Întrebări frecvente

Pentru că frumusețea e neprețuită, am pregătit special pentru tine reduceri la tratamente faciale, remodelare corporală, tratamente dermatologice și estetică medicală.
Dă timpul înapoi, reinventează-ți frumusețea împreună cu noi!

Întrebări frecvente - Doctor SKiN

Construit pe o fundație puternic centrată pe client, centrul medspa sau medical spa îmbină beneficiile dintre două concepte diferite, mai exact aduce expertiza medicului, pe care de obicei o poți regăsi doar in clasicul cabinet medical într-un mediu spa, prietenos și relaxant.

Medical spa este un hibrid dintre un cabinet medical tradițional și un centru day spa în care terapeuți calificați, cu experiență, sub supravegherea unui medic specialist, acordă servicii medicale estetice non-invazive, adică nechirurgicale.

Tratamentele pot include diverse terapii cu laser sau radiofrecvență, tratamente antirid, tratamente de rejuvenare facială, îndepărtarea definitivă a părului, terapii pentru acnee, tratamente faciale și peeling-uri specifice, tratamente anti-celulită, criolipoliză, colonhidroterapie sau liposucție fără intervenție chirurgicală. Toate terapiile și tratamentele efectuate într-un centru medspa au ca scop întinerirea sau îmbunătățirea aspectului fizic

Centrele medical spa se diferențiază în funcție de aparatura medicală, procedurile oferite și de calitatea lor etc. Cu toate acestea, într-un centru medspa ar trebui să fie disponibile atât tratamente pentru acnee, terapii pentru întinerirea pielii, îndepărtarea definitivă a părului și variante de tratamente pentru remodelare corporală, slăbire sau eliminarea celulitei.

Centrele medspa oferă tratamente mai specializate, disponibile de obicei doar în cadrul unor clinici de dermatologie sau chirurgie plastică. Unele dintre cele mai comune oferte includ tratamente cu laser, tratamente injectabile precum Juvederm, Restylane și Toxină Botulinică, precum și mezoterapie sau peeling chimic

Persoana care face tratamentul depinde de tratamentul propriu-zis. Medicul care supraveghează centrul medspa se ocupă de toate procedurile care se încadrează în domeniul medical. Esteticienii sau specialiștii în tratamente corporale și faciale se ocupă de terapiile comune.

În general, medicul estetician sau dermatolog se ocupă de procedurile medicale, cum ar fi injecțiile cu toxină botulinică sau acid hialuronic, terapia cu plasmă proprie, liftingul cu fie PDO, peeling-urile care afectează straturile mai profunde ale pielii și anumite terapii cu laser.

FDA sau Food and Drug Administration (Administrația pentru Alimente& Medicamente) este cea mai veche agenție de protecție a consumatorului a guvernului Statelor Unite ale Americii. FDA are ca și misiune protejarea sănătății publice prin asigurarea eficacității și a siguranței utilizării medicamentelor umane și veterinare, a produselor biologice și a dispozitivelor medicale, a produselor cosmetice și a produselor care emit radiații.

FDA este responsabilă de asigurarea sănătății publice, contribuind la accelerarea inovațiilor care fac produsele medicale mai eficace, mai sigure și mai accesibile. În același timp, FDA are un rol esențial, ajutând publicul să obțină informațiile științifice exacte de care are nevoie pentru a utiliza produse medicale și alimente care mențin și îmbunătățesc starea sănătății lor.

Pentru a obține aprobarea FDA, producătorii trebuie să efectueze teste clinice de laborator și să prezinte datele lor către FDA. Agenția va revizui apoi datele și poate aproba produsul în cazul în care stabilește că beneficiile acestuia sunt mai mari decât riscurile pentru utilizarea dorită.

FDA este una dintre cele mai de încredere instituții deoarece nu pot fi sărite etape, iar procesul de certificare este riguros și scump. Companiile trebuie să depună o cerere de aproximativ 100.000 de pagini, iar întreg procesul de verificare și aprobare durează până la 2,5 ani.

Din punct de vedere costuri, acestea sunt foarte mari, de ordinul milioanelor de dolari, în condițiile în care cea mai mare parte din bani se duce către studiile clinice extinse și extrem de stricte.

Valoarea și importanța aprobării FDA sunt incontestabile. Certificarea FDA este acordată pe baza unor dovezi științifice, a unor rezultate obținute în urma unor studii clinice întinse pe ani de zile, a unor testări stricte și a unui efort financiar pe care doar companiile de încredere și-l pot permite.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin