Morpheus 8

Ai observat deja pe fa╚Ť─â primele semne de ├«mb─âtr├ónire, pielea a ├«nceput s─â se lase, iar ridurile sunt din ce ├«n ce mai ad├ónci? Nu vrei s─â apelezi la bisturiu? ├Äncearc─â Morpheus 8, cel mai performant echipament de remodelare adipoas─â subdermic─â din lume, num─ârul 1 mondial ├«n radiofrecven╚Ť─â combinat─â cu mezoterapie frac╚Ťionat─â.

Te bucuri de rezultate mai rapide, mai vizibile ╚Öi o recuperare mai u╚Öoar─â fa╚Ť─â de orice alt dispozitiv similar ╚Öi de o ├«ntinerire natural─â, care nu-╚Ťi afecteaz─â tr─âs─âturile. Morpheus 8 este un tratament ideal pentru ten neuniform, cu o textur─â neregulat─â, liniile, ridurile ╚Öi cutele profunde, pielea afectat─â de soare, cicatricile acneice, laxitatea pielii, porii dilata╚Ťi ╚Öi vergeturile. Eficient pentru toate tipurile ╚Öi tonurile de piele.

900 lei7.500 lei

Total:

vreau s─â ╚Ötiu cum pl─âtesc voucher cu discount de 10% la urm─âtoarea achizi╚Ťie pentru toate pl─â╚Ťile online (click pentru detalii)

discounturile, promo╚Ťiile nu se cumuleaz─â

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achizi╚Ťionarea procedurii nu reprezint─â o dovad─â a angajamentului medicului c─â v─â va face procedura.

├Än func╚Ťie de mai mul╚Ťi factori [printre care v├órsta, starea Dvs. de s─ân─âtate, a╚Ötept─ârile pe care le ave╚Ťi de la tratament], ├«n urma consultului, medicul poate considera c─â nu sunte╚Ťi compatibil─â cu procedura achizi╚Ťionat─â sau nu ve╚Ťi avea rezultatele dorite.

Caz ├«n care v─â va face recomand─âri bazate pe experien╚Ťa ╚Öi cazuistica similar─â avut─â iar, dac─â recomand─ârile nu r─âspund a╚Ötept─ârilor Dvs., v─â vom restitui suma achitat─â.

citește mai mult

Ce poate face Morpheus 8 pentru mine?

 • ÔÇŁstr├óngeÔÇŁ pielea l─âsat─â de pe fa╚Ť─â, g├ót ╚Öi corp

 • foarte eficient pe laxitatea u╚Öoar─â ╚Öi moderat─â

 • ajut─â la dispari╚Ťia ridurilor ╚Öi liniilor fine

 • transform─â aspectul ├«mb─âtr├ónit al pielii ├«n unul neted ╚Öi ├«ntinerit

 • ajut─â la eliminarea pungilor de sub ochi

 • neteze╚Öte ╚Öi uniformizeaz─â tenul

 • red─â tonusul ╚Öi elasticitatea pielii

 • trateaz─â hiperpigmentarea sau depigmentarea pielii

 • reduce aspectul porilor dilata╚Ťi

 • estompeaz─â vergeturile

 • reduce stratul de gr─âsime

 • induce produc╚Ťia proprie de colagen ╚Öi elastin─â

 • estompeaz─â cicatricile post-acneice, dar ╚Öi pe cele superficiale, care au ap─ârut de la r─âni ╚Öi/sau opera╚Ťii.

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Po╚Ťi desc─ârca┬áaici┬ácertificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Po╚Ťi ├«ntreba c├ónd a fost f─âcut─â ultima revizie a echipamentului ╚Öi dac─â func╚Ťioneaz─â la parametrii optimi la┬áoffice@mediskin.ro.

Morpheus 8 folose╚Öte cea mai nou─â, cea mai avansat─â ╚Öi cea mai puternic─â tehnologie minim invaziv─â pentru a cre╚Öte fermitatea pielii, care combin─â radiofrecven╚Ťa ╚Öi mezoterapia frac╚Ťionat─â. Este un dispozitiv de┬áremodelare adipoas─â subdermic─â, care contureaz─â cu ajutorul radiofrecven╚Ťei medicale ╚Öi a microneedling-ului at├ót fa╚Ťa, c├ót ╚Öi corpul. P─âtrunz├ónd ad├ónc ├«n piele ╚Öi ├«n stratul de gr─âsime, rejuveneaz─â puternic pielea ├«mb─âtr├ónit─â.

Revolu╚Ťionarul Morpheus 8 este primul ╚Öi singurul dispozitiv non-invaziv de mezoterapie frac╚Ťionat─â ╚Öi radiofrecven╚Ť─â, care┬ámodeleaz─â gr─âsimea subdermic─â pentru a ├«ntineri tr─âs─âturile faciale ├«mb─âtr├ónite.┬áAcest echipament permite programarea at├ót a ad├óncimii de penetrare, c├ót ╚Öi a livr─ârii de energie prin radiofrecven╚Ť─â, pentru tratamente personalizate pe nevoile pacientului, ├«n deplin─â siguran╚Ť─â. Produc─âtorul InMode a primit prestigioasa aprobare FDA pentru aceast─â tehnologie inovativ─â.

Acele ╚Öi ├«nc─âlzirea ╚Ťesuturilor ob╚Ťinut─â cu ajutorul radiofrecven╚Ťei creeaz─â micro-leziuni, care declan╚Öeaz─â r─âspunsul natural de vindecare al organismului, stimul├ónd produc╚Ťia de colagen ╚Öi elastin─â. Pielea este redensificat─â iar semnele de ├«mb─âtr├ónire sunt estompate ╚Öi chiar eliminate.

Morpheus 8 - Doctor SKiN

Tratamentul este utilizat cel mai frecvent pe fa╚Ť─â ╚Öi pe g├ót, ├«n special pentru a trata ridurile ╚Öi pliurile nazolabiale, pentru a str├ónge pielea l─âsat─â ╚Öi a crea un contur mandibular ferm, dar ╚Öi pentru zona de sub ochi ╚Öi din jurul gurii. Cu toate acestea, Morpheus 8 poate fi folosit aproape pe orice zon─â de pe corp, inclusiv pe abdomen, fese, piept, bra╚Ťe sau genunchi.

Tratamentul cu dispozitivul Morpheus 8 poate ajuta ├«n rezolvarea ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea semnificativ─â a urm─âtoarelor tipuri de probleme ╚Öi nepl─âceri, ob╚Ťin├ónd, ├«n timp, rezultate comparabile cu liftingul chirurgical sau cu┬átratamentul cu laser CO2:

 • pielea l─âsat─â, flasc─â de pe fa╚Ť─â, maxilar, g├ót ╚Öi corp;

 • riduri & linii fine pe fa╚Ť─â, g├ót ╚Öi decolteu;

 • pielea ├«n exces ╚Öi ridurile din jurul ochilor;

 • b─ârbia dubl─â

 • ten tern, cu textur─â neuniform─â;

 • ╚Öan╚Ťuri nazolabiale,┬áridurile marionet─â┬ásau ridurile fum─âtorului;

 • cicatrici post-acneice;

 • vergeturi;

 • pigment─âri ale pielii, precum pete solare sau pistrui;

 • neregularit─â╚Ťi ale tenului, precum pori dilata╚Ťi.

Cum func╚Ťioneaz─â tratamentul de remodelare subdermic─â a gr─âsimii Morpheus 8?

Morpheus 8 combin─â microneedling-ul ╚Öi radiofrecven╚Ťa medical─â, dou─â tratamente de ├«ntinerire a pielii cu eficien╚Ť─â dovedit─â clinic care, ├«mpreun─â, creeaz─â un tratament sinergic, ce ac╚Ťioneaz─â mai eficient pe mai multe planuri, ├«n mod simultan.

Cele┬á24 de microace┬áp─âtrund ├«n ╚Ťesutul subdermal, coagul├ónd gr─âsimea ╚Öi contract├ónd ╚Ťesutul conjunctiv. Astfel, microneedling-ul, terapia de induc╚Ťie de colagen sau mezoterapia frac╚Ťionat─â stimuleaz─â produc╚Ťia de colagen ╚Öi elastin─â. ├Än acela╚Öi timp, radiofrecven╚Ťa ├«nc─âlze╚Öte ╚Ťesuturile ├«n profunzime. Energia emis─â prin radiofrecven╚Ť─â produce ╚Öi o remodelare a colagenului, ├«mbun─ât─â╚Ťind textura ╚Öi tonusul pielii. At├ót dermul c├ót ╚Öi epiderma (straturile inferioare ╚Öi superioare ale pielii) sunt vizate, rezult├ónd o stimulare profund─â, cu efecte vizibile cu ochiul liber. Mai exact, se impulsioneaz─â procesul natural de reparare al organismului, de regenerare celular─â.

Rezultatul? Pielea va dob├óndi un aspect mai neted, mai elastic, tonusul va fi mult mai ├«mbun─ât─â╚Ťit, ridurile ╚Öi liniile fine vor fi reduse, iar petele pigmentare ╚Öi alte neregularit─â╚Ťi ale tenului vor disp─ârea. De asemenea, conturul fe╚Ťei va fi unul mai ferm, mai armonios, ca ╚Öi c├ónd ai ├«ntinerit, f─âr─â ca tr─âs─âturile faciale s─â fie modificate.

Morpheus 8 versus alte dispozitive de microneedling ╚Öi radiofrecven╚Ť─â medical─â

Morpheus 8 a devenit cel mai popular dispozitiv de microneedling ╚Öi radiofrecven╚Ť─â medical─â deoarece:

 • Morpheus 8 ofer─â rezultate excelente pentru toate tipurile de piele, f─âr─â a crea daune termice la nivelul dermului. Efectul este uniform pe ├«ntreaga suprafa╚Ť─â tratat─â.
  Tehnologia inovatoare reduce, de asemenea, riscul hiperpigment─ârii post-inflamatorii, care este un efect secundar al unor tehnici de remodelare a ╚Ťesuturilor care folosesc c─âldura. ├Än special, laserele ablative mai vechi prezint─â acest risc.

 • Dispozitivul reu╚Öe╚Öte s─â penetreze mai ad├ónc ╚Ťesuturile subdermale, ajung├ónd p├ón─â la 4 mm, cu o suplimentare de 2 mm prin efectul termic produs de radiofrecven╚Ť─â, o┬áperforman╚Ť─â pe care niciun alt echipament similar nu o poate atinge.┬áStudiile efectuate de produc─âtorul InMode spun c─â acest lucru ├«nseamn─â rezultate vizibile, ob╚Ťinute mult mai rapid fa╚Ť─â de orice alt─â op╚Ťiune de tratament similar─â.

 • Fa╚Ť─â de alte dispozitive similare de microneedling, ad├óncimea de penetrare a microacelor poate fi personalizat─â pentru a atinge niveluri diferite ale straturilor dermice (superficiale, intermediare, profunde), astfel ├«nc├ót tratamentul este perfect ajustat ├«n func╚Ťie de problemele pielii.

 • Tratamentele clasice de microneedling (ori terapia de induc╚Ťie colagen) folosesc ace minuscule pentru a str─âpunge pielea ╚Öi a crea canale mici ├«n piele, pe care corpul t─âu le vindec─â prin crearea de colagen nou. Cu toate acestea, dispozitivul Morpheus 8 ac╚Ťioneaz─â ╚Öi prin efectul termic generat de radiofrecven╚Ť─â, astfel c─â coaguleaz─â gr─âsimea subdermal─â, o remodeleaz─â ╚Öi contract─â ╚Ťesutul conjunctiv. Mai exact, conturul facial se ridic─â, pielea se ├«ntinde, iar ridurile, pielea lax─â ╚Öi imperfec╚Ťiunile tenului care sunt asociate cu b─âtr├óne╚Ťea sunt vizibil estompate.

La nivelul fe╚Ťei, Morpheus 8 are totodat─â un efect de sculptare ╚Öi de conturare. Prin cre╚Öterea┬áfermit─â╚Ťii┬ápielii ╚Öi┬álipoliza┬ásuperficial─â, reduce at├ót aspectul de ÔÇťf─âlcu╚ŤeÔÇŁ c├ót ╚Öi pe cel de b─ârbie dubl─â.

În plus:

 • este o procedur─â minim invaziv─â, sigur─â pentru toate tipurile de piele

 • rezultatele apar mai rapid

 • ad├óncimea de penetrare a pielii ╚Öi intensitatea radiofrecven╚Ťei sunt reglabile, ├«n func╚Ťie de zona tratat─â

 • se poate folosi pe orice zon─â a corpului

 • ├«ntruc├ót tehnologia de radiofrecven╚Ť─â poate viza ╚Ťesutul pielii pe mai multe niveluri, exist─â o reducere a timpului de tratament ╚Öi de recuperare. Morpheus 8 provoac─â o mic─â perturbare a suprafe╚Ťei pielii, ceea ce are ca rezultat timp de recuperare mult mai scurt ├«n compara╚Ťie cu tratamentele ablative cu laser.

Ce sim╚Ťi ├«n timpul tratamentului cu Morpheus 8?

Procedura este efectuat─â ├«ntr-un mediu pl─âcut ╚Öi confortabil, dureaz─â ├«ntre 15 ╚Öi 60 de minute, ├«n func╚Ťie de dimensiunea zonei tratate. Tratamentul cu Morpheus 8 este simplu, sigur ╚Öi provoac─â disconfort minim. Zona de tratament va fi acoperit─â cu o crem─â anestezic─â, pentru a reduce riscul de durere.

Dup─â anestezia local─â, specialistul va folosi aplicatorul Morpheus 8 pe piele, doar ├«n zonele care necesit─â ├«mbun─ât─â╚Ťire. De╚Öi distribuie energia p├ón─â la o ad├óncime de 4 mm pentru fa╚Ť─â ╚Öi de 7 mm pentru corp, acele de pe Morpheus 8 sunt foarte sub╚Ťiri iar majoritatea pacien╚Ťilor spun c─â resimt doar o c─âldur─â de intensitate mic─â cu o u╚Öoar─â senza╚Ťie de tragere.

La sfârșitul procedurii, pe zona tratată va fi aplicată o cremă cicatrizantă cu efect calmant.

C├óteva zile dup─â tratament, zonele tratate vor fi mai ro╚Öii, inflamate, cu coji╚Ťe mici ╚Öi pot produce m├ónc─ârimi.┬áMicro-v├ón─ât─âile┬á╚Öi o textur─â a tenului asem─ân─âtoare cu h├órtia de ╚Ömirghel sunt normale, dureaz─â de obicei 2 ÔÇô 7 zile, dar┬ápot persista ╚Öi p├ón─â la 2 s─âpt─âm├óni,┬á├«n func╚Ťie de intensitatea cu care s-a lucrat.

 • Evit─â s─â te scarpini sau s─â tragi de cruste, chiar dac─â miniaturale, pentru a nu face cicatrici.

TipsÔÇő

 • Dac─â iei colagen lichid cu 10 zile ├«nainte ╚Öi 10 zile dup─â ╚Öedin╚Ťa de Morpheus8, recuperarea va fi mai u╚Öoar─â iar rezultatele mult mai bune.
 • Ia suplimente cu vitaminele A si C, cu 1 lun─â ├«nainte de tratament, pentru a stimula cre╚Öterea produc╚Ťiei de colagen.
 • Cu 48 ore ├«nainte┬áde ╚Öedin╚Ťa de Morpheus 8┬ádar ╚Öi 48 de ore dup─â┬áeste┬áfoarte important s─â bei mult─â ap─â, minim 2 litri de ap─â/zi. Pentru fiecare pahar de alcool sau cafea trebuie b─âut cel pu╚Ťin un pahar de ap─â ├«n plus. Hidratarea este foarte important─â pentru succesul tratamentului.

├Ä╚Ťi po╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi rezultatele dup─â tratament printr-un ritual de ├«ngrijire inteligent─â a pielii. Tratamentul puternic cu Morpheus 8 va men╚Ťine ├«n piele canale deschise timp de p├ón─â la 72 de ore, iar acest lucru spore╚Öte exponen╚Ťial efectul produselor de ├«ngrijire de calitate, care vor p─âtrunde mai ad├ónc ├«n piele. De aceea, este important s─â respec╚Ťi sfaturile speciali╚Ötilor Doctor SKiN.

Po╚Ťi folosi produse care con╚Ťin factori de cre╚Ötere, peptide, vitamina C, acid hialuronic ╚Öi retinol, precum ╚Öi produse de cur─â╚Ťare exfoliante ╚Öi m─â╚Öti enzimatice, pentru a elimina crustele, pe m─âsur─â ce pielea se vindec─â. Evit─â orice produs care este mai agresiv cu tenul.

Tratamentul cu Morpheus 8 poate fi utilizat ca tratament unic sau combinat cu alte proceduri complementare, pentru a ob╚Ťine ╚Öi a ├«nt─âri rezultatele ob╚Ťinute.
De exemplu, este compatibil cu┬áliftingul facial lichid┬ásau chirurgical, cu┬áblefaroplastia f─âr─â bisturiu┬ásau cea chirurgical─â, cu orice┬áfiller dermic pe baz─â de acid hialuronic┬ásau cu┬áterapia┬á­čžŤ­čĆ╗ÔÇŹÔÖé´ŞĆ.

├Än primul r├ónd, ca ├«n cazul oric─ârui alt tratament, echipa Doctor SKiN va evalua istoricul t─âu medical, pentru a se asigura c─â procedura ╚Ťi se potrive╚Öte. Apoi, vom examina zonele cu probleme ╚Öi ├«╚Ťi vom explica procedura ╚Öi oferi informa╚Ťii despre ├«ngrijirea post-tratament.

 • Post tratament, este foarte important s─â evi╚Ťi s─â atingi pielea, pentru a evita o posibil─â infec╚Ťie.

 • NU aplica machiaj pe zonele tratate timp de 12 ore. Dup─â cele 12 ore, hidrateaz─â bine zona ╚Öi evit─â razele UV, folosind protec╚Ťie SPF cu spectru larg.

Imediat dup─â tratament sau chiar ╚Öi c├óteva zile dup─â, pielea poate fi pu╚Ťin mai ro╚Öie ╚Öi mai sensibil─â, po╚Ťi aplica un produs cicatrizant ├«ns─â aceste efecte dispar relativ repede.

C├ót dureaz─â p├ón─â voi vedea rezultate ╚Öi de c├óte ╚Öedin╚Ťe cu Morpheus 8 am nevoie?

Unele paciente ├«ncep s─â vad─â beneficiile Morpheus 8, ├«n ceea ce prive╚Öte ├«mbun─ât─â╚Ťirea tonusului ╚Öi texturii pielii, chiar ├«n c├óteva zile de la prima ╚Öedin╚Ť─â de tratament. ├Äns─â,┬áva trebui s─â ai r─âbdare pentru schimb─âri semnificative.┬áColagenul ╚Öi elastina necesit─â timp pentru a se instala la nivelul pielii, cel pu╚Ťin 3 ÔÇô 4 s─âpt─âm├óni ╚Öi continu─â p├ón─â la 6 ÔÇô 12 s─âpt─âm├óni.

Rezultatele finale vor fi vizibile dup─â┬ácel pu╚Ťin 3 ╚Öedin╚Ťe de tratament.

De obicei, sunt necesare minim 3 ╚Öedin╚Ťe la 6 ÔÇô 8 s─âpt─âm├óni, ├«n urma c─ârora vei observa o ├«mbun─ât─â╚Ťire major─â. Totul, ├«ns─â, depinde de v├órst─â, de modul ├«n care se prezint─â pielea, problemele acesteia ╚Öi caracteristicile individuale. ├Än urma unei discu╚Ťii cu unul din speciali╚Ötii din Doctor SKiN, ╚Ťi se va recomanda o schem─â de tratament personalizat─â, cu num─ârul optim de ╚Öedin╚Ťe necesare, care te poate ajuta s─â-╚Ťi atingi obiectivele.

Rezultatele ob╚Ťinute se men╚Ťin┬á12 ÔÇô 18 luni, fiind recomandate ╚Öedin╚Ťe de┬á├«ntre╚Ťinere la circa 6 luni.

Morpheus 8 este un tratament de stimulare a sintezei de colagen & strângere a pielii lăsate.

 • Efectul┬á├«ncepe la┬á6 ÔÇô┬á8 s─âpt─âm├óni┬ádup─â ╚Öedin╚Ťa de tratament.
 • Nu se vede┬áabsolut nimic dup─â 1 ╚Öedin╚Ť─â┬ásau 2 de tratament.
 • Rezultate ├«ncep s─â se vad─â┬ála 8 s─âpt─âm├óni de la cea de-a 3a ╚Öedin╚Ť─â.
 • Protocolul┬áminim┬áeste de 3 ╚Öedin╚Ťe pentru un ten t├ón─âr; orientativ, trebuie luate ├«n calcul, 6 ╚Öedin╚Ťe pentru un ten la 35 ÔÇô 40 ani, 9 ╚Öedin╚Ťe pentru un ten de peste 45 ÔÇô 50 ani.
 • Morpheus8┬ánu ├«nlocuie╚Öte chirurgia.
  Dac─â indica╚Ťia ├«n cazul t─âu este de interven╚Ťie chirurgical─â, Morpheus 8 poate ob╚Ťine 75 ÔÇô 80% din rezultatul pe care l-ai ob╚Ťine chirurgical.
 • Cu 48 ore ├«nainte de ╚Öedin╚Ťa de Morpheus 8 este foarte important s─â bei mult─â ap─â, minim 2 litri de ap─â/zi. Pentru fiecare pahar de alcool sau cafea trebuie b─âut cel pu╚Ťin un pahar de ap─â ├«n plus. Hidratarea este foarte important─â pentru succesul tratamentului.
 • Este important┬ás─â te prezin╚Ťi cu o or─â ├«nainte┬áastfel ├«nc├ót s─â po╚Ťi sta cu crema anestezic─â pe fa╚Ť─â 50 ÔÇô 60 minute, altfel procedura se va resim╚Ťi dureroas─â.
 • Nu programa Morpheus c├ónd e╚Öti la menstrua╚Ťie, r─âcit─â, nu ai dormit suficient sau ai b─âut mult─â cafea! Nivelul de sensibilitate va fi exacerbat iar disconfortul ╚Ťi se va p─ârea mai mare dec├ót in mod normal.

Procedura poate fi administrat─â pe termen lung, f─âr─â efecte adverse.

Care sunt contraindica╚Ťiile tratamentului cu Morpheus 8?

Trebuie luate m─âsuri de precau╚Ťie, deoarece tratamentul nu este recomandat ├«n urm─âtoarele condi╚Ťii:

 • e╚Öti ├«ns─ârcinat─â sau al─âptezi

 • orice boal─â cronic─â sau activ─â a pielii cum ar fi: eczeme, psoriazis, r─âni deschise ╚Öi erup╚Ťii cutanate

 • cancer de piele, curent sau istoric, melanom malign sau cancer la piele recurent f─âr─â melanom

 • probleme autoimune; epilepsie; istoric de hemofilie

 • leziuni pre-canceroase, cum ar fi nevii displazici multipli

 • leziuni nediagnosticate, r─âni deschise

 • infec╚Ťii virale, bacteriene sau micotice pe zona de tratament

 • nevi, tatuaje, machiaje semipermanente, aluni╚Ťe ridicate, veruci pe zona de tratament

 • rozacee, cuperoz─â sau alte afec╚Ťiuni inflamatorii pe zona de tratament

 • dermatit─â, herpes activ, s├ónger─âri coagulopatii

 • cicatrici cheloide, r─âni cu vindecare incomplet─â

 • diabet, dac─â nu este sub control

 • intoleran╚Ť─â cunoscut─â la ingredientele active ale cremei anestezice utilizate ├«n timpul procedurii

 • alergii la metale sau alergii ale pielii

 • cicatrici cheloide, istoric de eczeme, psoriazis ╚Öi alte afec╚Ťiuni cronice;

 • antecedente de keratoz─â actinic─â (solar─â)

 • epilepsie

 • suferi de acnee activ─â

 • medicamente de acnee ├«n ultimele 6 luni

 • ├«╚Ťi place s─â te expui la soare excesiv sau frecvent

 • piele ars─â de soare sau bronz excesiv ob╚Ťinut ├«n ultimele 2 s─âpt─âm├óni

 • ai un loc de munc─â unde trebuie s─â stai ├«n exterior, la soare

 • e╚Öti un fum─âtor ÔÇ×├«nr─âitÔÇŁ (peste 20 ╚Ťig─âri/zi)

 • urmezi un tratament cu anticoagulan╚Ťi, imunosupresive, antibiotice, chimioterapie, radioterapie sau cu Roaccutan─â, tetraciclina

 • iei medicamente fotosensibile ╚Öi/sau condimente ce pot provoca sensibilitate

 • medicamente care afecteaz─â structura pielii sau care sub╚Ťiaz─â s├óngele, administrate cu 2 luni ├«nainte de tratament

 • opera╚Ťie de lifting facial sau periocular ├«n ultimul an

 • orice procedur─â chirurgical─â pe zona de tratament ├«n ultimele 3 luni

 • dermabrazie, peeling chimic profund, laser recent

 • injec╚Ťii cu┬átoxin─â botulinic─â,┬áacid hialuronic sau gr─âsime proprie ├«n ultimele 6 luni pe zona de tratament. ├Äntruc├ót tratamentul cu Morpheus 8 va face s─â se duc─â efectul acidului sau al toxinei botulinice, este recomandat ca acestea s─â se fac─â dup─â efectuarea ╚Öedin╚Ťelor cu Morpheus ╚Öi nu ├«nainte

 • nu este indicat pentru tipurile de piele Fitzpatrick V ÔÇô Vl

 • ai a╚Ötept─âri nerealiste.

Este sigur tratamentul cu Morpheus 8?

Tehnologia utilizat─â de dispozitivul de ultim─â genera╚Ťie Morpheus 8 este 100% sigur─â, f─âr─â riscuri ╚Öi cu o probabilitate extrem de sc─âzut─â a efectelor secundare. Dezvoltat ╚Öi bazat pe ani de teste clinice ╚Öi studii medicale, este primul aparat aprobat de FDA, care combin─â mezoterapia frac╚Ťionat─â cu radiofrecven╚Ťa medical─â.

├Än plus, e╚Öti pe m├óini sigure ├«n oricare din clinicile Doctor SKiN, deoarece orice tratament se realizeaz─â dup─â zile de preg─âtire, instruire ╚Öi evaluare sus╚Ťinute de traineri exper╚Ťi ai produc─âtorilor ╚Öi speciali╚Öti medicali externi.

Certificarea┬áFDA┬áeste printre cele mai riguroase din lume, deoarece se prime╚Öte greu, ├«n baza dovezilor ╚Ötiin╚Ťifice ob╚Ťinute ├«n urma unor studii ╚Öi cercet─âri clinice ├«ntinse pe ani de zile, a unor teste mai mult dec├ót exigente. De asemenea, presupune un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase ╚Öi-l pot permite.

Oscilezi ├«ntre laserul CO2 si Morpheus 8 ╚Öi nu ╚Ötii ce ╚Ťi se potrive╚Öte, ai temeri despre rezultatul final sau vrei s─â afli mai multe detalii ├«nainte de a lua o hot─âr├óre? La Doctor SKiN, consulta╚Ťia estetic─â la medicul specialist, cu o experien╚Ť─â solid─â ├«n inject─âri, medicin─â anti-ageing ╚Öi volumetrie facial─â este gratuit─â ╚Öi neangajant─â.
Programeaz─â-te acum pentru o consulta╚Ťie la┬á 031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro !

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echip─â medical─â de excep╚Ťie, care beneficiaz─â de formare ╚Öi training continuu sus╚Ťinut de speciali╚Öti de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de ­čöŁ sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenan╚Ť─â la standardele prev─âzute de produc─âtor
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosfer─â cald─â & atitudine prietenoas─â
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate
 • echipa noastr─â de medici este disponibil─â pentru ├«ntreb─âri ╚Öi suport ├«n orice probleme, ├«nainte & dup─â tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile s─â ├«╚Ťi r─âspundem la orice ├«ntrebare ai avea s─â ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaug─â o recenzie la „Morpheus 8”

Echipa Doctor SKiN

Morpheus 8 - Doctor SKiN
Morpheus 8
900 lei7.500 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin