Terapia🧛🏻‍♂️, rejuvenare BIO sau tinerețea din sângele tău

Când vrei să dai timpul înapoi, fără toxină botulinică sau operație, apelează la cel mai BIO tratament cu putință: terapia🧛🏻‍♂️. Procedura estetică folosește sângele tău pentru a obține un efect de rejuvenare facială profundă, din interior spre exterior. Experimentează și tu cel mai modern tratament în domeniul regenerării pielii prin forțe proprii, preferat de celebrități precum Kim și Kourtney Kardashian, Bar Rafaeli sau Rupert Everett.

Terapia🧛🏻‍♂️ este ideală pentru a obține un efecte de lifting facial, deoarece reduce considerabil aspectul ridurilor, liniilor fine, al cearcănelor, stimulează producția de colagen și împrospătează aspectul ridurilor. Injectată în scalp, va stimula creșterea firelor de păr, fiind un tratament adjuvant în cazul alopeciei androgenice, acționând inclusiv împotriva căderii părului.

499 lei4.000 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi terapia🧛🏻?

 • declanșează procesul natural de întinerire a pielii

 • încetinește procesul de îmbătrânire cutanată

 • stimulează creșterea firelor de păr

 • stimulează repararea celulară

 • hidratează puternic pielea uscată, îmbătrânită

 • redă prospețimea și strălucirea tenului tău

 • accelerează refacerea pielii după laser sau peeling profund

 • perfect biocompatibil, fără riscuri, complicații sau intoleranțe,

 • 100% natural, minim invaziv, care folosește DOAR resursele tale

 • fără durere, fără alergii, fără efecte secundare, fără urme pe față.

🩸Efect de lifting facial

Terapia🧛🏻‍♂️ stimulează regenerarea țesuturilor, iar pielea căzută din jurul colțurilor gurii, al ochilor și a pomeților “se strânge”, redobândindu-se un contur ferm al feței.

🩸Adjuvant în tratamentul alopeciei

Terapia🧛🏻‍♂️ va stimula creșterea părului, fiind cu adevărat utilă în cazul căderii abundente a părului sau a alopeciei androgenice, afecțiune care cauzează micșorarea foliculilor de păr.

🩸Reduce aspectul ridurilor

Vei părea mai tânăr(ă), deoarece prin stimularea producției de colagen și îmbunătățirea elasticității pielii, ridurile și liniile fine dispar sau se estompează, dispare aspectul obosit, iar pielea devine mai întinsă.

🩸Estompează cearcănele & pungile de sub ochi

Dacă suferi de cearcăne, pungi, exces de piele sau ai pielea de sub ochi umflată, Terapia🧛🏻‍♂️ te poate ajuta! Terapia🧛🏻‍♂️ hrănește și oxigenează pielea sensibilă de sub ochi, redându-i fermitatea și luminozitatea.

🩸Potențează eficiența produselor de îngrijire

Deoarece pielea, în urma Terapiei🧛🏻‍♂️ este în plin proces de refacere, va absorbi mai bine orice tip de ser, cremă sau produs de îngrijire, iar efectele benefice ale acestora vor fi vizibile mult mai rapid.

🩸Îmbunătățește aspectul & textura pielii

Terapia🧛🏻‍♂️ te ajută să scapi de:

 • aspectul tern, neuniform, cauzat de fumat sau de petele pigmentare de pe față, decolteu și mâini;
 • pielea uscată, încrețită, subțire și ridată, cu elasticitate pierdută din cauza expunerii prelungite la soare.

🩸Reduce dimensiunea porilor dilatați

Porii dilatați sunt cauzați în principal de producția de sebum în exces. Terapia🧛🏻‍♂️ echilibrează producția de sebum a tenului, iar prin procesul de bioregenerare, tenul va deveni mai uniform, iar porii mai puțin vizibili.

🩸Ameliorează aspectul cicatricilor

Terapia🧛🏻‍♂️ stimulează producția de colagen și ameliorează considerabil aspectul cicatricilor provocate de acnee, varicelă sau de diferite traumatisme, fiind eficientă și în estomparea aspectului vergeturilor.

🩸Dă ceasul înapoi!

Terapia🧛🏻‍♂️ are ca rezultat vizibil întinerirea tenului tău: liniile fine dispar, ridurile se estompează și în funcție de profunzime, pot chiar să dispară în totalitate. Tenul tău va arăta mai bine, mai proaspăt, mai strălucitor, mai întins, mai tânăr.
Oprește timpul cu Terapia🧛🏻‍♂️!

Spre deosebire de alte proceduri estetice Terapia🧛🏻‍♂️ oferă o modalitate sigură de reconturare a feței și de îmbunătățire a tonusului și texturii, prin întinerirea naturală a țesuturilor existente cu acest ser obținut din sânge.

Tratamentul de bioregenerare cu Terapia🧛🏻‍♂️ are rezultate incredibile atât în cazul femeilor cât și al bărbaților care prezintă următoarele semne de îmbătrânire: culoare ternă a pielii (datorită fluxului sangvin redus, prezentă mai ales în cazul fumătorilor), pierderea conturului ferm al feței (lipsa de colagen), aspect obosit, piele căzută în jurul colțurilor gurii, a pomeților etc.

Dispozitivele medicale utilizate la Doctor SKiN pentru Terapia🧛🏻‍♂️sunt de ultimă generație, sigure și nu prezintă niciun risc de sănătate pentru pacienți. Acul folosit pentru injectarea unei fracții din sângele propriu este de unică folosință, foarte fin pentru risc minim de hematoame, iar terapia se face într-un mediu controlat, steril.

Ce este Terapia🧛🏻‍♂️?

Terapia🧛🏻 este o descoperire fabuloasă a medicinii estetice, o abordare naturală, non-invazivă pentru rejuvenarea facială, care are ca rezultat o față mai tânără, folosind doar sângele propriu.

Stilul de viață stresant, frigul, poluarea, și mulți alți factori de mediu pot lăsa urme asupra pielii, mai ales în zona feței. Odată cu îmbătrânirea, sinteza de colagen scade și apar sau se accentuează ridurile și se modifică structura pielii, care își pierde din elasticitate. Uneori, când nimic nu pare să ne ajute, este cazul să apelezi la terapiile de ultimă generație.

Terapia🧛🏻‍♂️ este un tratament revoluționar, care se bazează pe bioregenerare, adică pe resursele proprii ale organismului. Mai exact, injecțiile cu plachete bogate în trombocite au un puternic efect de rejuvenare prin stimularea producției de colagen și creșterea fluxului sangvin la nivelul pielii. Rezultatul este o piele întinerită, mai fermă, mai luminoasă.

Medicul extrage o cantitate mică din sângele tău și îl pune într-o centrifugă pentru a izola factorii naturali de creștere și de rejuvenare. Atunci când este aplicată pe zone specifice ale feței prin microneedlingNanopore  sau DermapenTerapia🧛🏻‍♂️ reduce aspectul ridurilor și redă fermitatea, elasticitatea și strălucirea naturală a tenului.

Terapia🧛🏻‍♂️, rejuvenare BIO sau tinerețea din sângele tău - Doctor SKiN

Concentratul bogat în trombocite activate astfel extras și centrifugat determină accelerarea procesului de regenerare celulară și stimulează prin factorii de creștere, producția de colagen (substanță ce conferă aspect tineresc pielii).

Mai exact, Terapia🧛🏻‍♂️:

 • stimulează simultan regenerarea, revitalizarea și formarea de țesut epitelial, muscular și conjunctiv

 • obține un efect de lifting facial

 • crește alimentarea cu oxigen a țesuturilor

 • îmbunătățește microcirculația pielii

 • transmite semnale de regenerare celulelor din țesuturile injectate

 • are efect antirid, deoarece pielea începe să aibă un aspect mai luminos, prin diminuarea treptată a ridurilor.

Cum funcționează Terapia🧛🏻‍♂️?

În primul rând, medicul estetician va extrage din corpul tău aproximativ 2 lingurițe de sânge (până în 10 – 15 ml) într-o eprubetă sterilă, special vidată biotehnologic, care conține un gel separator. Apoi, folosind o centrifugă specială, medicul va izola trombocitele de celelalte elemente din sânge (plachetele bogate în trombocite), în aproximativ 10 – 15 minute.

Apoi “activează” aceste trombocite pentru a determina eliberarea din celulele trombocite a cel puțin 8 factori de creștere care ar fi folosiți în mod natural de corpul tău pentru a vindeca țesutul deteriorat. Acești factori de creștere funcționează ca prin magie și determină creșterea colagenului și a fluxului sanguin în zona tratată. Pentru întinerirea pielii acești factori de creștere concentrați trebuie să fie reintroduși în pielea ta după procesare.

Toate aceste etape de recoltare și preparare se efectuează rapid, în fața pacientului pentru ca acesta să aibă siguranța administrării propriului sânge și a acurateței procedurii.

După toaleta minuțioasă și dezinfecția cu alcool sau clorhexidrină a zonei vizate, se aplică local o cremă cu anestezic care face întreaga procedură să fie practic nedureroasă, iar prin tehnica papulei sau microneedling (ace sterile, extrem de mici și subțiri) medicul va injecta cei circa 10 ml de concentrat cu factori de creștere înapoi în fața ta. Serul poate fi îmbogățit cu vitamine și aminoacizi iar tehnica de injectare este asemănătoare cu cea de la mezoterapia facială.

Factorii de creștere activează apoi celulele stem existente în piele care, primind mesajul unei leziuni, generează țesut nou, tânăr și activează producția de colagen la nivel celular.
Rezultatele obținute sunt un ten mai tânăr mai “proaspăt”, mai luminos, dar și un grad ridicat de satisfacție în rândul pacienților.

Experții Doctor SKiN sunt dedicați să te ajute în dezvoltarea unui plan de tratament personalizat în funcție de nevoile tale.

Folosind doar tehnologie de vârf și produse de cea mai bună calitate, te vom îndruma în fiecare etapă a tratamentului pentru a ne asigura că rezultatele obținute îți vor depăși așteptările.

Ce simți în timpul Terapiei🧛🏻‍♂️?

Înainte de a începe, ți se va aplica local o cremă anestezică pentru a reduce șansele de a resimți orice durere sau disconfort. Chiar și fără aplicarea cremei anestezice, procedura este cel mult neplăcută, însă sub nicio formă nu este dureroasă.

Etapele tratamentului sunt:

 1. discuție despre așteptările tratamentului
 2. aplicare cremă anestezică
 3. recoltare eprubeta de sânge
 4. procesare la centrifugă pentru a separa plachetele concentrate cu trombocite
 5. se introduce în zona dorită prin micro-înțepături sau cu Dermapen.

La Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului, în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Posibilitatea unei reacții alergice sau a unei infecții este aproape nulă, deoarece plachetele provine din corpul pacientului în care este apoi introdusă.

Acul utilizat pentru injectare este de unică folosință.
Kitul pe care îl folosim este mult mai performant față de cel clasic, cu durere minimă la injectare.

Terapia🧛🏻‍♂️ nu lasă semne sau cicatrici, ci doar o ușoară roșeață locală, care dispare după 1 – 2 zile de la tratament. Poți relua activitatea în maxim 12 ore, după ce dispar roșeața și eventual micile umflături sau echimoze la locul de injectare, care se remit în circa o săptămână și pot fi camuflate cu fond de ten.

În ziua următoare, de după procedură, poți aplica machiaj.

Terapia🧛🏻‍♂️ este 100% sigură, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung. Pacientul trebuie să aibă o stare de sănătate bună, să nu aibă stări febrile și să nu aibă una din afecțiunile sau condițiile de sănătate menționate în contraindicații.

Cât durează o ședință de Terapia🧛🏻‍♂️?

O ședință de Terapia🧛🏻‍♂️ durează estimativ 40 – 60 minute.

Cât timp se face recoltarea și centrifugarea (10 minute), își va face efectul în mod eficient crema anestezică aplicată local (20 minute), pentru eliminarea oricărui disconfort.

Ce rezultate oferă Terapia🧛🏻‍♂️?

Terapia🧛🏻‍♂️ este o procedură non-chirurgicală și minim invazivă care poate ajuta pe oricine să obțină un aspect mai tânăr, atenuează ridurile și cicatricile și îmbunătățește textura pielii.

Terapia🧛🏻‍♂️ este o alternativă excelentă la liftingul chirurgical atât din punct de vedere costuri, cât și ca timp de recuperare.

Candidații potriviți pentru Terapia🧛🏻‍♂️ sunt așadar persoanele care au pielea îmbătrânită, ridată, lipsită de elasticitate, pete pigmentare pe decolteu sau pe mâini, cearcăne, pungi sub ochi sau piele în exces, cicatrici post acneice, cei care doresc să își atenueze ridurile de expresie de pe frunte sau din zona nasului sau cărora le cade părul în exces.

Se adresează atât persoanelor tinere, care vor să prevină efectele îmbătrânirii cutanate, cât și celor mature, care vor să încetinească procesul.

Scopul  Terapiei🧛🏻‍♂️este de a încetini procesul de îmbătrânire și de a combate efectele nocive asupra pielii datorate fumatului, expunerii prelungite la razele solare și ultraviolete, obiceiurilor alimentare și diverșilor factori toxici.

În plus, tehnologia Terapiei🧛🏻‍♂️ permite ca revitalizarea facială să intervină natural, stimulând producția de colagen și îmbunătățind elasticitatea pielii. Deși acest tratament este foarte eficient, rezultatele persistă în funcție de specificul individual, până la 1 an. Pentru efecte durabile sunt indicate 1 – 2 ședințe pe an de întreținere.

Rezultatele Terapiei🧛🏻‍♂️ sunt cumulative; de aceea, este recomandată tuturor celor care preferă o abordarea mai naturală și mai subtilă de rejuvenare facială față de operația de lifting.

Pentru a maximiza efectele Terapiei🧛🏻‍♂️ într-un concept de frumusețe integrată, este indicată combinarea sa cu alte tratamente faciale precum: rejuvenarea laser, peelingul chimic, injectarea unui cocktail de vitamine, minerale, aminoacizi (mezoterapie), liftingul facial lichidmărirea pomețilorbioremodelarea facială, microlipofilling facial, terapia de stimulare a creșterii părului sau umplerea ridurilor cu Acid Hialuronic.
Toate aceste tratamente sunt disponibile la Doctor SKiN.

După Terapia🧛🏻‍♂️ se poate folosi gelul de arnică pentru a limita edemul post tratament. Primele rezultate după aplicarea Terapiei🧛🏻‍♂️ apar la o săptămână după tratament.

Pentru a obține rezultate remarcabile indiferent de nevoile tenului tău, sunt indicate 4 – 6 ședințe la interval de 3 – 4 săptămâni. Efectul Terapiei🧛🏻‍♂️ se menține și după 12 luni de la tratament.

Chiar dacă rezultatele nu sunt niciodată identice pentru două persoane diferite, din cauza stilului de viață, a moștenirii genetice, a vârstei și a stării generale de sănătate, toți pacienții și pacientele noastre sunt uimite de efectul de lifting natural obținut cu ajutorul Terapiei🧛🏻‍♂️.

Pentru menținerea rezultatelor obținute sunt recomandate 2 tratamente de întreținere pe an.
Tratamentul, fiind complet non invaziv, poate fi repetat cu frecvență lunară.

Cât durează efectul Terapiei🧛🏻‍♂️?

Pentru îmbunătățirea texturii pielii sau a ridurilor sunt necesare minim 3 ședințe repetate la 3 săptămâni.

Pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor sunt recomandate 6 ședințe la 3 – 4 săptămâni.

În medicina estetică și regenerativă, Terapia🧛🏻‍♂️ poate fi făcută:

 • la nivelul feței: în jurul ochilor, al gurii și al nasului
 • pe gât și decolteu
 • pe dosul palmelor
 • la nivelul scalpului
 • pe coapse, împotriva celulitei.

Ca tratament împotriva căderii părului (alopecie difuză, aerata sau androgenică) studiile arată o creștere a densității firelor de păr cu aproape 25%, după o singură ședință. La nivel capilar, Terapia🧛🏻‍♂️ acționează la nivelul foliculilor de păr pe care îi întărește. Părul va începe să se regenereze, nu va mai cădea iar numărul de ședințe se stabilește în funcție de particularitățile cazului, însă nu mai puțin de 8 – 10 ședințe la 2 săptămâni.

Fiecare persoană are un ten diferit și nevoi la fel de diferite.

De aceea, la Doctor SKiN vom elabora împreună un plan de tratament personalizat, pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

Câte ședințe de Terapia🧛🏻‍♂️ sunt recomandate?

Planul de tratament prevede 4 – 6 ședințe/an, în funcție de necesitățile pacientului.
Rezultatele încep să se observe după prima lună de tratament și se îmbunătățesc progresiv, cu fiecare ședință.

Efectul ședințelor de Terapia🧛🏻‍♂️ durează aproximativ un an, uneori chiar mai mult. Pentru întreținerea rezultatelor este necesar 1 tratament la 6 luni.

Procedura poate fi administrată pe termen lung, fără efecte adverse.

Care sunt contraindicațiile?

Există foarte puține contraindicații pentru tratamentul Terapia🧛🏻‍♂️, fiind foarte sigură. Nu provoacă niciun fel de reacție alergică, funcționează minunat chiar și în cazul pacienților cu hipersensibilitate.

Întrucât Terapia🧛🏻‍♂️ folosește sângele pacientului, nu există riscul transmiterii de boli, reacții alergice, toxicitate sau de respingere a tratamentului.

Contraindicațiile sunt pentru

 • femeile însărcinate sau care alăptează

 • pacienții care prezintă

 • infecții, dermatită, alergii și iritații la locul injectării

 • boli autoimune, oncologice și hematologice

 • epilepsie

 • episod febril

 • boli ale sângelui, tulburări de coagulare

 • cuperoză

 • hemangioame

 • lupus eritematos

 • persoane cu așteptări nerealiste.

Recomandări ÎNAINTE de tratament:

cu 3 zile înainte

 • hidratează-te intens cu apă, sucuri naturale
 • consumă multe fructe și legume
 • elimină ciocolata, prăjelile și alcoolul
 • nu e recomandat să mănânci cu 4 ore înainte
 • evită alcoolul & alimentele grase, cu 1 zi înainte
 • pentru rezultate optime, este recomandat ca înainte de Terapia🧛🏻‍♂️, să faci un peeling sau microdermabraziune pentru a îndepărta celulele moarte ale stratului cornos. 

Pentru a reduce posibilitatea de apariție a vânătăilor sau riscul de sângerare în zonele tratate, trebuie evitată înainte de injectare folosirea medicamentelor care acționează ca diluanți ai sângelui, precum vitamina C, E, gingko biloba, aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante și antiinflamatoarele nesteroidiene. Aspirina și produsele care conțin acid acetilsalicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile înainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel puțin 2 zile înainte.

Recomandări DUPĂ tratament:

 • evită să-ți atingi fața imediat după tratament
 • evită expunerea la căldură în exces: soare, solar, saună și dușurile fierbinți, timp de 7 – 14 zile după procedură
 • poți aplica machiaj ziua următoare
 • în funcție de cât de reactivă este pielea, injecțiile (deși sunt făcute cu un ac extrem de fin) pot provoca timp de câteva ore eritem (roșeața) și eventual edem (mici umflături la locul de injectare);
 • aplică local gheață sau geluri cu heparină.
 • în cazuri deosebit de rare, pot fi provocate vânătăi mici care trec în maxim o săptămână
 • evită consumul de alcool și fumatul timp de câteva zile după procedură
 • folosește creme cu fotoprotecție 50+ începând cu a 2-a zi după procedură.

Dă ceasul înapoi!

Terapia🧛🏻‍♂️ are ca rezultat vizibil întinerirea tenului tău: liniile fine dispar, ridurile se estompează și, în funcție de profunzime, pot chiar să dispară în totalitate.
Tenul tău va arăta mai bine, mai proaspăt, mai strălucitor, mai întins, mai tânăr.
Oprește timpul cu Terapia🧛🏻‍♂️!

Tratament natural sigur, efectuat la Doctor SKiN doar de către medicul specialist
Terapia🧛🏻‍♂️ ajută corpul să se vindece în mod natural, fără a folosi substanțe chimice sau substanțe străine de orice fel.

Ești pe mâini sigure la Doctor SKiN!
În clinicile Doctor SKiN respectăm cele mai riguroase standarde de siguranță și lucrăm doar cu medici specialiști cu experiență.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Terapia🧛🏻‍♂️, rejuvenare BIO sau tinerețea din sângele tău”

Întrebări frecvente

Această procedură dă rezultate dacă am alopecie fibrozantă?

Din păcate, nu. Ne pare rău, terapia 🧛🏻‍♂️ nu funcționează în cazul alopeciei fibronzante.

Această procedură dă rezultate dacă am alopecie androgenică?

Terapia 🧛🏻‍♂️, în combinație cu mezoterapia împotriva căderii parului, are rezultate excelente in tratamentul alopeciei androgenice.

Echipa Doctor SKiN

PRP-RegenLab-SKiN-MedSpa-Bucuresti-si-Corbeanca
Terapia🧛🏻‍♂️, rejuvenare BIO sau tinerețea din sângele tău
499 lei4.000 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin