Mezoterapie fracționată. Inducție de colagen prin terapia cu microace

Piele întinerită, fără acnee, pete și cicatrici

Terapia de inducție colagen (CIT), cunoscută și sub denumirea de mezoterapie fracționată, skin-needling sau terapia cu micro-ace, este un tratament minim invaziv avansat pentru întinerirea, ridicarea și întinderea pielii.

199 lei599 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Mezoterapie fracționată. Inducție de colagen prin terapia cu microace

Ofertă

Preț

Microneedling, 1 ședință față

350 lei

Microneedling, 1 ședință față & gat

450 lei

Microneedling, 1 ședință față & gât & decolteu

550 lei

Microneedling, 1 ședință mâini (dosul palmei)

199 lei

Microneedling, 2 ședințe față

599 lei

 • reactivare maximă a proceselor metabolice, lăsând în urmă o piele care respiră

 • întărește rețeaua de susținere a fibrelor de colagen

 • stopează îmbătrânirea prematură

 • stimulează vitalitatea fibroblastelor, responsabile de producerea colagenului și a elastinei

 • tratament avansat de tonifiere și lifting

 • pielea este redensificată

 • reduce liniile fine și ridurile

 • rezultate spectaculoase în special pentru pielea îmbătrânită și afectată de soare

 • îmbunătățește calitatea pielii

 • puternic efect de reîntinerire asupra fibrelor de colagen și elastină

 • micșorează porii dilatați

 • ameliorează aspectul cicatricilor

 • rezultate mult mai bune în combinație cu ingrediente active de puritate medicală

 • Necesar: 4-6 ședințe

Tratamentul cuprinde:

 • demachiere

 • curățare cu frimator & gomaj – 10 minute

 • aplicare crema anestezica – 15 minute

 • dermapen cu 4 ml mesocit – 20 minute

 • aplicare masca – 10 minute

 • aplicare crema de final cicatrizanta, gama premium

 • aplicare filtru solar

Terapia de inducție colagen (CIT), cunoscută și sub denumirea de mezoterapie fracționată, skin-needling sau terapia cu micro-ace, este un tratament minim invaziv avansat pentru întinerirea, ridicarea și întinderea pielii, îmbunătățirea aspectului liniilor fine, a ridurilor, a petelor pigmentare și a cicatricelor de pe față și corp, inclusiv a vergeturilor. Mezoterapia fracționată este o tehnică medicală care a apărut în urmă cu 50 de ani și s-a perfecționat în mod continuu.

Popularitatea acestui tratament facial a crescut după un studiu din 2009, în care mai mulți pacienți și paciente au urmat terapia de inducție cu colagen pentru tratarea cicatricilor provocate de acnee, varicelă șamd. După mai multe ședințe de mezoterapie fracționată, toți pacienți au observat o reducere a aspectului cicatricilor și au evaluat tratamentul lor ca fiind “excelent”.

De asemenea, celebrități precum Kim Kardashian sau Bar Rafaeli au recunoscut că aspectul tenului lor se datorează mezoterapiei fracționate. Kim Kardashian a creat valuri în online și la TV când a fost filmată în timpul procedurii de mezoterapie fracționată completată de terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite.

Totodată, această tehnică revoluționară, care reprezintă transpunerea în practică a științei pielii, a primit premiul pentru “Cel mai bun dispozitiv anti-aging” la The Aestetic Show în Las Vegas.

Terapia de inducție colagen se realizează cu Dermapen® sau cu Mesopen® – unul dintre cele mai noi dispozitive medicale disponibile pentru mezoterapie fracționată folosind același principiu ca Dermapen®, dar care penetrează mai adânc și mai uniform pielea. La nivel mondial, dermapen este considerat a fi cel mai performant aparat de stimulare celulară.

Dispozitivul efectuează o perforare controlată și precisă a pielii, creând leziuni microscopice, micro-canale, care sunt invizibile cu ochiul liber și care declanșează procesele reparatorii, stimulează organismul să producă elastină și colagen, două substanțe vitale pentru crearea de celule noi, proces cunoscut sub numele de neocolagenogeneza.

Introducerea de ace chirurgicale foarte subțiri este percepută de nervii receptori ai pielii ca un stimul, se creează o micro-traumă care induce apariția unei faze de auto-vindecare a organismului, a unui răspuns imun și producerea de fibre de colagen. Totodată se formează noi vase de sânge (neoangiogeneza), este îmbunătățită alimentarea cu sânge, iar în acest fel pielea este mult mai bine hrănită și oxigenată.

Pielea este astfel permeabilizată, se produce o regenerare celulară avansată iar mesopenul creează spațiu de penetrare pentru cocktailul cu seruri bogate în substanțe active, mixat anterior de către terapeut, pentru a pătrunde direct în straturile profunde ale pielii și a produce efectul clinic dorit. Astfel, nutrienții de puritate medicală pătrund în derm până la 90% față de 3% și redau volumul și luminozitatea tenului, se remarcă îngroșarea pielii. În scopul optimizării efectelor substanțele, cocktailurile, tehnicile sunt în permanentă evoluție științifică.

Disconfortul este minim, spre zero, iar la două săptămâni după prima procedură se pot vedea primele rezultate: o piele mai fermă, mai elastică și mai fină. Inducția de colagen poate fi efectuată atât pe față cât și pe corp.

Comparativ cu alte proceduri, acest tratament facial modern non-chirurgical și minim invaziv este nedureros, nu are efecte adverse și stimulează rejuvenarea facială și elasticitatea pielii, conduce la creșterea metabolismului celular. În plus, corectează urmele lăsate de acnee, vărsat de vânt, ameliorează ridurile fine, ridurile de expresie, pentru o piele mai tânără și mai luminoasă.

Cum funcționează inducția de colagen cu Mesopen ?

Lungimea acelor utilizate de fiecare dispozitiv folosit pentru inducția de colagen poate să varieze. Cu cât acele sunt mai lungi și intră mai adânc în piele, cu atât vor fi mai spectaculoase rezultatele. Atât adâncimea cât și intensitatea procedurii se controlează foarte ușor și sunt personalizate pentru fiecare pacientă.

La Doctor SKiN am ales să folosim unul din cele mai noi dispozitive de mezoterapie fracționată, mesopen, deoarece prin sistemul electronic automat de microace deschide sute de canale și astfel stimulează cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp, prin crearea unor microleziuni uniform distribuite. Acele sunt tăiate într-o formă specială, patentată, astfel încât micro-leziunile provocate să se închidă mai repede.

Microleziunile sunt atât de mici încât nu se observă cu ochiul liber după procedură. Terapeutul Doctor SKiN va plimba mesopen-ul în mod egal pe piele, astfel încât să se refacă în mod uniform.

Tratamentul facial de mezoterapie fracționată funcționează pe principiul natural de a încuraja pielea să producă mai mult colagen.

Mezoterapie fracționată. Inducție de colagen prin terapia cu microace - Doctor SKiN

Celulele refăcute în urma acestei terapii au un aspect mai bun, elasticitate crescută și suport. Este absolut normal ca o dată cu vârsta pielea să piardă din fibrele de colagen, acid hialuronic și elastină, devenind mai uscată. Prin încurajarea pielii de a produce țesut nou, extra-producția de colagen ajută pielea să devină mai fermă, chiar și în afara ariei tratate.

Ce simți în timpul tratamentului de mezoterapie fracționată?

Înainte de a începe, terapeutul va folosi un anestezic local pentru a reduce șansele de a resimți orice durere sau disconfort. Tratamentul facial de mezoterapie fracționată nu este dureros, chiar dacă implică ace. Este minim invaziv și este o variantă mult mai blândă dar și mai puțin costisitoare pentru ten cu efecte minunate, față de tratamente faciale mai agresive precum peeling-ul chimic, fără risc de hiper sau hipopigmentare, cum e în cazul laserului fracționat. Oriunde ați alege să faceți procedura de dermapen, este foarte important să vă asigurați că acul este steril, înainte de a fi folosit.

O reacție normală la inducția de colagen este roșeață pe aria tratată, care poate persista câteva zile, ca rezultat al stimulării pielii. De obicei aceasta dispare în 24-48 de ore și intervine vindecarea, ce aduce după sine și primele rezultate: o piele mai strălucitoare, mai fermă, mai luminoasă. Pentru a obține rezultate cu adevărat eficiente, veți avea nevoie de mai mult de un tratament, astfel încât să crească producția de colagen și elastină. La final terapeutul va aplica o cremă cicatrizantă cu factor de protecție mare.

La Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de mezoterapie fracționată și de câte ședințe am nevoie?

O ședință de inducție de colagen prin mezoterapie fracționată are un timp de efectuare relativ scurt, durează în jur de 30 – 40 minute, în funcție de zona și nevoile tenului. Numărul de ședințe necesare poate varia de la o persoană la alta, dar de obicei sunt indicate în jur de 4-6 ședințe la interval de 3 săptămâni pentru a obține rejuvenarea facială și o piele hidratată și luminoasă.

Pentru a obține rezultate optime, mezoterapia necesită

Faza 1 – Reconstrucție 4 ședințe la 15 zile

Faza 2 – Stabilizare 2 ședințe, 1 ședință pe lună

Faza 3 – Menținere rezultate 4 ședințe, 1 ședință la 3 luni

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului facial de mezoterapie fracționată?

Inducția de colagen nu este invazivă precum chirurgia plastică, deci timpul de recuperare este minim. După mezoterapia fracționată, pielea va începe să lucreze pentru a întineri țesuturile noi. Astfel că rezultatele deși vizibile deja de imediat se definitivează în câteva săptămâni. Așteaptă-te la o piele fină, catifelată, care pur și simplu radiază. Ridurile și cicatricile sunt cu mult atenuate, iar toate produsele folosite pentru îngrijirea tenului se vor absorbi mult mai bine.

Pentru a menține rezultatele tratamentului, vei avea nevoie de mai multe ședințe și, eventual, de alte tratamente complementare. Rezultatele se văd gradual și se consolidează cu fiecare ședință în parte; de aceea este importantă respectarea intervalului recomandat de către specialiștii Doctor SKiN.

Mezoterapia fracționată dă rezultate minunate ca și tratament singular, dar dacă este combinat cu proceduri complementare, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. În funcție de nevoile pielii tale, inducția de colagen se poate combina cu terapia de regenerare a pielii cu plachete îmbogățite, după modelul celebrităților, sau cu radiofrecvența medicală.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată pe lună.

Care sunt indicațiile de după?

După procedura de inducție colagen, timp de 12 – 48 de ore veți fi roșie și ușor umflată și de asemenea ați putea avea puncte minime de sângerare sau vânătaie.

Reacția inflamatorie a pielii este de scurtă durată și se modifică în câteva ore de la roșeață, deoarece microinjectiile produse de ace se închid în 2 – 3 ore de la procedură.

Machiajul este permis a doua zi.

Într-o săptămână veți observa că pielea este mai fină si mai luminoasă iar ridurile și cicatricile s-au micșorat vizibil. Efectele definitive apar la 2 – 3 luni de la procedura.

Cat durează efectul?

In funcție de necesitățile pielii dvs., pentru rezultate pe termen lung, vă recomandăm 4 – 6 ședințe de mezoterapie fracționată la interval de 3 săptămâni. Pentru întreținerea rezultatelor puteți repeta tratamentul de două ori pe an.

Pentru corectarea cicatricilor post-acneice, sunt necesare minim 6 ședințe.

Tip: ia suplimente cu vitaminele A si C cu 1 lună înainte de tratament pentru a stimula creșterea producției de colagen.

Care sunt contraindicațiile procedurii de mezoterapie fracționată

Persoanelor cu așteptări nerealiste, care suferă de psoriazis, eczeme sau au răni deschise sau celor care urmează un tratament cu radiații le este interzisă inducția de colagen. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament. Restul contraindicațiilor vor fi discutate cu terapeutul înainte de efectuarea tratamentului.

Este inducția de colagen prin mezoterapie fracționată sigură?

Mezoterapia fracționată este sigur și eficient, fără efecte nocive asupra sănătății, fără riscuri dacă este efectuat de o persoană instruită sau de către un medic. Acul de mesopen folosit pentru mezoterapie fracționată este de unică folosință, sigur, elimină riscul de infecție iar terapia se face într-un mediu steril și controlat.

Nu este recomandată folosirea unor dispozitive de mezoterapie fracționată neprofesionale acasă, deoarece fără mediul propice, fără experiența și cunoștințele necesare, este posibil ca rezultatele să nu fie deloc pe măsura așteptărilor.

Imediat după procedură, e posibil să simți pielea tratată caldă, ca și cum te-ar strânge sau să ai senzații de mâncărime. Această reacție inflamatorie a pielii dispare după câteva zile, în funcție de ten. Pacienții cu piele sensibilă sau mai înaintați în vârstă pot avea nevoie de o săptămână pentru a se reface complet însă în rest recuperarea post procedură este extrem de rapidă. Este indicat ca după tratamentul de mezoterapie fracționată să aveți mâinile curate când vă atingeți zonele tratate și să nu folosiți machiaj sau alte produse cosmetice timp de 24 de ore.

Este absolut obligatoriu să evitați expunerea directă la soare timp de o săptămână după tratament. De asemenea, este obligatoriu sa aplicați zilnic cremă cu factor de protecție solara 50+ și recomandat să folosiți produse dermato-cosmetice cu factori de creștere epidermală cu formule de substanțe nano-incapsulate, special create pentru a fi aplicate după aceste tipuri de tratamente faciale. Personalul nostru vă poate recomanda produsul cel mai potrivit. Orice cremă sau tratament veți aplica pe zona tratată imediat după micro-needling, va pătrunde mult mai profund în piele și va avea acțiune mult mai puternică, de aceea este recomandat să folosiți măști și serumuri acasă în perioada imediat următoare.

La Doctor SKiN folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Mezoterapie fracționată. Inducție de colagen prin terapia cu microace”

Mezoterapie fracționată. Inducție de colagen prin terapia cu microace - Doctor SKiN
Mezoterapie fracționată. Inducție de colagen prin terapia cu microace
199 lei599 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin