Dr. Iuliana Cîrcu
Medic primar dermatologie

Dr. Iuliana Cîrcu

Locațiile Doctor SKiN:

  • Drumul Taberei

Dr. Iuliana Cîrcu este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București din anul 2009; a urmat specializarea în Dermatovenerologie, devenind Medic Specialist în anul 2014 și Medic Primar în 2021.

De ce ați ales medicina?

Consider că medicina m-a ales pe mine. Medicina este o meserie vocațională iar această atracție am simțit-o încă din copilărie și am știut de atunci că acesta este drumul meu. Mi-am urmat visul, un drum lung care merită toate eforturile atunci când există multă pasiune. Am urmat multe cursuri de perfecționare și consider că acest proces de învățare nu se termina niciodată. Sunt recunoscătoare că practic această meserie nobilă și pot aduce fericire în viața oamenilor.

Cum se îmbină cariera în medicină cu pasiunea pentru frumos?

Am ales dermatologia, o ramură medicală care m-a atras prin patologia vastă și știința pentru frumusețea pielii, iar acest lucru se îmbină perfect cu medicina estetică. Sunt atrasă de latura estetică a dermatologiei și mă implic total să
promovez doar frumusețea naturală în armonie cu trăsăturile proprii.
Frumusețea înseamnă echilibru și autenticitate.

Care este cheia pentru a câștiga încrederea pacientului?

Încrederea pacienților se câștiga în timp.
Fiecare pacient este o provocare iar un plan de tratament este un drum pe care mergem împreună. Pacienții au nevoie de siguranță, sprijin, empatie și mult profesionalism. Îmi place să realizez o relație bazată pe încredere cu pacienții și aduc în prim plan latura umană a acestei meserii minunate. Iubesc să fac oamenii fericiți, iar asta îmi ocupă tot timpul.

Cost consultație dermatologie: 𝟑𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarcere la magazin