Tratamente dermatologice în București și Corbeanca

Categorii

Alege tratamentul potrivit pentru pielea ta din lista de mai jos.

Indiferent de problema dermatologică de care suferi, Doctor SKiN îți pune la dispoziție o echipă formată din medicii dermatologi specialiști și terapeuți specializați, care te pot îndruma în alegerea tratamentului dermatologic adecvat, în funcție de necesitățile pielii, părului sau a unghiilor tale!

15 lei620 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi tratamentele dermatologice din clinica Doctor SKiN?

 • Beneficiezi de expertiza unei echipe de medici dermatologi specialiști, cu o vastă experiență în diagnosticarea, prevenția și tratarea diferitelor afecțiuni dermatologice.

 • Investim în permanență în implementarea noutăților din domeniul dermatologiei și respectăm cu strictețe protocoalele de lucru la nivel internațional.

 • Oferim consultații de specialitate atât adulților, cât și copiilor, pentru o gamă largă de patologii dermatologice.

 • Suntem alături de tine pe tot parcursul schemei de tratament, oferindu-ți întotdeauna informațiile de care ai nevoie pentru a te simți mereu în siguranță.

 • Acordăm o atenție deosebită fiecărui pacient în parte, pentru a putea elabora împreună schema de tratament adaptată nevoilor pielii tale.

 • Luăm toate măsurile necesare pentru ca fiecare pacient să se bucure de un nivel de confort ridicat în timpul fiecărei proceduri.

 • Investim în cele mai performante și moderne dispozitive, 100% sigure în utilizare pentru sănătatea ta pe termen lung.

 • Întrucât considerăm că sănătatea și frumusețea pielii sunt o necesitate, toate tratamentele dermatologice din clinica noastră sunt disponibile la prețuri accesibile, pentru ca oricine să-și permită o piele lipsită de imperfecțiuni!

Microchirurgie non-invazivă cu PlasmAge®

Acest tratament se adresează tuturor persoanelor care își doresc o piele lipsită de imperfecțiuni, fără a recurge la bisturiu.
Diverși factori, precum expunerea excesivă la soare, înaintarea în vârstă, bagajul genetic sau o infecție, pot lăsa urme inestetice pe piele, începând de la riduri de expresie și piele lăsată, până la cicatrici post-acneice.

Cu ajutorul dispozitivului PlasmAge®, cel mai modern și performant instrument medical pentru microchirurgie non-invazivă, se pot elimina rapid și fără timp de recuperare, diversele imperfecțiuni ale pielii:

 • Xantelasme periorbitale (puncte de grăsime, de culoare gălbuie, localizate la nivelul pleoapelor, aproape de colțul intern al ochiului)

 • Lentigo (pete hiperpigmentare)

 • Negi și veruci

 • Papiloame

 • Cicatrici hipertrofice

 • Semne și urme cauzate de acnee

 • Fibroame cutanate

 • Riduri

PlasmAge® este singurul dispozitiv care poate efectua blefaroplastia nechirurgicală a pleoapelor lăsate. Acesta folosește energia plasmei fracționate printr-o descărcare electrică care se produce atunci când dispozitivul este apropiat suficient de piele, fără a atinge însă zona tratată. Astfel, este stimulat procesul de regenerare al țesuturilor pielii, fără sângerare și fără durere, în condiții de maximă siguranță.

Tratamentul cu PlasmAge® este rapid și poate fi efectuat cu anestezie locală, pentru toate tipurile de piele. Dispozitivul are o precizie extremă și este utilizat exclusiv de către personal calificat.

Chiuretare

Chiuretarea este o procedură dermatologică minim invazivă prin care, cu ajutorul unei chiurete (un instrument medical ascuțit) de diverse dimensiuni, se îndepărtează leziunea cutanată.

Se pot chiureta diferite tipuri de leziuni cutanate, printre care: verucile vulgare, keratozele, papiloamele, fibroamele etc.
Această procedură are scopul de a îndepărta leziunea de la nivelul pielii, iar acolo unde este cazul, face posibilă prelevarea țesutului necesar pentru realizarea unui examen histopatologic sau a unei biopsii.

Chiuretarea dermatologică se realizează sub anestezie locală, iar vindecarea zonei chiuretate are loc rapid, în doar câteva zile.

Dermatoscopie

Dermatoscopia este o metodă modernă și non-invazivă de examinare a pielii, folosită în diagnosticarea diferitelor afecțiuni dermatologice. Prin dermatoscopie, medicul dermatolog poate stabili cu precizie dacă o leziune cutanată este de natură benignă (inofensivă) sau malignă, depistându-se astfel cancerul de piele încă de la debutul său.

Dermatoscopia este folosită și pentru a monitoriza evoluția unor leziuni ale pielii, cum ar fi alunițele (nevii pigmentari), pentru a observa dacă acestea sunt atipice, dacă și-au modificat culoarea sau dimensiunile. Astfel, medicul dermatolog poate decide dacă este nevoie de extirpare sau dacă leziunea nu prezintă niciun fel de pericol.

Dermatoscopia se realizează cu ajutorul dermatoscopului, un dispozitiv de mărire și de iluminare care permite vizualizarea pielii atât la nivelul stratului superficial, cât și în profunzime. Dermatoscopul poate identifica chiar și cele mai mici modificări ale unei leziuni cutanate, lucru imposibil de realizat cu ochiul liber.

Având în vedere incidența tot mai mare a cazurilor de cancer de piele, este recomandat să consulți medicul dermatolog pentru un control dermatoscopic o dată pe an sau ori de câte ori observi o modificare de formă, culoare sau dimensiune a semnelor de pe piele, când alunițele devin dureroase sau când s-a produs un traumatism la nivelul acestora.

Electrocauterizare

Electrocauterizarea este o procedură chirurgicală minim invazivă prin care se îndepărtează leziunile cutanate cu ajutorul electrocauterului. Electrocauterul este un dispozitiv ce folosește circuitul electric creat între doi electrozi pentru a încălzi termic zona și a îndepărta astfel țesutul nedorit.

De asemenea, tot prin electrocauterizare se pot închide vasele de sânge dilatate, care conferă pielii aspectul de “pânză de păianjen”.

La Doctor SKiN poți alege procedura de electrocauterizare pentru:

 • Granulom piogenic – un nodul vascular, sub forma unor papule de culoare roșie, care sângerează ușor la atingere din cauza hipervascularizării locale, de obicei, în urma unui traumatism fizic.

 • Hidradenoame (siringioame) – tumori benigne anexe ale glandei sudoripare, ce pot apărea la nivelul pleoapelor, pe spatele toracelui sau la nivelul abdomenului.

 • Nevi papilomatoși (muriformi) – modificări pigmentare cunoscute ca alunițe, care se prezintă sub forma unor excrescențe cu suprafață rugoasă.

 • Papiloame cutanate – leziuni de origine virală (cauzate de unele subtipuri ale virusului HPV) cu dimensiuni reduse, între 1-5 mm., de culoarea pielii sau hiperpigmentate, localizate, de obicei, la nivelul pliurilor pielii – axilă, pleoape, gât, submamar.

 • Angiom păianjen – hemangiom de tip păianjen, sub forma unui vas de sânge dilatat care prezintă mai multe prelungiri vasculare fine, apărute la nivelul feței, membrelor și a toracelui anterior.

 • Alte tumori benigne – condiloame, veruci, keratoze, dermato-fibroame, chisturi sebacee etc.

Excizii și incizii

La Doctor SKiN, exciziile și inciziile chirurgicale sunt proceduri medicale realizate exclusiv de medicii noștri specializați în dermato-chirurgie. Astfel, poți opta pentru excizia chirurgicală a unor leziuni sau tumori benigne, precum și pentru excizia chisturilor epidermoide (chisturi sebacee).

 • Chisturile sebacee reprezintă leziuni rotunde apărute în urma înfundării cu sebum a unui folicul pilo-sebaceu și apar, de obicei, la nivelul toracelui, membrelor și pe față. Infecția unui chist sebaceu se manifestă prin eritem, durere și prurit. Excizia chistului sebaceu se poate realiza doar în cazul în care acesta nu prezintă infecție și se desfășoară sub anestezie locală.

Dacă locul apariției chistului se infectează, poate apărea furunculul, o acumulare de puroi și țesut necrotic, ce impune necesitatea inciziei și drenajului chistului.

Se mai pot realiza incizii și drenaj pentru:
 • Hidrosadenită – o inflamație a glandei sudoripare cauzată de infecția cu un stafilococ; se manifestă sub forma unor noduli dureroși sub piele, de culoare roșie care apar, de obicei, în zona axilelor sau în zona pubiană.

 • Abcese – colecții de puroi produse de o infecție bacteriană.

 • Perionixis – o inflamație a zonei de piele din jurul unghiei cauzată de infecția cu un stafilococ sau cu agenți de natură fungică.

De asemenea, medicul poate realiza și excizia unghiei crescute în carne, pentru a preveni riscul de infecție. Onicocriptoza sau unghia încarnată, se produce atunci când unghia este lovită sau tăiată incorect, colțurile acesteia crescând lateral, în piele, ceea ce poate provoca disconfort în timpul mersului, inflamație locală și infecții microbiene.

Infiltrații și injectări

Infiltrația intralezională presupune introducerea intradermică a unei substanțe active cu efect terapeutic, această procedură fiind o opțiune de elecție pentru afecțiuni dermatologice precum cicatricile cheloide sau pelada (alopecia aerată).

Mai exact, se injectează steroizi direct în țesutul cicatriceal cu scopul de a reduce roșeața și senzația de mâncărime și arsură de la nivel local. De asemenea, acești steroizi reglează sinteza excesivă de colagen de la nivelul cicatricei cheloide și reduc proliferarea fibroblastelor în timpul vindecării. Combinate cu excizia, injecțiile cu steroizi sunt o metodă eficientă de a elimina cicatricile cheloide.

Tratamentul nu este recomandat persoanelor cu așteptări nerealiste.

La Doctor SKiN poți opta pentru injecții sau infiltrații care reglează răspunsul autoimun al organismului și reduc eczemele, inflamația și mâncărimea locală.
Programează-te acum la un consult dermatologic în clinica noastră din București, Drumul Taberelor sau în clinica din Corbeanca sunând la ☎️ 031 005.10.15 sau pe mail, la contact@doctorskin.ro!

*Consultația la medicul dermatolog este gratuită, dacă în aceeași zi se face și procedură

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Tratamente dermatologice în București și Corbeanca”

Echipa Doctor SKiN

toxina botulinica riduri
Tratamente dermatologice în București și Corbeanca
15 lei620 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin