Peeling chimic medical cu Melaspeel J și J2

Peeling-ul chimic Jessner a fost conceput pentru a îndepărta straturile superficiale de piele, pentru a trata acneea activă severă, pentru a elimina punctele negre, pentru a estompa ridurile și cicatricile superficiale, pentru a “șterge” petele pigmentare, melasma, lentigo și pentru a îmbunătăți aspectul general și sănătatea tenului deteriorat de soare, predispuse la acnee și cu un aspect îmbătrânit.

Peelingul Jessner este printre cele mai bune tratamente împotriva acneei și a urmelor lăsate de acnee. Linia de peeling medical Melaspeel J a fost creată în formula de peelingul mediu până la peeling profund, în funcție de necesitățile pielii tale.

350 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Cel mai bun tratament împotriva acneei și a urmelor lăsate de acnee (Jessner Peeling)

Ofertă

Preț

1 ședință

350 lei

Peeling chimic medical cu Melaspeel J și J2 - Doctor SKiN

De ce să alegi peeling-ul chimic cu MelasPeel J și J2?

 • tratează acneea severă activă

 • reduce petele pigmentare, melasma, lentigo

 • uniformizează nuanța și textura pielii

 • reduce aspectul cicatricilor lăsate de acnee

 • reglează producția de sebum, una dintre cauzele erupțiilor acneice

 • elimină grăsimea și hiperkeratoza pielii

 • netezește liniile fine și ridurile

 • oferă rejuvenare completă pentru toate tipurile de piele

 • soluție de reîntinerire pentru pielea afectată de fumat sau de expunerea la soare

 • stimulează regenerarea celulară pentru a obține un ten sănătos

 • tratament minim invaziv, disconfort redus, recuperare rapidă

Cum funcționează peeling-ul chimic cu formula Jessner?

Peeling-urile MelasPeel J și J2 sunt tratamente minim invazive, care se bazează pe aplicarea unei combinații de acizi pe piele, cu scopul de a exfolia controlat straturile superioare ale pielii afectate de acnee și alte imperfecțiuni, dar și de a stimula regenerarea unui nou strat de piele, mai fin, cu o nuanță mai uniformă și cu aspect mai tânăr. 

Formula Jessner este un agent de peeling eficient folosit de peste 100 de ani în medicina estetică datorită proprietăților extraordinare ale combinației de resorcină, acid lactic, citric și salicilic. 

Linia de peeling MelasPeel, extrem de benefică pentru ten, conține cinci tipuri de peelinguri iar două din ele au formule bazate pe soluția Jessner.

 • Resorcina este un puternic agent antibacterian și are acțiune exfoliantă, keratolinică, anti-iritantă și anti-septică. Resorcina este excelentă pentru tratamentul acneei active și pentru îmbunătățirea aspectul pielii cu exces de sebum, pentru pielea îngroșată (ten încărcat) și pentru pielea afectată de fumat.

 • Acidul lactic este un acid alfa-hidroxilic care are proprietăți depigmentante. De asemenea, este un acid sigur de utilizat pentru pielea cu pigment închis și pielea sensibilă, având un puternic efect hidratant.

 • Acidul citric este și el un agent de depigmentare eficient prin faptul că inhibă producția melatoninei.

 • Acidul salicilic este un beta-hidroxi-acid care are numeroase proprietăți pentru piele, având efecte anti-inflamatorii, antiseptice și anti-ageing. De asemenea, este astringent, are proprietăți anti-microbiene, fiind eficient în tratarea acneei vulgare și are și rol fotoprotector.

Peeling-urile Jessner cu MelasPeel J și J2 sunt folosite, de obicei, pentru a realiza un peeling mediu, ceea ce înseamnă că exfoliază atât epiderma, stratul superior al pielii, cât și dermul, stratul mijlociu al pielii. 

Cu toate acestea, formula Jessner poate fi utilizată și ca peeling superficial, având un timp de vindecare mai rapid. Însă spre deosebire de un peeling mediu sau profund, peeling-ul superficial necesită mai multe ședințe pentru a obține rezultatele dorite.

Amestecul de acizi din peeling-ul Jessner îl clasifică ca fiind un tratament adecvat pentru o gamă largă de probleme ale pielii, de la acnee până la diminuarea semnelor de îmbătrânire. 

De aceea, este utilizat pentru a trata acneea, a reduce liniile fine și ridurile, pentru a estompa petele pigmentare și orice problemă de hiperpigmentare cum este melasma sau lentigo, dar și pentru a reduce aspectul cicatricilor post-acneice

În clinicile Doctor SKiN din București și Corbeanca intensitatea peeling-ului este personalizată în funcție de rezultatele pe care ți le dorești, de tipul tău de piele și de gravitatea problemei cu care se confruntă pielea ta!

Peeling Jessner versus Alte tipuri de peeling chimic

În timp ce multe alte substanțe utilizate pentru peeling-ul chimic pot provoca pigmentări post-inflamatorii mai ales pe pielea mai închisă la culoare, un studiu recent a demonstrat că formula Jessner Peeling reduce eficient și în siguranță melasma și hiperpigmentarea chiar și pentru pielea cu un pigment mai închis. 

De asemenea, s-a dovedit a fi un tratament eficient pentru cicatricile acneice chiar și atunci când este utilizat ca peeling superficial, conform unui studiu din Journal Clinical Aesthetic Dermatology. 

Formula peeling-ului Jessner este unică datorită faptului că îmbină mai mulți exfolianți chimici într-o singură substanță de peeling. Astfel, combinația de acizi folosită pentru peeling-ul Jessner este mai eficientă decât peeling-urile în care este încorporat un singur acid.

 • MelasPeel J și J2 sunt o linie de peeling, extrem de benefică pentru ten, care conține alfa-hidroxi-acizi (acid lactic și acid citric), pe lângă agenți de depigmentare cum ar fi acidul kojic și hidrochinona, împreună cu resorcinol (agent keratolitic) și acid salicilic.

În această gamă există cinci tipuri de peeling chimic, iar două din ele au formule bazate pe soluția Jessner. De ani de zile aceste soluții s-au dovedit a fi foarte sigure și eficiente atunci când se realizează peeling-uri superficiale.

MelasPeel J și J2 sunt peeling-uri mai puternice decât peeling-ul cu acid glicolic. Acizii exfolianți combinați slăbesc legăturile dintre celulele pielii pentru a elimina stratul de celule moarte, care conțin impurități și exces de sebum și pigment. Grație compoziției sale complexe, formula de peeling Jessner este combinată frecvent cu alte soluții de peeling pentru a le crește eficacitatea în tratamentul cicatricilor și al petelor pigmentare.

Cui se adresează peeling-ul chimic cu MelasPeel?

Candidatul ideal pentru procedura de peeling chimic cu peeling Jessner în formula Melaspeel J și J2 este orice persoană care suferă de acnee sau diferite probleme de pigmentare ale pielii, cum ar fi hiperpigmentare, pistrui, lentigo sau pete solare. Toate formulele reduc activitatea sebacee și controlează sebumul,  vinovate în instalarea diferitelor tipuri de acnee. 

De asemenea, linia de peeling chimic MelasPeel folosită în cadrul clinicilor Doctor SKiN se adresează și persoanelor cu piele aspră, ridată sau afectată de fumat, care își doresc o îmbunătățire a texturii și a aspectului general al pielii. MelasPeel îmbunătățește starea stratului apă-lipidic al pielii și amplifică funcțiile epidermei și microflora.

În plus, este foarte util pentru pregătirea tratamentului cu laser, deoarece previne problemele de hiperpigmentare, în timp ce accelerează eliminarea crustelor și cicatrizarea.

Persoanele cu un pigment al pielii mai închis sau cu pielea hipersensibilă trebuie să consulte medicul dermatolog înainte de a face un peeling chimic, pentru a elimina posibilitatea unor efecte secundare, precum apariția unor pigmentări post-inflamatorii sau iritația severă.Nu îți face griji! În orice clinică Doctor SKiN, înainte de a începe orice protocol de tratament, beneficiezi de o evaluare gratuită a tenului tău, pentru a ne asigura că alegi ce ți se potrivește și doar ceea ce te ajută cu adevărat să îți îndeplinești obiectivele! În plus, peeling-urile chimice sunt realizate DOAR de către și sub atenta supraveghere a medicilor dermatologi!

Pe ce zone ale corpului se poate realiza peeling-ul chimic Jessner?

Deși peeling-ul Jessner este, în mare parte, un tratament facial, acesta se poate efectua cu rezultate foarte bune și pentru alte zone ale corpului afectate de expunerea la soare, precum zona gâtului, a decolteului și pe dosul palmelor. 

Nu trebuie să fie aplicat în jurul ochilor sau pe pielea organelor genitale.

Ce simți în timpul unui peeling chimic Jessner?

Pacienții pot simți o ușoară senzație de căldură, furnicături sau chiar o senzație de arsură, perfect suportabilă, când se aplică soluția pe față, care se va diminua treptat după finalizarea procedurii. După aplicarea peeling-ului, pielea poate apărea albă și mată, instalându-se efectul de “frosting”, care va dispărea în câteva ore.

În următoarele câteva zile pielea va apărea roșie și se va închide ca nuanță progresiv, până la o culoare de bronz închis. Modul în care se simte pielea în timpul procesului de peeling poate varia de la usturime ușoară, edem ușor și roșeață, cruste și în cele din urmă peeling-ul. Pielea poate deveni foarte uscată și strânsă.

Peeling-urile MelasPeel J și J2 nu sunt dureroase, disconfortul resimțit fiind unul minim. Se aplică între 2 și 4 straturi subțiri de soluție pe piele, evitând zona ochilor. 

Numărul de straturi aplicate și concentrația vor varia la fiecare pacient în parte, în funcție de tipul de piele și de nevoia tratată.

Soluția trebuie lăsată soluția să se usuce între straturi și de aceea în clinicile Doctor SKiN ventilăm zona tratată pentru eficiența tratamentului, dar și pentru a diminua la minim eventualele senzații neplăcute. Soluția de peeling trebuie să rămână în contact cu pielea timp de 8 – 12 ore. 

Atenție! Straturile MelasPeel nu se îndepărtează!

Odată aplicate pe piele, trebuie să se absoarbă cu o cremă alfa hidroxiacizi cu un pH apropiat de 4 (Acllicolic Classic Forte Cremă Gel Hidratantă). În ziua următoare se poate spăla fața ca de obicei.

MelasPeel J2 se aplică într-un mod similar cu restul produselor din seria MelasPeel, dar poate să se aplice și focal pe leziuni (comedoane, pustule, pete pigmentare etc), după un SaliPeel sau un alt tip de MelasPeel.

Cât timp durează o ședință de peeling chimic cu MelasPeel și de câte ședințe am nevoie?

O ședință de peeling chimic cu MelasPeel J și J2 durează aproximativ 30 de minute, incluzând timpul pentru curățarea tenului, aplicarea soluției de peeling și oferirea indicațiilor de urmat post procedură. 

Întrucât fiecare piele reacționează diferit la substanța de peeling, nu există un număr exact, dar pentru a obține rezultate optime pot fi necesare 3 – 6 ședințe efectuate la un interval de 4 – 8 săptămâni.

De asemenea, dacă îți dorești să menții în timp rezultatele peeling-ului chimic Jessner cu oricare din formulele MelasPeel, îți recomandăm efectuarea unor ședințe de întreținere la fiecare 3 – 4 luni.

În cât timp văd rezultatele după peeling-ul chimic Jessner cu MelasPeel J și J2?

În următoarele 3 – 5 zile după peeling, pielea va începe să se descuameze, formând mici cruste. Stratul de cojițe format acționează ca un bandaj și protejează noul strat de piele, aflat încă în proces de regenerare. Aceste mici cruste vor cădea treptat, de la sine, în cel mult 2 săptămâni. Îndepărtarea cojițelor prea devreme poate produce durere și cicatrici. De aceea, ai grijă să nu agresezi pielea, rupând cojițele sau scărpinând zona tratată!

Roșeața și senzația de mâncărime sunt reacții normale în timpul procesului de regenerare a pielii. Acestea sunt temporare și pot fi calmate cu ajutorul unei creme recomandată de medicul dermatolog.

De asemenea, pielea este foarte sensibilă la soare după un peeling chimic. De aceea, limitează expunerea la soare până când pielea este vindecată complet și aplică întotdeauna protecție solară cu SPF 50+ pentru a preveni apariția petelor.

Pentru a obține rezultatele dorite în cel mai scurt timp, respectă toate instrucțiunile de îngrijire pe care ți le oferă medicul dermatolog și terapeuții Doctor SKiN inclusiv aplicarea oricărei creme sau a unguentelor recomandate. 

Rutina obișnuită de îngrijire a pielii poate fi reluată imediat după încheierea perioadei de descuamare. 

Descuamarea și vindecarea pielii durează aproximativ 10 – 14 zile, în funcție de straturile aplicate și de nivelul de penetrare atins, după care te poți bucura de rezultatele finale ale peeling-ului chimic MelasPeel – o piele rejuvenată, mai strălucitoare, mai fină, fără acnee sau o acnee ameliorată, cu o textură mai uniformă, lipsită de imperfecțiuni. 

Cum rezultatele pot varia în funcție de fiecare persoană în parte, este important să respecți planul de tratament recomandat de către echipa medicală Doctor SKIN!

Care sunt contraindicațiile peeling-ului chimic cu formula Jessner?

Peeling-ul Jessner este contraindicat:

 • dacă ai folosit produse cu Accutane cu 6 luni înainte de Jessner Peel, în timpul tratamentului și timp de 6 luni după peeling!

 • dacă folosești creme cu substanțe din familia retinoizilor de la 2 la 6, care cresc sensibilitatea la acizi și va intensifica tratamentul. Oprește utilizarea cremelor cu substanțe din familia retinoizilor de la 2 la 6și/sau Vitamina A cu cel puțin 2 – 6 săptămâni înainte de tratament.

 • dacă ai antecedente de cheloide sau cicatrici anormale.

 • dacă suferi de vreo boală de piele (în afară de coșuri, comedoane, acnee).

 • în caz de herpes activ sau dacă prezinți eczeme în zona de tratament.

 • femeilor însărcinate sau care alăptează.

 • persoanelor care prezintă infecții active sau arsuri solare pe piele.

 • dacă suferi de rozacee, lupus, psoriazis

 • dacă ești alergic(ă) la acid salicilic, lapte, aspirină, acid lactic și/sau Resorcinol

 • așteaptă o săptămână înainte de a aplica substanțe din familia retinoizilor de la 2 la 6 sau produse cu alfa-hidroxiacizi a căror concentrație să fie mai mare de 10%

 • persoanelor cu așteptări nerealiste.

Fumătorii care nu se pot abține de la fumat în primele 8 zile de tratament vor avea un timp de vindecare mai lent. Bărbații care efectuează un peeling Jessner trebuie să se bărbierească cu minim 12 ore înainte de tratament și să nu se mai bărbierească până când pielea nu este complet vindecată.

Este sigur peeling-ul chimic Jessner cu gama MelasPeel?

Când sunt efectuate de către un medic dermatolog calificat, peeling-urile chimice cu Melaspeel J și J2 sunt 100% sigure pentru orice tip de piele, inclusiv pentru pielea mai închisă la culoare.

De asemenea, ingredientele formulei Jessner nu provoacă reacții alergice pentru persoanele care nu au alergii la componentele utilizate. 

În clinice Doctor SKiN București și Corbeanca peeling-ul chimic Jessner este realizat doar de către echipa noastră de medici dermatologi cu experiență, care știu exact cum să utilizeze diferitele concentrații de substanță pentru a obține rezultatele dorite în condiții de maximă siguranță pentru sănătatea fiecărui pacient.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru prima ședință de peeling chimic cu Melaspeel?

 • Cu 2 – 4 săptămâni înainte de tratament, medicul dermatolog îți poate recomanda adăugarea unui retinoid topic în rutina de îngrijire zilnică a pielii pentru a pregăti pielea pentru procesul de exfoliere.
 • Înainte de procedură, medicul dermatolog îți poate prescrie un medicament antiviral, pentru profilaxia herpesului.
 • Cu o săptămână înainte de procedură, trebuie oprită utilizarea retinoidului și a altor ingrediente active, precum peroxidul de benzoil, pentru a reduce riscul de iritare a pielii.
 • Nu folosi alte exfoliante agresive cu pielea cel puțin o săptămână înainte.
 • De asemenea, este recomandat să eviți expunerea la soare cu cel puțin 2 săptămâni înainte de efectuarea oricărui peeling chimic.

De la tratamentul acneei și al cicatricilor acneice până la reducerea daunelor provocate de expunerea excesivă la soare, peeling-urile MelasPeel sunt soluția ideală pentru a te bucura de o piele regenerată, sănătoasă, care radiază de frumusețe și prospețime!

Te așteptăm în clinicile Doctor SKiN din București și Corbeanca să aflăm împreună, în cadrul unei consultații GRATUITE, care este cel mai bun tratament pentru tenul tău și cum te poate ajuta peeling-ul chimic să obții rezultatele dorite!

Programează-te acum la ☎️0729 740.704 în clinica Doctor SKiN Drumul Taberelor sau la ☎️0749 11.40.60 în clinica Doctor SKiN Corbeanca sau pe mail, pe adresa contact@doctorskin.ro!

*Consultația la medicul dermatolog este gratuită, dacă în aceeași zi este realizată și procedura. 

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

În clinica Doctor SKiN acest peeling este efectuat de medicul dermatolog specialist

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Peeling chimic medical cu Melaspeel J și J2”

peeling Jessner acnee
Peeling chimic medical cu Melaspeel J și J2
350 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin