Microneedling Nanopore Stylus 2.0

Nanopore Stylus 2.0 – Riduri, Piele ternă, Vergeturi

Nanopore Stylus nu este orice tip de microneedling de pe piață, ci este cel mai performant dispozitiv la acest moment, conceput pentru a deveni următoarea generație, care să înlocuiască Dermaroller-ul și Dermapen-ul.

350 lei1.600 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Microneedling Nanopore Stylus 2.0

De ce să alegi microneedling-ul Nanopore Stylus?

 • reduce profunzimea și estompează aspectul cicatricilor și a urmelor cauzate de acnee

 • redă în mod natural prospețimea și strălucirea tenului

 • reduce vizibil adâncimea ridurilor și a liniilor fine

 • netezește, echilibrează și îmbunătățește semnificativ textura pielii

 • pielea devine mai elastică, mai tonifiată, mai hidratată, mai fermă

 • crește activitatea celulară, impulsionând regenerarea țesuturilor

 • stimulează fibroblaștii, crește numărul de fibre de colagen

 • estompează aspectul vergeturilor

 • reduce dimensiunea porilor

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Poți descărca aici certificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Poți întreba când a fost făcută ultima revizie a echipamentului și dacă funcționează la parametrii optimi la info.romania@sesderma.com.

Pe durata procesului de îmbătrânire, este posibil să observi o serie de modificări ale texturii, tonusului și elasticității pielii: riduri noi, pete mai închise la culoare decât restul tenului și denivelări. Aceste semne vizibile de îmbătrânire ne arată ce se întâmplă sub straturile profunde ale dermei. În timp, producția de colagen cât și regenerarea celulelor încetinește, iar pielea își pierde hidratarea esențială de care are nevoie pentru a fi catifelată și perfect întinsă.

Microneedling-ul este o procedură care stimulează inversarea acestor semne de îmbătrânire, atacându-le de la bază.

Nanopore Stylus nu este orice tip de microneedling de pe piață, ci este cel mai performant dispozitiv la acest moment, conceput pentru a deveni următoarea generație, care să înlocuiască Dermaroller-ul și Dermapen-ul.

Tratamentul cu dispozitivul medical Nanopore este disponibil acum în cadrul clinicii Doctor SKiN București! Programează-te și testează pe pielea ta beneficiile tratamentului de microneedling cu Nanopore Stylus!

Cum funcționează microneedling-ul cu Nanopore Stylus?

Microneedling-ul funcționează prin stimularea regenerării pielii.

Procesul prin care ace microscopice sterile înțeapă pielea în mod repetat și încurajează producția de colagen din straturile profunde este cunoscut precum Inducția Percutanată de Colagen (CIT). Inducția de colagen este extrem de eficientă deoarece declanșează angiogeneza, adică procesele naturale de vindecare ale organismului.
După procedură, colagenul se reface, pielea reîntinerește treptat și vei remarca îmbunătățiri de tonus, de textură dar și o diminuare a liniilor fine și a ridurilor.

Dispozitivul Nanopore Stylus folosește ace extrem de fine care perforează rapid pielea pentru a induce un răspuns natural de vindecare în corp. Acesta efectuează o dublă acțiune: în primul rând, îndepărtează pielea superficială prin exfolierea stratului superior, eliminând celulele moarte apoi, micro-exfoliază stratul cornos, crescând absorbția ingredientelor cosmetice active.

Agresarea tegumentului prin aceste microperforări produse stratului cornos activează mecanismul de autoapărare a pielii, care începe să producă și să mențină substanțele naturale pierdute prin procesul de îmbătrânire, cum ar fi colagenul, elastina și factorii de creștere endotelială. Combinat cu o îngrijire și hrănire profundă a pielii prin micro-inciziile create, acest dispozitiv non invaziv oferă soluția completă pentru întinerirea pielii.

Ingredientele active nutritive, cum ar fi Acidul Hialuronic, zincul, aminoacizii, vitamina C, combinate cu factori de creștere epidermică, inclusiv TIMP-2, TGF-B2, EGF, HGH și GMCSF permit lipozomilor să ajungă la cele mai adânci straturi, atât la nivel dermic cât și epidermic, pentru rezultate optime.

Microneedling Nanopore Stylus 2.0 - Doctor SKiN

Microneedling Nanopore Stylus versus Dermapen sau Dermaroller

De ce este Nanopore Stylus atât de apreciat, fiind considerat cel mai bun dispozitiv de microneedling?

Rapiditatea micro-puncțiilor și faptul că nu acele vibrează înseamnă că nu este necesară nicio cremă anestezică, iar numărul de impulsuri pe secundă este crescut la 150. Mai exact, se obțin 900 de micro-puncții per secundă.

Tratamentul de microneedling cu Nanopore Stylus este atât de eficient și de rapid, încât durează aproximativ 8 minute pentru a acoperi întreaga față!

Recuperarea după tratament este, de asemenea, considerabil redusă ca și perioadă de timp, putând fi folosit în orice anotimp.

Nanopore Stylus 02 este la ora actuală cea mai puțin dureroasă formă de mezoterapie, disponibilă pe piață.

Faptul că dispozitivul este utilizat pentru a introduce și ingrediente active în piele prin mezoterapie înseamnă că rezultatele vor avea o eficacitate ridicată. Masca de final care completează tratamentul de mezoterapie ajută de asemenea la calmarea și reîmprospătarea tenului.

Cui se adresează microneedlingul Nanopore Stylus?

Nanopore Stylus este un dispozitiv electric de microneedling cutanat pentru tratarea ridurilor, liniilor fine, a porilor deschiși, a cicatricilor de tip atrofic, hipo- și hiperpigmentării, pielii terne, lăsate, fără strălucire, dar și a vergeturilor și chiar și a celulitei.

Microacele de la Nanopore Stylus perforează pielea pentru a induce un răspuns natural de vindecare.
Prin stimularea pielii în acest fel, corpul începe să producă substanțele naturale pe care le pierdem odată cu îmbătrânirea, cum ar fi colagenul, elastina și fibroblaștii.

Prin microneedling se deschid sute de microcanale în piele și astfel:

 • Imperfecțiunile pielii sunt reduse

Tratamentul facial sau corporal de microneedling cu Nanopore Stylus determină o vindecare în cascadă care declanșează producția de colagen și elastină prin mecanisme naturale de reparare a pielii. Acestea sunt responsabile de o piele mai tânără, mai frumoasă și mai sănătoasă.

 • Îmbunătățește penetrarea și eficiența ingredientelor active

Microneedling-ul crește permeabilitatea țesutului iar ingredientele active ajung până în cele mai adânci straturi ale pielii, ceea ce maximizează eficiența oricărui tratament.

 • Îmbunătățește comunicarea dintre celulele pielii

Prin acest tratament celulele trimit semnale de creștere către cele din vecinătate, responsabile de menținerea pigmentării, a colagenului și a elastinei din piele.

Cum mă pregătesc pentru procedura de microneedling cu Nanopore?

Nu este nevoie să te pregătești în mod special în ziua tratamentului. Este indicat să bei foarte multă apă în ziua procedurii și să eviți machiajul când vii la programare.

După ședința de microneedling, vei observa că zona tratată va fi puțin mai umflată, sensibilă sau chiar înroșită, timp de 24 – 48 ore, ca după o expunere prelungită la soare. Vei simți pielea foarte uscată, că te strânge, de aceea este foarte important ca și acasă să continuăm să hrănim dermul.

Reacția inflamatorie naturală provocată de microneedling-ul cu Nanopore este firească și de dorit pentru că tocmai asta stimulează neocolageneza, de aceea nu este indicat să iei antiinflamatoare, Cicaplast, Arnica sau să aplici gheată.

Roșeața și edemul sunt tranzitorii, pot fi gestionate cu creme, serumuri sau măști pe bază de Acid Hialuronic sau similar, conform indicațiilor specialiștilor Doctor SKiN. În funcție de problemele specifice, tratamentul de microneedling cu Nanopore Stylus poate fi combinat cu serurile medicale Mesocit, cu Retinol, cu terapia Dracula sau cu peeling chimic.

Atunci când este combinat cu Retinol, pielea se va descuama timp de câteva zile, dar nu agresiv.

La Doctor SKiN beneficiezi de cocktail-uri personalizate pentru fiecare tip de piele și tratamente mult mai eficiente din prima ședință.

Serurile Mesocit de la Mediderma cu substanțe active nanoîncapsulate se activează odată ce pătrund adânc în piele, fiind ideale pentru orice tip de problemă a pielii: riduri fine, vergeturi, cicatrici, cearcăne, flaciditate, alopecie, melasmă, toate tipurile de pete pigmentare, inclusiv vitiligo. Acestea au factori de creștere încorporați cu acțiune sinergică, care acționează în cele mai adânci straturi ale pielii.

Ce simți în timpul tratamentului de microneedling cu Nanopore Stylus?

Microneedlingul este o procedură nechirurgicală care este sigură când este efectuată în mediu steril. Poate provoca un mic disconfort, dar nu este dureros, se simte ca niște mici pișcături.

După ce explică procedura pe care urmează să o facă, medicul curăță și dezinfectează tenul cu un produs antiseptic hipoalergenic, face câteva treceri cu Nanopore pe întreaga față insistând pe zonele cu probleme. În același timp, aplică un cocktail de substanțe active bogat în vitamine ce ajută la revitalizarea tenului, care facilitează alunecarea acelor.

În comparație cu alte tratamente anti-ageing, procedura de microneedling cu Nanopore Stylus nu doare, micro-orificiile create se închid la 10 minute de la încheierea procedurii, deci timp de repaus foarte mic și risc scăzut de efecte secundare.

Acele dispozitivului sunt lubrifiate cu o combinație de factori de creștere care reduc durerea și traumatismele epidermice, de aceea acest tratament facial este indicat pentru toate tipurile de piele.

În plus, micro-înțepăturile create în derm cu Nanopore pot fi setate de către medic mai profund sau mai superficial, în funcție de gradul personal de rezistență la durere.

La Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de microneedling cu Nanopore Stylus și de câte ședințe am nevoie?

O ședință de tratament de microneedling cu Nanopore Stylus durează în jur de 30 – 45 minute, în funcție de zona și de problema tratată.

Frecvența ședințelor variază în funcție de intensitatea tratamentului. Tratamentele ușoare pot fi repetate la fiecare 2 săptămâni. Tratamentele mai intense, care ajung în zone mai profunde, cum sunt cele pentru cicatrici sau vergeturi pot fi repetate la fiecare 4 săptămâni.

Fiecare persoană are un ten diferit și nevoi la fel de diferite. De aceea, la Doctor SKiN vom elabora împreună un tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

Care sunt rezultatele tratamentului cu microneedling cu Nanopore Stylus?

Microneedling-ul este considerat eficient în tratamentul semnelor de îmbătrânire ale tenului, precum: riduri, lini fine, pete pigmentare, pori deschiși, piele pământie, lăsată, dar și a urmelor și cicatricilor cauzate de acnee sau traumatice, vergeturilor, celulitei sau chiar a alopeciei.

Mulți pacienți sunt surprinși să vadă rezultate aproape imediate.
De îndată ce microcanalele create în interiorul pielii se închid, procesele de vindecare din corp răspund și creează fibre noi de colagen.

Acest lucru înseamnă că producția de colagen este accelerată, dar și rotația celulară. Deși se vor vedea îmbunătățiri imediate, cele mai bune rezultate vor fi vizibile la circa 4 săptămâni după procedură.

Rezultatele sunt cumulative, adică se obțin după mai multe ședințe.

Care sunt contraindicațiile tratamentului de microneedling cu Nanopore Stylus?

Inducția de colagen cu Nanopore nu este indicată în cazul

 • persoanelor cu răni deschise, cu negi, cicatrici hipertrofice sau cheloide

 • persoanelor care suferă de psoriazis, herpes sau eczeme, pe zona tratată

 • persoanelor cu acnee activă, din cauza riscului de răspândire a bacteriilor

 • care au făcut radioterapie pe zona tratată în ultimul an

 • care au urmat tratament cu isotretitoina, în ultimele 3 luni

 • femeilor însărcinate sau care alăptează

 • persoanelor cu probleme de cicatrizare

 • persoanelor cu așteptări nerealiste.

Restul contraindicațiilor vor fi discutate cu terapeutul înainte de efectuarea tratamentului.

Cât de sigur este tratamentul de microneedling cu Nanopore Stylus?

Microneedling-ul cu Nanopore de la Mediderma este un tratament sigur și eficient, fără efecte nocive asupra sănătății, dacă este efectuat de o persoană instruită, de către un medic, într-un mediu steril.

Nu este recomandată folosirea unor dispozitive de microneedling neprofesionale acasă, deoarece fără un mediu propice, fără experiența și cunoștințele necesare, este posibilă infectarea zonelor tratate.

Imediat după procedură, e posibil să simți pielea tratată caldă, ca și cum te-ar strânge sau să ai senzații de mâncărime. Această reacție inflamatorie a pielii dispare după câteva zile, în funcție de ten. Pacienții cu piele sensibilă sau mai înaintați în vârstă pot avea nevoie de o săptămână pentru a se reface complet însă în rest recuperarea post procedură este extrem de rapidă.

 • Imediat după procedură, pielea se va atinge doar cu mâinile curate, iar demachierea zonei tratate se face numai cu produse cu pH neutru.

 • Machiajul și alte produse cosmetice pot fi aplicate la 24 de ore după tratament.

 • Este absolut obligatoriu să eviți expunerea directă la soare timp de o săptămână după tratament.

 • În primele 48 ore sunt interzise: băile fierbinți, sauna, solarul, jacuzzi.

 • De asemenea, este obligatoriu să aplici zilnic cremă cu factor de protecție solară 50+, dar și produse dermato-cosmetice cu factori de creștere epidermală, cu formule de substanțe nano-incapsulate, special create pentru a fi aplicate după acest tip de tratament facial.

Specialiștii Doctor SKiN îți pot recomanda produsul cel mai potrivit. Orice cremă sau tratament vei aplica pe zona tratată imediat după microneedling va pătrunde mult mai profund în piele și va avea acțiune mult mai puternică, de aceea este recomandat să folosești măști și seruri de tratament acasă în perioada imediat următoare.

La Doctor SKiN folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

6 recenzii pentru Microneedling Nanopore Stylus 2.0

 1. 5 out of 5

  Carmen Lascau

  Multumesc echipei skin med pt profesionalitate ..sunt f multumita de rezultatul tratamentului

 2. 5 out of 5

  Mihaela Bontas

  Sunt extrem de mulțumită de serviciile dumneavoastră! Este puțin spus că recomand clinica, întregul personal este de o amabilitate, politețe, delicatețe și mult bun simț 👍 Primele rezultate la Nanopore le-am observat după primele 2 ședințe dar voi continua sa fac 4 ședințe, așa cum mi s-a recomandat. Tenul meu îmi mulțumește pentru aceasta alegere si zâmbește din nou.

 3. 5 out of 5

  Ioana Badea

  Îndrăznesc să definesc experiența cu SKiN Corbeanca ca fiind una de excepție!
  Un loc în care îmi încarc bateriile. Calitatea serviciilor este superioară multor altor centre de remodelare corporală pe care le-am vizitat.

 4. 3 out of 5

  Adriana

  Nu recomand microneedlingul făcut cu Nanopore. Nici cea mai mică îmbunătățire după 4 ședințe. Persoana care mi-a realizat procedurile a fost minunată, a moderat intensitatea progresiv, am simțit toată implicarea și atenția. Mulțumită de SkinMed în general, dezamăgită de Nanopore.
  În trecut am făcut varianta clasică de microneedling la clinica din Dr Taberei și am fost încântată de rezultate.

 5. 5 out of 5

  Iana

  Am facut o sedinta de Nanopore si sunt multumita de aspectul tenului, recuperarea extrem de rapida (mult mai rapida decat in cazul microneedling clasic ).
  Un amanunt extrem de important este ca trebuie facute mai multe sedinte.
  Pretul este imbatabil comparativ cu alte centre din Bucuresti .

 6. 5 out of 5

  Larisa (proprietar verificat)

  The best! Andreea (locatia din Dr.Tab) este minunata si intreaga echipa profesionista! Fetelor felicitari pentru atmosfera! Revin cu placere de fiecare data si pentru alte proceduri! Felicitari pentru serviciile de calitate pe care le oferiti!

Adaugă o recenzie

Microneedling Nanopore Stylus 2.0 - Doctor SKiN
Microneedling Nanopore Stylus 2.0
350 lei1.600 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin