Microdermabraziune facială cu diamant

Metodă excelentă de curățare&întreținere a pielii

Microdermabraziunea cu diamant este un tratament de exfoliere a tenului, prin care se curăță pielea și apoi se elimină reziduurile și impuritățile prin aspirație.

200 lei350 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Microdermabraziune facială cu diamant

 • excelentă metodă de curățare și întreținere a pielii

 • lasă pielea luminoasă

 • îndepărtează celulele moarte de la suprafața epidermului

 • înlătură aspectul de piele obosită, ternă

 • tratează îngroșarea excesivă a primului strat de la suprafața pielii

 • rezolvă formele ușoare de acnee – cicatrici postacneice

 • îndepărtează punctele negre și porii dilatați

 • estompează liniile fine de expresie și ridurile fine

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Poți descărca aici certificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Poți întreba când a fost făcută ultima revizie a echipamentului și dacă funcționează la parametrii optimi la office@microderma.ro.

Microdermabraziunea cu diamant este un tratament de exfoliere a tenului, prin care se curăță pielea și apoi se elimină reziduurile și impuritățile prin aspirație. Procedura de microdermabraziune nu presupune utilizarea de produse chimice și nu este dureroasă sau invazivă.

Microdermabraziunea elimină stratul exterior de celule moarte și uscate de la suprafeței pielii pentru a dezvălui un ten mai tânăr și mai sănătos, care așteaptă să fie admirat. Pielea dobândește un aspect mai proaspăt, mai tânăr, mai luminos.

Microdermabraziunea cu diamant efectuată de specialiștii Doctor SKiN reduce aspectul ridurilor și al cicatricilor postacneice, elimină punctele negre, reduce dimensiunea porilor dilatați și daunele provocate de soare și uniformizează aspectul pielii. Microdermabraziunea contribuie, de asemenea, la creșterea producției de colagen pentru a asigura o piele mai fermă și mai tonifiată.

Pe lângă curățarea celulelor moarte de la suprafața pielii, microdermabraziunea are și alte avantaje. Procesul îmbunătățește circulația sanguină și limfatică profundă, în interiorul pielii, ceea ce ameliorează vizibil starea și aspectul tenului. Fluxul sanguin mărit înseamnă mai mult oxigen și nutrienți pentru celule, pentru o piele mai luminoasă și mai elastică.

Prin eliminarea pielii moarte și îmbunătățirea circulației, microdermabraziunea s-a dovedit că intensifică absorbția produselor de îngrijire a pielii cu până la 50%. Acest lucru înseamnă de exemplu că, în cazul în care folosești un tratament pentru acnee, pielea va fi mai receptivă la produs, deci poate avea rezultate mai bune decât în mod obișnuit.

Microdermabraziunea cu diamant nu doar că va curăța în profunzime porii, ci va diminua și dimensiunea acestora. Suntem născuți cu o anumită dimensiune a porilor, care însă se poate mări din cauza factorilor externi.

Porii se pot dilata din cauza igienei, a inflamațiilor pielii sau ca urmare a înfundării lor cu produse cosmetice. Microdermabraziunea cu diamant va ajuta la eliminarea blocajului, iar prin îmbunătățirea circulației în zonă se va reduce inflamația pielii și aspectul de pori dilatați.

Nu în ultimul rând, microdermabraziunea cu diamant are rezultate foarte bune pentru multe afecțiuni ale pielii precum acnee, cicatricile postacneice, pete pigmentare pe față, piele ternă, linii fine, hiperpigmentare și riduri.

Cum funcționează microdermabraziunea cu diamant?

Microdermabraziunea clasică și cea mai întâlnită folosește cristale și implică utilizarea unui dispozitiv special de mână care propulsează un flux de cristale de oxid de aluminiu cu mare viteză pe piele. În același timp, sistemul de vid al dispozitivului îndepărtează murdăria, celulele moarte și cristalele folosite. Cristalele din oxid de aluminiu au fost agentul abraziv utilizat cel mai frecvent în ultimii 20 de ani. Oxidul de aluminiu este al doilea cel mai dur mineral după diamant.

Întrucât recent s-a descoperit o legătură între utilizarea aluminiului pe corp (prezent inclusiv în deodorante) și cancer, specialiștii în frumusețe au început să caute variante sigure pentru sănătate.

Microdermabraziunea cu diamant, pe de altă parte, înlocuiește fluxul de micro-cristale cu o baghetă cu diamant tăiată cu laserul. Zonele mai aproape de ochi și gură pot fi exfoliate mai precis și mai sigur. Astfel, nu există riscul ca vreunul din cristalele rătăcite să provoace daune, să intre în ochi, nas și să fie ingerate.

La Doctor SKiN am ales microdermabraziunea cu diamant deoarece vă putem oferi un tratament sigur și mai eficient. Mineralele naturale sunt mai puțin susceptibile de a declanșa reacții adverse la nivelul pielii și nu pun în pericol sănătatea pacienților noștri. Dispozitivul pe care îl folosim în clinica noastră face parte din categoria dispozitivelor din gama de lux, premium pentru rezultate mai bune.

Intensitatea aparatului poate fi ajustată în funcție de caracteristicile individuale ale pielii tratate. De asemenea, lumina roșie de 650 nm activează celulele de hemoglobină, crește capacitatea de oxigenare a pielii tratate, activează enzimele SOD & ATP și distruge radicalii liberi care pot afecta pielea.

Mânerul special pentru microdermabraziune combină puterea de exfoliere a diamantului și presiunea negativă anti-gravitate pentru a exfolia pielea și a crește metabolismul celular. În același timp, pielea este tratată cu laser cu nivel scăzut, de 470 nm.

Microdermabraziunea cu diamant de la Doctor SKiN poate elimina bacteria propionibacterium acneis, distruge microbii, are efect anti-inflamator și calmează durerea. Nu reprezintă doar un tratament pentru acneea chistică comună și inflamatorie, ci inhibă și secreția excesivă de sebum, micșorează porii, tonifiază și uniformizează tenul și îi conferă luminozitate.

Ce simți în timpul tratamentului facial de microdermabraziune?

Microdermabraziunea nu doare. În plus, la Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate. Pielea se va simți ca și când “vă strânge” timp de câteva ore după tratament.

Microdermabraziunea cu diamant este un tratament simplu, non-invaziv, cu care însă se pot obține rezultate excelente. Dacă aveți o piele foarte sensibilă, aceasta se poate înroși ușor după tratamentul facial, însă roșeața va dispărea în 24 de ore. Este important să păstrați pielea hidratată, să nu vă expuneți la soare pe cât posibil și să folosiți o cremă cu factor de protecție pentru câteva zile după microdermabraziune.

Cât durează o ședință de microdermabraziune și de câte am nevoie?

În funcție de starea pielii, sunt recomandate 6 ședințe de microdermabraziune cu diamant la intervalul recomandat de către specialiștii Doctor SKiN pentru a obține un rezultat semnificativ. Pentru pielea cu probleme, este indicat un interval de 1 săptămână între tratamente, până când aspectul pielii se îmbunătățește în mod vizibil.

Rezultatele sunt cumulative, de aceea, este necesară respectarea planului de tratament. Pentru a menține rezultatele obținute cât mai mult timp se poate face o ședință lunară de mentenanță.

În general, microdermabraziunea cu diamant poate fi efectuată pe toate zonele corpului, însă cele mai frecvente zone de tratament sunt fața, gâtul și decolteul.

Dacă tenul tău nu a mai beneficiat de ceva timp de un tratament facial de curățare și este destul de încărcat, îți recomandăm să iei în calcul un tratament facial complex, compus din mai multe proceduri precum curățarea tenului de puncte negre cu spatula cu ultrasunete, îndepărtarea stratului de celule moarte de la suprafața pielii cu microdermabraziunea Viora Pristine – considerată a fi Gold Standardul în materie, la nivel mondial – iar pasul 3, peelingul care poate fi făcut și vara întrucât nu provoacă fotosensibilitate, BioRePeel, care stimulează regenerarea pielii și formarea de țesut nou, cu aspect tânăr și luminos.

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului de microdermabraziune facială?

În funcție de motivul pentru care este utilizată microdermabraziunea, se pot observa rezultate chiar după primul tratament. Acest lucru este valabil în special atunci când microdermabraziunea se folosește pentru a oferi luminozitate pielii sau pentru a elimina punctele negre. Acneea persistentă sau alte probleme ale tenului vor avea nevoie de mai multe ședințe de microdermabraziune pentru a obține rezultatele dorite.

Microdermabraziunea facială reduce și chiar elimină acneea prin îndepărtarea celulelor moarte și a impurităților care pot bloca porii și duce la inflamații sau pătarea tenului. Îmbunătățirea circulației ajută la oxigenarea și hrănirea pielii, încurajând refacerea acesteia. De asemenea, se stimulează producția de colagen pentru o piele mai fină și cu un aspect mai tânăr.

Acest tratament elimină punctele negre. Partea superioară a comedoanelor poate fi îndepărtată prin exfoliere, în timp ce aspirația cu vid îndepărtează restul care blochează porii. Astfel, porii dilatați vor fi diminuați, deoarece nu mai sunt înfundați cu materie care îi ține deschiși.

Microdermabraziunea poate fi, de asemenea, o soluție pentru persoanele care vor să reducă aspectul cicatricelor postacneice. Mai ales cicatricile superficiale se vor diminua vizibil deoarece se pot vindeca ca urmare a circulației îmbunătățite și a stimulării producției de colagen. Aspectul cicatricilor este ameliorat fără durere sau perioade lungi de recuperare.

Cicatricile au adesea formă neregulată, iar pielea din jur poate suferi de pigmentare superficială crescută, ceea ce poate face cicatricea mai evidentă. Microdermabraziunea va acționa în jurul marginilor neregulate ale cicatricilor și asupra cauzei apariției hiperpigmentării. Studiile au demonstrat că îmbunătățiri semnificative ale cicatricilor pot fi evidente după trei luni de la începerea tratamentului.

Producția sporită de colagen va ameliora și liniile fine și ridurile. Colagenul impulsionează procesul de reînnoire a pielii, care scade din păcate odată cu vârsta. Oferindu-i pielii un stimulent se poate întârzia îmbătrânirea, formarea liniilor fine și a ridurilor de expresie sau a ridurilor cauzate de expunerea necontrolată la soare.

Microdermabraziunea este unul dintre puținele tratamente care dau rezultate în ceea ce privește ameliorarea aspectului vergeturilor. Prin utilizarea microdermabraziunii alături de produsele topice, vergeturile vor fi atenuate sau chiar pot dispărea.

Care sunt contraindicațiile microdermoabraziunii cu diamant?

Microdermabraziunea este un tratament sigur. Cu toate acestea, nu este indicat în cazul bolnavilor de cancer, a celor cu probleme de coagulare a sângelui, celor cu infecții virale acute precum herpesul sau celor care suferă de epilepsie sau persoane cu așteptări nerealiste.. De asemenea, femeile însărcinate sau care alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

Este sigură microdermabraziunea cu diamant?

Mulți aleg microdermabraziunea cu diamant față de alte opțiuni de tratament deoarece este mai sigură și oferă imediat rezultate foarte bune. Este una dintre cele mai sigure proceduri cosmetice faciale.

Tehnologia pentru tratamentul de microdermabraziune cu diamant pe care o folosim la Doctor SKiN este de ultimă generație, din gama de lux. Este 100% sigură, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.
La Doctor SKiN folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Microdermabraziune facială cu diamant”

tratament-facial-de-curatare-microdermabraziune-Bucurestitratament-facial-de-curatare-microdermabraziune-Bucuresti
Microdermabraziune facială cu diamant
200 lei350 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin