Dr. Alexandra Oltenescu
Medic specialist dermatologie

Dr. Alexandra Oltenescu

Locațiile Doctor SKiN:

  • Corbeanca
  • Baneasa

Dr. Alexandra Oltenescu este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București din anul 2016; a urmat specializarea în Dermatovenerologie, devenind Medic Specialist în anul 2024.

De ce ați ales medicina?

Am ales medicina din pasiune pentru cunoașterea și înțelegerea ființei umane. Am realizat că îmi doresc să fiu medic în clasa a 11-a, studiam în acel moment anatomia și fiziologia umană, iar complexitatea corpului uman m-a fascinat deschizând astfel calea spre medicină. O influența deosebită au avut-o și persoane apropiate care activau în domeniul medical, față de care aveam o stimă aparte, înțelegând astfel noblețea și importanța acestei meserii.

Cum se îmbină cariera în medicină cu pasiunea pentru frumos?

Frumusețea înseamnă înainte de toate, sănătate și fericire. Meseria de medic dermatolog se aseamănă într-o mare măsură cu aceea a unui artist, care reușește să transforme știința în artă, să aducă zâmbetul pe chipul pacienților, fie prin tratarea diverselor boli de piele, fie prin armonizarea trăsăturilor faciale cu ajutorul procedurilor estetice.

Care este cheia pentru a câștiga încrederea pacientului?

Competența profesională și empatia doctorului sunt esențiale pentru un act medical de calitate. Pacienții își doresc să fie ascultați, să li se acorde atenție, latura umană a doctorului fiind la fel de importantă precum cunoștințele medicale.

consultație dermatologie gratuită
[ doar în Corbeanca ]
cu bilet de trimitere de la medicul de familie, prin CAS
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin