Slimming face cu toxină botulinică

Slimming face pentru un chip sculptat, delicat

Toxina botulinică cosmetică este un tip popular de neurotoxină injectabilă. Acesta folosește toxina botulinică de tip A pentru a trata mușchii expresiei faciale. Mai exact, toxina botulinică vizează mușchiul maseter care, în urma injectării, se relaxează, rezultând astfel un aspect al feței mai alungit, mai subțiat și mai frumos conturat

599 lei980 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

Subțierea feței cu toxină botulinică

Ofertă

Euro

Slimming face – maseter 25u

120

Slimming face – maseter 50u

200

De ce să alegi subțierea feței cu toxină botulinică?

 • o față mai subțire în partea inferioară

 • fără condiții de “greutate ideală” înainte de procedură

 • aspect de scădere în greutate până la 4,5 kg

 • aspect de chip sculptat în mod atrăgător

 •  diminuarea asimetriilor date de mărirea în volum a maseterului

 • volumizarea pomeților

 • chip mai bine conturat și cu aspect mai suplu

 • conturarea bărbiei

 • definirea liniei maxilarului

 • armonizarea trăsăturilor

 • relaxarea și diminuarea în volum a musculaturii masetere.

„Cum să slăbești la față” este una dintre cele mai căutate întrebări pe internet în ceea ce privește pierderea în greutate. Dacă ești în căutarea unui răspuns la această întrebare, nu ești singura. Există mii de femei ca tine! Și nu este de mirare, deoarece înfrumusețarea aspectului pătrățos, lat și colțuros al unui maxilar puternic va diminua aspectul masculin al feței și va conferi o formă mai ovală, cu un aspect mai fin, mai blând și mai feminin.

Un chip conturat armonios și bine definit, cu un aspect natural și delicat este echivalent superlativului frumuseții feminine. Puține persoane sunt însă dispuse să se supună unei intervenții chirurgicale pentru a-și atinge acest obiectiv. Reducerea chirurgicală a maxilarului era până de curând singura modalitate de a schimba forma feței inferioare. Procedura presupune ca o parte a mandibulei să fie tăiată pentru a îngusta maxilarul. Intervenția chirurgicală este invazivă, dureroasă și necesită perioade de recuperare îndelungate.

Probabil că ai aflat deja despre utilizarea cosmetică a toxinei botulinice pentru tratarea ridurilor, liniilor fine, a zâmbetului gingival sau a transpirației excesive. Știai însă că toxina botulinică este recunoscută și ca neuromodulator care relaxează mușchii faciali prin blocarea impulsurilor nervoase care sunt responsabile de activarea lor? Din acest motiv, toxina botulinică te ajută să-ți conturezi liniile feței, să o slăbești și să o subțiezi, fără să fie nevoie să recurgi la bisturiu, rapid și fără durere!

Cum reușește toxina botulinică să subțieze fața?

Toxina botulinică cosmetică este un tip popular de neurotoxină injectabilă. Acesta folosește toxina botulinică de tip A pentru a trata mușchii expresiei faciale. Mai exact, toxina botulinică vizează mușchiul maseter care, în urma injectării, se relaxează, rezultând astfel un aspect al feței mai alungit, mai subțiat și mai frumos conturat.

Mușchiul maseter este un mușchi important în actul masticației, ridicând mandibula. Este cel mai puternic dintre mușchii masticatori și de asemenea, joacă un rol important în estetica facială.

Prin injectarea mușchiului maseter cu toxina botulinică se poate remodela linia mandibulară și se pot corecta asimetriile cauzate de bruxism (scrâșnitul dinților) sau hipertrofia de maseter (musculatura prea dezvoltată în părțile laterale ale feței care oferă chipului un aspect rigid și pătrățos).

O formă pătrată sau asimetrică a părții inferioare a feței, dată de mărirea în volum a musculaturii maseterului, poate fi deranjantă din punct de vedere estetic.

Tratamentul cu toxină botulinică este alegerea ideală dacă îți dorești subțierea și conturarea feței în partea inferioară, pentru a obține ideala forma în V a feței, fără bisturiu, în condiții sigure și cu rezultate garantate!
Inclusiv persoanele cu un maxilar normal pot să își dezvolte mai mult zona inferioară a feței și să sufere din cauza dezvoltării excesive a acesteia. Acest lucru se întâmplă de obicei din cauza schimbărilor care apar o dată cu înaintarea în vârstă și a obiceiurilor zilnice. Pacienții care sunt deranjați de o structură facială care nu este armonioasă se plâng adesea de aspectul „lăbărțat” din partea de jos a feței.

Bruxismul, scrâșnirea dinților și mestecatul îndelungat sunt de obicei vinovații în cazul persoanelor care și-au dezvoltat niște mușchi proeminenți ai maxilarului. Unii oameni nici nu își dau seama că au o problemă cu bruxismul, deoarece acesta apare adesea în timpul somnului.

Alte persoane au obiceiul de a strânge frecvent mușchii maxilarului pe parcursul zilei, ca răspuns la stres sau ca să se concentreze asupra unei sarcini. Și mulți își dezvoltă mușchii maxilarului prin mestecarea în permanență a gumei de mestecat.

Ce rezultate are procedura de Slimming Face cu toxină botulinică?

Dacă simți că pomeții tăi nu există sau dacă pur și simplu ai suferit din cauza fălcuțelor, din cauza unei fețe cu un aspect dolofan, indiferent de greutatea ta, procedura slimming face cu toxină botulinică este cea mai simplă, mai rapidă și mai eficientă soluție!

Dacă simți că fața ta este prea lată, prea colțuroasă sau prea pătrată, este posibil să te bucuri de o față mai suplă în doar 30 de minute! Avantajele remarcabile ale tratamentului pentru subțierea feței cu toxină botulinică includ faptul că procedura este non chirurgicală, este minim invazivă deoarece presupune câteva injectări, nu necesită timp de recuperare și nu provoacă durere sau disconfort.

Mai exact, fața ta se va transforma din punct de vedere al formei, vei scăpa de volum, se va feminiza, va dobândi un aspect mai alungit, mai fin și mai delicat. Ai o față cu aspect plinuț, indiferent de numărul de kilograme?

Efectul slimming face se traduce printr-un aspect de pierdere a 4,5 kilograme la nivelul feței, după câteva repetări ale procedurii. Cum proporțiile se vor reorganiza, trăsăturile tale vor ieși mult mai bine în evidență: ochii, sprâncenele, buzele sau pomeții tăi vor capta atenția privitorilor mult mai mult decât înainte!

Slimming face cu toxină botulinică - Doctor SKiN

În afară de rezultatele estetice, vei reuși să scapi și de bruxism, cât timp toxina botulinică își menține efectul. Scrâșnitul dinților inconștient sau conștient nu este deloc sănătos și duce la măcinarea danturii în timp.

Așadar, relaxarea și diminuarea în volum a musculaturii maseterului cu toxină botulinică nu este nici pe departe un moft, ci o procedură cu efecte benefice asupra sănătății, frumuseții și încrederii în sine!

De asemenea, în cadrul liposculpturii faciale, această procedură se poate combina cu o serie de tratamente estetice sau faciale pentru a te bucura de un look care să îți complimenteze trăsăturile: ridicarea pomeților, rinoplastia fără bisturiu, mărirea buzelor cu acid hialuronic șamd.

Atenție! Slăbirea feței cu toxină botulinică nu are efectul procedurilor cu rol de lifting sau de redare a volumului facial pierdut. Slimming face se referă la un tratament strict cu toxină botulinică, deoarece aceasta relaxează mușchiul maseter, determinând scăderea dimensiunii sale generale.

Liftingul pielii și redefinirea conturului mandibular, pe de altă parte, au rolul de a contracara pierderea de volum și slăbirea elasticității pielii, care conferă un aspect de îmbătrânit și obosit. Pentru a repara astfel de situații, se poate folosi acidul hialuronic pentru redefinirea conturului mandibular, chiar liftingul facial lichid sau cel mai nou filler dermic, Ellansé, dar și proceduri precum rejuvenarea facială cu LPG .

Cum se desfășoară procedura de slimming face cu toxină botulinică?

Așa cum te-ai obișnuit, la clinica Doctor SKiN, înainte de orice procedură, beneficiezi de o consultație gratuită, în cadrul căreia discutăm despre rezultatele pe care ți le dorești, îți răspundem la orice întrebare legată de procedură și elaborăm împreună o schemă de tratament care să se potrivească necesităților tale. Atunci vedem și din ce punct plecăm și îți vom analiza în detaliu anatomia facială.

Apoi, medicul specialist va delimita exact conturul mușchilor maseterului, pentru a evita injectarea zonelor sensibile, cum ar fi mușchii responsabili cu zâmbetul.

În funcție de activitatea mușchiului maseter și de rezistența acestuia, vom stabili doza de tratament adecvată pentru tine. În continuare, urmează injectarea propriu-zisă (aproximativ 3 – 6 injecții (circa 20 unități de toxină botulinică pe fiecare parte a feței), folosind o seringă cu un ac foarte fin.

Intervenția nu necesită anestezie, întrucât nu simți decât un ușor disconfort asemănător cu cel din timpul pensatului. Însă, dacă dorești, îți poate fi aplicat un anestezic local.

Procedura este ușoară și rapidă, nefiind necesar mai mult de 20 – 30 de minute și se poate realiza în orice perioadă a anului. După procedura de ovalizare a conturului facial cu toxina botulinică, îți poți relua imediat activitățile obișnuite.

Când se văd rezultatele procedurii slimming face cu toxina botulinica și de câte am nevoie?

În general, rezultatul procedurilor care presupun injectarea cu toxină botulinică se instalează în 1 – 2 săptămâni, efectul final de subțiere a feței se instalează gradual, în 2 – 4 săptămâni.

Efectul procedurii poate dura de la 3 luni până la un an, în funcție de particularitățile fiecărei persoane si de intensitatea activității musculare.
Repetarea tratamentului la fiecare 4 – 6 luni în primii 2 ani încurajează relaxarea mușchiului maseter cu implicit o remanență mai bună pe termen mai lung și o reducere a segmentelor de mușchi cu activitate hipertrofică cronică.

Injecțiile cu neurotoxină ajută la „înmuierea” temporară a mușchilor maseteri.

Prin faptul că relaxează mușchiul maseter, determină scăderea dimensiunii sale generale. Dar, în funcție de intensitatea activității mușchiului maseter și de rezistența acestuia, este posibil ca după prima ședință să obținem doar un efect subtil.

Injecțiile cu toxina botulinică dau rezultate foarte bune, atunci când nu ai grăsime în exces sau piele lăsată. Tratamentul cu toxina botulinică relaxează mușchiul maseter însă nu reduce grăsimea nici nu strânge pielea lăsată.

Ca precauții înainte de tratament, înainte cu o săptămână nu se consumă alcool, cu 2 săptămâni înainte se oprește administrarea de antiinflamatoare nesteroidiene și antibiotice, iar în săptămâna anterioară tratamentului de slimming face cu toxină botulinică este de preferat să nu se administreze niciun fel de medicament.

Este procedura de subțiere a feței cu toxină botulinică sigură?

Tratamentul de slimming al feței cu toxină botulinică este o procedură sigură, mai ales când este efectuată într-o clinică în adevăratul sens al cuvântului, care respectă măsurile de siguranță, unde doar medicii de chirurgie plastică și estetică administrează injecțiile și unde rezultatele și starea ta de sănătate primează întotdeauna.

La Doctor SKiN ești pe mâini bune, deoarece nu facem compromisuri când vine vorba despre starea de bine a pacienților noștri!

Există, ca în cazul oricărei alte injectări, posibile reacții adverse slabe ca intensitate și temporare. Printre ele se numără:

 • durere de cap
 • roșeață
 • senzație de gură uscată
 • dificultate în vorbire sau înghițire
 • slăbiciune temporară la mestecat.

Însă nu trebuie să te îngrijorezi! Imediat după procedură, medicul îți va spune în mod detaliat cum poți trata eventualele reacții adverse (cel mai probabil, cu un ibuprofen sau o compresă rece aplicată local) și îți va oferi câteva instrucțiuni utile pentru următoarele zile.
În orice caz, cele mai frecvente reacții adverse sunt temporare!

Procedura de slimming face cu toxină botulinică nu îți va afecta capacitatea de a mânca sau de a vorbi. Acest tratament este direcționat asupra mușchiului master, care este adesea hiperactiv.
Prin relaxarea parțială, devine mai puțin activ și i se reduce dimensiunea.

Care sunt contraindicațiile subțierii feței cu toxină botulinică?

Tratamentul de Slimming face nu este recomandat în cazul în care:

 • ești alergic la una dintre componentele utilizate în prepararea substanței, de exemplu albumina

 • suferi de afecțiuni care determină scăderea generală a forței musculare, cum ar fi Miastenia Gravis

 • ai un dispozitiv metalic implantat

 • suferi de tulburări hepatice, coronariene, gastrice

 • ai probleme oncologice

 • ai infecții locale în regiunea care trebuie tratată

 • urmezi un tratament cu medicamente antiinflamatorii corticosteroidiene

 • ești însărcinată sau alăptezi

 • ai așteptări nerealiste.

Te așteptăm în clinica noastră! Suntem mereu la dispoziția ta 💚, mereu gata să te putem ajuta pentru a te simți din ce în ce mai bine în pielea ta!

Lasă-ți fața în mâinile noastre și te vei bucura cu siguranță de un chip armonios sculptat, cu trăsături delicate și un maxilar bine definit, pentru un look atrăgător!

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Slimming face cu toxină botulinică”

Slimming face cu toxină botulinică - Doctor SKiN
Slimming face cu toxină botulinică
599 lei980 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin