Dr. Denisa Barbu
Medic specialist dermatologie

Dr. Denisa Barbu

Locațiile Doctor SKiN:

  • Drumul Taberei

Dr. Denisa Barbu este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București din anul 2012; a urmat specializarea în Dermatovenerologie, devenind Medic Specialist în anul 2020.

De ce ați ales medicina?

Medicina a fost un vis încă din copilărie, un vis pe care am reușit să-l îndeplinesc. Am ales medicina din dorința de a înțelege complexitatea organismului uman, din dorința de a-i ajuta pe cei din jur și, mai ales, pentru a reda zâmbetul pe buze.

Cum se îmbină cariera în medicină cu pasiunea pentru frumos?

Există o frumusețe universală la care toți oamenii au acces, frumusețea naturală, iar scopul meu ca medic dermatolog este să mențin această frumusețe cât mai mult timp, într-un corp și o piele sănătoasă.

Care este cheia pentru a câștiga încrederea pacientului?

Încrederea stă la baza relației medic-pacient. Consider că empatia este principala calitate pe care trebuie să o dețină un medic, precum și o bună comunicare cu pacientul. Încerc de fiecare dată să mă pun în locul pacientului și să-l abordez și tratez exact așa cum mi-aș dori eu să fiu tratată. Ca medic, știu că dincolo de stabilirea diagnosticului, dincolo de tratament și aparatura medicală, interesul principal este ființa umană.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin