Află ce tratament împotriva ridurilor de la Doctor SKiN este potrivit pentru tine!

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Ridurile: am putea scrie o carte despre ele, atât de mult am adunat informații de-a lungul timpului. Din fericire, în urma ultimelor progrese ale științei și ale tehnologiei în beauty, suntem mândre să îți confirmăm faptul că mica noastră operă literară ar avea un final fericit: azi putem lupta cu ridurile având la dispoziție cele mai bune arme pe care le găsim la Doctor SKiN.

Cu toate acestea, deși abundența de tratamente antirid este cu siguranță un fapt mai mult decât binevenit, ea poate crea confuzie, în același timp. Când ai atât de multe opțiuni la dispoziție, alegerea se poate dovedi de-a dreptul acaparatoare.

Firește că specialiștii noștri îți stau mereu la dispoziție cu toate informațiile și alături de ei vei stabili întotdeauna cea mai bună procedură de urmat, dar ne-am gândit să te ghidăm și mai jos prin vastul univers al tratamentelor antirid; află ce ți se potrivește în funcție de problemele cu care te confrunți.

De ce apar ridurile?

Întrebarea care te bântuie necontenit este acest „de ce” aparent fără răspuns? În realitate, originea ridurilor, respectiv acele cute fine sau adânci de pe față, care împânzesc pielea în urma pierderii flexibilității și fermității sale, este cunoscută. Aceștia sunt factorii care stau la baza sa!

Află ce tratament împotriva ridurilor de la Doctor SKiN este potrivit pentru tine! - Doctor SKiN

Descreșterea producției de elastină și colagen. Din păcate, cea mai importantă cauză a ridării tenului este naturală și intervine odată cu înaintarea în vârstă: scăderea producției de elastină și colagen. Cele două proteine sunt produse în cantități din ce în ce mai mici după 25 – 30 de ani, acesta fiind și intervalul în care apar și se adâncesc ridurile.

Radiațiile solare. Sunt experți care consideră că de fapt expunerea neprotejată la soare ar reprezenta principalul factor care accelerează îmbătrânirea. Într-adevăr, aruncând o privire superbului ten al femeilor care s-au apărat cu conștiinciozitate de razele UVA și UVB, tindem să le dăm dreptate. Ridurile, petele pigmentare și alergiile sunt numai câteva dintre efectele cu care te vei confrunta dacă te întâlnești de fiecare dată cu soarele fără SPF.

Stilul de viață nesănătos. În această categorie intră mai mulți factori, cu toții conlucrând spre „împânzirea” tenului cu riduri. Astfel, alimentaţia dezechilibrată, cu accent pus pe zahăr și carne grasă și cu puține legume și fructe proaspete, somnul deficitar și sedentarismul își pun amprenta pe chipul tău…la propriu.

Alte cauze: modificările hormonale ce apar odată cu înaintarea în vârstă, fumatul, poluarea sau îngrijirea nepotrivită a tenului completează un tablou funest.

Spune-ne cu ce te confrunți și te îndreptăm către tratamentul potrivit!

Toxina botulinică, terapia de regenerare cu plasmă, radiofrecvență, mezoterapie, injecții cu acid hialuronic: pe piață există atât de multe proceduri antirid încât la un moment dat este posibil să te simți amețită. Cu toate acestea, trebuie să știi că fiecare tip de tratament se adresează unei probleme, iar în cadrul clinicilor noastre vei primi întotdeauna o consultare de top.

Înainte de a apela la specialiștii noștri, alături de care vei lua întotdeauna decizia finală, să povestim puțin despre problemele cu care te confrunți și care sunt cea mai bună modalitate de a scăpa de ele.

Te confrunți cu riduri de expresie adânci?

Încă de la naștere, fața ne e marcată de ridurile de expresie, ce se adâncesc însă cu vârsta. Ele poartă istoria a mii de zâmbete, a sute de încruntări sau a zeci de expresii surprinse. Cu toate acestea, alege să prețuiești amintirile în suflet și să „cureți” pielea de ele.

Care este procedura cel mai recomandată pentru ridurile de expresie? Toxina botulinică.

Cel mai celebru, mai controversat și mai adorat ingredient din terapiile antirid, toxina botulinica este un adevărat aliat al tinereții. Injecțiile sunt considerate cea mai eficientă procedură anti-age non-chirurgicală, fiind o soluție rapidă, sigură și eficientă. Cum funcționează? Toxina botulinică injectată blochează transmiterea impulsurilor de la nervi către mușchi, netezind astfel zona, relaxând și eliminând în mod impresionant ridurile.

Rezultatele pot dura până la 8 luni, interval după care se recomandă reinjectarea.

Toxina botulinică e cea mai potrivită pentru ridurile dinamice, cele de pe frunte, dintre sprâncene, pentru laba-gâștei și ridurile nazo-labiale. În cazul ridurilor fine, produse de descreșterea colagenului, specialiștii noștri vor marja pe alte opțiuni.

Ai riduri fine?

Dacă ridurile de expresie ne sunt date încă de la naștere, ca un precursor al sentimentelor intense ce ne vor anima, ridurile fine sunt cauzate de pierderea fermității și de scăderea producției de colagen. Paleta de tratamente anti-age pentru care poți opta e mai mult decât generoasă, iar mai jos listăm câteva dintre aceste procedee care vor readuce lumina în viața ta.

Începem, cum altfel, cu mărețul acid hialuronic. Un carbohidrat propriu pielii, prezent în oase, cartilagii și piele, acidul hialuronic transportă nutrienții către celule, poate reține de până la 1000 de ori greutatea sa în apă și controlează nivelul de hidratare din celule. În plus, conferă plinătate pielii, iar faptul că descrește odată cu vârsta ne poate umple de nefericire.

Avem vești bune și super bune! Injecțiile cu acid hialuronic, numite și fillere, pot umple atât ridurile fine, dar și pe cele adânci, în mai puțin de 30 de minute, cu rezultate care se mențin între 4 luni și 1 an.

Bonus: acest procedeu reconturează volumul facial, inversează semnele de îmbătrânire, dar este folosit și pentru umplerea pomeților, pentru corectarea bărbiei și a liniei maxilarului, pentru volumizarea buzelor sau chiar îmbunătățirea aspectului nasului (rinoplastie fără bisturiu).

Există mai multe tipuri de fillere cu acid hialuronic, cu caracteristici diferite, iar medicii noștri știu cel mai bine ce ți se potrivește. Procedura este precedată de aplicarea unui anestezic local, așa că nu este cazul să te temi de durere. Ședința nu durează mai mult de 20 de minute, și vei putea constata singură, cu inima plină, cum ridurile te-au părăsit.

Un alt tratament ideal dacă ai riduri fine și pete pigmentare este mezoterapia fracționată pentru inducție de colagen. Procedura reactivează producția fibrelor de colagen și întărește structura lor de susținere, redensifică pielea, asigură efect de lifting, îmbunătățește calitatea pielii și, firește, reduce ridurile.

Terapia de inducție colagen este realizată cu Dermapen® care penetrează în straturile profunde ale pielii și creează leziuni microscopice, declanșând astfel procesul de reparare a organismului și de producție a colagenului și elastinei. Înainte de procedură, terapeutul nostru va aplica local o cremă anestezică, iar ședința durează circa 30 – 40 de minute, fiind necesare 4 – 6 ședințe la distanță de 3 săptămâni una de alta, pentru rezultate care sfidează trecerea timpului.

Cum am fi putut să uităm de una dintre „legendele” din industria anti-age a ultimilor ani, terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite. Complet naturală, 100% sigură și fără risc de reacții adverse, terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite folosește sângele tău propriu pentru a șterge ridurile, pentru a întineri și a regenera pielea, pentru a hidrata în profunzime și a imprima o luminozitate cuceritoare.

Cum funcționează procedura? Medicul nostru va extrage aproximativ 20 de ml din sângele tău și va izola din acesta trombocitele, cu substanțe de creștere, pe care le va injecta din nou în piele, activând astfel producția de colagen și toate sistemele de reparare și de revitalizare ale corpului. Rezultatul este o piele fermecătoare, cu aspect fabulos, de care te vei îndrăgosti!

Alte proceduri recomandate?

Rejuvenarea facială Venus 4D Diamond Polar™, unul dintre cele mai performante dispozitive de radiofrecvență medicală, conferă fermitate, reface ovalul facial, îmbunătățește tonusul, șterge liniile fine cu 90% , tonifiază pielea, redensifică și accelerează procesul de regenerare.

Radiofrecvența folosește câmpuri electromagnetice care, prin efectul de vacuum, produc căldură în profunzimea pielii. Sunt astfel stimulate fibrele de colagen, a căror structură se modifică și se contractă, rezultând de aici o piele mai netedă, mai fermă și mai tânără.

Bonus: Radiofrecvența este non-invazivă, nu simți niciun disconfort, ci doar bucuria pură a tinereții la câteva minute distanță.

Acestea sunt câteva dintre tratamentele antiage care se îngrijesc să „zdrobească” ridurile. Noi te invităm la o consultație cu specialiștii noștri, experți în eliminarea ridurilor și a tristeţilor. Desfășurându-ne activitatea cu pasiune și cu devotament, abia așteptăm să îți deschidem orizonturile unei lumi noi!

Articole recomandate

27 martie 2024

Știi pe mâinile cui îți lași frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, dar chiar dacă nu este măsurabilă, are niște standarde care sunt asociate cu tinerețea, prospețimea, simetria și…

11 martie 2024

TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și…

Lasă un comentariu

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin