JetPeel Pro sau cea mai nouă și mai performantă inovație din domeniul tratamentelor faciale

Îmbunătățește dramatic aspectul și textura pielii

JetPeel Pro este un dispozitiv inspirat din domeniul aerospațial, de ultimă generație, având la bază o tehnologie unică, care utilizează un jet de oxigen puternic presurizat pentru a difuza apă sterilizată la o viteză supersonică, printr-o duză fină, pentru o piele lipsită de imperfecțiuni.

300 lei400 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

JetPeel Pro sau cea mai nouă și mai performantă inovație din domeniul tratamentelor faciale

 • revitalizarea pielii

 • refacerea pielii în zonele cu cicatrici, acnee

 • tratamentul pigmentării și al petelor apărute odată cu vârsta

 • curățarea tenului în profunzime cu jet de lichid activ

 • hidratare intensă

 • stimularea metabolismului celular și oxigenarea lipidelor

 • administrarea de oxigen, vitamine și suplimente necesare pentru întinerirea pielii

 • rejuvenarea pielii de pe față, gât, mâini și decolteu

 • reducerea ridurilor fine și ameliorarea aspectului ridurilor profunde

 • creșterea elasticității pielii

 • durată tratament facial JetPeel: 45'

 • Bonus: presodrenaj corporal 60′

În clinica noastră este utilizat cu rezultate impresionante echipamentul original JetPeel Pro care în 2017 a luat locul I în cadrul European Health & Spa Award – premiu echivalent al Oscarurilor. JetPeel Pro de la TavTech realizează un tratament facial ultra-eficient pentru riduri, acnee, cearcăne, elasticitate, cicatrici, fermitate și curățare.

JetPeel Pro este un dispozitiv inspirat din domeniul aerospațial, de ultimă generație, având la bază o tehnologie unică, care utilizează un jet de oxigen puternic presurizat pentru a difuza apă sterilizată la o viteză supersonică, printr-o duză fină, pentru o piele lipsită de imperfecțiuni.

JetPeel Pro sau cea mai nouă și mai performantă inovație din domeniul tratamentelor faciale - Doctor SKiN

Complet natural și nedureros, non-invaziv, fără iritații și blând cu tenul, JetPeel Pro propulsează acest jet puternic de aer amestecat cu substanțe active care penetrează prin porii pielii feței, realizând o îngrijire completă. Prin hidrodermoabraziune, aceasta își recapătă strălucirea și hidratarea, încă de la prima ședință.

Folosit de către cele mai exclusiviste clinici estetice din lume, pentru tratamentele complexe pe care le realizează, JetPeel Pro este un tratament medical, care îmbunătățește dramatic aspectul și textura pielii, cu rezultate vizibile încă de la prima ședință. Hidro-dermabraziunea sau peeling-ul hidromecanic, a înlocuit microdermabraziunea și este cea mai recentă tehnologie non-chimică de îngrijire a pielii de pe față, gât și decolteu.

Tratamentul cu JetPeel Pro înseamnă curățare, hidratare și estomparea ridurilor. Avantajele tratamentului facial cu JetPeel Pro includ hidratarea pielii, eliminarea ridurilor din jurul ochilor, extracția nedureroasă a punctelor negre cât și stimularea producției de colagen în pielea tratată.

De asemenea, hidrodermoabraziunea pielii are efecte în reducerea semnelor și a cicatricilor, a acneei, a petelor pigmentare, închide porii și întinerește pielea de pe față, mâini, gât și decolteu. Un alt aspect important este că în urma exfolierii pielii efectuate cu JetPeel Pro, produsele de machiaj pe care le folosești vor arăta și se vor aplica mult mai bine și mai uniform.

Tratamentul JetPeel Pro este recomandat persoanelor care prezintă semne de îmbătrânire, cu piele uscată, lipsită de tonus, ternă, cu pori dilatați, cu ten sensibil, celor care suferă de acnee, de rozacee sau cuperoză deoarece nu folosește abur cald, dar și datorită faptului că, pentru curățarea tenului, a punctelor negre, nu se folosește decât presiunea puternică (720km/h) a amestecului aer și apă sterilizată / alte soluții de infuzare pentru extracție, cu ajutorul unei tehnici speciale.

Cum funcționează dispozitivul de estetică facială JetPeel Pro?

Tratamentul facial Jet Peel combină oxigen în puritate de 100% cu apă sterilizată sau alte soluții specifice pentru curățarea și hidratarea ușoară a pielii, și are efecte uimitoare. Această curățare blândă deschide porii și îndepărtează murdăria și machiajul care se pot acumula în timp pe suprafața pielii.

Un jet de aer amestecat cu o soluție pe bază de substanțe active, fiole concentrate și puternic hidratante, este propulsat la o viteză supersonică pe pielea care va fi mai întâi curățată de toate impuritățile acumulate în timp: resturile celulare sunt îndepărtate, iar porii sunt curățați și se vor deschide sub efectul acestui jet de aer de înaltă presiune.

Într-o a doua etapă, personalul calificat și specializat aplică mezoterapia, infuzând în profunzimea dermului diferitele tipuri de substanțe active, extrem de eficiente, pentru a-i restabili strălucirea, hidratarea, elasticitatea și tonusul, realizând astfel o revitalizare cutanată și estompare a ridurilor, cu efect imediat, fără injectare.

Complexul antiaging, format din peptideproteine și patru tipuri diferite de acid hialuronic, asigură eficiența optimă a enzimelor de reparații în straturile profunde ale pielii.

Dispozitivul de înaltă tehnologie JetPeel Pro face practic o curățare nedureroasă, “sub presiune”, care vă exfoliază pielea cu o viteză mare, curățând porii și îndepărtând celulele moarte, fără a avea contact mână – piele. Oxigenul sub presiune accelerează agentul lichid la viteze supersonice. Soluția poate conține doar apă salină și/sau sterilizată sau amestecuri de diferite vitamine sau suplimente, alese în funcție de nevoile și problemele pacientului (acnee, puncte negre, pete pigmentate, riduri etc.).

Principiul care stă la baza acestui hidropeeling este de a îndepărta celulele moarte, de a curăța și deschide porii și de a îmbunătăți circulația sangvină și limfatică cu ajutorul unui jet de apă foarte puternic dar totodată blând cu pielea.

De asemenea, prin injectarea fără ac de Acid Hialuronic, Vitamina C, Vitaminele A, E, B5 etc., oxigenează și tonifică țesuturile, hrănește și hidratează pielea, îmbunătățește abilitatea pielii de absorbție a substanțelor conținute de cremele profesionale iar tenul capătă un aspect luminos și sănătos.

Senzația de răcire pe piele activează și circulația. Astfel, prin această terapie se curăță și se hrănește pielea, accelerându-se refacerea celulelor. Rezultatul obținut este o piele mai tânără, mai curată și mai sănătoasă.

Ce simți în timpul terapiei de hidrodermoabraziune?

Hidrodermoabraziunea cu JetPeel Pro se simte ca un mini-duș rece cu abur comprimat pentru piele, este eficientă și confortabilă, complet nedureroasă, non-invazivă și cu rezultate imediate. Pielea ta va beneficia de exfolierea straturilor superioare de celule uscate iar totodată va fi hidratatăoxigenată și vitaminizată. Vei avea o piele reîmprospătată imediat după prima ședință.

Tratamentul cu JetPeel Pro se simte ca un masaj ușor la nivelul feței pe tot parcursul procedurii. La Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de JetPeel Pro și de câte am nevoie?

Tratamentul facial cu JetPeel Pro durează în jur de 45 minute, în funcție de zona tratată (față, gât, decolteu) și de nevoile tenului. Numărul de ședințe necesare poate varia de la o persoană la alta, dar de obicei sunt indicate în jur de 4 – 5 ședințe la interval de 7 – maxim 14 zile distanță, pentru a obține rezultatele pe care le urmărești.

JetPeel Pro realizează tratamente faciale multiple și acționează pe mai multe planuri: întâi îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, hidratând și curățând în profunzime pielea. Comedoanele sunt îndepărtate eficient de JetPeel Pro, fără durere, fără ca terapeutul să atingă cu mâinile fața pacientului. Nu în ultimul rând, diverse cocktailuri sau ingrediente specifice pentru întinerire, tratamentul ridurilor, al cicatricilor sau tratamentul acneei cu JetPeel Pro vor penetra mai ușor prin porii pielii.

Efectul este vizibil de la prima ședință. În cazul în care ai un eveniment important și îți dorești un ten pe care machiajul să se așeze și să arate perfect, o ședință este suficientă. Însă, pentru optimizarea rezultatelor unui tratament cu Jet Peel, sunt necesare 4 – 5 ședințe la distanță de 7 – 15 zile.

Etapele tratamentului sunt personalizate în funcţie de tipul de ten şi de problemele acestuia.

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului facial cu JetPeel Pro?

Prin peeling-ul obținut, tratamentul facial JetPeel Pro funcționează pe diferite tipuri de piele și are o gamă largă de aplicații pentru:

 • revitalizarea pielii

 • refacerea pielii în zonele cu cicatrici, acnee

 • tratamentul pigmentării și al petelor apărute odată cu vârsta

 • curățarea tenului în profunzime cu jet de lichid activ

 • hidratare intensă

 • stimularea metabolismului celular și oxigenarea lipidelor

 • administrarea de oxigen, vitamine și suplimente necesare pentru întinerirea pielii

 • rejuvenarea pielii de pe față, gât, mâini și decolteu

 • reducerea ridurilor fine și ameliorarea aspectului ridurilor profunde

 • creșterea elasticității pielii

Când ingineria aviatică întâlnește medicina estetică rezultă o procedură unică, nedureroasă, sigură și sterilă, care nu atacă sau arde pielea deși efectul este asemănător unui peeling profund. Nu există timp de recuperare iar rezultatul este spectaculos, lăsând un ten odihnit, proaspăt, curat, luminos şi tânăr.

Asocierea terapiei prin JetPeel Pro cu alte tratamente complementare, precum mezoterapia fracționatămicrodermabraziunea sau terapia fotodinamică, asigură beneficii clinice spectaculoase.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat 1 tratament de întreținere o dată pe lună.

Care sunt contraindicațiile hidro-dermoabraziunii cu JetPeel Pro?

JetPeel Pro este un tratament sigur și plăcut, fără efecte secundare, indicat inclusiv celor cu pielea sensibilă. Persoanelor cu așteptări nerealiste, care suferă de infecții virale acute, precum herpesul, le este contraindicat acest tratament. De asemenea, trebuie utilizat cu precauție în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează.

Este sigură hidrodermoabraziunea?

Tehnologia utilizată de Doctor SKiN este de ultimă generație, testată în studii clinice care i-au demonstrat eficiența. Este 100% sigură, nu implică timp de recuperare, nu are efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.

După JetPeel Pro au fost făcute numeroase replici (denumite care Aqua Peel care Hidro Peel, Oxygen Jet Peel Facial), niciuna nu reușește nici pe departe să îi atingă eficienta.

La Doctor SKiN folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

2 recenzii pentru JetPeel Pro sau cea mai nouă și mai performantă inovație din domeniul tratamentelor faciale

 1. 5 out of 5

  Adina Radu

  O experiență foarte plăcută! Făcusem acest tratament facial într-un alt centru. L-am găsit aici la aproape jumătate de preț și am fost inițial circumspectă. Dar Andreea de la cosmetică este o drăguță, lucrează cu multă atenție și explică fiecare pas! Tenul meu este tare fin și luminos după fiecare ședință de JetPeel! Pur și simplu, iubesc acest tratament! Recomand!

 2. 5 out of 5

  Topa Gabriela (proprietar verificat)

  Recomand!

Adaugă o recenzie

JetPeel Pro sau cea mai nouă și mai performantă inovație din domeniul tratamentelor faciale - Doctor SKiN
JetPeel Pro sau cea mai nouă și mai performantă inovație din domeniul tratamentelor faciale
300 lei400 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin