultra Smile
0.55

140

4 – 6
1

138

4 – 6
Saypha (Princess) Filler
1

159

6 – 9
Stylage M
1

189 159

 
Juvederm Retouch
0.55

180

 
Saypha (Princess) Volume
1

179

6 – 9
Stylage Lips Plus
1

199 179

 
Juvederm Ultra 3
1

184

4 – 6
RHA Kiss
0.7

190

 
Restylane Kysse
1

198

 
Juvederm Volift
1

225

9 – 18
Teosyal RHA 3
1

220

 
 • buze voluminoase, senzuale și perfect conturate

 • tehnică specială de injectare

 • rezultate imediate, naturale și de durată

 • fără durere (microcanulă atraumatică)

 • fără umflături sau reacții adverse

 • procedură realizată de medic specialist chirurgie plastică

 • satisfacție garantată.

Buzele pline au fost întotdeauna asociate cu frumusețea și tinerețea. Din păcate, nu toți avem aceeași moștenire genetică, astfel că unele persoane se nasc cu buze subțiri și își doresc să obțină un aspect mai plin. Alte persoane au observat că aspectul buzelor lor s-a înrăutățit de-a lungul timpului și, de asemenea, au văzut că liniile verticale ale buzelor au devenit vizibile în mod neplăcut. Oricare ar fi nevoia ta, la Doctor SKiN avem cele mai bune soluții când vine vorba de buzele tale. Acidul hialuronic poate fi de real ajutor, în crearea unor buze pline, hidratate, care se încadrează perfect pe fața ta.

Acidul hialuronic Juvederm® are mai multe variante pentru a acționa personalizat, în funcție de nevoile și dorințele pacienților: conferă volum și o formă apetisantă indiferent dacă buzele tale sunt subțiri, s-au subțiat în timp sau pur și simplu vrei buze mai pline; adăugă un volum subtil, pentru a netezi aspectul liniilor verticale ale buzelor și a redobândi aspectul tânăr și hidratat al acestora.

De asemenea, acidul hialuronic poate fi utilizat pentru a corecta diverse defecte ale buzelor. Rezultatele sunt subtile și de lungă durată. Buzele, cea superioară sau cea inferioară, pot fi tratate separat sau împreună, în același timp. Mărirea buzelor cu acid hialuronic implică o serie de mici injecții care vor construi și vor îmbunătăți conturul buzelor tale.

Acidul hialuronic este injectat de către medicul estetician în mod strategic, pentru a obține rezultatele dorite. Buzele tale noi vor fi mai frumoase, moi, mai voluminoase și conturate cât mai natural, evitându-se aspectul de “bot de rață” .

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic este o procedură non-chirurgicală, minim invazivă și care nu necesită recuperare. Acidul hialuronic dă rezultate vizibile, rapid și fără efort.

Cum se măresc buzele cu acid hialuronic ?

Fie că alegi această procedură ca urmare a îmbătrânirii sau a preferințelor personale, îți poți îmbunătăți acum aspectul și simetria caracteristicilor faciale folosind injecțiile cu acid hialuronic pentru buze. Tehnica de augmentare, de umplere a buzelor implică o serie de injecții minuscule, care îți vor construi și stimula definirea buzelor. Odată ce începi tratamentul, medicul estetician va decide cea mai bună strategie pentru a obține rezultatul dorit. Injecțiile cu acid hialuronic realizate corect vor produce rezultate remarcabile, păstrând totuși aspectul natural al buzelor. Iar pentru asta este extrem de importantă calitatea acidului hialuronic folosit în procedură.

Acidul hialuronic utilizat pentru mărirea buzelor la Doctor SKiN este de înaltă puritate, asemănător cu acidul hialuronic existent în corpul uman. Acidul hialuronic este o substanță naturală care se găsește în fiecare celulă a corpului nostru, care ne menține celulele hidratate. Acidul hialuronic acționează ca un burete molecular hidrofil, putând absorbi până la 1000 de ori greutatea sa în apă, deci se comportă precum niște baloane de apă minuscule. Când este injectat, această substanță produce volum instantaneu.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este o tehnică estetică unică, este sigură și eficientă, producând rezultate imediat. Acidul hialuronic injectat se simte neted la palpare și lucrează pentru a îmbunătăți încet aspectul buzelor tale. Folosind doar produse din topul celor mai apreciate pe plan mondial, se elimină complet riscul ca substanța injectată să se “strângă” în anumite zone sau să migreze.

Mărire buze - Doctor SKiN

Medicii Doctor SKiN sunt dedicați să te ajute în dezvoltarea un plan personalizat, în funcție de nevoile tale. Folosind doar tehnologie de vârf și produse de cea mai bună calitate, Juvederm – acidul hialuronic nr. 1 în lume, te vom îndruma în fiecare etapă a tratamentului pentru a ne asigura că rezultatele obținute îți vor depăși așteptările.

Ce simți în timpul procedurii de mărire a buzelor cu Acid Hialuronic?

Înainte de a începe, ți se va aplica un anestezic local pentru a reduce orice durere sau disconfort. Această cremă anestezică este aplicată cu minim 30 de minute înainte de procedură. Întregul procedeu durează câteva minute și are un grad redus de disconfort.

Pentru augmentarea buzelor se folosesc ace extrem de fine sau canulă atraumatică, ce asigură un tratament confortabil, risc redus de apariție a echimozelor sau a altor efecte secundare, durată de refacere minimă și un rezultat natural.

După finalizarea procedurii se va aplica un gel calmant pentru buze. La Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează efectul?

În funcție de specificul dar și de necesitățile pielii tale, pentru întreținerea rezultatelor pe termen lung, recomandăm completarea, retușul la interval de circa 4 luni pentru fillerele de tip Juvederm Ultra 3 și la 9 luni pentru cele cu tehnologie vycross, de tipul Juvederm Volift.

La unele persoane, mai ales dacă se află la prima injectare și fumătoare, este foarte posibil ca remanența acidului hialuronic să fie redusă, se poate întâmpla ca după câteva săptămâni de la injectare acidul hialuronic să se resoarbă în cantitate mare.

Dacă ești la prima injectare, Acidul Hialuronic nu ține, indiferent de marcă.
Organismul îl asimilează cu acidul hialuronic propriu și îl metabolizează foarte repede.
Astfel, la 1 lună trebuie completat cu 0.5 ml – 1 ml.
Umflătura pe care o vezi imediat după este de la trauma produsă de injecție și nu doar de la acid. Abia după primele 2 injectări făcute la termen (la circa 6 luni), acidul va începe să țină tot mai mult.

Dacă ai buzele foarte subțiri, se injectează chiar și 2 – 3 ml
(câte 0.5 ml la 1 lună, pentru a nu forța forma iar apoi acidul să migreze).

Poți prelungi durata de viață a acidului hialuronic hidratându-te cu 2 – 3 litri de apă în fiecare zi (hidratarea este foarte importantă) și adăugând încă un minim de acid înainte ca acesta să se resoarbă complet.

Cât durează o ședință de augmentare a buzelor?

O ședință de injectare cu acid hialuronic în buze durează în jur de 30 – 50 minute, cu tot cu timpul de așteptare pentru ca anestezicul să își facă efectul. Pentru că de cele mai multe ori less is more, iar frumuseţea zâmbetului dvs. este dată de naturaleţea buzelor şi nu de grosimea lor, vom începe cu injectări progresive, cu doze mici.

Mulți pacienți au nevoie de o singură ședință pentru a-și atinge obiectivele dorite și un look natural, ceea ce înseamnă o singură injectare propriu-zisă. Cei cu buze foarte subțiri vor avea nevoie de 2 – 3 ml de acid hialuronic injectați în decurs de un an, în mai multe ședințe ca să atingă rezultatul dorit. Se pot face retușuri la 4 luni după prima injectare.

În cazul măririi buzelor, fiecare persoană are nevoi și obiective diferite. De aceea, la Doctor SKiN vom elabora împreună un plan de tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

Ce rezultate se obțin în urma injectării cu acid hialuronic în buze?

Pentru tratamentul non-chirurgical și minim invaziv de mărire a buzelor, acidul hialuronic este substanța cea mai indicată. Întrucât oferă volum imediat, vei vedea chiar după injectare o creștere a dimensiunii sau a formei buzelor.

De asemenea, se poate ridica comisura bucală pentru un aspect optimist, întinerit și se pot corecta asimetriile. Unii pacienți pot face edem (umflături) în zona injectată dar care este temporar.

În funcție de fillerul pe care îl alegi, rezultatele obținute în urma injectării buzelor cu acid hialuronic pot avea o remanență diferită de până la 6 – 9 luni. Este recomandat să revii la completare o dată la 6 – 12 luni, în funcție de produsul folosit.

*Pentru unii pacienți, pentru a atinge dimensiunea sau forma buzelor dorite, pot fi necesare injectări suplimentare.

Toți pacienții care beneficiază de acest tratament se vor bucura de buze mai senzuale, mai voluptoase și bine definite. De asemenea, buzele vor fi mai hidratate, inclusiv în anotimpul rece, când este frecventă uscarea și descuamarea lor.

Care sunt contraindicațiile tratamentului de mărire a buzelor ?

Femeile care sunt însărcinate sau alăptează dar și persoanele care alergii sau hipersensibilitate la unul din compușii fillerului nu trebuie să apeleze la mărirea buzelor cu acid hialuronic.

De asemenea, nu pot beneficia de acest tratament persoanele cu

 • istoric medical de boli autoimune sau boli care afectează sistemul imunitar (diabet tip I, poliartrită, artrită reumatoidă, spondilită anchilozantă, psoriazis, dereglări ale tiroidei, sclerodermie, afecțiuni intestinale inflamatorii, lupus, scleroză multiplă, colită ulcerativă)
 • complicații după operații în ultimii 5 ani
 • patologii (herpes, acnee, rozacee) sau afecțiuni nevindecate ale pielii injectări anterioare de produse permanente (silicon, polimeri acrilici, dextran)
 • periodontită infecțioasă netratată, celulită de origine dentară sau ORL, abces dentar netratat sau tratat de mai puțin de o săptămână
 • așteptări nerealiste.

Cu o săptămână înainte de procedură se întrerupe (cu acordul medicului) administrarea de medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, de vitamina C și E. În cazul în care ai suferit în trecut de erupții de herpes simplex în zona buzelor, se administrează tratament preventiv cu 3 zile înainte de procedura de mărire a buzelor.

Pentru a reduce posibilitatea de apariție a vânătăilor sau riscul de sângerare în zonele tratate, trebuie evitată înainte de injectare folosirea medicamentelor care acționează ca diluanți ai sângelui, precum vitamina C, E, gingko biloba, aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante și antiinflamatoarele nesteroidiene. Aspirina și produsele care conțin acid acetilsalicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile înainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel puțin 2 zile înainte.

Este interzis consumul de alcool în primele 24 de ore de la introducerea acidului hialuronic în buze, recomandăm un masaj blând al zonei injectate în primele 48 de ore, iar timp de o săptămână trebuie evitate expunerea la temperaturi extreme (frig, sauna, solar, soare), efortul fizic intens sau lucrări stomatologice.

Nu va fi injectat Acid Hialuronic în buze persoanelor cu aparat dentar, deoarece după scoaterea aparatului dentar, forma buzelor se poate schimba, iar rezultatul nu va mai fi același.

Este sigură mărirea buzelor cu acid hialuronic?

Întrucât folosim fillere cu acid hialuronic de înaltă calitate, utilizate în cele mai prestigioase clinici de estică medicală din lume, injecțiile în buze în scopul măririi sau corectării acestora sunt 100% sigure, fără efecte nocive asupra sănătății pe termen mediu sau lung.

Ești pe mâini sigure la Doctor SKiN! În clinica noastră folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Care sunt indicațiile pe care trebuie să le urmezi după injectarea buzelor, pentru optimizarea rezultatelor?

 • După injectare, vei simți buzele mai tari sau mai puțin rigide, senzație ce va dispărea aproximativ la 1 lună, când acidul hialuronic este complet integrat în țesuturi.

 •  În primele 7 zile de la injectare nu face băi cu apă fierbinte, tratamente cosmetice, cu laser sau sport intens, întrucât acidul hialuronic se va duce mult mai repede.

 • 1 săptămână de la injectarea buzelor este indicat să eviți orice tratament stomatologic sau alte presiuni mecanice asupra zonei injectate; redu la maxim mișcările buzelor.

 • Dacă ești fumătoare și ți-ai injectat acid hialuronic în buze, recomandăm ca în primele 14 zile să alternezi partea în care ții țigara (stânga – dreapta).

 • nu fuma 72 ore; nicotina accelerează resorbția acidului hialuronic.

 • evită alcoolul circa 72 ore.

 • o perioadă de 3 – 7 zile evită temperaturile extreme, atât frigul cât și căldura, sauna, piscina, solarul.

 • Vor fi anesteziați mușchii din jurul gurii sau din zona injectată și este posibil să nu îi poți controla o perioadă scurtă de timp, câteva ore, până va trece efectul anestezicului (ex. poți avea impresia că ai gura strâmbă); dacă vrei să treacă mai repede efectul anestezicului, poți consuma (spre exemplu) băuturi pe bază de cofeină.

 • Dacă te deranjează senzația de căldură și umflare a zonei tratate, în primele 4 – 6 ore după injectare, aplică pe zona tratată o pungă cu gheață, care va reduce umflarea zonei.

Vei avea un disconfort minor timp de 24 – 36 de ore după injectare. 

Buzele se vor dezumfla în următoarele 3 – 4 zile.

 • toate semnele vizibile (vânătăile) ca urmare a procedurii vor dispărea după maxim 7 zile.
 • acolo unde a fost injectat anestezicul pot apărea porțiuni albicioase sau, dimpotrivă, porțiuni de culoare mov; vor dispărea în câteva ore.
 • în zona injectată pot să apară vânătăi; vor dispărea în 5 – 7 zile de la injectare.

Recomandăm să aplici pe zona cu vânătăi, gel de arnică sau creme pe bază de heparină.

 • în cazul în care te știi predispusă să faci herpes, îți recomandăm să iei 2 pastile de Aciclovir/zi, cu 2 zile înainte de injectare și timp de 4 zile după injectare, pentru a preveni re-apariția herpesului, în zonele injectate.
 • în funcție de stilul de viață pe care îl ai (fumător/nefumător, presiune mecanică repetată, deshidratare, reacție a sistemului imunitar etc.), pot să apară neregularități sau asimetrii, formațiuni nodulare (gâlme).
 • în cazul în care apar asimetrii sau neregularități, le corectăm gratuit, contactează-ne ca să programăm retușul.
 • în cazul în care apar gâlme, masează ferm formațiunea apărută cu cremă; dacă nu dispar în urma masajului (timp de 2 zile), este important să ne contactezi ca să te vadă medicul care te-a injectat.
 • în cazuri excepționale (destul de rar întâlnite), anestezicul sau acidul hialuronic pot provoca reacții alergice.
 • În cazul în care dorești îndepărtarea acidului hialuronic, îl putem topi cu hialuronidază, substanță care, în 2 zile, elimină complet acidul hialuronic injectat.

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

11 recenzii pentru Mărire buze

 1. 5 out of 5

  Elena Costache

  Prea incantata de rezultat ca sa nu dau o recenzie! Super buze! Multumesc doamnei doctor Marcenco!

 2. 5 out of 5

  Anca Dobrescu

  Doamna doctor de la injectări este foarte amabilă și disponibilă, nu îi plac transformările exagerate în ceea ce privește pacientul.
  Lucrează cu Juvederm si Ellanse, brandurile mele preferate de ceva ani, produsele sunt originale, am primit cod de bare si chiar l-am verificat.
  Iar raportul calitate-preț este cel mai bun pe care l-am întâlnit până acum, comparativ cu alte locuri.
  Recomand cu multă căldură! ❤️

 3. 5 out of 5

  Eveline Manolache

  Am avut buzele facute de doamna doctor Cristina Filip de doua ori, au iesit wow wow wow, cel mai bun raport calitate pret, mind blowing, de abia astept sa revin 💙💙💙💙

 4. 5 out of 5

  Madalina (proprietar verificat)

  Recomand doamna doctor Adelina Vasilescu pentru cele mai frumoase si naturale buze. Am facut Juvederm Ultra smile 0.55 ml si sunt cea mai incantata de rezultat.

 5. 5 out of 5

  Adriana

  D-na dr Bozdog – super medic, super om. Rezultate frumoase, naturale, de bun simt :). Multumesc!

 6. 5 out of 5

  Ida As.

  Recomand Dr Marcenco Natalia 😍 Am făcut tehnica russian lips cu juvederm . Deci pur si simplu le ador 😍 . Nu exista o zi in care sa nu-mi admir buzele . Am ramas wow cand le-am vazut . Arata natural , pline , si se potrivesc cu trasaturile mele perfect . Abia astept sa revin 😍 E prima data cand imi fac buzele si a fost cea mai buna alegere ever 😍 Multumesc 😍😍😍❤️

 7. 5 out of 5

  Ionescu daniela mihaela

  Foarte multumita ,fara vanatai sau traume si am ramas cu buze hidratate cu un volum discret.Recomand cu incredere .

 8. 5 out of 5

  Esanu Ioana-Alexandra

  Recomand domnul doctor Giurgiu Rares pentru cele mai frumoase buze.

 9. 5 out of 5

  Denisa Firicel

  Recomand, doamna doctor Alexandra Chivu pentru cele mai frumoase buze. Pot spune doar vorbe de lauda, doamna doctor are o mana foarte usoara ,nu am simtit absolut nimic.

 10. 5 out of 5

  Preda Nicoleta

  Sunt la a patra injectare in acesta clinica și o recomand cu cea mai mare căldură.Am numai cuvinte de laudă.

 11. 5 out of 5

  Alina

  Extrem de incantata. Am fost la domnul dr Banica unde mi-a injectat 0.8 ml de Juvederm Ultra smile eu avand buzele mici si subtiri. Rezultatul a fost foarte frumos si doctorul a fost foarte amabil si m-a facut sa ma simt relaxata.

Adaugă o recenzie

Întrebări frecvente

Cât trebuie așteptat după topirea acidului hialuronic migrat cu hialuronidaza pentru a injecta filler din nou?

Timpul necesar pentru ca hialuronidaza să își facă efectul și să se poată injecta din nou corect, fără probleme, este de minim 72 ore.

Sunt interesată de argumentarea buzelor, problema ar fi că am aparat dentar. Recomandați injectarea?

Dacă urmează să scoateți aparatul în scurt timp, mai bine așteptăm.
Daca nu, putem face mărirea buzelor cu Acid Hialuronic însă medicul va injecta progresiv, cantități mici, iar dvs. acasă trebuie să masați bine.

Am făcut mărirea buzelor cu acid hialuronic Juvederm Volift acum 2 săptămâni. De câteva zile mi-au apărut niște brobonele albe în buza de sus pe care la început nu le aveam; e normal?

Petele Fordyce sunt mici glande sebacee care se observă după injectarea buzelor; nu sunt cauzate de Acidul Hialuronic ci doar “împinse” la suprafață de acesta; sunt prezente în buze în mod natural și multe femei le au, doar că le observă după injectare pentru că atunci devin mai vizibile.

Sunt absolut normale, nu reprezintă motiv de îngrijorare și se ameliorează odată cu resorbția fillerului.

Am câteva ședințe la buze cu picătura microdrops (silicon injectat sub formă de micro-picături care declanșează stimularea producției de colagen la nivelul buzelor), ultima fiind acum 3 ani; pot adăuga puțin Acid Hialuronic în buze deși am acele intervenții cu picătura microdrops?

Siliconul nu poate fi amestecat cu acid hialuronic pentru că se vor forma granuloame. În toate ghidurile este contraindicat, augmentarea buzelor cu silicon fiind una permanentă. Ca să puneți Acid Hialuronic, ar trebui întâi scos siliconul, iar asta se face numai chirurgical.

Acidul Hialuronic din buze se poate dizolva doar în lateral, nu și pe centru?

Acidul Hialuronic din buze poate fi dizolvat dar nu putem avea siguranța că nu se dizolvă și central.

Hialuronidaza este o enzimă care practic caută acidul să îl topească, poate difuza.

Am hipotiroidie și urmez tratament cu Eutir0x 25 mg; Pot face injecții cu toxina botulinică și acid hialuronic?

Se pot face injectările, atât cu toxina botulinică cât și cu acid hialuronic, cu condiția ca pacienta sa înțeleagă că orice patologie autoimună înseamnă și un răspuns modificat al organismului față de produsul injectat: acidul hialuronic se poate metaboliza (duce) mai rapid, reacția inflamatorie poate fi mai accentuată.

Dacă pacienta înțelege aceste aspecte și semnează pe proprie răspundere că a înțeles, facem procedurile.

Pot împărți 1 ml de Acid Hialuronic cu prietena mea?

Nu, este total contraindicat!
Una din cele 2 persoane poate avea HIV, hepatită sau similar și nici să nu știe.
Sunt riscuri mari pentru sănătatea ta iar noi refuzăm să ni le asumăm.

Dacă semnați ambele, pe proprie răspundere, că sunteți conștiente de riscurile la care vă expuneți și totuși insistați să vă asumați orice consecință, de orice fel, inclusiv de a lua orice boală și că ne degrevați pe noi de orice răspundere, de orice fel, care poate decurge de aici, medicul va face injectarea. Dar numai pe semnătura Dvs.

Sunt la a 2a injectare iar prima oară nu mi-a apărut herpes; de ce îmi apare acum și data trecută nu?

Dacă virusul există în organism se poate reactiva atunci când scade sistemul imunitar sau intervine o agresiune externă, cum e înțepătura de ac. Poate apărea oricând, chiar dacă până acum nu v-ați  confruntat cu aceasta problemă după injectarea cu acid a buzelor.

Pe viitor, dacă veți repeta procedura, va trebui să luați  preventiv comprimate de Aciclovir.

Echipa Doctor SKiN

Mărire buze - Doctor SKiN
Mărire buze
100 225 
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin