Tratament laser leziuni vasculare, cuperoză, rozacee, onicomicoză

Scapă de leziunile vasculare, de telangiectazii, vene păianjen, hemangioame, steluțe vasculare, rozacee, cuperoză, veruci și onicomicoză, cu ajutorul celui mai bine realizat sistem laser medical din lume: AvalancheLase® de la Fotona!

Vino să testezi în premieră în România platforma de laser medical de ultimă generație, cu o tehnologie GOLD Standard 2 în 1 (laser Nd:YAG + laser Alexandrite), care reușește să trateze mai eficient și mai rapid problemele pielii tale.

200 lei1.500 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi tratamentul laser pentru leziuni vasculare?

 • elimină telangiectaziile

 • îmbunătățește considerabil și chiar elimină venectaziile (venele păianjen)

 • elimină leziunile vasculare, de tip angioame, hemangioame, angioame Cherry

 • elimină verucile (negii)

 • tratează infecția unghiei (onicomicoza)

 • tratament pentru cuperoză și rozacee

 • tratament suport și de mentenanță pentru acnee inflamatorie

 • îmbunătățește aspectul cicatricilor post-acneice

 • timp redus de recuperare & siguranță de neegalat

 • siguranță și eficiență garantate pentru toate tipurile de piele, cu scanerul de temperatură a pielii MatrixView®, integrat în display-ul echipamentului.

 • eficient inclusiv pe tenul foarte închis la culoare

 • delicat cu pielea sensibilă, datorită DMCTM – Revolutionary Dry Spray Cooling (tehnologie integrată de răcire cu pulverizare uscată)

 • Fotona este cel mai bine realizat sistem laser medical din lume.

 • tehnologia ASP (Adaptive Structured Pulse) adaptează formele impulsurilor laser la dinamica biofotonică individuală, pentru tratamente personalizate 100%

 • un spot și o zonă de scanare cu dimensiuni mai mari, pentru proceduri mai eficiente și mai rapide.

Fondată în 1964, la doar patru ani după inventarea laserului Ruby de către Theodore „Ted” Maiman în California, Fotona este unul dintre cei mai experimentați și respectați dezvoltatori de sisteme laser de înaltă tehnologie din lume. Compania este recunoscută la nivel internațional în industria de profil, datorită faptului că a proiectat și fabricat de-a lungul timpului sisteme avansate de laser medical, cu aplicabilitate în medicina estetică, chirurgie, podologie, ginecologie și stomatologie.
De asemenea, Fotona – lider în tehnologiile laser – este unul din pionierii și susținătorii ai Laser&Health Academy, o organizație non-profit, dedicată promovării cercetării și educației în domeniul medicinei cu laser.

Doctor SKiN aduce pentru prima oară în România cel mai avansat sistem laser medical din lume, AvalancheLase, pe care-l poți testa gratuit în clinica Doctor SKiN Drumul Taberei!

Cum funcționează laserul Fotona AvalancheLase® pentru leziuni vasculare?

Acronimul „LASER” sau light amplification by stimulated emission of radiation înseamnă amplificarea luminii prin stimularea emisiei de radiație. Un laser funcționează prin emiterea unei unde de lumină cu energie mare care, atunci când este focalizat pe o anumită suprafață a pielii, creează căldură și distruge foliculii piloși sau elimină celulele deteriorate. În industria medicală și estetică sunt disponibile diverse tipuri de laser, dar acestea se diferențiază în funcție de mediul care produce fasciculul laser. Fiecare dintre tipurile de laser are o gamă specifică de utilitate, ținând cont de lungimea de undă și de puterea de penetrare a acestuia.
Laserul medical AvalancheLase® folosește 2 lungimi de undă laser de tipul Gold Standard, și anume laserul Nd:YAG (1064 nm) și cel Alexandrite (755 nm).

Sistemul laser Nd: YAG a devenit „standardul de aur” pentru tratamentul avansat al leziunilor vasculare. Fotona AvalancheLase® poate elimina venele de păianjen mai adânci, care apar adesea ca o pânză de linii albastre sau roșii sub suprafața pielii.
Dacă până de curând, scleroterapia reprezenta metoda standard de tratare a venelor păianjen, combinația unică de parametri ai laserului Nd:YAG de pe platforma AvalancheLase® de la Fotona a deschis noi oportunități de tratament, prin atingerea celor mai profunde straturi ale pielii. Cele două proceduri se pot folosi singure (pe picioare, pot fi tratate cu laserul vascular venele cu diametrul de maximum de 3,5 – 4 mm) sau se pot completa pentru tratamente mai personalizate, mai țintite și, prin urmare, mai eficiente.

Laserul Nd:YAG are o lungime de undă de 1064 nm. Această lungime de undă are o capacitate de penetrare mai profundă, dar în același timp, o absorbție mai mică de către hemoglobină, ceea ce înseamnă că vizează mai eficient și mai sigur venele de păianjen în adâncime, față de lungimile de undă mai scurte, utilizate în mod tradițional (KTP, laserul pulsat dye, IPL, laser diodă).

AvalancheLase® de la Fotona, prin parametrii flexibili, induce un efect de termocoagulare a sângelui în vasele dilatate, la o adâncime de 5-6 mm și, prin urmare, poate trata atât vase de calibru mare, de adâncime moderată, cât și vene reticulare de alimentare. Coeficientul de absorbție al hemoglobinei la 1064 nm este de 0,4/mm, ceea ce este mult mai mare față de cel al pielii din jur (0,05/mm), la aceeași lungime de undă. Această diferență în coeficienții de absorbție asigură selectivitatea tratamentului vaselor de sânge profunde.

Tratament laser leziuni vasculare, cuperoză, rozacee, onicomicoză - Doctor SKiN

Tratamentul cu laser pentru orice leziune vasculară vizează un cromofor specific, adică molecula care poate absorbi lumina laserului. Mai exact, țintește oxihemoglobina intravasculară, deși poate apărea și absorbția de către alte tipuri de hemoglobină, inclusiv deoxihemoglobina și methemoglobina. Precizia laserului este cea care asigură siguranța tratamentului, deoarece efectul său foto-termic este limitat la vasele de sânge superficiale, de la nivel cutanat.

Energia laserului trece prin piele și este absorbită la nivelul vaselor de sânge, fiind transformată în căldură, pereții vaselor sunt topiți ceea ce duce la deteriorarea venelor afectate, care se micșorează iar organismul va elimina în mod natural conținutul sanguin împreună cu resturile vasculare, în câteva săptămâni.
În locul vaselor dilatate, pielea va rămâne integră, fără cicatrici sau hiperpigmentare.

În comparație cu alte dispozitive laser care folosesc alte lungimi de undă ce afectează în principal doar la nivel superficial o leziune vasculară, mixul de laser Nd:YAG și Alexandrite vizează și sistemul vascular subiacent care alimentează și întreține, practic leziunea. Astfel, rezultatele obținute se mențin pe termen lung.
Procesul este sigur și nu pune în pericol sănătatea pacientului, deoarece alte vene sănătoase vor prelua alimentarea în zona tratată, iar sistemul imunitar al corpului îndepărtează țesutul deteriorat, la fel ca în cazul unei vânătăi.

Platforma de laser medical AvalancheLase® este echipată cu tehnologia ASP (Adaptive Structured Pulse), care adaptează optim formele impulsurilor laser de energie la dinamica biofotonică individuală, pentru tratamente personalizate 100%, fără a deteriora suprafața pielii. Comparativ cu tehnologiile convenționale Nd:YAG, sistemul de impulsuri laser consecutive, cu efect de „avalanșă”, vizează în mod selectiv și eficient doar leziunile vasculare (petele roșiatice sau violacee ale vaselor de sânge care s-au spart sub piele), în timp de țesuturile din jur rămân neafectate.

În funcție de problemă, dispozitivul laser Fotona este utilizat pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii, precum cuperoză, rozacee (roșeață difuză), acnee inflamatorie, onicomicoză, veruci, cicatrici postacneice, dar și leziuni vasculare de pe față sau orice regiune a corpului, cu dimensiuni de până la 4 mm: hemangioame (anomalii de dezvoltare ale vaselor de sânge prezente de la naștere), angioame, vene de tip păianjen, vene varicoase, venectazii (vase mici, roșii sau violacee), telangiectazii, lacuri venoase, angioame “în cireașă” (proliferare vasculară, benignă, de mici dimensiuni, culoare roșu aprins, care poate apărea la tineri și crește odată cu înaintarea în vârstă).

Tratament laser leziuni vasculare, cuperoză, rozacee, onicomicoză - Doctor SKiN
Tratament laser leziuni vasculare, cuperoză, rozacee, onicomicoză - Doctor SKiN
Tratament laser leziuni vasculare, cuperoză, rozacee, onicomicoză - Doctor SKiN

Apariția acestor dilatații vasculare dobândite poate fi declanșată de:
insuficiență venoasă cronică, sedentarism, expunere îndelungată la soare, băi fierbinți repetate, factori genetici, contraceptive administrate pe durata mai multor ani.

Tratamentul cu laserul AvalancheLase® vs. alte dispozitive

În general, dispozitivele laser oferă medicului dermatolog opțiunea de a controla adâncimea de penetrare prin selecția adecvată a spotului, prin durata variabilă a impulsului, care se ajustează la diferitele diametre ale vaselor de sânge, fluențe mari și sistemele optime de răcire, pentru a evita durerea sau arsurile la nivelul pielii, astfel încât să se poată trata orice leziune vasculară atât superficială cât și profundă sau mai mare.

Cu toate acestea, unele dispozitive laser au o limitare a combinațiilor de parametri și a duratelor impulsurilor, sisteme de răcire care nu funcționează optim și o distribuție inegală a fluenței, ceea ce le restrânge cu mult eficiența în tratamentul leziunilor vasculare superficiale sau faciale, deoarece durerea sau riscul de arsuri sunt foarte frecvente.

AvalancheLase® de la Fotona este cel mai bine realizat laser medical din lume și excelează la capitolele la care alte dispozitive laser dau greș. Combinația sa unică de lungimi de undă de înaltă precizie permite vizarea selectivă a structurilor specifice pentru a oferi tratamente non-invazive, care nu necesită recuperare și care ating un grad superior în ceea ce privește satisfacția pe termen lung a tuturor celor care aleg tratamentele cu laser pentru leziunile vasculare, negi, onicomicoză, acnee inflamatorie ș.a.m.d.

Puterea superioară a tehnologiei AvalancheLase® permite sistemului să genereze spoturi de dimensiuni mult mai mari (până la 30 mm) și frecvențe excepțional de înalte. Viteza optimă, combinată cu o gamă variată de dimensiuni ale spotului într-o singură piesă de mână, asigură și timpi de tratament mai scurți.

AvalancheLase® are la bază și tehnologia Fotona FRAC3®, care folosește lungimea de undă Nd:YAG și cea Alexandrite, perfect optimizate pentru tratamentele dermatologice mult mai sigure, având rezultate bune chiar și pentru pielea închisă la culoare. Impulsul scurt FRAC3® al laserului medical AvalancheLase® se situează ideal între 0,3 – 1,6 ms lungime, ceea ce înseamnă reușește să elimine leziunile vasculare sau pigmentare, menținând un confort ridicat al pacientului pe toată durata procedurii. Față de alte dispozitive laser din piață nu doar epilarea definitivă cu laserul medical Fotona, ci și orice tratament dermatologic efectuat cu acest echipament este mai puțin dureros și mai eficient pentru toate tipurile de piele.

De asemenea, TOATE procedurile sunt 100% personalizate în funcție de nevoile specifice ale pacientului, sensibilitate și tipul de piele, dar și de dimensiunea vaselor de sânge cu probleme, adâncimea leziunii, zona de pe corp sau de pe față etc.

Ce simți în timpul tratamentului laser pentru telangiectazii, leziuni vasculare, onicomicoză, veruci și rozacee sau cuperoză?

Medicul dermatolog va evalua care vase de sânge pot fi tratate și va estima câte ședințe pot fi necesare. Pe toată durata ședinței de tratament, pacientul trebuie să poarte ochelari speciali de protecție pentru ochi. pot fi tratate venele mici faciale (telangiectaziile), cât și venele de pe picioare cu diametrul de maximum de 4 mm.

Laserul vascular nu se pretează pentru tratamentul varicelor.

Tratamentul constă în așezarea unei piese de mână pe suprafața pielii și activarea laserului. Pe traiectul fiecărui capilar dilatat, medicul va aplica 1 sau 2 impulsuri luminoase, de scurtă durată, de ordinul milisecundelor, până la dispariția vaselor mici sau închiderea la culoare a venectaziilor mai mari, dovadă că lumina laserului a fost absorbită de sângele din vas.
Ședința de tratament cu laserul vascular ND:Yag este rapidă, astfel că în 30 de minute pot fi aplicate sute de impulsuri.

Zona de tratament trebuie rasă cu o zi înainte de programare.

Tratamentele laser cu AvalancheLase® sunt printre mai confortabile tratamente de din lume, grație tehnologiei de răcire moleculară cu pulverizare uscată (DMC™ Cooling) dezvoltată de Fotona și integrată în piesele de mână și scaner. Din acest motiv, se simte o senzație de răcoare confortabilă, care atenuează senzația de înțepătură care apare atunci când impulsul de lumină este emis de laser și nu este nevoie de un dispozitiv suplimentar de răcire cu aer rece.

Această tehnologie revoluționară îmbunătățește confortul și sporește siguranța, deoarece sistemul folosește aer și apă la temperatura camerei, astfel încât să nu existe riscul de apariție a leziunilor cauzate de suprarăcirea pielii. În plus, DMC™ Cooling realizează o răcire eficientă a pielii, care ajunge mai repede la temperatura optimă. Această răcire se produce fără contactul propriu zis cu pielea, la nivel omogen, inclusiv în cazul procedurilor care vizează zone mai mari.
Încă un beneficiu al acestei tehnologii unice este că elimină mirosul de ars resimțit pe parcursul procedurilor de îndepărtare a verucilor, care poate fi deranjant pentru unele persoane.

De asemenea, unitatea MatrixView® de la Fotona este un senzor de temperatură a pielii fără contact pentru AvalancheLase®, care monitorizează în timp real temperatura pielii pacientului, în timpul ședințelor de tratament. Fiind integrat în piesele de mână și scanerele sistemului, MatrixView® oferă feedback actualizat și continuu, pentru a asigura un tratament mai eficace și mai sigur.

Așa cum te-ai obișnuit, în clinicile Doctor SKiN avem grijă să controlăm în permanență nivelul de confort al pacienților noștri. Ai putea resimți o senzație de minim disconfort, suportabilă, ca o înțepătură care dispare rapid însă, în cazul în care te știi cu o sensibilitate crescută, pentru a maximiza confortul, la cerere, putem aplica topic o cremă cu efect anestezic înainte de începerea tratamentului cu laserul vascular.

Uneori, imediat după ședința cu laserul ND:Yag poate să apară un eritem ușor (roșeață) dar și un edem moderat – reacții normale ale pielii la energia luminoasă a laserului, dar care se vor duce de la sine în cel mult 3 zile după procedură.
Vasele mai mari pot forma după tratamentul cu laser, hematoame (vânătăi) care pot persista până la 2 săptămâni, însă pot fi acoperite cu fond de ten. În cazuri foarte rare, pot apărea echimoze sau vezicule.

În primele zile după tratament este recomandată evitarea contactului prelungit cu apa sau cu produse de curățare agresive cu pielea. În funcție de problema tratată, se poate aplica un plasture pentru a asigura vindecarea zonei tratate. Pe toată durata planului de tratament, pacienții ar trebui să protejeze zona de bai fierbinți și temperaturi ridicate.
Riscul de pigmentare postinflamatorie după tratamentul cu laserul vascular este minim dar, pentru siguranță, se va evita expunerea la soare și se recomandă aplicarea unei creme cu factor de protecție solară.

Pentru a preveni recircularea sângelui în leziunile tratate, se va evita sportul și orice altă activitate fizică intensă, timp de 48 de ore după ședința de tratament laser.
Post tratament laser pentru vasele din zona picioarelor, va fi necesară purtarea unor dresuri medicale speciale, de compresie, timp de minim 1 lună.

Cât durează o ședință de tratament laser și de câte ședințe am nevoie?

În cazul dilatațiilor vasculare, numărul de ședințe de tratament cu laserul vascular depinde de forma, de calibrul și profunzimea leziunilor fiecărui pacient în parte. Telangiectaziile, adică vasele de sânge mici și dilatate de la nivelul feței, vor fi înlăturate după circa 3 ședințe.
Pot fi necesare mai multe ședințe pentru a îndepărta venectaziile sau venele păianjen (spider veins).
Efectul de constricție se vede imediat dar, pentru a resorbi leziunile distruse cu laserul vascular, pot fi necesare 4 săptămâni.

Tratamentul durează între 10 până la 30 de minute și nu necesită aplicarea de crema anestezică.

Vasele mici dispar imediat iar cele care au mai puțin de 2 mm, când începe procesul de coagulare se fac fie albăstrui fie maronii.

Venectaziile (vasele mari, situate profund) au nevoie de până la 3 ședințe la 4 – 6 săptămâni distanță.

În funcție de tipul afecțiunii, de leziune și de dimensiunea sa, medicul dermatolog îți poate recomanda mai multe ședințe de tratament laser, la interval de 4 până la 8 săptămâni. În funcție de răspunsul individual la tratament, evaluarea se va face la 6 – 8 săptămâni, când vor fi corectate eventualele leziuni reziduale.

În anumite situații există o îmbunătățire chiar și după o ședință de tratament laser, dar cum efectele sunt cumulative, este importantă finalizarea planului de tratament personalizat recomandat de către medic.

Pentru acele vase de sânge care nu au dispărut de la prima ședință cu laserul vascular (de regulă, cele de peste 1,5 mm), procedura se va repeta nu mai devreme de 1 lună.

Deși închiderea vaselor de sânge este permanentă, tratamentul cu laser nu poate împiedica apariția unor noi dilatații vasculare în zona deja tratată, motiv pentru care se recomandă evitarea factorilor agravanți.

Ce rezultate pot obținute în urma tratamentului cu laser Fotona?

Acneea inflamatorie este o afecțiune a pielii care provoacă pustule și noduli umflați și dureroși. În general, acest tip de acnee lasă în urmă și cicatrici inestetice. Cu ajutorul tratamentelor laser Fotona individualizate, atât acneea activă cât și cicatricile post-acneice pot fi tratate cu succes.
Prin încălzirea controlată, tratamentul cu laser va reduce inflamația cauzată de acnee și glandele hiperactive care produc sebum în exces (glandele sebacee). Tratamentul laser va stimula colagenul și va ajuta la combaterea acneei pe termen lung, așadar poate fi folosit și ca tratament de mentenanță, dar și ca tratament de suport, indicat de medicul dermatolog.

Laserul Fotona reduce cicatricile lăsate de acnee, eliminând în mod delicat straturile de piele deteriorate și îmbunătățind textura tenului, prin inducția de colagen provocată de efectul foto-termic al laserului.

De asemenea, leziunile dermatologice benigne erau înainte de apariția tratamentului cu laser excizate și de cele mai multe ori pacienții rămâneau cu cicatrici inestetice. Tratamentul cu laser este o soluție eficientă pentru a îndepărta alunițele și leziunile de pe suprafața pielii, fără să lase urme. Vindecarea zonei tratate durează doar câteva zile și nu necesită nicio schimbare în rutina ta.

Negii pot fi inestetici, deranjanți și dureroși și se pot răspândi în alte zone ale corpului. Tratamentul laser Fotona este o modalitate excelentă de a eradica negii și de a opri răspândirea virusului HPV. Căldura laserului distruge veruca adesea după un singur tratament.

Cu tehnologia avansată a dispozitivului cu laser Fotona, venele păianjen și chiar varicele de dimensiuni reduse pot fi tratate în siguranță, iar aspectul lor poate fi îmbunătățit în mod semnificativ. Impulsurile de lumină cu laser sunt direcționate exact în zona venei sau a vaselor de sânge cu probleme, iar aceste impulsuri determină contracția lor, ceea ce determină o îmbunătățire vizibilă din punct de vedere estetic.

Vergeturile afectează cel mai mult femeile, iar cele mai multe proceduri din piață nu sunt eficiente în estomparea lor. Prin tehnologia avansată a laserului Fotona, aspectul vergeturilor roșii fi îmbunătățit în mod semnificativ, astfel încât să nu mai fie deranjante din punct de vedere estetic.

Afectând până la 14% din populație, infecțiile unghiilor pot fi dureroase și deranjante. Lumina și căldura produse de tratamentul cu laser distrug ciupercile care provoacă infecția. Statisticile Fotona arată că, după 3 luni de tratament cu laser pentru onicomicoză, 95% dintre clienți nu mai sufereau de micoze.

*** Rezultatele variază în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu laser?

Contraindicațiile tratamentului cu laser includ:

 • sarcina și alăptarea

 • tratamentul cu medicamente fotosensibilizante precum retinoizi

 • tratamentul cu antibiotice

 • tratamentul cu medicamente anticoagulante

 • boli fotosensibile, boli autoimune

 • psoriazis

 • vitiligo

 • expunerea la soare sau la solar cu mai puțin de 30 de zile față de tratament

 • epilepsie

 • leziuni traumatice la nivelul pielii

 • infecții cu herpes activ

 • probleme de cicatrizare ale pielii

 • istoric de cicatrici hipertrofice sau cheloide

 • cancer de piele

 • pacienți cu așteptări nerealiste.

Cât de sigur este tratamentul cu laserul medical Fotona AvalancheLase®?

Din grijă pentru sănătatea și starea de bine a pacienților noștri, la Doctor SKiN am investit în cel mai nou, mai sigur și mai performant sistem laser medical din lume, folosit la nivel internațional în estetică și dermatologie.
Deși tratamentul laser este unul care nu ridică probleme de siguranță, există riscuri majore dacă se efectuează de către persoane nepregătite. Doar un medic dermatolog instruit poate să seteze corect platforma laser și să o folosească într-un mod sigur, pentru a obține rezultate satisfăcătoare și pentru a evita efectele secundare.

Tot medicul dermatolog îți poate oferi indicațiile necesare post-tratament, poate decide dacă ești sau nu candidatul ideal, luând în considerare factori care determină rezultatul, precum: caracteristicile individuale, locul și dimensiunile leziunii, culoarea, adâncimea la care se află aceasta, tipul de piele Fitzpatrick etc.

Din acest motiv, în clinicile Doctor SKiN, tratamentul cu laserul medical AvalancheLase® este efectuat doar de către medici dermatologi specializați, cu experiență, care participă permanent la cursuri de către reprezentații prestigiosului fabricant de lasere Fotona, care sunt la curent cu cele mai noi informații privind cele mai eficiente protocoale de tratament și cele mai bune practici din domeniu.

Ești pe mâini bune la Doctor SKiN! Mai mult decât atât, toate echipamentele și tehnologiile utilizate de dispozitivele folosite în clinicile noastre sunt sigure, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.

* Consultația la medicul dermatolog este gratuită, dacă în aceeași zi se face și procedura.
Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Tratament laser leziuni vasculare, cuperoză, rozacee, onicomicoză”

tratament laser leziuni vasculare, cuperoză, rozacee, onicomicoză, acnee inflamatorie
Tratament laser leziuni vasculare, cuperoză, rozacee, onicomicoză
200 lei1.500 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin