Mezoterapie fără ace cu TKN MesoJect Gun

Ai nevoie de efecte maxime cu o intervenție minimă, de un tratament de mezoterapie care să nu implice ace, nici durere nici perioadă de recuperare? MesoJect Gun de la Toskani reușește o mezoterapie duală non invazivă pentru față, corp și scalp, care vizează diferite probleme, de la hidratarea pielii terne până la reducerea roșeții legată de acnee și rozacee. 

MesoJect Gun este ideal pentru tratamente anti-îmbătrânire, pentru hiperpigmentare, redarea luminozității pielii, tratamente de creștere a părului, pentru tonifiere și eliminarea celulitei.

150 lei1.000 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

De ce să alegi mezoterapia fără ace TKN Mesoject Gun?

 • hidratează intens pielea

 • redă strălucirea tenului

 • estompează liniile fine și ridurile

 • tratament calmant pentru tenul afectat de cuperoză și rozacee

 • tratament de suport pentru diferite forme de acnee

 • tratament adjuvant pentru hiperpigmentare

 • ameliorează aspectul ochilor umflați, liniilor fine și pungilor de sub ochi

 • tehnică nedureroasă fără ace, înțepături și vânătăi

 • rezultate vizibile de la primele ședințe

 • crește sinteza de colagen

 • îmbunătățește microcirculația în piele

 • stimulează metabolismul celular

 • încetinește îmbătrânirea celulară

 • îmbunătățește țesutul conjunctiv

 • livrare uniformă a substanțelor active către piele

 • asigură pătrunderea substanțelor active în piele la nivel profund

 • încurajează repararea țesuturilor

 • ZERO disconfort.

Mezoterapia fără ace (cu MesoJect Gun de la Toskani™) este un tratament facial și corporal ce poate fi utilizat și pe pielea scalpului, care oferă rezultate spectaculoase privind estomparea, ameliorarea și vindecarea diferitelor afecțiuni ale pielii, precum: pielea îmbătrânită, cu aspect tern, care și-a pierdut din elasticitate și fermitate, dar și liniile fine și ridurile.

Este bine-cunoscut faptul că Acidul Hialuronic, colagenul și elastina sunt moleculele care-i conferă pielii elasticitatea și tinerețea. Toate sunt produse de fibroblastele care sunt situate în straturile cele mai profunde ale pielii, sub epidermă (care este situată între 0,5 și 1,5 mm). Datorită funcției sale protectoare, epiderma permite trecerea doar a câtorva molecule. De exemplu, doar o cantitate foarte mică de vitamine (mai puțin de 1%) pătrunde prin aplicarea de creme sau măști de față, în timp ce moleculele mari nu pătrund deloc. Pe de altă parte, Acidul Hialuronic este o moleculă mare, de 4.000 de ori mai mare decât o vitamină și mult mai mare decât porii pielii. Prin urmare, este imposibil să ajungă în straturile profunde ale pielii, fără injectare sau alte metode mai sofisticate.

Așadar, stimularea puternică a fibroblastelor este esențială pentru orice terapie anti-ageing eficace și, de aceea, medicii folosesc ca tehnică principală pentru mezoterapie injectarea. Din fericire, cercetările continue în domeniul îngrijirii pielii au dus la dezvoltarea unor tehnologii inovatoare, cum ar fi procedura de mezoterapie fără ace, care promite să revitalizeze și să regenereze pielea într-un mod cu totul nou, în comparație cu mezoterapia clasică, care folosește micro-ace chirurgicale.

Această procedură medicală anti-ageing, similară mezoterapiei virtuale, a devenit foarte populară în ultimii ani datorită tehnicii de infuzare în adâncimea pielii, a unor formule bazate pe doze mari de vitamine, mai ales A, B3 și C sau de Acid Hialuronic.

MesoJect Gun este un dispozitiv estetic revoluționar, care combină tehnologiile de nanopenetrare și electroporație într-un singur tratament, fiind dezvoltat de compania farmaceutică spaniolă Neftis Laboratorios, specializată în formule de mezoterapie și dermato-cosmetice concepute în scop medical și estetic.

Cum funcționează Mezoterapia fără ace?

Dispozitivul TKN Mesoject Gun de mezoterapie duală este o inovație în industria de înfrumusețare, pentru că acesta combină două tehnologii avansate, pentru a oferi un tratament de mezoterapie eficient și confortabil, și anume: livrarea transdermală și electroporația.

Iată cum funcționează:

Microcipul fără ace

Având la bază tehnologia laser trimming, microcipul transdermic reușește printr-o mișcare oscilatorie automatizată să creeze micro-canale la nivelul pielii, crescând astfel pentru intervale scurte de timp permeabilitatea țesuturilor. Aceste canale minuscule oferă acces neîngrădit nutrienților, cum ar fi vitaminele, peptidele și alți compuși benefici, în straturile profunde ale pielii, crescând exponențial gradul de absorbție.

Este similar cu microneedling-ul, dar nu deteriorează bariera de suprafață a pielii, astfel încât pielea nu este roșie sau afectată după tratament. Procedura asigură rezultate similare cu cele obținute prin mezoterapia clasică. Motorul de mare viteză este capabil să transfere nutrienții cu mare precizie în linii drepte ultrafine, cu precizie egală în toate zonele tratate.

Mezoterapie fără ace cu <span class="block_mobil">TKN MesoJect Gun</span> - Doctor SKiN

Dispozitivul are un microcip special pentru tratamentele pielii și unul destinat scalpului, mai precis pentru tratamentele împotriva căderii părului.

Electroporația

Electroporația este o tehnologie suplimentară integrată în dispozitivul TKN Mesoject Gun. Aceasta funcționează prin intermediul unor impulsuri electrice și a unor canale create temporar în stratul superior al pielii. Când impulsul electric se oprește, membrana se întoarce la structura sa inițială, stabilizând produsul în interiorul celulei.
Datorită electroporației, tratamentul devine mai confortabil și mai eficient, deoarece substanțele active ajung rapid în straturile profunde ale pielii fără a necesita acțiuni invazive.

Electroporația este considerată cea mai puternică metodă de administrare transdermică, fiind capabilă să stimuleze „macromoleculele” de la nivelul pielii, precum Colagenul și Acidul Hialuronic. Mai exact, este singura tehnologie fără ace, care permite ca o mare parte din moleculele active să fie infuzate în piele. Este și singura tehnologie capabilă să obțină un efect instantaneu de volumizare, comparabil cu tratamentele injectabile.
Numărul de căi transdermice formate prin electroporație este de 500 de ori mai mare decât în ​​cazul altor tratamente care promit o mezoterapie fără ace.

De aceea, această tehnică este mult mai eficientă, mai ales pentru absorbția moleculelor mari, indiferent de gradul lor de polarizare.

În acest mod, mezoterapia fără ace crește dramatic penetrarea cutanată a substanțelor active, cum ar fi nutrienții pentru piele, vitaminele și factorii de creștere, obținându-se rezultate vizibile în reducerea semnelor de îmbătrânire. Este o acțiune duală:
🟢 Acidul Hialuronic sau neuropeptidele asemănătoare toxinei botulinice au un efect vizibil imediat.
🟢 Ingredientele active, administrate la nivelul fibroblastelor, continuă să provoace modificări pozitive și corective, pe o perioadă lungă de timp.

Ce simți în timpul tratamentului de mezoterapie fără ace?

Expertul Doctor SKiN în tratamente anti-ageing te va examina înainte, pentru a identifica problemele pielii pe care dorești să le tratezi și, pe baza rezultatelor analizei, îți va recomanda un protocol de tratament.

Fiecare ședință începe cu curățarea pielii, pentru a îndepărta impuritățile și machiajul. Se recomandă înainte o ședință de microdermabraziune în special pentru zonele cele mai problematice, precum “ridurile fumătorului” din jurul gurii sau pentru leziunile pielii cauzate de expunerea la soare. Odată ce pielea este pregătită, se va aplica un cocktail special conceput pentru TKN MesoJect Gun. Se pot combina mai multe variante, pentru a obține un tratament personalizat 100% pe nevoile tale.

Mezoterapie fără ace cu <span class="block_mobil">TKN MesoJect Gun</span> - Doctor SKiN
Mezoterapie fără ace cu <span class="block_mobil">TKN MesoJect Gun</span> - Doctor SKiN

Aparatul de mezoterapie fără ace produce impulsuri electrice blânde, pe care le resimți ușor. Majoritatea pacienților spun că procedura este relaxantă, nicidecum dureroasă. O sesiune de tratament durează de obicei între 15 și 30 de minute, dar dacă sunt abordate mai multe zone poate dura și o oră.

La finalul ședinței, se aplică seruri adiționale și cremă calmantă cu SPF 50+ pentru a proteja pielea și pentru a maximiza rezultatele procedurii. Specialistul Doctor SKiN îți va oferi și instrucțiuni detaliate privind îngrijirea pielii după tratament.

Vei putea simți rapid beneficiile și vei observa că pielea este mai luminoasă și mai hidratată, iar ridurile și petele pigmentare nu mai sunt atât de vizibile. Chiar și după o singură ședință de tratament, îți vei simți tenul mai tonifiat și un ușor efect de lifting facial. Rezultatele tind să se îmbunătățească pe parcursul tratamentului, deoarece beneficiile infuzării cutanate sunt cumulative.
Numărul de ședințe este stabilit la nivel individual, în funcție de zona tratată, de vârstă, de starea și de problemele pielii, dar protocolul minim este de 4 ședințe, la un interval de 1 lună de zile.

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului cu mezoterapie duală fără ace?

Tratamentul facial de mezoterapie cu dispozitivul TKN MesoJect Gun aduce o serie de beneficii și rezultate vizibile pentru sănătatea și aspectul pielii.

 • Îmbunătățirea texturii tenului. Tratamentul de mezoterapie fără ace ajută la stimularea regenerării celulare, ceea ce contribuie la o textură mai uniformă și la un tonus îmbunătățit al pielii. Aspectul general al pielii tale va deveni mai proaspăt, cu pori mai puțini vizibili.

 • Hidratare și reîmprospătare. Ingredientele active introduse în piele prin tehnologia duală ajută la hidratarea în profunzime a pielii și la revitalizarea acesteia. Pielea va deveni mai catifelată și mai revitalizată.

 • Reducerea liniilor și a ridurilor fine. Stimularea producției de colagen și absorbția ingredientelor active estompează liniile fine și atenuează ușor ridurile profunde.

 • Îmbunătățirea elasticității și a fermității pielii. Prin impulsionarea producției de colagen și elastină se îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii.

 • Reîmprospătarea tenului cu aspect tern. Datorită aportului de substanțe active și hidratării în profunzime, pielea devine mai luminoasă și mai strălucitoare.

 • Rezultate naturale și durabile. Întrucât tratamentul utilizează tehnologii care stimulează procesele intrinseci ale pielii, rezultatele sunt naturale și fără perioada de recuperare, în comparație cu alte proceduri.

 • Atenție! Durata efectului rezultatelor obținute în urma tratamentului de mezoterapie fără ace poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv starea inițială a pielii tale, de tipul de ten, de vârstă și regimul de îngrijire post-tratament, dar și de numărul de ședințe efectuate.
  În general, rezultatele sunt semnificativ vizibile, dar este important să știi că nu există o durată fixă pentru efectul tratamentului. De asemenea, nu uita că procesul de îmbătrânire este unul natural și poate fi încetinit, însă nu poate fi eliminat complet.

În general, efectul protocolului de mezoterapie fără ace poate fi vizibil timp de câteva luni după finalizarea seriei inițiale de ședințe. Pentru a menține pe termen lung rezultatele este recomandat să revii constant cu ședințe de întreținere și să discuți cu specialistul în îngrijirea pielii pentru a dezvolta un plan de tratament customizat pe nevoile tale.

De asemenea, așteptările tale trebuie să fie realiste. Consultă-te cu specialiștii de la Doctor SKiN pentru a înțelege la ce să te aștepți în urma tratamentului și cum să îți menții pielea sănătoasă și strălucitoare pe termen lung.

După tratamentul de mezoterapie fără ace este important să urmezi indicațiile post-tratament pentru a asigura consolidarea rezultatelor tratamentului asupra pielii. Câteva indicații generale vizează evitarea expunerii la soare, să nu folosești produse de exfoliere agresive și să te hidratezi cu minim 2 litri de apă pe zi. Încearcă să eviți machiajului imediat după procedură, timp de 24 de ore.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la îngrijirea post-tratament, suntem oricând aici ☎+40 729 740 704 pentru a primi sfaturi și îndrumări suplimentare!

Care sunt contraindicațiile procedurii de mezoterapie fără ace?

Procedura de mezoterapie fără ace este eficientă și sigură, dar există și o serie de contraindicații:

 • infecții active sau boli de piele

 • boli autoimune

 • afecțiuni medicale grave

 • sarcină și alăptare

 • probleme de coagulare a sângelui

 • alergii la substanțele active folosite

Este esențial să discuți cu specialistul de la Doctor SKiN despre istoricul medical al pielii tale și despre orice alte afecțiuni preexistente înainte de a începe orice procedură cosmetică, inclusiv mezoterapia cu TKN MesoJect Gun. Astfel, vei primi sfaturi adecvate și vei evita potențiale riscuri sau complicații.

Este tratamentul cu mezoterapie duală sigur?

Da, în general, tratamentul cu mezoterapie duală este considerat a fi o procedură sigură atunci când este efectuată de către specialiști calificați. De asemenea, un aspect important este reprezentat de utilizarea echipamentelor și a tehnicilor adecvate. Informațiile esențiale pe care trebuie să le ai înainte de a începe tratamentul presupun:

 • Specialiști calificați: este esențial să alegi un specialist în îngrijirea pielii sau un medic specializat în mezoterapie, care este bine instruit în utilizarea dispozitivelor și tehnicilor corespunzătoare. De aceea, nu este recomandată utilizarea domestică a diferitelor instrumente care imită mezoterapia clasică sau fără ace!
 • Sterilizare și igienă: Asigură-te că alegi o clinică unde toate instrumentele și dispozitivele sunt sterilizate și se respectă riguros standardele de igienă.
 • Alegerea produselor: Substanțele active utilizate în tratament ar trebui să fie sigure și să aibă o calitate bună. Specialistul ar trebui să-ți ofere informații detaliate cu privire la ingredientele utilizate și potențialele reacții adverse, întrucât piața abundă în substanțe care nu sunt testate și care-ți pot afecta pielea.
 • Evaluarea preliminară: Înainte de a începe tratamentul facial, specialistul care va efectua tratamentul ar trebui să efectueze o evaluare prealabilă a pielii tale și să discute despre istoricul medical și eventualele contraindicații, dacă este cazul.
 • Monitorizarea reacțiilor: Pe măsură ce efectuezi diferitele tratamente, specialiștii ar trebui să monitorizeze reacțiile pielii și să ajusteze tratamentul, dacă este necesar.
 • Așteptări realiste: Este important să ai așteptări realiste cu privire la rezultate și să înțelegi că efectele pot varia în funcție de tipul de piele, de condiția inițială a pielii și de alți factori individuali.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Mezoterapie fără ace cu TKN MesoJect Gun

mezoterapie fără ace TKN MesoJect Gun Toskani
Mezoterapie fără ace cu TKN MesoJect Gun
150 lei1.000 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin