Peeling-ul chimic sau cum să ai o față perfectă

Reîntinerire facială & Rejuvenarea radicală a pielii

Peeling-urile chimice sunt extrem de importante pentru sănătatea pielii tale. Fiind o opțiune de tratament eficientă pentru majoritatea tipurilor și problemelor tenului, peelingul medical îmbunătățește tonul, textura, liniile fine și ridurile, erupțiile cutanate și petele maronii.

350 lei1.000 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Peeling-ul chimic sau cum să ai o față perfectă

 • tratament puternic pentru semnele avansate de îmbătrânire, pori dilatați și pete pigmentare

 • metoda neinvazivă de reîntinerire și rejuvenare radicală a pielii

 • îndepărtează liniile fine, semnele de îmbătrânire, petele

 • îmbunătățește aspectul și textura pielii feţei

 • stimulează producția de colagen

 • Necesar: 6 ședinte

Peeling-urile chimice sunt extrem de importante pentru sănătatea pielii tale. Fiind o opțiune de tratament eficientă pentru majoritatea tipurilor și problemelor tenului, peelingul medical îmbunătățește tonul, textura, liniile fine și ridurile, erupțiile cutanate și petele maronii. Frica de a pleca cu o față roșie care doare împiedică multe persoane să experimenteze incredibilele beneficii ale acestui tratament ce poate ”șterge” ani de pe față. Realitatea experimentată după peeling este o piele strălucitoare și sănătoasă.

Peeling-ul chimic este un tratament facial complex, cu tradiție și eficiență garantată, deoarece îmbunătățește aspectul pielii de pe față, gât, decolteu sau de pe mâini. Dacă îți dorești o piele mai fină, mai luminoasă, mai tânără, fără pete sau ten neuniform, fără linii fine, riduri sau acnee, atunci este cazul să iei în considerare beneficiile uimitoare ale acestui tratament minim invaziv.

Mulți nu cunosc faptul că peeling-ul chimic unul dintre cele mai vechi procedee cosmetice din lume și a fost realizat în Egiptul antic, în Grecia și Imperiul Roman pentru a ajuta oamenii să obțină o piele mai fină și mai frumoasă. Astăzi, peelingul chimic facial este popular deoarece oferă rezultate aproape imediate și poate fi efectuat în clinicile specializate.

Peeling-ul presupune aplicarea unei soluții chimice pe piele, pe care o face să se exfolieze. Pielea nouă, regenerată, devine mai fină, cu un aspect mai tânăr, și cu problemele tenului diminuate sau rezolvate în totalitate. Există trei tipuri de bază de peeling chimic:

Peelingul superficial sau peeling-ul “de prânz”: acidul alfa-hidroxi sau un alt acid slab este utilizat pentru a penetra numai stratul exterior al pielii, pentru a o exfolia cu blândețe. Tratamentul este utilizat pentru a îmbunătăți apariția decolorării sau pigmentării ușoare a pielii și a tenului încărcat, precum și pentru a reîmprospăta aspectul feței, gâtului, decolteului sau a mâinilor.

Peelingul mediu: Acidul glicolic sau tricloracetic este aplicat pentru a penetra straturile exterioare și medii ale pielii, pentru a îndepărta celulele pielii deteriorate. Tratamentul este utilizat pentru a îmbunătăți sau elimina petele cauzate de vârstă, liniile fine și ridurile, pistruii și decolorarea moderată a pielii. De asemenea, poate fi utilizat pentru a netezi tenul încărcat de acnee și pentru a trata unele formațiuni precanceroase ale pielii, adică, cheratoza actinică.

Peelingul profund: Acidul tricloracetic sau fenolul este aplicat pentru a penetra adânc stratul mediu al pielii pentru a îndepărta celulele pielii distruse. Tratamentul elimină ridurile moderate, petele de vârstă, pistruii și cicatricile superficiale. Pacienții vor observa o îmbunătățire dramatică a aspectului pielii. Procedura este utilizată pe față și poate fi efectuată o singură dată.

La Doctor SKiN puteți beneficia de oricare din variantele de mai sus. În clinica noastră folosim linia de top Mediderma, o companie specializată doar în produse medicale destinate peeling-ului. În ultimii 20 de ani au perfecționat permanent formulele care au devenit mai sigure, mai eficiente și mai inovatoare, lipsite de riscuri adverse. Mediderma a inventat faimoasele produsele lipozomice, bazate pe nanotehnologie, rezultatul a zeci de ani de cercetări și perfecționare științifică.

Cum funcționează peeling-ul chimic?

Peelingul chimic înseamnă în primul rând exfolierea pielii. Pielea se exfoliază în mod natural, la nivel celular, deși acest lucru nu poate fi observat cu ochiul liber. Atunci când pielea ta elimină celulele moarte sau deteriorate de la suprafața sa și dezvăluie altele noi, celule de piele sănătoasă ajung la suprafață. Această acțiune se numește refacere celulară.

Sprijinirea procesului de transformare a celulelor prin peeling chimic este ceea ce permite feței să elimine celulele moarte și să dezvăluie o piele nouă, “proaspătă”, fără semne de îmbătrânire, degradare provocată de soare, ten încărcat sau acnee. Rezultatul este o piele strălucitoare!

Peeling-ul chimic sau cum să ai o față perfectă - Doctor SKiN

Peelingul chimic nu este neapărat vizibil. Acest lucru nu înseamnă că tratamentul este ineficient. Fiecăruia dintre noi i se potrivește un anumit peeling, în funcție de tipul de ten, gravitatea problemelor tratate. Ținând cont de tipul de peeling și numărul de straturi aplicate, unele persoane se confruntă cu o exfoliere masivă, atunci când porțiuni mari de piele se îndepărtează imediat. Altele experimentează o exfoliere asemănătoare cu pielea uscată cauzată de frig sau o exfoliere ușoară, ca după o arsură solară. Există și situații în care exfolierea nu este vizibilă deloc.

Candidații ideali pentru procedura de peeling chimic sunt persoane nemulțumite de aspectul pielii lor, au o stare bună de sănătate, așteptări realiste în ceea ce privește procedura și nu fumează.

Indiferent de tipul de peeling aplicat, se respectă același protocol de bază: peeling-ul chimic este administrat de către personal medical specializat și instruit, într-o clinică sau într-un medical spa. Medicul curăță pielea pacientului și, dacă este necesar, aplică un anestezic local în zona de tratament. Se aplică apoi soluția chimică. Această soluție este formulată în funcție de nevoile și scopurile specifice ale fiecărui pacient. Beneficiarul poate să simtă furnicături pe măsură ce se aplică peeling-ul.

După ce soluția chimică a stat pe piele pentru perioada de timp prescrisă, aceasta se spală cu apă. Se aplică apoi un unguent calmant; în cazul peeling-ului profund, pielea este acoperită cu un strat gros de cremă sau unguent.

Medicul instruiește apoi pacientul cu privire la îngrijirea ulterioară și poate să prescrie un tratament pentru a trece ușor peste orice disconfort ulterior, mai ales în cazul unui peeling chimic profund. În funcție de starea pielii pacientului și de tipul de peeling recomandat, pot fi necesare mai multe tratamente pentru a obține rezultatele dorite.

Înainte de a lua o decizie în legătură cu tipul de peeling care ți se potrivește, te așteptăm la o consultație gratuită la Doctor SKiN. Vom discuta despre nevoile tenului tău și tipul de peeling necesar pentru a-ți depăși așteptările!

Ce simți în timpul tratamentului facial de peeling chimic?

Peeling-ul chimic poate fi inclus în orice stil de viață, chiar și într-unul ocupat. Este o procedură minim invazivă, care este cel mult inconfortabilă, însă nu este dureroasă. Pentru a obține beneficii maxime în urma tratamentului de peeling chimic procedura trebuie efectuată de un medic specialist dermatolog sau în medicină estetică. La Doctor SKiN aceste tratamente sunt realizate de către medicul specialist, în deplin confort și siguranță. În plus, folosim anestezic local, astfel încât orice disconfort este eliminat și monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

În general, pacienții simt o senzație ușoară de agitație și furnicături sau mici înțepături în timpul aplicării unui peeling superficial sau mediu. Cele mai delicate tipuri de peeling chimic folosesc acizi alfa-hidroxi, acizi glicolici, acizi lactici sau fructiferi. Ele pot provoca mici înțepături, roșeață, iritație și cruste, dar pe măsură ce pielea începe să se adapteze, toate aceste probleme se vor diminua.

Timpul de recuperare depinde de tipul de peeling chimic ales, deoarece fiecare afectează pielea într-o anumită măsură. Peeling-ul chimic superficial nu necesită practic timp de recuperare. Deși pielea poate fi ușor iritată după procedură, pacienții se pot întoarce la activitățile lor zilnice imediat după tratament. O cremă de îngrijire trebuie aplicată până când pielea se vindecă, urmată de utilizarea zilnică a unei creme cu factor de protecție solară. Machiajul poate fi purtat de obicei începând cu a doua zi.

În urma unui peeling chimic mediu, noul strat de piele apare la 3 – 7 zile după tratament. La aproximativ două săptămâni după tratament, pielea va fi pe deplin vindecată. Tenul trebuie hidratat zilnic în această perioadă, prin aplicarea unei creme prescrise. Expunerea la soare trebuie evitată până când vindecarea este completă. Machiajul poate fi purtat la 3 – 5 zile după procedură, în funcție de tipul de peeling ales. Poate fi necesară o vizită ulterioară în clinică pentru monitorizarea progresului.

În cazul unui peeling chimic profund, noul strat de piele începe să apară la 7 – 10 zile după tratament, deși vindecarea completă poate dura două luni sau mai mult. Pacienților le este recomandată o săptămână de concediu. Zona tratată va fi bandajată, iar pielea va avea nevoie de îngrijiri speciale (hidratare de 4-6 ori pe zi, aplicarea unui unguent prescris timp de 14 zile, apoi aplicarea unui hidratant consistent în următoarele 14 zile).

Întrucât peeling-ul chimic nu este prieten cu expunerea la soare, cea mai bună perioadă pentru a te folosi de acest tratament facial este sezonul rece. Oricum perioada de toamnă și de iarnă este ideală pentru a curăța și împrospăta tenul.

Cât durează o ședință de peeling chimic și de câte am nevoie?

În funcție de tipul de peeling necesar pentru a trata diferitele probleme ale pielii, o ședință de peeling chimic poate să dureze între 20 și 90 de minute. Ca și frecvență, din nou, în funcție de nevoia pielii și varianta de peeling potrivită, se pot repeta ședințele 1 dată la 3 săptămâni.

Un peeling chimic superficial va îmbunătăți textura și tonusul pielii, dar va diminua și aspectul liniilor fine. Rezultatele vor fi subtile la început, dar vor crește odată cu tratamentele repetate. După un peeling chimic mediu pielea tratată va fi vizibil mai fină și mai întinsă după procedură, iar după un peeling chimic profund se va vedea o îmbunătățire dramatică a aspectului și zonei tratate.

Indiferent de tipul de peeling ales, rezultatele sunt cumulative, de aceea, este necesară respectarea planului de tratament. Pentru a menține rezultatele obținute cât mai mult timp se poate face o ședințe de mentenanță o dată la câteva luni. Întrucât este un tratament facial personalizat 100%, te invităm cu drag la noi în clinică pentru a discuta orice aspect care te nelămurește!

Care sunt rezultatele obținute în urma peeling-ului chimic?

În funcție de motivul pentru care este utilizat peeling-ul chimic, se pot observa rezultate chiar după primul tratament de peeling superficial.

Peeling-ul chimic a fost devenit un tratament popular și este în continuare utilizat la scară largă datorită numeroaselor beneficii pe care le aduce și anume:

 • reduce liniile fine de sub ochi și din jurul gurii

 • îmbunătățește aspectul și textura pielii din zonele afectate de soare

 • tratează ridurile cauzate de îmbătrânire și cele provocate de expunerea prelungită la soare

 • ameliorează aspectul ridurilor laba gâștei

 • îmbunătățește aspectul cicatricilor post-acnee

 • tratează anumite tipuri de acnee

 • reduce pigmentarea pielii, petele pigmentare cauzate de vârstă, pistruii și melasma

 • curăță și netezește tenul încărcat

 • tonifiază ușor pielea lăsată.

Indiferent de tipul de peeling ales, pentru a obține rezultate peste așteptări este esențială respectarea protocolului de tratament, îngrijirea post-procedură cât și limitarea expunerii la soare.

Schimbările dramatice obținute sunt naturale, nu se alterează în niciun fel trăsăturile feței, astfel încât vei putea să te bucuri de cea mai bună variantă a tenului tău! Toată lumea va observa, dar nimeni nu va știi care este secretul tău!

Care sunt contraindicațiile peeling-ului chimic?

Procedura de peeling chimic nu este recomandată persoanelor cu așteptări nerealiste, cu infecții, cu boli active de piele, cu tăieturi recente la suprafață, arsuri solare sau herpes de tip 1 activ. Alte contraindicații includ pacienții care au luat anumite medicamente fotosensibilizante, suferă de psoriazis, eczeme, dermatite sau rozacee, au folosit produse de îngrijire a pielii cu prescripție medicală, ce conțin retinol, produse cu acid ascorbic, agenți de albire ai pielii sau alte produse de acest tip cu 48 de ore înainte de procedură.

De asemenea, femeile însărcinate sau care alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

Este sigură procedura de peeling chimic?

În funcție de tipul de peeling chimic ales, de persoana care execută procedura, de soluțiile folosite și de caracteristicile individuale, peeling-ul chimic este un tratament mai mult decât sigur atâta timp cât se respectă următoarele reguli: mediu steril, personal specialist, soluții testate, de calitate, o comunicare excelentă între beneficiar și medic și respectarea protocolului de îngrijire după procedură.

În clinica Doctor SKiN vă garantăm un mediu steril, confortabil și sigur pentru acest tratament facial. De asemenea, soluțiile pe care le folosim sunt testate și certificate, de la unul dintre liderii mondiali din domeniu, specializat doar în soluții pentru peeling chimic, Mediderma.

Procedura în sine este realizată de personal calificat, care are grijă să consulte pacientul, să discute înainte tot istoricul medical, atât opțiunile, cât și rezultatele urmărite și inclusiv potențialele efecte adverse. Cel mai important este ca pacientul să respecte pașii de îngrijire pentru a profita la maxim și în deplină siguranță de acest tratament unic.

La Doctor SKiN folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

În clinica Doctor SKiN acest peeling este efectuat de medicul dermatolog specialist

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Peeling-ul chimic sau cum să ai o față perfectă”

Peeling-ul chimic sau cum să ai o față perfectă - Doctor SKiN
Peeling-ul chimic sau cum să ai o față perfectă
350 lei1.000 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin