Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2

Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2 este non-invaziv și are ca rezultat o acțiune blândă de curățare, hidratare și rejuvenare a tenului.

Bucură-te de un ten fără imperfecțiuni cu cel mai avansat sistem 5-în-1 de îngrijire a pielii, dezvoltat de producătorul coreean Eunsung: HydraBeauty 2.

250 lei400 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2

Bucură-te de un ten fără imperfecțiuni cu cel mai avansat sistem 5-în-1 de îngrijire a pielii, dezvoltat de producătorul coreean Eunsung: HydraBeauty 2.
Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2 este non-invaziv și are ca rezultat o acțiune blândă de curățare, hidratare și rejuvenare a tenului.

Ce este HydraBeauty™ 2

La Doctor SKiN ne-am dotat cu echipamentul original HydraBeauty™2.
Întreabă întotdeauna la distribuitorul oficial din Romania dacă ești păcălit cu un echipament de tip replică sau nu. Prețuiește-ti timpul și starea de bine!

HydraBeauty 2 este un echipament de estetică facială inovator, care combină 5 tehnologii cu efect sinergic pentru a exfolia, infuza și introduce ingrediente active în tegument. Rezultatul este o piele curată, hidratată și lipsită de impurități.

Cele 5 tehnologii care acționează împreună pentru a reda frumusețea și strălucirea pielii sunt:

 1. Hidrodermabraziunea

  Această tehnologie folosește un jet de apă și vacuum pentru a exfolia delicat pielea, îndepărtând celulele moarte și impuritățile, în timp ce hidratează dermul în profunzime.

 2. Infuzia cu hidrogen

  Hidrogenul molecular este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatorii, care ajută la revitalizarea și rejuvenarea pielii, oferindu-i un aspect luminos și sănătos.

 3. Microdermabraziunea cu diamante

  Prin utilizarea unor capete de diamant sterile, microdermabraziunea exfoliază eficient pielea, ajutând la estomparea ridurilor fine, a petelor pigmentare și a cicatricilor acneice.

 4. Mezoporația

  Acest tratament deschide spațiul intracelular și permite penetrarea ingredientelor active în straturile pielii, fără a afecta celelalte structuri.

 5. Micro-vibrațiile cu carbon

  Această tehnologie ajută la stimularea circulației sângelui, a colagenului, elastinei și a metabolismului celular, contribuind la regenerarea și tonifierea pielii.

Cum decurge un tratament facial cu HydraBeauty™ 2?

Fiecare ședință de tratament cu HydraBeauty™ 2 este personalizată în funcție de nevoile individuale ale pielii tale. Pentru început, este necesar să te programezi la o consultație inițială, pentru ca terapeutul să evalueze starea pielii tale și să faceți împreună un plan de tratament adecvat.

În cadrul unei ședințe de tratament facial cu HydraBeauty, vom demachia tenul, vom aplica un peeling enzimatic, vom degresa tenul și vom realiza tratamentul în câțiva pași simpli:

 • curățare profundă: începem cu eliminarea impurităților, uleiului și a celulelor moarte de la suprafața pielii.
 • exfolierea blândă: utilizăm un dispozitiv special care, cu ajutorul apei, exfoliază delicat pielea, deschizând porii.
 • infuzia de seruri hidratante: introducem serurile hidratante în piele, pentru a o hrăni și revitaliza, aceasta fiind caracteristica distinctivă a HydraBeauty.
 • extracția de impurități: folosim spatula cu ultrasunete care extrage eficient comedoanele și punctele negre.
 • hidratarea profundă: asigurăm o hidratare intensă a pielii, pentru a menține nivelul
  optim de umiditate necesar unui aspect proaspăt și strălucitor.

La final, aplicăm o cremă hidratantă dar și, după caz, cremă de protecție solară. Datoria ta va fi să continui să aplici crema de protecție solară dimineața, după fiecare ședință de tratament.

Tratamentul facial cu HydraBeauty se realizează în 3 etape principale:

 • curățarea și exfolierea pielii prin microdermabraziunea cu diamante și hidrodermabraziune;
 • hidratarea și infuzia de nutrienți, prin introducerea unor soluții de tratament bogate în antioxidanți, vitamine și acid hialuronic, adânc în straturile pielii;
 • mezoporația, terapia prin care sunt create micro-canale în straturile pielii, pentru a permite introducerea de ingrediente active care să trateze problemele specifice ale tenului tău.

Citește mai multe despre fiecare etapă de tratament în parte, în rândurile ce urmează.

Etapa 1: Microdermabraziunea cu diamante

Microdermabraziunea cu diamante constă într-un proces minuțios de curățare a stratului de la suprafața pielii folosind capete de diamant sterile, urmat de aspirarea particulelor și impurităților.

Tratamentul prin microdermabraziune exfoliază, curăță și îndepărtează impuritățile și celulele moarte, cu scopul de a îmbunătăți aspectul și textura epidermei.

Conform specialiștilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este unul dintre cele mai eficiente tratamente de curățare, reîmprospătare și refacere a supleței tenului disponibile în prezent. Este folosit pentru a trata acneea, cicatricile, hiperpigmentarea, pielea îmbătrânită, tenul gras și cel lipsit de strălucire.

Microdermabraziunea combinată cu produsele de îngrijire a pielii, livrate adânc în straturile pielii, ajută la refacerea nutrienților naturali și restabilirea activității celulare, esențiale pentru sănătatea pielii tale.

Etapa 2: Hidrodermabraziunea și infuzia ingredientelor active

Hidrodermabraziunea îmbină masajul blând cu vacuum și curățarea, respectiv hrănirea pielii cu soluții speciale, bazate pe ingredientele AHA / BHA / Acid Hialuronic.

Folosind aplicatoare combinate puternice de tip Vacuum + VORTEX™ / Vacuum + SPIRAL™, pielea ta este curățată în profunzime, hidratată și hrănită cu nutrienți esențiali.

Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2 - Doctor SKiN
Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2 - Doctor SKiN
Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2 - Doctor SKiN

Hidrodermabraziunea valorifică proprietățile vindecătoare ale apei pure și ale vitaminelor special alese pentru nevoile tenului tău, alături de beneficiile oxigenului, pentru a exfolia delicat pielea, oferindu-i un aspect hidratat și vizibil mai sănătos. Acest tratament ameliorează acneea, diminuează porii dilatați, petele pigmentare, ridurile fine și elimină punctele negre.

Soluțiile de tratament și ingredientele active folosite în hidrodermabraziune sunt:

Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2 - Doctor SKiN

SOLUȚIA 1: CURĂȚARE HIPOALERGENICĂ CU AHA

Îndepărtează sebumul și reziduurile oxidate adânc în țesut prin amestecul de acid lactic, acid malic, acid citric și acid glicolic.

Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2 - Doctor SKiN

SOLUȚIA 2: CURĂȚARE ZONA T CU BHA

Dizolvă celulele moarte de pe suprafața pielii și calmează tenul acneic sau inflamat, ajutând la controlarea producției de sebum prin conținutul de acid salicilic.

Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2 - Doctor SKiN

SOLUȚIA 3: HIDRATARE ȘI NUTRIENȚI

Oferă hidratare profundă printr-o infuzie de suplimente nutritive și calmează pielea prin amestecul de extract Portulaca oleracea (iarbă grasă) și Acid Hialuronic.

Etapa 3: Mezoporația

Mezoporația mai este numită și dermoporație sau mezoterapie virtuală. Aceasta presupune folosirea de curenți modulați care creează o deschidere temporară a membranei celulare, pentru a facilita introducerea unor substanțe active în profunzimea dermului.

Tratamentul nu intervine invaziv în structurile pielii. Pe scurt, mezoporația permite livrarea transdermală a substanțelor active necesare pentru a trata problemele pielii tale.

Mezoporația combină 2 terapii puternice în cadrul aceleiași ședințe:
electroporația – terapia care mărește porii de până la 400 de ori, crescând foarte mult permeabilitatea epidermei;
electroforeza – metoda prin care ingredientele active din cocktailul cosmetic sunt împinse în straturile profunde ale pielii.

Cui se adresează Tratamentul facial cu HydraBeauty™2?

Tratamentul facial cu tehnologia HydraBeauty™ 2 ți se potrivește dacă ai un ten deshidratat, uscat, gras sau mixt, cu puncte negre ori impurități și vrei să obții o piele mai curată și bine hidratată, ce radiază de frumusețe. Tratamentul este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Ce probleme tratează HYDRABEAUTY™ 2

 • Puncte negre și comedoane

  Comedoanele sunt formate din amestec de sebum, transpirație și praf, care blochează porii. Prin soluțiile de tratament specifice, HydraBeauty dizolvă impuritățile și eliberează porii. Tratamentul reduce aspectul punctelor negre și comedoanelor, lăsând pielea mai curată și netedă.

 • Acneea

  Acneea vulgară cauzată de Propionibacterium acnes (P. Acnes) este ameliorată eficient de soluțiile HydraBeauty care conțin acid salicilic.

 • Demodex mites

  Este un parazit de piele care se hrănește cu sebum. Soluțiile cu AHA și BHA opresc înmulțirea acestui parazit, respectiv împiedică apariția acestuia.

 • Sebumul

  Tratamentul facial cu HydraBeauty curăță excesul de sebum de pe piele, iar soluțiile speciale ajută la reglarea funcționarii glandelor sebacee.

 • Deshidratarea pielii

  Tehnologiile cu acțiune sinergică ale HydraBeauty oferă o hidratare intensă, ideală pentru pielea uscată sau deshidratată.

 • Lipsa de vitalitate

  Tratamentul facial cu HydraBeauty contribuie la revitalizarea tenului, redându-i strălucirea și îmbunătățind textura pielii.

Trei tratamente faciale diferite cu HYDRABEAUTY™ 2

Microdermabraziunea cu diamante:

 • curățarea profundă a pielii
 • exfoliere stratului de celule moarte cu stimularea regenerării.

 

Hidrodermabraziune, mai bine decât Hydrafacial, Oxygeneo sau Dermal Infusion.

 • îmbunătățirea texturii pielii
 • îndepărtarea paraziților dermali
 • micșorarea porilor
 • tonifiere și hidratare.

 

Mezoporație / Dermoporație / Mezoterapie virtuală:

 • tratamentul ridurilor superficiale
 • penetrare transdermală substanțe active.

Ce beneficii are tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2?

Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2 aduce o serie de beneficii notabile pentru pielea ta:

 • curățarea profundă și îndepărtarea impurităților la nivelul tenului

 •  tonifierea și hidratarea pielii

 • diminuarea porilor și îndepărtarea punctelor negre

 • îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii

 •  reducerea ridurilor fine și a petelor pigmentare prin mezoporație

 • revitalizarea și rejuvenarea pielii.

Există contraindicații?

Nu este recomandat să urmezi tratamentul de curățare facială cu HydraBeauty™ 2 dacă:

 • ai un ten cu acnee severă activă

 • ai un ten hipersensibil

 • ai inflamații la nivelul pielii

 • ești însărcinată sau alăptezi

 • ai afecțiuni precum cancer sau herpes.

Cum te pregătești înainte de un tratament facial cu HydraBeauty 2?

 • evită epilarea cu ceară sau alte metode de epilare facială, cu 48 de ore înainte de ședința de tratament.

 • întrerupe administrarea medicamentelor anti-acneice fără prescripție medicală, cu 48 de ore înainte.

 • evită expunerea la soare și bronzul, cu 72 de ore înainte de tratament.

Cât durează o ședință de tratament cu HydraBeauty™ 2

O ședință de tratament durează între 45 și 60 de minute.
Pentru rezultate consolidate este recomandat să faci 4 – 6 ședințe de tratament cu HydraBeauty 2, la distanță de 4 săptămâni fiecare.

Poți face acest tratament facial atât vara cât si în sezonul rece, oferind astfel tenului tău curățarea și hidratarea de care are nevoie pentru a tolera mai bine schimbările de temperatură.

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului HydraBeauty?

În urma ședințelor de tratament, tenul devine mai strălucitor, mai curat și mai hidratat, toate acestea fără ca țesuturile să fie lezate.
Rezultatele sunt vizibile imediat, fără disconfort și fără perioadă de recuperare.

Tratamentul facial de hidrodermoabraziune oferă rezultate vizibile încă de la prima ședință, când poți observa îmbunătățiri în ceea ce privește aspectul tenului și textura acestuia. Este o procedură rapidă, eficientă și relaxantă, care va face tenul să arate mai sănătos și luminos.

Beneficiile tratamentelor faciale cu HydraBeauty se mențin pe termen lung. Dacă optezi pentru repetarea tratamentului, vei avea constant un aspect al pielii proaspăt și revitalizat.

Cum menții rezultatele obținute cu HydraBeauty™ 2?

La finalul tratamentului, pentru a menține rezultatele obținute, se recomandă efectuarea unei ședințe de întreținere la distanță de 1 lună.

La ce te poți aștepta după tratamentul facial cu HydraBeauty?

În unele cazuri, la câteva ore după procedură pot să apară o ușoară senzație de piele strânsă și o roșeață moderată. Aceste efecte sunt normale și se estompează de la sine.

Cum te îngrijești după tratamentul facial cu HydraBeauty 2?

 • nu folosi alte tratamente sau metode de exfoliere timp de cel puțin 48 de ore după tratament.

 • nu folosi medicamente pentru acnee fără prescripție medicală timp de cel puțin 48 de ore după tratament.

 • evită căldura intensă și statul în soare puternic timp de cel puțin 24 de ore după tratament.

 • nu îți spăla fața timp de 6 ore după tratament.

 • evită exercițiile fizice intense, care te fac să transpiri.

 • aplică zilnic o cremă de protecție solară cu factor SPF 30+, ideal 50+.

De ce este importantă curățarea tenului prin tratamente faciale profesionale?

Ca să te poți bucura de un ten luminos, cu aspect proaspăt, vreme îndelungată, fără să apelezi la intervenții estetice de mare amploare. Înlocuind stratul de celule de la suprafața pielii cu altele noi, sănătoase, vei avea un ten ce radiază de frumusețe, hidratat și îngrijit corespunzător.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2”

Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2 - Doctor SKiN
Tratamentul facial cu HydraBeauty™ 2
250 lei400 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin