Peelingul cu Dermapen

Regenerarea și revitalizarea pielii obosite & lăsate

Peelingul cu Dermapen este o procedură minim invazivă, utilizată de foarte mult timp în dermatologia estetică, pentru îmbunătățirea aspectului feței și refacerea pielii prin autoregenerare.

400 lei1.500 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Peelingul cu dermapen

Ofertă

Preț

5 ședințe

1500 lei

1 ședință

400 lei

 • regenerează și revitalizează tegumentul

 • pielea este redensificată

 • aspect mai luminos, mai strălucitor și mai radiant

 • aspect uniform şi un ton regulat

 • îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii si reînnoirea celulară

 • inhibă efectele îmbătrânirii

 • ușor de suportat, perioadă de repaus de câteva zile

 • descuamare minoră

Asocierea procedurii de peeling cu Dermapen permite obținerea unor rezultate spectaculoase în cazuri precum
 • îmbătrânire, aspect tern, tonus scăzut, piele lăsată

 • acnee, cicatrici

 • pori dilatați

 • ten obosit

 • apariția primelor riduri

Peelingul cu Dermapen este o procedură minim invazivă, utilizată de foarte mult timp în dermatologia estetică, pentru îmbunătățirea aspectului feței și refacerea pielii prin autoregenerare.

Prin peeling se realizează îndepărtarea surplusului de straturi celulare iar mezoterapia fracționată are efect de lifting, prin refacerea fibrelor de colagen şi elastină.

Mezoterapia fracționată produce microcanale care permit o absorbție adecvată a substanțelor.
Peelingul, prin exfolierea chimică la o adâncime controlată a dermului cu ajutorul unei substanțe adecvate tipului de ten, asigură uniformizarea și îmbunătățirea texturii pielii.

Mezoterapia fracționată se bazează pe capacitatea extraordinară a organismului uman de a se reface.

Cum se efectuează procedura de peeling cu Dermapen ?

Dermapen este un dispozitiv de mezoterapie fracționată care, cu ajutorul unor ace extrem de fine, sterile, de unică folosință, sparge în mod controlat vechiul țesut cicatricial și stimulează sistemul de vindecare a corpului, formarea de vase noi de sânge, de fibre noi colagen și elastină. Se trece în mai multe direcții pe piele, până la o sângerare punctiformă creându-se astfel mici înțepături la nivelul pielii prin care se declanșează reacția de vindecare a organismului în zilele 5 – 21.

Adâncimea la care se realizează procedura este ajustată în funcție de grosimea stratului cornos, de sensibilitatea pielii, de specificul și de gradul de suportabilitate al fiecărui pacient. Orificiile create de micro-ace se închid instantaneu iar pielea rămâne de culoare roz, procedura fiind urmată de apariția de tegument nou de calitate îmbunătățită.

Producția de straturi de colagen nou continuă chiar și 3 – 6 luni după tratament. Conform studiilor, la 5 zile de la tratament începe depunerea de colagen nou care persistă timp de 5 – 7 ani. Pentru cicatricile tratate prin peeling rezultatele sunt permanente.

Cât durează?

Procedura în sine nu durează mai mult de 45 minute, iar efectele încep să fie vizibile imediat. În urma procedurii vă veți bucura de o piele mai luminoasă, cu un aspect general mai proaspăt şi mai tânăr, fără riduri, acnee, pori dilatați, pete pigmentare sau cicatrici inestetice.

Bine de știut

Fiecare tip de peeling are indicații precise iar tratamentul este individualizat. În funcție de tipul tenului, medicul vă va personaliza atât tipul peelingului cât și gradul de profunzime, astfel încât, la final, să vă bucurați de cele mai frumoase rezultate.

După intervenție, se recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție, pe timpul zilei, iar seara o cremă intens hidratantă, pentru a ameliora senzația de arsură sau de uscăciune.

Mecanismul de acțiune la dermapen este similar cu al laserelor fracționate sau radiofrecvenței fracționate însă, comparativ cu procedurile laser sau cu alte proceduri de reîntinerire, atât perioada de recuperare cât și costul sunt mult mai reduse. Pentru menținerea rezultatelor sunt necesare circa 6 ședințe.

Recomandat celor care vor să-și mențină o piele fină și catifelată cât mai mult timp.

Nu se face vara, ci doar in sezonul rece și se aplică fotoprotecție SPF 50+. Peelingul chimic nu se face în cazul pielii subţiate sau iritate. Trebuie evitată expunerea la temperaturi mari.

Studiile clinice arată o creștere de 400% a colagenului și a elastinei în pielea tratată, după 4 ședințe de mezoterapie fracționată la interval de 1 lună.

Pe plan mondial, au fost efectuate peste 150.000.000 de proceduri.

Peelingul corect realizat, la paciente cu indicație potrivită, motivate, rămâne o metodă de aur în dermatologia estetică, prin care se obțin rezultate cu adevărat remarcabile.

Tratamentul nu este recomandat persoanelor cu așteptări nerealiste.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

În clinica Doctor SKiN acest peeling este efectuat de medicul dermatolog specialist

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Peelingul cu Dermapen”

Peelingul cu Dermapen - Doctor SKiN
Peelingul cu Dermapen
400 lei1.500 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin