Tratament cicatrici cu acid hialuronic

Te-ai s─âturat de urmele ad├óncite de pe fa╚Ťa ta? ╚śtii c─â ├«╚Ťi po╚Ťi trata cicatricile cu ajutorul acidului hialuronic? Vino la Doctor SKiN ╚Öi beneficiezi de cele mai eficiente tratamente pentru cicatricile de pe fa╚Ť─â ╚Öi corp, cauzate de acnee, varicel─â, traumatisme sau care au ap─ârut ├«n urma unor interven╚Ťii chirurgicale.

Umplerea cicatricilor cu acid hialuronic niveleaz─â pielea, o hidrateaz─â ╚Öi ofer─â rezultate instantanee, care se ├«mbun─ât─â╚Ťesc ├«n timp. Sunt o solu╚Ťie de tratament rapid, ideal─â pentru persoanele care au denivel─âri ╚Öi ad├óncituri la nivelul tenului.

189 200 

Total:

vreau s─â ╚Ötiu cum pl─âtesc voucher cu discount de 10% la urm─âtoarea achizi╚Ťie pentru toate pl─â╚Ťile online (click pentru detalii)

discounturile, promo╚Ťiile nu se cumuleaz─â

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achizi╚Ťionarea procedurii nu reprezint─â o dovad─â a angajamentului medicului c─â v─â va face procedura.

├Än func╚Ťie de mai mul╚Ťi factori [printre care v├órsta, starea Dvs. de s─ân─âtate, a╚Ötept─ârile pe care le ave╚Ťi de la tratament], ├«n urma consultului, medicul poate considera c─â nu sunte╚Ťi compatibil─â cu procedura achizi╚Ťionat─â sau nu ve╚Ťi avea rezultatele dorite.

Caz ├«n care v─â va face recomand─âri bazate pe experien╚Ťa ╚Öi cazuistica similar─â avut─â iar, dac─â recomand─ârile nu r─âspund a╚Ötept─ârilor Dvs., v─â vom restitui suma achitat─â.

citește mai mult

De ce s─â alegi tratamentul cicatricilor cu acid hialuronic?

 • reduce┬áconsiderabil aspectul┬ácicatricilor post-acneice,┬ápost-traumatice, al cicatricilor cauzate de varicel─â ╚Öi/sau al celor ap─ârute dup─â o interven╚Ťie chirurgical─â (biopsie)

 • stimuleaz─â┬árefacerea ╚Ťesutului afectat┬áde cicatrici prin sinteza de colagen nou

 • hidrateaz─â┬áintens zona de tratament,┬á├«mbun─ât─â╚Ťind aspectul general┬á╚Öi┬átonusul pielii

 • neteze╚Öte textura neregulat─â┬áa pielii, cauzat─â de cicatrici

 • tratament┬áminim invaziv┬ásigur┬ápentru orice tip de ten

 • rezultate┬ácu┬áaspect natural, care continu─â s─â se ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â ├«n urm─âtoarele luni post-tratament

 • risc redus de reac╚Ťii adverse

 • studiile au ar─âtat c─â acidul hialuronic ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte aspectul cicatricilor de la nivelul obrajilor cu 50%

 • efect rapid,┬árecuperare rapid─â

 • acidul hialuronic┬ápoate fi folosit┬ápe orice zon─â a fe╚Ťei, inclusiv pe obraji, nas, buze ╚Öi b─ârbie ╚Öi ├«n jurul gurii.

Cum func╚Ťioneaz─â acidul hialuronic pentru umplerea cicatricilor?

Tratamentul cicatricilor atrofice (boxcar, icepick sau de tip rolling), de la moderate până la severe, cu acid hialuronic este o procedură estetică minim invazivă, foarte eficientă, care presupune injectarea unui filler dermic pe bază de acid hialuronic pentru a adăuga volum în depresiunile formate de cicatrici în piele.

Acidul hialuronic este o substan╚Ť─â natural─â, reg─âsit─â ├«n organismul uman, care┬áhidrateaz─â intens┬ápielea ╚Öi sus╚Ťine produc╚Ťia de colagen.

Injec╚Ťiile┬ácu┬áacid hialuronic┬áau un┬átriplu efect:

 • volum: cicatricele sunt estompate instantaneu, prin nivelarea ╚Öi aducerea la nivelul pielii din jur, folosindu-se substan╚Ťa de umplutur─â;

 • hidratare: acidul hialuronic are capacitatea de a hidrata pielea, care devine mai proasp─ât─â, mai elastic─â ╚Öi mai luminoas─â;

 • reparare pe termen lung: se stimuleaz─â procesele reparatorii la nivelul zonei tratate care ├«ncurajeaz─â remodelarea fibrelor de colagen ╚Öi sinteza de colagen nou.

Astfel,┬áinjec╚Ťiile cu acid hialuronic┬á├«mbun─ât─â╚Ťesc tonusul general al pielii, reduc├ónd depresiunile ╚Öi textura neregulat─â a tenului, cauzat─â de cicatrici.

Pe termen lung, fillerele dermice cu acid hialuronic pot ├«mbun─ât─â╚Ťi permanent aspectul cicatricilor, prin distrugerea ╚Ťesutului cicatricial ╚Öi stimularea propriei produc╚Ťii de colagen, care va repara ├«n mod 100% natural pielea.

Candidatul ideal pentru umplerea cicatricilor cu acid hialuronic are peste 18 ani ╚Öi are urme ad├óncite pe fa╚Ť─â.

Cele mai populare substan╚Ťe de umplere pentru cicatrici sunt filierele dermice de la Juvederm ╚Öi Restylane. Nu te ├«ngrijora dac─â nu ╚Ötii ├«nc─â ce s─â alegi!

Tratamentul cicatricilor cu acid hialuronic este realizat în clinicile Doctor SKiN doar la recomandarea și de către un medic specialist!

În ce zone ale corpului se poate injecta acid hialuronic?

Majoritatea pacien╚Ťilor ├«╚Öi doresc s─â ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â aspectul┬ácicatricilor de pe fa╚Ť─â, ├«n special aspectul cicatricilor post-acnee din zona frun╚Ťii, a obrajilor, a b─ârbiei, ├«n jurul buzelor sau ├«n orice alt loc unde se observ─â ad├ónciturile ╚Öi neregularit─â╚Ťile care confer─â tenului un aspect aspru ╚Öi ne├«ngrijit.

Fillerele dermice pe bază de acid hialuronic pot fi utilizate pe orice zonă a corpului, dovedindu-se eficiente și în tratamentul cicatricilor corporale, precum cicatricile post-varicelă de pe piept sau de la nivelul decolteului, dar și cicatricile post-acneice de pe spate.

Așadar, fillerele dermice cu acid hialuronic pot trata eficient mai multe tipuri de cicatrici, inclusiv:

 • cicatrici cauzate de┬áacnee,

 • cicatrici provocate de varicel─â,

 • cicatricele dezvoltate ├«n urma unui traumatism,

 • cicatricile instalate dup─â o interven╚Ťie chirurgical─â,

 • zone de piele neregulate, cauzate de cicatrici post-arsur─â.

Ce sim╚Ťi ├«n timpul unei ╚Öedin╚Ťe de umplere a cicatricilor cu acid hialuronic?

Multe persoane pot fi reticente la ideea de injec╚Ťie, din cauza fricii de durere. Nu este cazul, deoarece umplerea cicatricilor cu acid hialuronic nu doare deloc! Tratamentul cu orice fillere dermic se realizeaz─â doar cu anestezie local─â. ├Än plus, filierele dermice con╚Ťin ╚Öi┬álidocain─â, un agent anestezic care va face procedura complet nedureroas─â.

Mai mult dec├ót at├ót, ├«n clinicile Doctor SKiN asigur─âm mereu o experien╚Ť─â de tratament confortabil─â pentru to╚Ťi pacien╚Ťii no╚Ötri, prin monitorizarea st─ârii acestora ╚Öi reac╚Ťia la orice tratament estetic, facial, corporal sau de epilare definitiv─â.

C├ót dureaz─â o ╚Öedin╚Ť─â de tratament pentru cicatrici cu acid hialuronic ╚Öi de c├óte am nevoie?

O ╚Öedin╚Ť─â de injectare este suficient─â dac─â se merge pe umplere┬ápunctual─â┬áa fiec─ârei cicatrici cu┬áacid hialuronic┬á╚Öi poate dura ├«ntre 15 ╚Öi 60 de minute, ├«n func╚Ťie de ad├óncimea cicatricilor, de num─ârul acestora, dar ╚Öi de dimensiunea ╚Ťesutului cicatricial. Rezultatul se men╚Ťine 6 ÔÇô 9 luni, ├«n func╚Ťie de tipul de acid folosit dup─â care trebuie f─âcut─â repetare.

Dac─â se merge pe netezirea┬áglobal─â┬áa tuturor cicatricilor de pe fa╚Ť─â cu un produs de tip┬áskin booster, atunci num─ârul de ╚Öedin╚Ťe necesare difer─â de la un pacient la altul, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale. ├Än cazul cicatricilor severe, poate fi nevoie de mai multe ╚Öedin╚Ťe de tratament pentru a vedea ├«mbun─ât─â╚Ťiri semnificative.

Umplerea cicatricilor cu acid hialuronic are un rezultat mai mult dec├ót satisf─âc─âtor, cu rezultate pe termen lung, ├«n combina╚Ťie cu┬átratamente laser.

Poate fi folosit─â, de asemenea, ca terapie adjuvant─â pentru alte tratamente dermatologice, destinate estomp─ârii cicatricilor. Pentru maximizarea rezultatelor, medicii dermatologi ai clinicilor Doctor SKiN ├«╚Ťi pot recomanda un mix de proceduri, potrivite nevoilor tale ╚Öi┬átipului de cicatrici┬ácu care te confrun╚Ťi! Astfel de proceduri ar putea include:┬ápeeling chimic, tratament cu┬áDermapen┬ásau┬ámezoterapie frac╚Ťionat─â.

În cât timp se văd rezultatele tratamentului cicatricilor cu acid hialuronic?

Nu toate tipurile de cicatrici r─âspund la fel de bine la acest tip de tratament ci ├«n mod special cele ad├ónci. Eficien╚Ťa tratamentului deseori depinde de tipul ╚Öi de ad├óncimea fiec─ârei cicatrici dar mai ales de cum se prezint─â ╚Ťesutul de sub cicatrice. De regul─â, cel mai bine r─âspund la tratamentul de umplere cu fillere pe baz─â de acid hialuronic, cicatricile de tip broad rolling, elastice, care se ├«ntind odat─â cu pielea de jur-├«mprejurul lor dar ╚Öi cicatricile de tip boxcar ╚Öi icepick au rezultate frumoase. Procesul poate fi complicat de prezen╚Ťa edemului local.

Primele rezultate sunt instantanee, care se v─âd ╚Öi se instaleaz─â ├«n timpul procedurii. Rezultatele continu─â s─â se ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â pe m─âsur─â ce pielea continu─â s─â produc─â noi fibre de colagen, timp de 1 p├ón─â la 4 luni dup─â procedur─â. ├Än cele din urm─â, pielea va dob├óndi un aspect mai neted ╚Öi o textur─â mai uniform─â, aspectul cicatricilor fiind estompat aproape ├«n totalitate!

Rezultatele se men╚Ťin┬á├«ntre 6 luni┬á╚Öi┬á2 ani, ├«n func╚Ťie de produsul folosit, dar ╚Öi de tipul ╚Öi de localizarea cicatricilor. Cicatricile tratate prin umplere cu Acid Hialuronic rar revin la starea lor ini╚Ťial─â din cauza c─â, prin administrarea acidului, sunt ├«mbun─ât─â╚Ťite prin subcizia provocat─â de ac care totodat─â stimuleaz─â colagenul. Dar, pentru a men╚Ťine rezultatele,┬ásunt necesare ╚Öedin╚Ťe de ├«ntre╚Ťinere, conform recomand─ârilor medicului dermatolog.

Recuperarea dup─â tratamentul cicatricilor cu acid hialuronic

Recuperarea dup─â acest tratament este rapid─â ╚Öi ├«╚Ťi po╚Ťi relua majoritatea activit─â╚Ťilor zilnice imediat dup─â finalizarea procedurii.

Unele efecte care pot ap─ârea dup─â injec╚Ťiile cu acid hialuronic includ: ro╚Öea╚Ť─â, echimoze ╚Öi o u╚Öoar─â senza╚Ťie de m├ónc─ârime. Toate aceste reac╚Ťii ale pielii sunt temporare ╚Öi pot fi reduse prin simpla aplicare a unei comprese cu ghea╚Ť─â, timp de 1 ÔÇô 2 zile.

De asemenea, este recomandat s─â evi╚Ťi efortul fizic intens, atingerea sau masarea locului de injectare, precum ╚Öi expunerea la soare/saun─â/solar timp de 24-48 ore dup─â procedur─â.

Care sunt contraindica╚Ťiile tratamentului cicatricilor cu acid hialuronic?

 • erup╚Ťii active de acnee

 • sarcin─â ╚Öi al─âptare

 • boli autoimune

 • alergii

 • ai a╚Ötept─âri nerealiste.

Cum m─â preg─âtesc pentru o ╚Öedin╚Ť─â de tratament pentru cicatrici cu acid hialuronic?

 • Informeaz─â medicul dermatolog cu privire la istoricul medical complet ╚Öi la orice alt tratament pe care ├«l urmezi.

 • Dac─â este posibil, ├«nainte de a veni la programare, asigur─â-te c─â pielea este curat─â, f─âr─â urme de machiaj sau alte produse cosmetice.

 • Nu consuma alcool timp de 24 de ore ├«nainte ╚Öi dup─â procedur─â.

 • ├Äntrerupe administrarea medicamentelor anticoagulante ╚Öi a suplimentelor pe baz─â de plante, ├«ntruc├ót acestea pot cre╚Öte riscul apari╚Ťiei v├ón─ât─âilor.

 • ├Än cazul istoricului de Herpes simplex, se poate recomanda administrarea unui medicament antiviral cu c├óteva zile ├«nainte de procedur─â.

Cât de sigur este acidul hialuronic pentru tratamentul cicatricilor?

├Än clinicile Doctor SKiN din Bucure╚Öti ╚Öi Corbeanca folosim doar acid hialuronic de calitate premium, aprobate┬áFDA┬á╚Öi ├«n general, perfect biocompatibile. Reac╚Ťiile alergice sunt extrem de rare pentru aceste produse, ceea ce face ca umplerea cicatricilor cu acid hialuronic s─â fie un tratament 100% sigur!

De asemenea, fillerul este injectat în piele folosind un ac foarte fin sau o canulă atraumatică, pentru a minimiza riscul de iritare sau de echimoze(vânătăi) la locul injectării.

Nu ╚Ötii ce ╚Ťi se potrive╚Öte, ai temeri despre rezultatul final sau vrei s─â afli mai multe detalii ├«nainte de a lua o hot─âr├óre? La Doctor SKiN, consulta╚Ťia la medicul specialist ├«n chirurgie plastic─â, cu o experien╚Ť─â solid─â ├«n inject─âri, medicin─â┬áanti-ageing┬á╚Öi volumetrie┬áfacial─â┬áeste┬ágratuit─â┬á╚Öi┬áneangajant─â.

Programeaz─â-te acum pentru o consulta╚Ťie la┬áԜĴŞĆ031 005.10.15┬ásau pe adresa┬ácontact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echip─â medical─â de excep╚Ťie, care beneficiaz─â de formare ╚Öi training continuu sus╚Ťinut de speciali╚Öti de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de ­čöŁ sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenan╚Ť─â la standardele prev─âzute de produc─âtor
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosfer─â cald─â & atitudine prietenoas─â
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate
 • echipa noastr─â de medici este disponibil─â pentru ├«ntreb─âri ╚Öi suport ├«n orice probleme, ├«nainte & dup─â tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile s─â ├«╚Ťi r─âspundem la orice ├«ntrebare ai avea s─â ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaug─â o recenzie la „Tratament cicatrici cu acid hialuronic”

Echipa Doctor SKiN

tratament cicatrici cu acid hialuronic
Tratament cicatrici cu acid hialuronic
189 200 
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin