UltraShape V3 cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime

Numărul 1 în slăbire localizată&remodelare corporală

Noua tehnologie UltraShape V3, produsă de #1 mondial al echipamentelor medicale din estetică Syneron Candela, este o formă de cavitație ultrasonică creată pentru a asigura slăbire localizată și remodelare corporală medical grade, sigură, eficientă și non-invazivă.

lei1.500 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

UltraShape V3 cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime

Ofertă

Preț

3 ședințe

4.000 lei

Ce face UltraShape V3 pentru mine?

 • elimină cu precizie de chirurg grăsimea în exces

 • în numai 4 ședințe la 2 săptămâni

 • în mod omogen, fără vânătăi sau umflături

 • 0 durere

 • 0 riscuri și reacții adverse

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Poți descărca aici certificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Poți întreba când a fost făcută ultima revizie a echipamentului și dacă funcționează la parametrii optimi la office@beautymed.ro.

Noua tehnologie UltraShape V3, produsă de #1 mondial al echipamentelor medicale din estetică Syneron Candela, este o formă de cavitație ultrasonică creată pentru a asigura slăbire localizată și remodelare corporală medical gradesigurăeficientă și non-invazivă. Eficiența sa a fost recunoscută în peste 50 de țări, dovedită prin peste 300 de studii clinice iar rezultatele UltraShape V3 au cel mai mare grad de satisfacție pe RealSelf din toate procedurile la nivel mondial care vizează eliminarea grăsimii. Proceduri precum cavitația și liposuctia virtuală cu ultrasunete încearcă timid să replice tehnologia din spatele UltraShape. Dispozitivul medical de ultimă generație UltraShape V3 reprezintă o soluție de liposucție ultrasonică non-invazivă care, cu ajutorul unor ultrasunete focusate și pulsate (non-termale), distruge selectiv acele celule adipoase care, în ciuda tuturor eforturilor tale, au rezistat și la dietă și la sport. În corpul nostru sunt două tipuri de grăsime: viscerală (grăsime care înconjoară organele) și subcutanată (care se formează imediat sub suprafața pielii).

UltraShape V3 cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime - Doctor SKiN

Dacă mâncând corect și făcând sport putem reduce grăsimea viscerală, cea subcutanată se poate dovedi a fi greu de dat jos. UltraShape țintește și elimină acele depozite localizate de grăsime care se află sub piele și care refuză să dispară, orice diete am ține și oricât de tare am trage la sală. Prin distrugerea selectivă a adipocitelor, fie pe zone specifice fie pe arii extinse, UltraShape V3 asigură o slăbire localizată, respectiv o remodelare corporală eficientă fără a afecta organismul. Spre diferență de alte proceduri care elimină grăsimea dar care folosesc cald sau frig, UltraShape V3 nu doare deloc și nu lasă absolut niciun semn după tratament.

Cum elimină grăsimea tratamentul UltraShape V3?

Remodelarea corporală cu UltraShape nu este un tratament de slăbit în kilograme și nici nu poate înlocui nutriționistul sau activitatea fizică regulată, însă are capacitatea să ofere un tratament unic care țintește un procent ridicat de celule grase, cu reducerea circumferinței în zonele vizate, pe o durată lungă de timp.

Utilizarea UltraShape V3 în procedurile estetice medicale se datorează capacității ultrasunetelor de a fi emise în modul pulsat. Astfel, ultrasunetele se aplică divergent pe piele spre țesutul adipos, iar acesta poate fi remodelat ca o plastilinăCavitația produsă de ultrasunete duce la segmentarea adipocitelor, care sunt apoi preluate de procesul natural de metabolizare a grăsimilor. După tratamentul cu UltraShape trigliceridele și detritusul celular sunt procesate de organism metabolic și fiziologic iar grăsimea este eliminată natural. Rezultatele studiilor clinice cu UltraShape arată că trigliceridele eliberate nu se acumulează în sânge sau ficat.

Cum funcționează UltraShape V3 ca tratament de remodelare corporală?

UltraShape V3 are un design ergonomic și dispune de un aplicator conceput să remodeleze zonele mici ale corpului precum abdomen superior/inferior, coapsele exterioare, brațe, flancuri.

Tratamentul se desfășoară computerizat și este monitorizat de o cameră video dotată cu un cap de ultrasunete focusate care face o hartă digitală 3D cu numărul de celule de grăsime din zonă tratată.

UltraShape eliberează energia ultrasunetelor direct în stratul încăpățânat de grăsime de sub suprafața pielii, oscilând celulele adipoase până fac implozie și mor. Practic, ciclurile de mare presiune cu schimbare rapidă generează bule mici, cavități de vapori în celulele de grăsime. Acest lucru stresează membrana celulelor adipoase, determinând ruperea pereților de celule grase pe care le lichefiază și le eliberează în organism sub forma de trigliceride care, la rândul lor, vor fi procesate și eliminate prin limfă, transpirație și urină. Spre diferență de liposucție, acest tip de tratament este nechirurgical, nu necesită nici incizii nici anestezie nici timp de recuperare după efectuare.

Ce simți în timpul tratamentului UltraShape V3?

Tratamentul este perfect confortabil, chiar plăcut și relaxant, nu implică niciun fel de durere sau disconfort nici în timpul procedurii nici în perioada de după, iar rezultatele sunt vizibile și rapide.

Nu există perioadă de recuperare, te poți întoarce la activitățile obișnuite imediat după procedură. După tratamentul cu UltraShape, trebuie evitate temperaturile ridicate, băile fierbinți și sauna. Și este recomandat să bei multa apă pentru a facilita drenajul limfatic și eliminarea toxinelor. La Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament UltraShape V3 și de câte am nevoie?

Tratamentul este eficient pe mai multe planuri, astfel că pacienții care beneficiază de tratament cu UltraShape V3 se bucură de un tratament personalizat, deoarece procedura cu ultrasunete pulsate este ajustată individual pentru a trata țintit fiecare zonă anatomică precum brațele, talia, stomacul și șoldurile. O ședință de tratament cu UltraShape V3 durează circa 90 minute. Protocolul complet de tratament cu UltraShape comportă 4 ședințe efectuate la 2 săptămâni. Timpul dintre ședințe dă corpului ocazia să elimine celulele de grăsime distruse la ședința de UltraShape, maximizând rezultatele.

Condiția de bază o reprezintă aplicarea corectă a unor tehnici combinate, pentru ca remodelarea corporală să funcționeze. Dacă la aceasta mai adăugam și o vizită la nutriționist pentru o evaluare onestă a obiceiurilor noastre alimentare, atunci remodelarea corporală va funcționa 100%.

Poți avea nevoie de mai multe ședințe sau tratamente combinate, DACĂ:

 • ești la menopauză
 • ai peste 55 de ani
 • fumezi de peste 10 ani
 • în ultimele 3 luni greutatea a variat cu mai mult de 5 kg
 • ai o condiție medicală care îți afectează greutatea
 • ai indice de obezitate (IMC peste 30)
 • ai un stil de viață foarte activ
  Este contraindicat efortul fizic intens sau în exces întrucât folosește glucoza și nu acizii grași liberi eliberați din adipocite.
 • ai avut intervenții chirurgicale anterioare pe aceeași zonă care au determinat fibrozarea țesutului (liposucție, abdominoplastie, cezariană)
 • urmezi un tratament pentru depresie sau similar.

Fiecare corp reacționează diferit la același tip de tratament. De aceea, la Doctor SKiN vom elabora împreună un tratament personalizat pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești. Întrucât rezultatele sunt cumulative, este importantă respectarea planului personal de tratament.

Ce rezultate se obțin cu ajutorul UltraShape V3?

Încă după prima ședință, rezultatele aplicării tratamentului cu UltraShape V3 se concretizează prin reducerea instant și uniformă a țesutului adipos din zona de tratament. Vei observa mai puțini centimetri în talie, o piele mai fermă și accelerarea procesului general de slăbire, fără deformări, umflături sau iregularități, fără echimoze edeme, arsuri sau necroze și fără a fi nevoie de timp de recuperare după încheierea procedurii, datorită tehnologiei cu ultrasunet pulsată și focusată. Deși corpul nostru începe să lucreze în primele 72 de ore, rezultatele finale nu sunt imediate, sunt cumulative, încep să se vadă după 2 săptămâni și continuă să se îmbunătățească după fiecare din cele 3 – 4 ședințe de tratament, timp de 4 luni. Cu fiecare ședință este îndepărtată circa 33% din grăsimea din zona tratată. Cu condiția respectării unei diete echilibrate, rezultatele se păstrează chiar și ani. Celulele grase cu care ne naștem sunt în număr limitat și nu se înmulțesc deci, cele eliminate după tratamentul cu UltraShape nu se refac. Însă, din păcate, dacă nu acorzi atenție la ce mănânci, celulele de grăsime au capacitatea de a-și mări volumul de 100 de ori iar caloriile vor merge direct către puținele celulele grase rămase.

Eficacitatea deosebită, timpul scurt de tratament și absența totală a durerii în reducerea mecanică a stratului de grăsime reprezintă principalele puncte forte ale tratamentului cu UltraShape V3, iar prin rezultatele obținute într-un timp scurt de tratament asigură un grad ridicat de satisfacție pentru pacienți, fiind o alternativă viabilă a liposucției chirurgicale. 

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu UltraShape V3?

Tratamentul este contraindicat persoanelor cu așteptări nerealiste, însărcinate, care alăptează sau cu tije metalice în zona de tratament.

Este sigur tratamentul de remodelare corporala cu UltraShape V3?

Tehnologia utilizată de aparatul de ultimă generație UltraShape V3 este 100% sigură, fără riscuri sau efecte secundare. UltraShape V3 emite ultrasunete focusate și pulsate care au capacitatea de a „bombarda” și distruge, în mod selectiv, celulele grase dispuse între piele și mușchi fără să afecteze țesuturile învecinatesă lezeze pielea, vasele de sânge, terminațiile nervoase și țesutul celular deci, fără efecte secundare nedorite. Dezvoltat și bazat pe ani de teste clinice și studii medicale, fiind primul aparat cu acest gen de procedura aprobat de FDA, UltraShape V3 țintește cu precizie volumul focal al grăsimii la o adâncime predefinită, dovedindu-și eficacitatea pe zone problematice precum abdomenul, coapsele și fesele. Ultrasunetele penetrează 4 – 5 cm în grăsimea subcutanată și sparg depozitele de grăsime calcifiate. Certificarea FDA obținută de către dispozitivul UltraShape V3 este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, în baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii și cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea, presupune un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

Criolipoliza face același lucru ca și UltraShape?

Echipamentul Cooltech de la Cocoon Medical aplică o procedură de criolipoliză care elimină la rândul său definitiv grăsimea în exces. CoolTech® reduce eficient țesutul adipos localizat, având un sistem de răcire controlat incorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Deși rezultatul final este același, diferențele majore între UltraShape V3 și Cooltech nu este dată doar de metoda folosită pentru topirea grăsimii (unul ultrasunet focusat celălalt criogenare), întrucât ambele sunt la fel de eficiente, ci de absența completă a durerii în cazul UltraShape V3 și timpii așteptați pentru rezultate. Daca la UltraShape V3 rezultatele încep să se vadă deja de la 72 ore pentru a se perfecta la 2 săptămâni, la Cooltech rezultatele încep să se vadă de la 2 săptămâni pentru a se perfecta la 2 luni. In ambele cazuri se recomandă 3 – 4 ședințe/an pe aceeași zonă: UltraShape V3: 1 ședință la 2 săptămâni, Cooltech: 1 ședință la 6 săptămâni. Pentru a obține silueta perfectă într-un timp cat mai scurt, recomandăm combinarea UltraShape cu mai multe proceduri în cadrul unei program de remodelare corporală pentru a beneficia de toate efectele lor cumulate: radiofrecvență Venus Legacy 2.0 pentru un plus de elasticitate și tonifiere piele lăsată, fărâmițare grăsime în depozite mai mici cu unde de șoc, dizolvare și eliminare grăsime din organism cu criolipoliza Cooltech, radiofrecvența de înaltă intensitate Vanquish ME, presoterapia BTL care favorizează drenajul limfatic și îmbunătățește aspectul celulitei. Secretul rezultatelor eficiente pe termen lung este însă constanța și sinergia (îmbinare proceduri corporale – nutriționist – fitness). La Doctor SKiN promovăm remodelarea corporală prin metode non-invazive efectuate cu echipamente de ultimă generație, cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniu, tocmai pentru a obține rezultate predictibile, de lungă durată, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Care e motivul pentru care la unii acest tratament funcționează iar la alții nu?

 • este original aparatul cu care ai făcut?
 • ți s-a făcut masaj viguros la final, timp de câteva minute pentru a pune in mișcare metabolismul local?
 • ai repetat, pe aceeași zonă, toate ședințele din protocol? Nu te aștepta să vezi ceva doar după 1 singură ședință! Este ca la antibiotic, se întâmplă vreo minune după 1 pastilă?
 • toate aceste tratamente de remodelare corporală sunt ca și hainele pe care le vezi pe manechin, toate mărimea S. Dacă tu porți L, atunci, pe lângă criolipoliză, adaugă în planul de tratament câteva ședințe de radiofrecvență pentru fermitatea pielii sau de drenaj limfatic pentru a impulsiona eliminarea cât mai rapidă a celulelor de grăsime intrate în apoptoză.

Ar fi nerealist să credem că ședințele de criolipoliză ar putea fi suficiente ca să renunți la regulile de bază pentru a menține sub control excesul de grăsime; astfel, nu pierde din vedere:

 1. alimentație echilibrată: evită fructele dulci, laptele, pâinea, pastele & orezul.
 2. dietă sănătoasă: carne de pasăre, șuncă, fructe de mare, ouă, legume roșii, verzi
 3. fără carbohidrați timp de 4 ore după: carbohidrații circulă foarte rapid în sânge; atunci apar valori crescute ale insulinei, care inhibă lipoliza.
 4. nu mai mult de o gustare cu 2 ore înainte, altfel va fi arsă doar mâncarea consumată recent și nu grăsimea rezistentă
 5. bea cât mai multe lichide (minim 2 litri de apă pe zi; fără alcool & băuturi răcoritoare)
 6. evită consumul de cofeină! pentru fiecare pahar de cafea consumat, se va compensa cu minim1 pahar de apă
 7. străduiește-te să nu mai mănânci după ora 19.30: ceea ce nu este metabolizat de organism este stocat în depozite de grăsime.
 8. încearcă să ai un stil de viață dinamic! Este important să faci activitate fizică moderată de cel puțin 3 ori pe săptămână timp de 30 de minute; acesta folosește acizii grași liberi eliberați din adipocite.
  Este contraindicat efortul fizic intens sau în exces întrucât folosește glucoza și nu acizii grași liberi eliberați din adipocite.
  Pentru a fi cu adevărat efectiv, exercițiul fizic trebuie să fie constant, chiar dacă este doar moderat.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „UltraShape V3 cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime”

UltraShape V3 cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime - Doctor SKiN
UltraShape V3 cel mai eficient tratament medical de eliminare a depozitelor de grăsime
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin