Viscoderm Hydrobooster – soluția optimă a femeii moderne, supusă stresului zilnic dar care își dorește să arate fresh în fiecare zi

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Este deja cunoscut că, odată cu trecerea anilor scade producția naturală de acid hialuronic, textura pielii devine neuniformă, pielea se deshidratează, pierde din volum, vitalitate și elasticitate, apar ridurile, trăsăturile obosite iar îmbătrânirea tenului este accentuată de pierderea luminozității.

Acidul hialuronic menține cele mai importante caracteristici ale pielii: elasticitatea, suplețea și tonicitatea, fiind o proteină care există în corpul uman în mod natural.
Vârsta, stresul, dezechilibrele hormonale, soarele și un stil de viață nesănătos sunt toți factori ai îmbătrânirii tenului.

Ce este Viscoderm Hydrobooster?

Viscoderm Hydrobooster este un produs injectabil inovator, pe bază de acid hialuronic pur, non cross-linkat, cu o formulă exclusivă și un complex unic de restructurare pentru a îmbunătăți elasticitatea, hidratarea și luminozitatea pielii.

Elasticitatea pielii depinde în mare parte de hidratarea ei. Hydrobooster nu este un filler, ci este ceea ce numim skin booster – un nou concept de tratament ce redă strălucirea pielii, netezește liniile fine și ridurile superficiale cauzate de dinamica expresiei faciale.

Viscoderm Hydrobooster – soluția optimă a femeii moderne, supusă stresului zilnic dar care își dorește să arate fresh în fiecare zi - Doctor SKiN

Viscoderm Hydrobooster are două funcții, ambele ajutând la netezirea ridurilor superficiale în mod natural, de aici rezultând acțiunea sa unică de HYDROSTRETCH.

Prima acțiune constă în hidratarea profundă

 • îmbunătățește elasticitatea, luminozitatea și netezește pielea
 • activitate de biorestructurare prelungită în timp și siguranță garantată de formula specifică.

Cea de-a doua acțiune constă în restructurarea țesutului

 • întinde ridurile superficiale la persoanele cu semne moderate spre avansate de îmbătrânire (scara Glogau tipurile 2 & 3)
 • indicat în mod deosebit pentru zonele dinamice ale feței (din jurul ochilor, ale gurii și ale frunții).

Câte ședințe sunt necesare?

Pentru a obține cele mai bune rezultate de pe urma tratamentului cu Viscoderm Hydrobooster, majoritatea persoanelor au nevoie de 2 ședințe la distanță de 8 săptămâni.

Ce remanență are Viscoderm Hydrobooster?

Rezultatele durează aproximativ 6 luni.
Pe măsură ce este repetat, poate să țină chiar și 2 ani.

La ce să mă aștept în timpul unei ședințe cu Viscoderm Hydrobooster?
Întreaga procedură poate dura între 60 și 90 de minute.
Medicul nostru specialist în estetică va aplica local o cremă anestezică cu 20 de minute înainte. Deși tratamentul în sine implică multiple injecții mici, doctorul nostru este un adevărat magician și este puțin probabil să faci mici vânătăi.

Rezultatele sunt vizibile după 2 săptămâni, însă este nevoie de o perioadă de 8 săptămâni pentru a aprecia efectul maxim.
La 6 săptămâni după tratament vom programa următoarea ședință, dacă este nevoie, la scurt timp după acea dată.

Viscoderm Hydrobooster este sigur?

Viscoderm Hydrobooster este un booster pentru piele pe bază de acid hialuronic, produs de IBSA, companie faimoasă în întreaga lume pentru produsul Profhilo.

Produsele sale sunt foarte sigure.

Este Viscoderm Hydrobooster potrivit pentru mine?

Îți recomandăm acest produs dacă pielea ta are un aspect ternuscat, lipsit de tonus și de luminozitate iar liniile fine și ridurile au devenit mai vizibile în ultimii ani, în special în zona gurii, a ochilor și a frunții.

Cu ingrediente mai pure, mai concentrate, mai eficiente, Hydrobooster este un
tratament pentru o piele strălucitoare situat între injectarea cu fillere și mezoterapie, cu efect de

 • redensificare cutanată
 • revitalizare a întregii fețe
 • restructurare și regenerare a celulelor
 • protecție împotriva oxidanților
 • hidratare și luminozitate a tenului.

Preț: 250 euro 199 euro  149 euro 1.1 ml

Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Preț: 250 euro 199 euro  149 euro 1.1 ml

Articole recomandate

23 iulie 2024

Remodelarea corporală: separarea miturilor de adevăr

Remodelarea corporală este un subiect de mare interes în lumea îngrijirii personale, însă adesea este învăluită în mituri și informații…

16 iulie 2024

Metode eficiente pentru redarea elasticității și fermității pielii

Pielea, organul care ne protejează de mediul extern, își pierde din elasticitate în timp, devenind mai puțin tonifiată. Cu toate…

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin