Bărbie dublă (gușă)

Bărbia dublă este deseori asociată cu creșterea în greutate, deși există persoane care se confruntă cu o gușă inestetică fără să aibă kilograme în plus. Moștenirea genetică, un format facial mai plin, mai rotund sau pielea lipsită de fermitate, laxă, provocată de îmbătrânire pot duce la apariția și instalarea nesuferitei bărbii duble. Dacă o siluetă mai plină o poți ascunde cu hainele potrivite, o bărbie dublă este mereu la vedere și nu poate fi nicidecum camuflată. 

Bărbie dublă (gușă)

Indiferent de cauzele apariției bărbiei duble, la Doctor SKiN găsești soluția potrivită! Pentru că grăsimea de sub bărbie este foarte rezistentă indiferent de dietă și exerciții fizice, ai la îndemână cele mai performante proceduri non-invazive și minim invazive pentru a elimina definitiv celulele adipoase, pentru a tonifia pielea fără elasticitate și a-ți recontura fața! 

În clinica noastră beneficiezi de lipoliză injectabilă, criolipoliză cu cel mai eficient dispozitiv de eliminare a grăsimii prin înghețare CoolTech Define, tratamentul facial cu VelaShape III, tratamente cu Venus Legacy, singurul dispozitiv de radiofrecvență medicală multipolară și de expertiza specialiștilor noștri care te pot ghida în alegerea celui mai bun protocol de tratament pentru nevoile TALE, care să se potrivească și bugetului tău! Nu uita să te programezi la o evaluare GRATUITĂ la Doctor SKiN!

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin