Ultraformer III, lifting facial fără operație cu HIFU

Ai nevoie de un tratament eficient, care să-ți ridice pielea lăsată, dar care să-ți netezească ridurile și să-ți întinerească aspectul? Vrei un lifting facial fără să apelezi la operație sau la injecții? Încearcă Ultraformer III, dispozitivul care duce la nivel de excelență revoluționara tehnologie HIFU.

Ultrasunetele micro și macro-focalizate reușesc să creeze un efect de lifting natural, cu rezultate vizibile imediat, care se consolidează în timp: netezește ridurile de pe frunte, obraji, din jurul ochilor și gurii, “strânge” pielea lăsată, care formează pliuri inestetice, ridică ușor sprâncenele, recreează un contur tineresc și ferm al feței, rejuvenează pielea de pe gât și reduce bărbia dublă.

300 lei2.100 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Ce poate face Ultraformer III pentru mine?

 • lifting neinvaziv al pielii cu ajutorul ultrasunetelor macro și micro-focalizate (HIFU)

 • “strânge” și ridică pielea lăsată, flască

 • reface elasticitatea pielii

 • ridică ușor sprâncenele căzute

 • conturează perfect linia maxilarului

 • reduce ridurile din jurul gurii și pe cele din jurul ochilor (ridurile laba gâștei)

 • reduce ridurile nazolabiale și ridurile marionetă

 • estompează ridurile de pe frunte

 • reduce bărbia dublă

 • netezește liniile fine și ridurile profunde

 • diminuează cutele și ridurile de pe gât

 • stimulează formarea de colagen nou

 • alternativa fără ace la toxina botulinică

 • alternativa fără bisturiu a liftingului chirurgical.

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Poți descărca aici certificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Poți întreba când a fost făcută ultima revizie a echipamentului și dacă funcționează la parametrii optimi la office@med-group.ro.

Ce este Ultraformer III?

Ultraformer III este cel mai SMART dispozitiv pe bază de ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (HIFU), următorul pas în evoluția tratamentului hifu, care efectuează proceduri antiaging, adică de reîntinerire a pielii, având rezultate similare cu cele obținute prin liftingul chirurgical. Procedura nu implică bisturiu și nici durere, nu comportă recuperare și nu lasă semne sau cicatrici. În plus, această ultimă generație de HIFU este cu mult mai puțin dureroasă decât competitorii săi.

HIFU are cele mai bune rezultate la persoanele nu foarte în vârstă – cărora li s-ar potrivi mai curând un lifting chirurgical – ci la femei și bărbați deopotrivă între 35 – 55 ani, cu bărbie dublă, pielea obrajilor ușor lăsată, cu riduri în jurul ochilor și pe frunte în fază incipientă.

Ultraformer III, lifting facial fără operație cu HIFU - Doctor SKiN

Traductoarele cu ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (cunoscute sub numele de HIFU) generează pulsuri extrem de precise, proiectate pentru a remodela colagenul. Astfel, sub efectul căldurii, se reușește netezirea ridurilor și tonifierea pielii lăsate, de pe față sau corp. Conturul facial este mult mai bine definit, iar aspectul este unul mai proaspăt, mai odihnit și mai tânăr. Ca tratament corporal, “strânge” pielea lăsată și elimină grăsimea, în scopul obținerii unui contur corporal mai armonios.

Practic, echipamentul realizează un tratament inovator, non-chirurgical și non-invaziv de strângere și lifting al pielii. Folosind tehnologia cu ultrasunete macro și micro-focalizate, Ultraformer III livrează o putere cu 300% mai mare față de versiunea precedentă, stimulând procesele naturale de regenerare ale corpului, care întineresc cele trei nivele de infrastructură ale pielii.

Cu o precizie absolută, se vizează doar straturi specifice, fără a deteriora țesutul din apropiere, fapt ce transformă procedura într-una sigură și confortabilă, fără să-i fie compromisă eficacitatea. Rezultatele nu sunt vizibile imediat după tratament ci continuă să se îmbunătățească timp de luni de zile după finalizarea protocolului de tratament.

Cum funcționează tehnologia HIFU a dispozitivului Ultraformer III ?

Pielea prezintă mai multe straturi, fiecare dintre având caracteristici distincte și roluri unice. Epiderma este stratul superior vizibil al pielii care protejează corpul. Dermul este al doilea strat al pielii, mai gros. Acesta conține glande sudoripare și uleioase, foliculi de păr, terminații nervoase și proteine ​​structurale de colagen și elastină. Stratul inferior al pielii, numit hipoderm sau stratul subcutanat, leagă pielea de structurile musculare și osoase de dedesubt. Fiecare strat joacă un rol major în menținerea fermității și tinereții pielii.

Ultraformer III transmite pulsuri concentrate de ultrasunete, complet inofensiveîn toate straturile pielii pentru a ridica, strânge și a contura pielea. În timpul procedurii, exploziile de energie pe bază de ultrasunete pătrund în adâncimea straturilor pielii, pentru a stimula neocolageneza (regenerarea colagenului și a fibrelor de elastină – proces care începe la 4 săptămâni de la finalizarea ședinței de tratament și durează până la 4 luni după).

Atunci când colagenul din piele începe să scadă, se formează liniile fine. Colagenul este proteina care se află sub și în straturile profunde ale pielii, esențială pentru a menține pielea plină și tânără. Îmbătrânirea și statul excesiv la soare determină “subțierea“ colagenului. Efectul este o piele mai puțin elastică, care începe să se lase, fără un contur ferm, brăzdată de linii fine.

Ultraformer III încălzește țesuturile vizate la o temperatură necesară stabilă, de 65 – 75°C, pentru a induce „leziuni termice”, fapt ce provoacă contractarea fibrelor de colagen existente și, în timp, formarea de colagen nou. Prin procesul de regenerare a colagenului și elastinei, pielea devine mai strânsă, mai fermă și mai netedă, ridurile și pielea lăsată sunt vizibil estompate, textura este vizibil îmbunătățită, porii sunt micșorați iar contururile redefinite.

Reînnoirea colagenului la nivelul feței declanșată de tehnologia HIFU implică încălzirea straturilor dermice și superficiale ale sistemului musculo-aponevrotic-superficial (SMAS), care trec prin faze separate de coagulare a sângelui, contracții ale leziunilor termice create și stimularea de colagen nou, pentru a rezolva problema ridurilor și a pielii lăsate.

 • La nivelul feței. La fel ca utilizarea luminii solare și reflectarea acesteia printr-o lupă, pentru a furniza un fascicul, tratamentul Ultraformer III furnizează energie cu ultrasunete în regiunea vizată până la 4.5 mm sub piele. Precizia în livrarea unei energii puternice, cu densitate mare, declanșează neocolageneza, adică inducția de colagen în mod natural în organism.

Stratul dermic al pielii sintetizează în din ce în ce mai puțin colagen de-a lungul timpului. HIFU furnizează energie direct în stratul pielii, provocând un efect de contracție.

1. În prima fază, de inflamație post-tratament, zona acoperită de procedură se concentrează pe coagularea sângelui și hemostază, pentru a controla fluxul sanguin, ceea ce induce o migrare uniformă de celule ale pielii.

2. În a doua fază, cea de reproducere și înmulțire a celulelor, care are loc la 48 de ore după tratament, fibroblastele produc țesut conjunctiv nou, pentru a acoperi leziunile și începe sinteza de colagen.

3. În cea de-a treia fază, de remodelare a pielii, pe parcursul a 4 săptămâni până la 6 luni post-tratament, straturile pielii induc crearea de fibre noi de colagen, pentru o piele mai fermă și mai netedă. Fibrele noi de colagen fac pielea să fie mai fermă în timp ce fibrele de elastină îi îmbunătățesc tonusul.

 • La nivelul corpului. Celulele adipoase instalate de multă vreme sunt greu spre imposibil de eliminat prin exerciții riguroase și diete draconice. Tratamentul Ultraformer III oferă o soluție non-invazivă fără efecte secundare sau leziuni asupra pielii. Excesul localizat de celule adipoase este eliminat în mod natural din corp, zonele vizate sunt mai ferme, mai conturate, iar pielea devine mai elastică.

HIFU nu este un tratament de slăbire în kilograme și nici în centimetri.
Este un tratament de fermitate & conturare a formelor corpului.
Nu se adresează persoanelor cu exces supraponderal semnificativ.

Ce simți în timpul tratamentului cu Ultraformer III?

Înainte de procedură, în clinicile Doctor SKIN beneficiezi de o evaluare gratuită. Unul dintre membrii echipei noastre va discuta cu tine și veți stabili împreună un plan de tratament personalizat, care să răspundă nevoilor și așteptărilor tale. Consultația reprezintă o parte crucială a primei ședințe cu Ultraformer III, deoarece echipa noastră are o largă expertiză în diagnoza pielii și ți se vor face recomandările adecvate.

Doar dacă te știi foarte sensibilă la durere, cu 15 – 20 de minute înainte de sesiunea de tratament propriu-zisă, va fi aplicată o cremă cu anestezic local, pe zonele vizate. Atunci când se realizează tratamentul cu Ultraformer III, acesta emite impulsuri calde de energie cu ultrasunete, complet inofensive. Unele persoane le descriu ca pe niște pulsuri electrice care abia se simt sau ca pe niște înțepături ușoare. Gradul de căldură necesar pentru a obține rezultate optime poate cauza un mic disconfort și, din acest motiv, folosim anestezicul topic dar poate fi folosit și dispozitivul Cryo zimmer 6 pentru un confort sporit, mai ales pentru acele persoane cu un prag ridicat de sensibilitate la durere.

De exemplu, pentru a permite efectul de lipoliză, transducerele macrofocusate folosite la topirea grăsimii de la gușă ating un volum de 8 ori mai mare decât cele microfocusate.

Dar, prin comparație cu alte dispozitive HIFU, pacientele au raportat ca Ultraformer comportă mai curând un ușor disconfort decât durere.

Tratamentul cu Ultraformer III pas cu pas:

1. Specialistul curăță zona pe care urmează a fi aplicat HIFU (5 – 10 minute, în funcție de zona de lucru).

2. Înainte de a începe, poți cere să îți aplice cremă anestezică.

3. Va desena zonele pe care nu se poate trece cu HIFU (2 – 3 minute).

Lifting cu hifu facial

4. Va aplica apoi un strat de gel ecografic.

5. Va face setările și va folosi cartușul specific zonei tratate.

6. Manipulul HIFU este apoi aplicat pe piele.

7. Pentru că energia HIFU este livrată în impulsuri scurte dar foarte concentrate, timpii de lucru sunt cei de mai jos:

3 treceri/zonă

timp de lucru
[minute]

Frunte

10’

Lifting sprâncene

10’

Riduri perioculare’

10’

Pungi ochi

10’

Șanțuri nazolabiale

15’

Lifting obraji

15 – 20

Contur mandibulă

15’

Lifting gât

20’

Barbie dublă

5’

Riduri periorale

15’

Față integral

30’

8. Ultraformer III este apoi îndepărtat.

9. Se curăță gelul ecografic.

10. Se va aplica crema nutritivă și fotoprotecția, după caz.

Ultraformer III livrează energie ultrasonică sub formă de căldură, creând puncte de retracție pentru piele. În timpul unei singure ședințe de tratament, vor fi făcute mii de puncte de coagulare la diferite adâncimi, care vor induce rejuvenarea prin crearea de nou colagen și noi fibre de elastină, care vor tensiona țesuturile lăsate, dând astfel pielii efectul de tightening din straturile sale cele mai profunde.

Ultraformer III folosește tehnologia MF2, în traducere energia pe care o transmite în profunzime nu este difuzată și în țesuturile de jur împrejur, astfel că nu cauzează extra durere. Cu alte cuvinte, poți beneficia de performanțe maxime cu efecte adverse minime și foarte puțin disconfort, comparativ cu alte dispozitive hifu.

Terapeutul Doctor SKiN va avea grijă constant ca tratamentul să fie cât mai confortabil cu putință. 

După tratament, este posibil să resimți o senzație similară cu cea a unei arsuri solare, să ai zona tratată puțin roșie și să o simți caldă timp de câteva ore după ședință. Fiind vorba de o tehnologie non invazivă (HIFU este utilizat de ani buni în ramuri ale medicinei precum oncologia, neurologia și oftalmologia), aceste simptome de sensibilitate subcutanată trec de la sine în câteva zile.

De asemenea, în funcție de caracteristicile individuale, în cazuri rare, poți resimți și o ușoară amorțeală sau senzații de furnicături câteva săptămâni după tratament. Acest lucru se întâmplă deoarece pielea este în plin proces de regenerare, iar după un astfel de tratament cu HIFU, aceasta va lucra intens pentru a se reface și a-și îmbunătăți structura.

Cât durează până voi vedea rezultate și de câte ședințe am nevoie?

În primul rând, trebuie înțeles că HIFU este un tratament care nu se vede, care dă rezultate foarte frumoase în timp – mai ales dacă nu ești adepta injectărilor – că nu are efect instantaneu și că nu are cum să dea rezultate consolidate după 1 singură ședință.

Rezultatele tratamentului efectuat cu Ultraformer III vor avea loc în două etape.

 1. În prima etapă, vei observa o întindere a pielii în zona tratată. Căldura generată de energia ultrasunetelor HIFU face ca rețeaua de fibre de colagen din piele să se contracte, obținându-se un efect natural de “strângere”, care este vizibil odată ce tratamentul este finalizat.

 2. În a doua fază, treptat, vor fi din ce în ce mai vizibile rezultatele mai profunde și de durată. Ultraformer III stimulează producerea de neocolageneză (colagen nou), mai puternică, cu o structură mai „tânără”. Regenerarea colagenului îți întărește pielea și îi întărește sistemul intern de sprijin, determinând inversarea efectelor îmbătrânirii asupra pielii tale.

  În funcție de vârstă și de gradul de ptoză a pielii, sunt recomandate minim 3-4 ședințe la 2 luni.

  Persoanele cu îmbătrânire cutanată cauzată de expunerea la razele ultraviolete cu un grad de ptoză semnificativ, sau cu multă grăsime la gușă, ar putea avea nevoie de 6 – 8 ședințe, spațiate în timp.

Beneficiile maxime apar, de obicei, după 3 luni de la finalizarea întregului protocol de tratament.

Îmbunătățirile pe care Ultraformer III le produce în epidermă și producerea colagenului dermic sunt progresivepermanente și de durată, iar procentul pacienților satisfăcuți de rezultate este de peste 96%.

Poți aplica make-up imediat după tratament.

Nu este necesar ca, după tratament, să eviți expunerea la soare, dar nu uita totuși să folosești oricum o cremă cu factor de protecție 50+.

Tratamentul HIFU cu Ultraformer III poate fi făcut în orice perioadă a anului iar expunerea la soare sau solar nu sunt contraindicate nici înainte nici după procedură. Procedura poate fi administrată pe termen lung, fără efecte adverse.

HIFU nu este vreun vaccin miraculos anti-îmbătrânire. Prin tratamentul HIFU cu Ultraformer 3 obținem o reîntinerire dar nu și o oprire a timpului, suntem organisme vii iar îmbătrânirea continuă puțin câte puțin, fie că vrem sau nu.

Rezultatele obținute se vor menține pe o perioadă lungă de timp până când cursul natural al vieții își va pune din nou amprenta pe piele dar pentru ca efectul să persiste trebuie avut grijă la stilul de viață și la ce facem ca să prevenim reapariția ridurilor.

Iar, pentru că prevenția este cel mai accesibil tratament, ocupă-te de primele semne de îmbătrânire imediat ce apar.

Astfel, nu neglija programul de întreținere a rezultatelor, cu numărul de ședințe recomandate de Ultraformer III la fiecare 5 luni, stabilit în funcție de nevoi. Sesiunile de întreținere permit să-ți păstrezi intacte rezultatele, pentru o perioadă nedefinită și chiar să le îmbunătățești. Nu uita că fiecare ședință de tratament îți aduce beneficii suplimentare!

Ce tratamente pot fi utilizate împreună cu Ultraformer III?

Există multe tipuri de tratamente care pot fi făcute în paralel cu Ultraformer III și care pot oferi rezultate consolidate mai bune și mai rapid, atunci când sunt utilizate împreună. În clinicile Doctor SKiN, ai la dispoziție o serie de tratamente dermatologiceestetice și faciale care se completează perfect cu Ultraformer III și care ne permit să-ți personalizăm tratamentul în funcție de obiective.

Pentru lifting și întinerire: Ultraformer III poate fi folosit în combinație cu fillerele dermice pe bază de acid hialuronic și injecțiile cu toxină botulinică, pentru a menține rezultatele. Combinarea fillerelor cu tratamentul pentru strângerea pielii oferă un aspect mai plin și mai tineresc.

Pentru îmbunătățirea nuanței, texturii și densității pielii: Ultraformer III se va utiliza împreună cu tratamentul cu laser CO2 în varianta sa light, CoolPeel™.

Laserul tratează diverse imperfecțiuni ale suprafeței pielii precum pistruii, petele pigmentare și daunele solare, în timp ce promovează remodelarea colagenului la nivelul dermului. Combinația dintre aceste două dispozitive va oferi rezultate și mai frumoase.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu Ultraformer III?

Nu poți beneficia de tratamentul HIFU cu Ultraformer III dacă:

 • prezinți dermatite sau infecții active (de exemplu, herpes simplex) în zonele de tratament;

 • suferi de boli auto-imune;

 • suferi de epilepsie;

 • prezinți probleme de coagulare a sângelui;

 • urmezi un tratament cu antiinflamatoare;

 • ești însărcinată sau alăptezi;

 • suferi de diabet care nu este sub medicație;

 • urmezi un tratament cu anticoagulante sau aspirină;

 • ai probleme de natură oncologică

 • ai așteptări nerealiste.

Este sigur tratamentul cu Ultraformer III?

Ultraformer III este un dispozitiv aprobat de FDA, așadar este complet sigur și nu prezintă niciun risc pe termen lung pentru sănătate. De altfel, aceste tratamente cu ultrasunete de tip HIFU sunt realizate în scop estetic în întreaga lume, pe sute de mii de pacienți, iar eficiența dispozitivului este dovedită clinic.

În plus, ești pe mâini sigure în oricare din clinicile Doctor SKiN, deoarece orice tratament se realizează după zile de pregătire, instruire și evaluare susținute de traineri experți ai producătorilor și specialiști medicali externi.

Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, în baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii și cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea, presupune un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Ultraformer III, lifting facial fără operație cu HIFU”

Întrebări frecvente

Pot face HIFU la gușă dacă am implanturi dentare?

Da, nu afectează in niciun fel.

Ultraformer 3, lifting facial cu HIFU
Ultraformer III, lifting facial fără operație cu HIFU
300 lei2.100 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin