Epilare definitivă

O piele mereu catifelată, fără nici un fir de păr vizibil sau nici un fir crescut sub piele, fără durere, fără efecte secundare nocive asupra sănătății tale,  aceasta este promisiunea Doctor SKiN! În clinicile noastre beneficiezi de epilare definitivă laser cu garanție pentru rezultate, cu cel mai performant dispozitiv din lume, cu aparatură medicală certificată și la prețuri accesibile.

Dacă te interesează epilarea definitivă cu laser ești la locul potrivit! Uită de timpul pierdut la coafor, de momentele în care trebuie să lași părul să crească, uită de faptul că vara nu te poți epila cu laser sau de faptul că ai firul prea gros sau prea subțire. La Doctor SKiN beneficiezi de 3 dispozitive laser pe care poți să le alegi în funcție de buget și de cât de rapid vrei să vezi rezultatele.

 • Epilarea definitivă laser realizată la Doctor SKiN este eficientă pentru persoanele cu foliculită cronică, care prezintă coșuri și iritații la nivelul firelor de păr sau fire de păr crescute în piele, pentru cei care au diferite dezechilibre hormonale, cum ar fi sindromul ovarelor polichistice, cărora le crește păr în zona bărbiei, a perciunilor, a areolelor mamare, pe abdomen sau chiar pe spate.
 • Epilarea definitivă laser se poate efectua pe tot parcursul anului, pe orice zonă a corpului sau a feței, inclusiv pe pielea bronzată.
 • Epilarea definitivă cu laser la Doctor SKiN nu doare, nu provoacă arsuri sau răni la nivelul pielii sau orice altă neplăcere asociată cu metodele de epilare clasice.
 • Epilarea laser elimină chiar și firele de păr reziduale, adică firele de păr foarte subțiri și fine, care se rup în cazul epilării cu ceară și reapar apoi imediat.
 • Parametrii de tratament în cazul aparaturii cu care se realizează epilare definitivă sunt ajustabili în funcție de pigmentul pielii și al firului de păr, precum și de grosimea acestuia, pentru cele mai buna rezultate în deplină siguranță.

La Doctor SKiN, ai o ședință de test GRATUITĂ pentru o zonă mică pentru a te convinge cât de rapid se văd rezultatele. 

Nu uita să te programezi și să îți rezervi procedura! 

Afișez toate cele 7 rezultate

Testimoniale clienți

La SKiN MedSpa ai o ședință de test GRATUITĂ la epilare definitivă* pentru te convinge singură dacă ți se potrivește sau nu și beneficiezi de garanție pentru rezultate cu cel mai performante lasere din lume, la prețuri accesibile.

Despre epilarea definitivă cu laser de la SKiN MedSpa au ales să vorbească în testimonialele de mai jos câteva din clientele noastre:

Ofertă 8 Martie 2021  Tratament*:

  ×
  Rezervă procedura
   Locație

   ×
   Vreau Oferta    Tratament*:
    Locatie:

    ×
    Oferta Skin-MedSpa     Tratament*:
     Locație:

     ×
     Formular rezervare

      Ne pare rău, momentan acest tratament nu este disponibil dar ne vom strădui să îți propunem ceva similar.

      Vreau evaluare gratuită și voucher de 100 lei din primul abonament:

      ×
      Vreau Oferta Black Week


       Locatie:

       Tratament*:


       ×
       Vreau Oferta Black Week


        Locatie:

        Tratament*:

        Zona:

        ×
        Black Week Vanquish


         Locatie:

         Tratament*:

         Tip tratament:

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda Eneka Pro 2XL 5.000W

         ×
         Prețuri epilare Laser Alexandrite Deka Motus AX

         ×
         Prețuri epilare Laser dioda PrimeLase HR Excellence

         ×
         Prețuri epilare Laser diodă Elysion Pro U 3500 W

         ×
         Rezervă procedura
          ×
          Programare epilare

           ×
           Oferta Skin-MedSpa            Tratament*:
            Locație:

            ×
            Căutăm coleg / colegă pentru Front Office

            Pentru informații suplimentare, ne poți contacta la numărul de telefon 031 005.10.15 sau ne poți trimite CV-ul tău utilizând formularul de mai jos.
             Carieră