Dermatologie

Pielea este cel mai mare organ al corpului și acționează ca o protecție a organismului față de agresiunile mediului înconjurător. Multe probleme dermatologice grave nici nu dor nici nu sunt vizibile pentru un ochi de nespecialist, iar orice bubă mică se poate transforma într-una mare. Să mergi la un specialist în problemele pielii este esențial pentru a obține un diagnostic prompt, corect și un tratament dermatologic care să funcționeze.

Dermatologie

La Doctor SKiN vei găsi un centru medical dedicat exclusiv pielii. Este amabil doctorul tău dermatolog? E atent la ce îi spui? Are răbdare cu tine? Te înțelege?

Dacă ești în căutarea unui dermatolog care nu se grăbește și îți acordă întreaga atenție, în preajma căruia te simți confortabil și cu care poți relaționa ușor, îl găsești la Doctor SKiN!

Programează-te pentru o consultație chiar acum la: Dr. Cîrcu Iuliana, medic specialist în dermatologie sau la Dr. Ionescu-Bozdog Oana, medic primar dermatolog.

Dermatologii sunt medici specializați în tratarea afecțiunilor pielii, părului și unghiilor, atât în probleme clinice, în afecțiuni precum: acneea, căderea părului, ciuperci ale unghiei, psoriazis, rozacee sau cuperoză, cât și în dermatologie estetică: eliminarea petelor pigmentare, a melasmei, a cicatricilor sau papiloamelor și în dermatologie pediatrică.

Indiferent de problema dermatologică pe care o ai, în clinicile noastre vei găsi medici dermatologi și terapeuți preocupați de formarea și dezvoltarea profesională proprie, cu numeroase competențe în: dermato-venerologie, dermatoscopie, chirurgie dermatoscopică, dermatologie pediatrică, dermato-cosmetologie, tratament cu laser în dermatologie, dermatologie estetică și rejuvenare.