Misiunea noastră

Misiunea noastră este să te ajutăm să obții rezultate remarcabile, pentru a te simți mai bine nu doar la nivel fizic, ci și emoțional și spiritual. Frumusețea adevărată vine din interior și este strâns legată de starea noastră de bine.

Suntem o echipă dedicată, folosim produse și tratamente nedureroase pentru a atinge rezultate remarcabile, personalizate în funcție de pielea și nevoile tale.

Pentru a obține rezultatele pozitive pe care le aștepți, am testat, cercetat și am ales cea mai nouă aparatură în domeniu ce folosește ultima tehnologie disponibilă, din gama de top a liniei de lux sau premium.

Toate echipamentele pe care le folosim la Doctor SKiN sunt certificate FDA, au studii medicale desfășurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care ne garantează că utilizarea lor este 100% sigură, că nu declanșează în timp diverse afecțiuni și că, mai ales, au rezultate dovedite clinic.

Despre noi - Doctor SKiN

Valorile care reprezintă piatra de temelie în tot ceea ce facem sunt:

 • Prioritatea noastră ești TU. Am câștigat o reputație prin angajamentul nostru neechivoc față de tratamente eficiente și servicii excepționale oferite tuturor celor care ne calcă pragul.

 • Siguranța ta este pe primul plan. Toate tratamentele noastre utilizează tehnologie aprobată FDA și se bazează pe cele mai bune practici din domeniu.
 • Folosim doar tehnologie de ultimă generație, cu eficiență dovedită. Tehnologia de cea mai bună clasă ne oferă un avantaj net față de concurență și ne permite să oferim cele mai avansate și eficiente tratamente posibile în România.
 • Profesioniști instruiți. Echipa noastră este formată din medici dermatologi și esteticieni dar și din terapeuți instruiți, cu experiență și care sunt în proces de perfecționare continuă.

 • Suntem accesibili. Atât din punct de vedere al programului cât și al politicii de prețuri, încercăm să fim disponibili în permanență tuturor celor care au nevoie de noi, 363 de zile pe an, de la 8 dimineața până la 9 seara.

Datorită acestui angajament față de frumusețea naturală bazată pe rezultate pe termen lung, la Doctor SKiN suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii care includ: tratamentul cicatricilor dar și al vergeturilor cu laser CO2, rejuvenare facială cu radiofrecvență NuEra Lumenis sau Morpheus8, lifting lichid, blefaroplastie chirurgicală dar și nechirurgicală, tratamente faciale de curățare, pentru puncte negre și coșuri, pentru reducerea porilor sau eliminarea cearcănelor, tratamentul bărbiei duble cu injectările enzimatice cu PB serum sau lipoliză, terapia cu plasmă proprie, ștergerea ridurilor de pe frunte cu toxină botulinică, mărirea buzelor cu acid hialuronic, eliminarea celulitei, criolipoliză, liposucție non-chirurgicală cu cele mai noi dispozitive din domeniu, drenaj limfatic, epilare definitivă cu cele mai noi și mai performante lasere la nivel mondial, tratamente corporale pentru slăbirea rapidă în centimetri, slăbirea localizată și multe altele.

Serviciile noastre se adresează atât doamnelor cât și domnilor care își doresc să arate și să se simtă mai bine.

Îți stăm la dispoziție în permanență și te așteptăm cu drag pentru a începe transformarea ta din mai bine în foarte bine!

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin