Dr. Monica Grigore
Medic specialist dermatologie

Dr. Monica Grigore

Locațiile Doctor SKiN:

  • Corbeanca

Dr. Monica Grigore este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila din anul 2017; a urmat specializarea Dermatovenerologie, devenind Medic Specialist în anul 2023.

De ce ați ales medicina?

Am ales medicina pentru că îmi place să fiu într-o poziție în care pot să aduc schimbări pozitive în viețile oamenilor, într-un mod concret și semnificativ. Capacitatea de a oferi îngrijire și sprijin în momentele dificile, împreună cu oportunitatea de a rezolva probleme complexe și de a învăța în permanență, m-au atras către acest domeniu minunat și provocator.

Cum se îmbină cariera în medicină cu pasiunea pentru frumos?

În domeniul dermatologiei, găsesc o armonie perfectă între aspectele științifice și artistice ale medicinii. Având grijă de sănătatea pielii, pot să îmbin expertiza medicală cu dorința mea de a ajuta oamenii să se simtă bine în pielea lor și să-și îmbunătățească încrederea în sine.

Care este cheia pentru a câștiga încrederea pacientului?

Medicul trebuie să ofere o comunicare deschisă și empatică, să fie transparent în privința diagnosticului și tratamentului, să asculte cu atenție preocupările și să ofere explicații clare și ușor de înțeles pentru a stabili o relație de încredere bazată pe respect și înțelegere reciprocă.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin