Plata online

Ofertele
­čĺÜ sunt valabile cu plata integral─â
­čĺÜ pot fi achizi╚Ťionate ├«n 3 rate cu card Avantaj, card de rate BT
[*doar la noi la sediu, nu prin intermediul aplica╚Ťiei online]
­čĺÜ sau ├«n 12 rate prin Creditul Instant de la TBI Pay

Plata Online - Doctor SKiN

Toate ofertele Doctor SKiN sunt mai mult dec├ót avantajoase fa╚Ť─â de restul pie╚Ťei, pentru proceduri, produse ╚Öi tratamente de calitate certificat─â. De aceea, pentru a beneficia de ofertele dorite le po╚Ťi cump─âra online (prin plata cu cardul, transfer bancar sau ├«n rate prin serviciul TBI Pay) sau direct ├«n clinicile noastre, pl─âtind ├«n numerar sau cu cardul.

Tot ├«n clinicile Doctor SKiN po╚Ťi alege plata ├«n 3 rate cu Card Avantaj, card de rate Banca Transilvania sau prin TBI Pay (12 rate).

├Äntruc├ót actualiz─âm ╚Öi modific─âm ofertele destul de des, pentru a te putea bucura de cel mai bun pre╚Ť Doctor SKiN pentru tine, ├«╚Ťi recomand─âm ca ├«n cazul ├«n care nu po╚Ťi s─â pl─âte╚Öti online, s─â ├«╚Ťi faci o rezervare pe site, ├«n oricare din clinicile Doctor SKiN, pentru a te asigura c─â oferta nu va expira p├ón─â ajungi la noi.

├Än urma achizi╚Ťion─ârii sau a rezerv─ârii online, un reprezentant Doctor SKiN te va contacta ├«n maxim 24 de ore pentru a programa vizita.

Ofertele

 • ­čĺÜ sunt valabile cu plata integral─â
 • ­čĺÜ pot fi achizi╚Ťionate ├«n 3 rate cu card Avantaj, card de rate Banca Transilvania
 • ­čĺÜ sau ├«n 12 rate prin Creditul Instant de la TBIPay

Ofertele trebuie achitate în maxim 5 de zile de la momentul rezervării din site.

Pentru clientele fidele, care cunosc deja procedurile ╚Öi calitatea serviciilor Doctor SKiN, dar ╚Öi pentru clientele noi sau pentru cei care vor cu adev─ârat cele mai bune pre╚Ťuri, oferim un discount de extra 10%, valabil 60 de zile, pentru orice achizi╚Ťie online (numai pentru plata cu cardul, plata prin OP sau transfer bancar) indiferent c─â este tratament facial, procedur─â de remodelare corporal─â sau epilare definitiv─â laser (f─âr─â tratamente injectabile ╚Öi dermatologice).

* voucherul nu se acord─â ├«n cazul pl─â╚Ťii ├«n rate, indiferent de form─â ╚Öi este nominal (trebuie utilizat─â aceea╚Öi adres─â de e-mail)

Contravaloarea discount-ului de 10% ╚Ťi se va acorda sub form─â de voucher pe care ├«l po╚Ťi folosi pentru orice procedur─â sau tratament ├«n clinicile Doctor SKiN Bucure╚Öti sau Doctor SKiN Corbeanca (f─âr─â tratamente injectabile ╚Öi dermatologice).

* nu poate fi aplicat niciun discount suplimentar sau voucher de reducere la tratamentele semnalate ca fiind în Super Sale (cu discount maxim).

├Än maxim 24 de ore vei fi contactat de un reprezentant Doctor SKiN. ├Än func╚Ťie de disponibilitatea pe care o avem, dar mai ales, de programul t─âu, ├«ncerc─âm s─â te program─âm c├ót mai repede cu putin╚Ť─â.

Datorit─â faptului c─â suntem printre pu╚Ťinele clinici de profil deschise 363 de zile pe an, de la ora 9 diminea╚Ťa p├ón─â la 9 seara, inclusiv ├«n week-end, cu siguran╚Ť─â vom reu╚Öi o programare rapid─â. Cu toate acestea, pentru c─â ne m├óndrim cu un num─âr mare de clien╚Ťi ╚Öi cliente, niciodat─â nu este prea devreme s─â ├«╚Ťi faci o rezervare online.

Plata online ├«╚Ťi asigur─â rezervarea ferm─â ╚Öi cele mai bune pre╚Ťuri pentru oricare din produsele ╚Öi serviciile Doctor SKiN, plus un voucher de 10%, valabil 60 de zile, din valoarea total─â a pachetelor achizi╚Ťionate, voucher pe care ├«l po╚Ťi folosi ├«n orice clinic─â Doctor SKiN, pentru orice tratament sau procedur─â viitoare (f─âr─â tratamente injectabile ╚Öi dermatologice). * voucherul nu se acord─â ├«n cazul pl─â╚Ťii ├«n rate, indiferent de form─â ╚Öi este nominal (trebuie utilizat─â aceea╚Öi adres─â de e-mail)

În cazul rezervării procedurilor dorite din site, beneficiezi de ofertele selectate, dar le vei achita cu cardul sau numerar, direct în oricare din clinicile noastre.

╚śi dup─â achizi╚Ťia online, ╚Öi dup─â rezervarea procedurii vei fi contactat(─â) telefonic pentru programare, ├«n maxim 24 de ore.

Indiferent dac─â faci plata online sau rezervi procedura, vei fi contactat─â ├«n 24 de ore de un reprezentant Doctor SKiN pentru a face ├«mpreun─â programarea c├ót mai repede cu putin╚Ť─â.

  Toate tratamentele achizi╚Ťionate:
 • ­čĺÜ sunt valabile 1 an de zile,
 • ­čĺÜ abonamentele la epilare sunt valabile 2 ani,
 • ­čĺÜ pot fi schimbate cu alte tratamente, ├«n limita sumei pl─âtite ╚Öi neconsumate
 • ­čĺÜ pot fi transmise celor dragi, integral sau par╚Ťial.

Dac─â te r─âzg├ónde╚Öti cu privire la efectuarea procedurii, dup─â achitarea pachetelor sau a unui tratament Doctor SKiN, ╚Öi nu ai f─âcut ├«nc─â nicio ╚Öedin╚Ť─â din pachet, ai la dispozi╚Ťie 14 zile calendaristice pe parcursul c─ârora ne po╚Ťi anun╚Ťa c─â nu mai dore╚Öti s─â beneficiezi de serviciile alese, iar reprezentan╚Ťii no╚Ötri te vor contacta pentru a stabili restituirea sumei achitate.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin