Lifting facial lichid

5.00 out of 5
(O recenzie client)

Întinerire cu efect instantaneu, fără bisturiu

Liftingul facial lichid este o procedură nechirurgicală, minim invazivă, care presupune introducerea unor cantități atent dozate de fillere dermice pe bază de Acid Hialuronic în zonele care, din cauza vârstei, dar și a procesului de îmbătrânire a pielii, s-au aplatizat, s-au adâncit sau au început să se lase.

165 980 

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Lifting facial lichid

Ofertă

ml

euro

2

230

ProFhilo®
4

400

1

165

Regenyal Super Idea
1

185

Juvederm Ultra 3
1

185

Juvederm Volift, Voluma
1

225

Juvederm Volift, Voluma
4

805

Teosyal RHA® 2

1

250

Teosyal RHA® 2

2

500 475

Teosyal RHA® 2

3

750 690

Teosyal RHA® 3

1

250

Teosyal RHA® 3

2

500 475

Teosyal RHA® 3

3

750 690

Lifting facial lichid - Doctor SKiN

De ce să alegi liftingul facial lichid?

 • Lifting facial cu efect instaneu, fără bisturiu

 • Doar surprize plăcute, deoarece rezultatele se văd în timp real

 • Recuperare rapidă

 • Aspect natural, vizibil mai tânăr

 • Fără urme, fără cicatrici, fără tăieturi

 • Reface conturul armonios al feței

 • Trăsături faciale redefinite.

Unul dintre cele mai moderne și mai inovative concepte în medicina estetică este reprezentat de liftingul facial lichid, mai exact refacerea volumetriei faciale cu ajutorul injecțiilor (fillerelor) pe bază de Acid Hialuronic. Liftingul facial lichid este o procedură nechirurgicală, minim invazivă, care presupune introducerea unor cantități atent dozate de fillere dermice pe bază de Acid Hialuronic în zonele care, din cauza vârstei, dar și a procesului de îmbătrânire a pielii, s-au aplatizat, s-au adâncit sau au început să se lase.

Atât femeile, cât și bărbații, începând cu vârsta de 30 – 35 de ani, încep să-și piardă acel volum facial care este asociat cu prospețimea și inocența trăsăturilor faciale. Acesta se pierde din cauza demineralizării țesutului osos, a ptozei musculare și a diminuării zonelor de țesut adipos de la nivelul feței.

Mai mult decât atât, odată cu înaintarea în vârstă pielea se lasă, își pierde din elasticitate și fermitate, pomeții își pierd din volum, șanțurile nazolabiale se adâncesc și încep să apară din ce în ce mai multe riduri. Dacă nu se intervine pentru a stopa acest proces, aspectul final este unul mai încercănat, mai obosit, mai deshidratat și mai bătrânicios.

Dacă până de curând singura soluție pentru a trata aspectul căzut al feței era liftingul chirurgical, în prezent un aspect tânăr se poate obține imediat, fără a fi nevoie de bisturiu.

Ce se poate îndrepta/corecta prin liftingul facial lichid?

 • estomparea/eliminarea ridurilor faciale

 • refacerea volumului pomeților și al buzelor

 • estomparea sau chiar eliminarea cearcănelor

 • corectarea micilor asimetrii ale nasului

 • eliminarea/estomparea șanțurilor nazolabiale (liniile zâmbetului) și a ridurilor din colțurile gurii (ridurile marionetă)

 • refacerea conturul bărbiei

 • vredarea fermității liniei mandibulare

 • corectarea micilor imperfecțiuni faciale – denivelări, asimetrii.

Cum funcționează liftingul facial lichid?

La Doctor SKiN, liftingul facial lichid este un tratament eminamente personalizat. Procedura în sine începe prin discutarea și analizarea nevoilor și a dorințelor pacientului, ținând cont de modificările pe care le observă medicul la nivelul feței. În funcție de acești parametri, abordarea terapeutică este adaptată pentru fiecare pacient în parte.

Liftingul facial lichid presupune, mai exact, introducerea în piele a unui filler dermic, a unui gel cu o consistență adaptată perfect regiunii anatomice tratate, cu proprietăți similare acidului hialuronic natural, care are scopul de a umple și de a reface volumul pierdut, dar și de a elimina aspectul ridurilor sau al șanțurilor formate.

De obicei, procedura este efectuată cu un ac sau cu o canulă atraumatică (pentru a reduce la minim apariția vânătăilor) prin câteva puncte de injectare la nivelul întregii fețe, pentru a reduce adâncimea ridurilor și/sau a restaura volumul pierdut.

Medicul chirurg plastician este cel care va personaliza exact adâncimea și numărul de injecții pentru a-ți oferi un rezultat minunat, dar în același timp subtil și natural. Pentru a obține un rezultat eficient, vor fi administrate diferite fillere dermice pe bază de Acid Hialuronic în diferite zone ale feței în 1, 2 sau chiar 8 puncte:

 • Pomeți: volumizarea pomeților ajută extrem de mult la estomparea pliurilor nazolabiale și a cearcănelor, contribuind la un aspect general mai tineresc.

 • Șanțuri lacrimale & cearcăne: umplerea golurilor de sub ochi duce la un aspect mai odihnit, mai relaxat și mai tineresc.

 • Riduri nazolabiale sau nazogeniene: netezirea liniilor zâmbetului, a acelor riduri care se formează între nas și gură care au un efect de asprire al feței se concretizează printr-un aspect de mai tânăr și mai proaspăt.

 • Ridurile marionetă din colțurile gurii pot îmbunătăți aspectul unei persoane, eliminând tristețea și apăsarea care se văd la nivelul trăsăturilor faciale.

 • Reducerea sau îmbunătățirea aspectului faldurilor de piele care atârnă peste conturul mandibular: procedura poate ajuta la reducerea sau îmbunătățirea acestor pliuri de piele cauzate de pierderea volumului în zona maxilarului, obrazului și a bărbiei.

 • Refacerea conturului mandibular: o ridicare subtilă a liniei maxilarului poate crea impresia de o față în „V”, asociată cu un aspect mai tânăr, în loc de o formă în „U”, asociată cu bătrânețea.

 • Obrajii inferiori: Obrajii fără volum, supți, conferă un aspect bătrânicios și au un impact negativ asupra restului feței. Obrajii netezi și plini ridică toată structura facială și de aceea, trebuie abordați în caz de nevoie.

Care sunt produsele utilizate într-un lifting facial lichid?

În funcție de obiectivele și nevoile fiecărui chip în parte, dar și de bugetul tău, medicii Doctor SKiN îți vor propune mai multe produse de tip filler dermic. Chiar dacă, în general, pentru liftingul facial lichid se folosesc produse pe bază de Acid Hialuronic, în caz de nevoie (pentru ridurile din zona frunții și de la colțurile ochilor), dar și pentru menținerea rezultatelor pe termen lung, este posibil ca medicii să recomande în anumite cazuri și folosirea toxinei botulinice.

În clinica Doctor SKiN ai la dispoziție atât toxină botulinică, dar și o serie de soluții injectabile cu Acid Hialuronic: toată gama Juvederm (Juvederm Ultra, Juvederm® Ultra XC, Juvederm VOLLURE™, Juvederm®XC, Juvederm VOLBELLA®, Juvederm VOLUMA®, Juvederm® VOLIFT™, Juvederm® VOLITE, Juvederm® VOLUX etc.), Viscoderm® Skinkò E, Profhilo®, întreaga linie Aliaxin®, Jalupro® HMW, RRS, Teosyal Redensity, Belotero Balance și întreaga gamă Restylane începând cu Restylane Refyne, deoarece dimensiunile mici ale particulelor acestora asigură un rezultat fin.

Lifting facial lichid Vs. Lifting facial chirurgical

Unul dintre cele mai importante beneficii ale unui lifting facial lichid este că nu implică anestezie generală, tăieturi, cusături sau cicatrici. Cei care doresc să pară mai tineri fără intervenție chirurgicală adoră această opțiune minim invazivă, deoarece nu necesită timp de vindecare și nu prezintă aceleași riscuri precum o intervenție chirurgicală.

În plus, rezultatul se va vedea instantaneu, așadar nu vei avea parte de surprize neplăcute la finalul procedurii! Mai mult decât atât, costul este incomparabil mai mic, chiar dacă necesită repetare anual, în funcție de caracteristicile individuale.

Rezultatele unui lifting facial lichid sunt adesea mai subtile și mult mai naturale în comparație cu un lifting facial chirurgical, deoarece se corectează micile nevoi într-un mod complet neagresiv. Fillerele injectabile pe bază de Acid Hialuronic oferă medicului controlul absolut în ce privește locul unde este plasat fillerul dermic și cantitatea de produs pe care alege să o introducă în zona de tratat.

Această precizie are ca rezultat un aspect revitalizat, fără semne de intervenție. Mai precis, vei fi tot tu și vei arăta mult mai bine, fără să se vadă neapărat că ai făcut ceva!

Cui i se adresează procedura de lifting facial lichid?

Candidatul ideal pentru procedura de lifting facial lichid are încă o bună elasticitate a pielii, dar dorește să diminueze aspectul inestetic al liniilor fine și al ridurilor faciale, dar și să recapete o forma facială cât mai fermă și mai armonioasă, bucurându-se de un ten perfect hidratat, mai neted, mai uniform, reîntinerit și revitalizat.

În general, procedura se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, adesea pentru a întârzia necesitatea unui proceduri invazive de lifting.

În cazul persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani, care au mai multă piele lăsată, în special în a doua jumătate a feței, pliuri și riduri adânci, liftingul facial lichid nu poate strânge și tonifia pielea laxă. Există rezultate bune, însă pentru reconturarea armonioasă a unei fețe mature, care nu a fost îngrijită corespunzător, doar chirurgia plastică poate fi soluția care elimină pielea în exces.

În ce zone ale feței poate fi injectat Acidul Hialuronic?

 • Sub ochi, în zona cearcănelor

 • Obraji (pomeți și obraji inferiori)

 • Șanțurile nazogeniene, linia zâmbetului

 • Bărbie aplatizată

 • Linia mandibulei (contur mandibular)

 • Tâmple

 • Zona preauriculară (pliurile de la ureche)

 • Nas (rinoplastie fără bisturiu)

 • Ridurile de pe frunte.

Ce simți în timpul unei ședințe de lifting facial lichid?

Procedura în sine este complet nedureroasă, datorită cremei anestezice locale aplicate înainte de injectare.

La Doctor SKiN ești pe mâna unor profesioniști care monitorizează în permanență confortul pacientului, pentru a asigura o experiență relaxantă și plăcută.

Cât durează o ședință și de câte am nevoie?

Dacă lucrurile care trebuie îndreptate sunt minore, acestea se pot rezolva într-o singură intervenție pe parcursul a 5 – 10 minute, după instalarea efectului anesteziei locale.

Dacă este nevoie de intervenții majore, de un lifting facial în 8 puncte, de exemplu, tratamentul poate dura 30 – 45 de minute.

În funcție de buget, de nevoile și caracteristicile individuale, un pacient poate să aibă nevoie de o singură ședință de tratament sau de 2-3 ședințe, repetate la un interval recomandat de către medicul care efectuează procedura.

În cât timp se văd rezultatele după liftingul facial lichid?

Rezultatele liftingului facial lichid se văd imediat după procedură și se îmbunătățesc treptat, pe parcursul a 2 – 3 săptămâni după injectare.

Fillerele dermice cu Acid Hialuronic au consistență și vâscozitate diferite, dar deși unele rezistă mai mult timp decât altele, în general, au o durată de viață în țesut de până la 2 ani.

Bineînțeles că durata rezultatului efectelor liftingului facial lichid depinde de produsele alese pentru injectare, de caracteristicile individuale, de vârstă, de modul în care a fost îngrijit tenul și de severitatea problemelor rezolvate.

Recuperarea după liftingul facial lichid

După efectuarea unui lifting facial lichid, a unei augmentări a pomeților sau a umplerii șanțurilor nazolabiale, este recomandat să eviți orice fel de traumatism la nivelul feței.

Acest lucru presupune inclusiv că nu trebuie să masezi sau să atingi zona tratată, întrucât masajul necesar îl efectuează chiar medicul, în cabinet, imediat după injectare. De asemenea, evită expunerea la soare, mersul la solar și băile fierbinți.

Care sunt contraindicațiile liftingului facial lichid?

 • sarcina sau alăptatul

 • alergii la una din componentele utilizate

 • istoric medical de hipersensibilitate la unul din compușii produsului testat

 • istoric medical de boli autoimune sau boli care afectează sistemul imunitar (diabet tip I, poliartrită, artrită reumatoidă, spondilită anchilozantă, psoriazis, dereglări ale tiroidei, sclerodermie, afecțiuni intestinale inflamatorii, lupus, scleroză multiplă, colită ulcerativă)

 • complicații după operații în ultimii 5 ani

 • patologii (herpes, acnee, rozacee) sau afecțiuni nevindecate ale pielii

 • injectări anterioare de produse permanente (silicon, polimeri acrilici, dextran)

 • periodontită infecțioasă netratată, celulită de origine dentară sau ORL, abces dentar netratat sau tratat de mai puțin de o săptămână

 • persoanelor cu așteptări nerealiste.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru prima ședință?

Înainte de un lifting facial nechirurgical este recomandat să nu iei medicamente care pot crește timpii de sângerare, să nu mergi la solar, să nu te expui intens la soare și să semnalezi medicului dacă suferi de boli autoimune sau alte afecțiuni.

Este liftingul facial lichid o procedură sigură?

În general, utilizarea fillerelor dermice pe bază de Acid Hialuronic este foarte sigură. Cu toate acestea, la fel ca în cazul majorității substanțelor injectabile, pot exista unele efecte secundare, de scurtă durată.

Acestea sunt comune pentru toate substanțele de tipul fillerelor dermice.

De exemplu, există riscul de a dezvolta mici vânătăi și umflături imediat după intervenție, însă acestea dispar în 2 – 3 zile, timp în care se pot acoperi cu fond de ten. Astfel de reacții sunt temporare și nu pun în pericol sănătatea generală, cu condiția respectării instrucțiunilor oferite de medicul specialist pentru ce trebuie să faci înainte și după procedură.

Iar dacă chiar nu te poți obișnui cu rezultatul fillerelor cu Acid Hialuronic folosite putem reveni la forma de dinainte prin dizolvarea acidului cu hialuronidază.

La Doctor SKiN, lumea noastră ești TU, de aceea ne folosim de expertiza medicilor noștri specialiști pentru a armoniza, corecta și înfrumuseța trăsăturile tale naturale unice!

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

1 recenzie pentru Lifting facial lichid

 1. 5 out of 5

  Serban Cristina

  Recomand profesionalismul dr din aceasta clinica,este la cel mai înalt nivel.
  Am apelat la ei pt lifting facial și au făcut minuni,atitudinea și dexteritatea Doamnei dr sunt elocvente pt cât de bun medic este.
  Mulțumesc,SKIN MEDSPA!
  VOI REVENI CU MARE DRAG!

Adaugă o recenzie

Echipa Doctor SKiN

liting-facial-lichid-SKiN-MedSpa-Bucuresti
Lifting facial lichid
165 980 
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin