Criolipoliza, cel mai eficient tratament de remodelare corporală

Minus 5 cm în 3 săptămâni.

Criolipoliza CoolTech - prin tehnologia de ultimă generație CoolTech® este o metodă non invazivă și nedureroasă. Ea elimină pentru totdeauna, prin înghețare, celulele adipoase.

249 lei372 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

De ce să alegi criolipoliza CoolTech® de la Doctor SKiN?

 • slăbire prin înghețare cu criolipoliză CoolTech

 • minus 5 cm în 3 săptămâni

 • efect de liposuctie

 • fără durere

 • aparat performant certificat la nivel mondial

 • -8 grade Celsius, 70 minute.

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Poți descărca aici certificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Poți întreba când a fost făcută ultima revizie a echipamentului și dacă funcționează la parametrii optimi la office@beautymed.ro.

Criolipoliza CoolTech – prin tehnologia de ultimă generație CoolTech® este o metodă non invazivă și nedureroasă care elimină pentru totdeauna, prin înghețare, celulele adipoase. Astfel, se obține un efect de liposucție fără operație, durere, tăieturi, anestezie sau perioade lungi de recuperare. CoolTech® este unul din cele mai performante echipamente de criolipoliză la nivel mondial, cu 2 aplicatoare, care provoacă înghețarea celulelor de grăsime la -8 grade Celsius.

Clinica Doctor SKiN este singura clinică din București unde poți beneficia de criolipoliză CoolTech® cu 4 aplicatoare simultan, adică îți vei putea trata chiar și 3-4 zone în același timp, în doar 70 de minute! Prin criolipoliză se obțin rezultate uimitoare în ceea ce privește straturile de grăsime localizată, încăpățânată. În medie, poți pierde până la 5 cm în talie în doar 3 săptămâni.

Tehnologia CoolTech® are rezultate dovedite clinic, este aprobată FDA, fiind 100% sigură. Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

La Doctor SKiN la fiecare ședință de criolipoliză beneficiezi de 1 ședință gratuită de EMS de 30 de minute care te va ajuta să elimini mai repede și mai ușor grăsimea dislocată prin criolipoliză.

Ce este criolipoliza CoolTech?

Principiul din spatele dispozitivului inovator CoolTech® este criolipoliza. Procedura de criolipoliza înseamnă distrugerea grăsimii (lipoliza) prin răcire (crio). Aceasta folosește expunerea controlată la temperaturi scăzute, pentru a produce leziuni non invazive, eficiente și selective la nivelul celulelor de grăsime.

Întregul concept se bazează pe o diferență în sensibilitatea crescută a grăsimii la frig față de piele. S-a dovedit că grăsimea îngheață la o temperatură mai ridicată decât pielea. Prin urmare, la o anumită temperatură se poate îngheța grăsimea, fără a produce nici un fel de daune la nivelul dermului. Criolipoliza a fost aprobată ca tehnologie sigură pentru uz public în Statele Unite ale Americii pentru prima oară în 2010.

Cum funcționează criolipoliza?

Deși nu se înțeleg toți pașii care conduc la distrugerea grăsimilor ca urmare a răcirii, este cunoscut faptul că celulele grase sunt sensibile la frig și mor rapid. Expunerea controlată la frig provoacă un răspuns inflamator localizat în celulele adipoase din zona tratată care, la rândul său, distruge celulele adipoase prin ruperea acestora, eliberând astfel conținutul lor (produse secundare grase).

Odată distrus, conținutul celulelor de grăsime este apoi eliminat în mod natural de corp, prin propriile sale mecanisme, în următoarele două luni. Acest lucru duce, desigur, la o reducere treptată a grosimii stratului adipos care, la rândul său, continuă să se restrângă în decurs de 2 până la 4 luni.

Mai mult, deoarece numărul celulelor grase din corpul nostru este fixat în perioada maturității, celulele grase noi nu se vor reproduce și, prin urmare, nu există nicio șansă să se formeze la loc. Concluzia este simplă: celulele de grăsime sunt distruse odată pentru totdeauna, iar rezultatul este permanent.

Cu toate acestea, celulele grase rămase pot compensa și crește în mărime până la a-și dubla chiar tripla volumul, pe fondul unei vieți sedentare cu excese alimentare. De aceea, prin criolipoliză cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când tratamentul CoolTech® este combinat cu un stil de viață sănătos.

În ce zone ale corpului putem slăbi cu criolipoliza?

Dispozitivul CoolTech® are diverși aplicatori pentru diferite zone ale corpului, toate concepute pentru a remodela o zonă diferită a corpului.

Criolipoliza este destinată în primul rând depozitelor de grăsime rezistente la dietă și mișcare, precum cele din zona abdomenului, coapselor, brațelor, feselor, șoldurilor, genunchilor, spatelui, aripioarelor sau pe linia sutienului.

Criolipoliza, cel mai eficient tratament de remodelare corporală - Doctor SKiN

Acest lucru se datorează faptului că dispozitivul a fost proiectat pentru a acoperi perfect zonele care rețin acea grăsime inestetică, de care se scapă extrem de greu, uneori nici măcar cu sport sau dietă.

Deși pot fi tratate și alte zone, acest lucru va fi stabilit in funcție de cantitatea de grăsime din zona respectivă. Poți discuta toate opțiunile împreună cu specialiștii noștri în remodelare corporală în cadrul consultației inițiale, care este gratuită.

De ce este considerată criolipoliza CoolTech printre cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală?

Rezultatele uimitoare, mulți centimetri în minus, atât pentru bărbați cât și pentru femei, indiferent de vârstă, au plasat criolipoliza în topul celor mai eficiente tratamente de remodelare corporală.

Criolipoliza Cooltech lucrează uniform și nu există riscul să rămână gâlme sau pete, așa cum se întâmpla cu dispozitive de criogenare de veche generație. Studiile clinice au evidențiat faptul că pentru pacienții care aveau un stil de viață sănătos, după un singur tratament de criolipoliză s-a produs o reducere cu aproximativ 30% a volumului zonei tratate și o reducere a circumferinței taliei de 5 cm.

Majoritatea celor care apelează la criolipoliză au constatat că un pachet de tratament din 3 ședințe îi ajută să își îndeplinească obiectivele de reducere a stratului de grăsime.

Cât durează și de câte ședințe de criolipoliză am nevoie pentru a obține rezultate?

O ședință de criolipoliza CoolTech ® durează 70 de minute. Pentru obținerea rezultatelor promise, numărul recomandat este de 3 ședințe pe aceeași zonă, la un interval de 6 săptămâni distanță. Întrucât corpul uman dispune de un număr fix de macrofage capabile să facă față unui număr dat de celule adipoase moarte, criolipoliza poate trata până la 3 zone ale corpului în aceeași zi.

Procesul inflamator, indus prin înghețarea celulelor grase, nu este imediat astfel, va dura circa 2 luni pentru a vedea efectul complet al reducerii stratului de grăsime. Cu toate acestea, la aproximativ 4 săptămâni de la prima aplicare vei vedea o îmbunătățire notabilă, care va fi finalizată complet la 2 luni după tratament.

Poți avea nevoie de mai multe ședințe sau tratamente combinate, DACĂ:

 • ești la menopauză
 • ai peste 55 de ani
 • fumezi de peste 10 ani
 • în ultimele 3 luni greutatea a variat cu mai mult de 5 kg
 • ai o condiție medicală care îți afectează greutatea
 • ai indice de obezitate (IMC peste 30)
 • ai un stil de viață foarte activ
  Este contraindicat efortul fizic intens sau în exces întrucât folosește glucoza și nu acizii grași liberi eliberați din adipocite.
 • ai avut intervenții chirurgicale anterioare pe aceeași zonă care au determinat fibrozarea țesutului (liposucție, abdominoplastie, cezariană)
 • urmezi un tratament pentru depresie sau similar.

Pentru a impulsiona rezultatele pozitive pe care le aștepți, în perioada cuprinsă între cele 2 ședințe de criolipoliză, este recomandată efectuarea unui program complet de drenaj limfatic (12 ședinte, câte 3 ședinte/săptămână).

Ce simți în timpul criolipolizei ?

În timpul procedurii de criolipoliză, specialistul Doctor SKiN va identifica zona de grăsime ce urmează a fi tratată și o va acoperi cu o membrană impregnată cu gel rece pentru a proteja pielea. Odată ce dispozitivul este aplicat pe zona cu probleme, acesta acționează prin vacuum, ce prinde practic grăsimea și o îngheață pana la temperatura de – 8 grade, treptat.

Criolipoliza nu este dureroasă, iar la Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Care sunt contraindicațiile criolipolizei?

 • sarcina & alăptatul

 • hernie abdominală

 • cicatrici recente

 • inflamație acută

 • crioglobulinemie

 • sindromul Raynaud

 • cezariană în ultimele 3 luni

 • dispozitiv metalic sau implant

 • tulburări hepatice, coronariene, gastrice

 • tumori

 • boli infecțioase

 • epilepsie

 • hipertensiune sau hipotensiune

 • diabet acut

 • ritm cardiac anormal

 • persoane cu așteptări nerealiste.

Este criolipoliza CoolTech sigură?

Criolipoliza s-a dovedit a fi o tehnică sigură în urma unui număr de studii clinice evaluate de către FDA. În măsura în care regiunea tratată este monitorizată cu atenție pentru a asigura controlul precis al temperaturii, este creat un mediu controlat și sigur.

La Doctor SKiN folosim unul dintre cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniu, CoolTech®, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără nici un risc, pentru pacienții și pacientele noastre.

Testarea extinsă a tehnologiei de criolipoliză a demonstrat că răcirea distruge celulele grase. Alte țesuturi, cum ar fi țesuturile pielii, nu sunt afectate în niciun fel pe termen lung. Celulele adipoase distruse și conținutul lor sunt îndepărtate și eliminate de procesele metabolice normale ale organismului. De asemenea, procedura nu are efecte adverse asupra nivelurilor de enzime hepatice sau de grăsimi din sânge (cum ar fi colesterolul).

Care e motivul pentru care la unii criolipoliza funcționează iar la alții nu?

 • este original aparatul cu care ai făcut? A durat 70 minute ședința? A fost demonstrat științific faptul că moartea celulelor de grăsime nu are loc dacă expunerea la frig este sub 60 minute.
 • ți s-a făcut masaj viguros la final, timp de câteva minute, pe zona pe care au fost aplicatorii de criolipoliză pentru a pune in mișcare metabolismul local?
 • ai repetat, pe aceeași zonă, toate cele 3 ședințe din protocol? Nu te aștepta să vezi ceva doar după 1 singură ședință! Este ca la antibiotic, se întâmplă vreo minune după 1 pastilă?
 • toate aceste tratamente de remodelare corporală sunt ca și hainele pe care le vezi pe manechin, toate mărimea S. Dacă tu porți L, atunci, pe lângă criolipoliză, adaugă în planul de tratament câteva ședințe de radiofrecvență pentru fermitatea pielii sau de drenaj limfatic pentru a impulsiona eliminarea cât mai rapidă a celulelor de grăsime intrate în apoptoză.

Ar fi nerealist să credem că ședințele de criolipoliză ar putea fi suficiente ca să renunți la regulile de bază pentru a menține sub control excesul de grăsime; astfel, nu pierde din vedere:

 1. alimentație echilibrată: evită fructele dulci, laptele, pâinea, pastele & orezul.
 2. dietă sănătoasă: carne de pasăre, șuncă, fructe de mare, ouă, legume roșii, verzi
 3. fără carbohidrați timp de 4 ore după: carbohidrații circulă foarte rapid în sânge; atunci apar valori crescute ale insulinei, care inhibă lipoliza.
 4. nu mai mult de o gustare cu 2 ore înainte, altfel va fi arsă doar mâncarea consumată recent și nu grăsimea rezistentă
 5. bea cât mai multe lichide (minim 2 litri de apă pe zi; fără alcool & băuturi răcoritoare)
 6. străduiește-te să nu mai mănânci după ora 19.30: ceea ce nu este metabolizat de organism este stocat în depozite de grăsime.
 7. încearcă să ai un stil de viață dinamic! Este important să faci activitate fizică moderată de cel puțin 3 ori pe săptămână timp de 30 de minute; pentru a fi cu adevărat efectiv, exercițiul fizic trebuie să fie constant, chiar dacă este doar moderat.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

3 recenzii pentru Criolipoliza, cel mai eficient tratament de remodelare corporală

 1. 4 out of 5

  Buta Fatjona

  Am facut crio acum 2 ani si am fost foarte multumita de rezultate. Am completat si cu putin regim. Rezultatele se vad in timp dar au fost chiar vizibile. E putin dureros mai ales masajul dupa dar este necesar pentru efecte bune. Acesta este motivul pentru care dau 4 stele.

 2. 5 out of 5

  Anca Dobrescu

  Super rezultate după 2 ședințe! De abia aștept să văd rezultatul final!

 3. 5 out of 5

  Lorena

  Rezultatele se vad inca de la prima sedinta, in special daca acordati putina grija alimentatiei si va hidratati foarte bine. Trebuie stiut ca procedura este un pic dureroasa, ca la doua zile dupa apar furnicaturi puternice si chiar mancarimi care insa dispar dupa prima saptamana de la tratament. Mentionez ca toate fetele din Corbeanca sunt super atente si dragute. Concluzia e ca merita investitia!

Adaugă o recenzie

Întrebări frecvente

Este contraindicată criolipoliza, dacă am un dispozitiv intrauterin, cu eliberare de hormoni?

Nu, nu interferează in niciun fel, nu este contraindicată.

criolipoliza-Cooltech-SKiN-MedSpa
Criolipoliza, cel mai eficient tratament de remodelare corporală
249 lei372 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin