Onda Coolwaves®, numărul 1 mondial în remodelare corporală, tratamentul celulitei și al grăsimii localizate

Remodelare corporală, tratament celulită și grăsime

ONDA este primul ╚Öi singurul dispozitiv din lume care folose╚Öte noua tehnologie revolu╚Ťionar─â pentru conturarea non-chirurgical─â a corpului, sl─âbire localizat─â ╚Öi tratarea celulitei: Coolwaves┬« de la DEKA.
 • 1 zon─â mare = 4 cadrane de 20 x 20 cm circa 60ÔÇÖ
 • 1 zon─â medie = 2 cadrane de 20 x 20 cm circa 30ÔÇÖ
 • 1 zon─â mic─â = 1 cadran de 20 x 20 cm circa 15ÔÇÖ

lei2.500 lei

Total:

vreau s─â ╚Ötiu cum pl─âtesc voucher cu discount de 10% la urm─âtoarea achizi╚Ťie pentru toate pl─â╚Ťile online (click pentru detalii)

discounturile, promo╚Ťiile nu se cumuleaz─â

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Onda Coolwaves®, numărul 1 mondial în remodelare corporală, tratamentul celulitei și al grăsimii localizate

De ce să alegi dispozitivul Onda Coolwaves®?

 • ONDA este considerat dispozitivul num─ârul 1 la nivel mondial pentru┬áremodelare corporal─â, tratamentul celulitei┬á╚Öi a┬ágr─âsimii localizate

 • rezultate sigure, vizibile cu ochiul liber dup─â 2 ÔÇô 3 ╚Öedin╚Ťe

 • tope╚Öte gr─âsimea localizat─â

 • reduce vizibil celulita

 • tonifiaz─â pielea l─âsat─â, f─âr─â fermitate

 • f─âr─â durere, f─âr─â timp de recuperare

 • tratament non-invaziv, f─âr─â efecte secundare nocive

 • 100% sigur pentru s─ân─âtatea ta, aprobat┬áFDA

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Po╚Ťi desc─ârca┬áaici┬ácertificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Po╚Ťi ├«ntreba c├ónd a fost f─âcut─â ultima revizie a echipamentului ╚Öi dac─â func╚Ťioneaz─â la parametrii optimi la┬áoffice@medicalestetic.ro.

ONDA este primul ╚Öi singurul dispozitiv din lume care folose╚Öte noua tehnologie revolu╚Ťionar─â pentru conturarea non-chirurgical─â a corpului, sl─âbire localizat─â ╚Öi tratarea celulitei: Coolwaves┬« de la DEKA.

Echipamentul ONDA este┬ác├ó╚Ötig─âtorul┬áconcursului┬áAnti-Ageing & Beauty Trophy 2018 ÔÇô 2019┬ápentru┬ácea mai bun─â tehnologie non-invaziv─â de remodelare corporal─â.

Recent ├«ncoronat ╚Öi de c─âtre┬áGhidul de Chirurgie Cosmetic─â Tatler┬ádin Marea Britanie ca ÔÇ×Tratamentul num─ârul 1 pentru un posterior f─âr─â gropi╚ŤeÔÇŁ,┬áONDA trateaz─â┬ácelulita┬ámai rapid ╚Öi mai eficient fa╚Ť─â de┬á orice alt tratament anticelulitic non-chirurgical.

ONDA Coolwaves┬«Ôäó a ad─âugat recent inclusiv tratamentul zonei de sub b─ârbie pe lista sa de tratamente spectaculoase. Astfel c─â ├«╚Ťi po╚Ťi sculpta, tonifia ╚Öi redefini eficient contururile corpului ╚Öi ale fe╚Ťei cu acest dispozitiv ├«n clinica ta favorit─â: Doctor SKiN din Bucure╚Öti!┬á┬á

ONDA este at├ót de apreciat deoarece reu╚Öe╚Öte s─â elimine celulele adipoase localizate, ├«n timp ce tonifiaz─â ╚Öi remodeleaz─â pielea, ├«nt─ârind ╚Ťesutul tratat printr-o ac╚Ťiune regenerativ─â, dar complet non-invaziv─â, care ├«╚Öi p─âstreaz─â rezultatele ├«n timp ╚Öi este complet lipsit─â de efecte secundare.

Mai exact, ONDA reu╚Öe╚Öte s─â┬áelimine gr─âsimea localizat─â.┬áUndele de tip Coolwaves┬« p─âtrund profund, perturb├ónd membranele celulelor de gr─âsime subcutanat─â. Liza (con╚Ťinutul celulelor distruse) este ulterior drenat─â, stimul├óndu-se procesele metabolice fiziologice.

ONDA elimin─â┬ácelulita.┬áCoolwaves┬« vizeaz─â ├«n mod eficient ╚Ťesutul conjunctiv dintre lobulii adipo╚Öi prezen╚Ťi ├«n etapele mai avansate ale celulitei.

ONDA┬átonifiaz─â pielea f─âr─â fermitate.┬áCoolwaves┬« induce o contrac╚Ťie imediat─â a fibrelor de colagen din derm ╚Öi stimuleaz─â produc╚Ťia de colagen nou, fapt ce are ca ╚Öi rezultat o piele mai ferm─â, mai compact─â ╚Öi mai tonifiat─â.

Cum func╚Ťioneaz─â ONDA Coolwaves┬«?

ONDA este primul dispozitiv care utilizeaz─â o surs─â de energie care poate viza simultan gr─âsimea, celulita ╚Öi pielea l─âsat─â. Microundele sunt folosite ├«n medicin─â de mult─â vreme ├«n tratamente diferite, cum ar fi tratamentele oncologice, dar diferen╚Ťa adus─â de ONDA este frecven╚Ťa microundelor utilizate: la 2.45GHz pielea este aproape ÔÇ×transparent─âÔÇŁ, permi╚Ť├ónd trecerea u╚Öoar─â a energiei, care este apoi concentrat─â ├«n mod specific ├«n stratul de gr─âsime de sub piele.

├Än acest fel, straturile superioare ale pielii sunt protejate de ├«nc─âlzirea nedorit─â ╚Öi de fapt r─âm├ón la o temperatur─â confortabil─â r─âcoroas─â. Din acest motiv, microundele cu care func╚Ťioneaz─â ONDA se numesc Coolwaves┬«.

Onda Coolwaves®, numărul 1 mondial în remodelare corporală, tratamentul celulitei și al grăsimii localizate - Doctor SKiN

Odat─â ce undele ajung la celulele adipoase, produc daune nedureroase, dar ireversibile membranelor celulare. Acest lucru determin─â scurgerea de gr─âsime din celule ├«n spa╚Ťiul intersti╚Ťial, unde at├ót gr─âsimea, c├ót ╚Öi resturile din membranele deteriorate sunt eliminate ├«n mod natural de c─âtre organism.

Practic, terapeutul utilizeaz─â cele 2 capete inteligente ale dispozitivului,┬á ÔÇ×DeepÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×ShallowÔÇŁ, care emit Coolwaves┬« la diferite ad├óncimi pentru modularea ╚Öi adaptarea perfect─â a tehnologiei pentru nevoile tale, ├«n func╚Ťie de tipul de tratament ╚Öi pentru zona tratat─â (abdomen, coapse, ╚Öolduri, aripioare, spate, b─ârbie).

Undele Coolwaves┬« au o ac╚Ťiune ╚Ťintit─â asupra ╚Ťesutului adipos (gras) ╚Öi produc urm─âtoarele efecte:

 • ├«nc─âlzirea celulelor de gr─âsime, a celulelor adipoase, modific├óndu-le metabolismul ╚Öi afect├óndu-le integritatea membranelor exterioare.

 • celulele adipoase elibereaz─â apoi o cantitate de lipide (gr─âsimi) printr-un mecanism numit zeioz─â. Unele bule se formeaz─â de-a lungul membranei exterioare a adipocitelor ╚Öi gr─âsimea se scurge literalmente din aceste bule.

 • Zeioza devine at├ót de intens─â ├«nc├ót membrana celulelor de gr─âsime ├«╚Öi pierde integritatea structural─â. Membrana celular─â se rupe, iar celula gras─â este distrus─â complet.

 • Gr─âsimea este eliberat─â ├«n spa╚Ťiul intersti╚Ťial dintre celule, stimuleaz─â un aflux de celule inflamatorii (macrofage) din s├ónge. Aceste macrofage au sarcina de a ÔÇ×cur─â╚ŤaÔÇŁ prin ├«nghi╚Ťirea gr─âsimii libere ╚Öi a oric─âror resturi celulare.

 • Odat─â ce au eliminat din zon─â gr─âsimea, macrofagele migreaz─â ├«n sistemul limfatic ╚Öi sunt drenate. ├Än acest fel, gr─âsimea este eliminat─â din corp 100% natural.

ONDA reu╚Öe╚Öte s─â afecteze stratul profund al ╚Ťesutului adipos subcutanat, f─âr─â a dispersa energia ├«n ╚Ťesut sau a-l supra├«nc─âlzi, ceea ce ar afecta pielea din apropiere. Un sistem de contact de r─âcire ├«ncorporat (5┬░C) asigur─â confortul total al pacientului ├«n timpul tratamentului.

ONDA CoolWaves┬« Vs. radiofrecven╚Ťa medical─â

Rezisten╚Ťa pielii la microundele Coolwaves┬«Ôäóeste de cel pu╚Ťin 3,5 ori mai mic─â fa╚Ť─â de dispozitivele clasice pentru reducerea gr─âsimii ╚Öi tonifierea pielii laxe, folosite ├«n mod frecvent ca tratamente de remodelare corporal─â.

Acest lucru ├«nseamn─â c─â, dac─â dispozitivul nu este suficient de performant,┬á o mare parte a energiei emise de radiofrecven╚Ť─â se blocheaz─â ├«n epiderm─â ╚Öi derm, ├«nc─âlzind pielea ├«ntr-o asemenea m─âsur─â ├«nc├ót poate exista riscul de deteriorare a ╚Ťesuturilor. Deoarece energia emis─â de radiofrecven╚Ť─â r─âm├óne aproape de suprafa╚Ť─â, cele mai multe dintre dispozitive nu reu╚Öesc s─â ajung─â la stratul de gr─âsime de sub piele.

Comparativ cu dispozitivele cu radiofrecven╚Ť─â clasice, ONDA este capabil s─â livreze undele Coolwaves┬«Ôäó direct prin piele, ├«n stratul ├«n care se afl─â celulele adipoase. ├Äntruc├ót ONDA ofer─â un tratament mai eficient, sunt necesare mai pu╚Ťine ╚Öedin╚Ťe de tratament pentru a vedea rezultatele.

Mai mult dec├ót at├ót, rezultatele observate cu dispozitivele mai vechi de radiofrecven╚Ť─â sunt de obicei tranzitorii (nu sunt de lung─â durat─â). Cum ONDA distruge ├«n mod specific o parte din celulele adipoase, rezultatele tind s─â fie mult mai durabile ╚Öi, ├«n unele cazuri, pot fi permanente.

Cui se adreseaz─â tratamentul de remodelare corporal─â ONDA?

ONDA este un dispozitiv specializat, eficient pentru:

 • reducerea┬ácelulitei

 • liminarea┬ágr─âsimii┬álocalizate de pe┬áabdomen, bra╚Ťe, coapse, ╚Öolduri, linia sutienului, fese┬áetc.

 • remodelare corporal─â

 • tonifierea pielii┬ál─âsate, f─âr─â fermitate.

Aten╚Ťie! ONDA este un sistem de┬áremodelare corporal─â┬áconceput pentru zonele localizate de gr─âsime ├«nc─âp─â╚Ť├ónat─â ╚Öi celulit─â la persoanele al c─âror indice de mas─â corporal─â este mai mic de 30. Din p─âcate, nu este un tratament de sl─âbire care s─â func╚Ťioneze singur ├«n cazul persoanelor obeze.┬á

Cu toate acestea, poate fi utilizat inclusiv de persoanele supraponderale, acompaniat bine├«n╚Ťeles de un regim de via╚Ť─â s─ân─âtos, mi╚Öcare ╚Öi alte tratamente corporale, pentru a optimiza rezultatele.

Ce sim╚Ťi ├«n timpul unei ╚Öedin╚Ťe cu ONDA Coolwaves┬«?

Indiferent de tipul de tratament efectuat cu ONDA acesta nu doare absolut deloc. Pacientul simte o c─âldur─â u╚Öoar─â sub piele, dar ╚Öi o senza╚Ťie r─âcoroas─â pe piele. Zona tratat─â r─âm├óne cald─â c├óteva ore dup─â ╚Öedin╚Ťa de tratament.

La Doctor SKiN monitoriz─âm ├«n permanen╚Ť─â nivelul de confort al pacientului ├«n timpul tuturor procedurilor efectuate.

C├ót dureaz─â o ╚Öedin╚Ť─â de tratament cu ONDA ╚Öi de c├óte am nevoie?

├Än func╚Ťie de zona tratat─â, ╚Öedin╚Ťa de tratament per zona tratat─â dureaz─â aproximativ┬á30 de minute.

Capul dispozitivului acoper─â o suprafa╚Ť─â de 15├Ś15 cm, iar tratamentul dureaz─â aproximativ┬á15 minute.

Putem trata p├ón─â la 8 zone simultan ├«ntr-o ╚Öedin╚Ť─â cu ONDA.┬á

Num─ârul recomandat de tratamente pentru a vedea rezultate de lung─â durat─â este de 4 ╚Öedin╚Ťe, de╚Öi este posibil s─â beneficiezi de mai multe ╚Öedin╚Ťe ├«n caz de nevoie.

Po╚Ťi avea nevoie de mai multe ╚Öedin╚Ťe sau tratamente combinate, DAC─é:

 • e╚Öti la menopauz─â
 • ai peste 55 de ani
 • fumezi de peste 10 ani
 • ├«n ultimele 3 luni greutatea a variat cu mai mult de 5 kg
 • ai o condi╚Ťie medical─â care ├«╚Ťi afecteaz─â greutatea
 • ai indice de obezitate (IMC peste 30)
 • ai un stil de via╚Ť─â foarte activ
  Este┬ácontraindicat efortul fizic intens┬ásau ├«n exces ├«ntruc├ót folose╚Öte glucoza ╚Öi nu acizii gra╚Öi liberi elibera╚Ťi din adipocite.
 • ai avut interven╚Ťii chirurgicale anterioare pe aceea╚Öi zon─â care au determinat fibrozarea ╚Ťesutului (liposuc╚Ťie, abdominoplastie, cezarian─â)
 • urmezi un tratament pentru depresie sau similar.

Nu ├«╚Ťi face griji! La Doctor SKiN, ├«nainte de a ├«ncepe orice tratament facial ╚Öi/sau corporal, beneficiezi de o evaluare gratuit─â ├«n cadrul c─âreia terapeutul ├«╚Ťi va comunica num─ârul de ╚Öedin╚Ťe necesar pentru a ob╚Ťine rezultatele pe care ╚Ťi le dore╚Öti.┬á

În cât timp se văd rezultatele după procedura de tratament cu Onda Coolwaves®?

Rezultatele nu devin vizibile mai devreme de 2 s─âpt─âm├óni de la finalizarea celor┬á4 ÔÇô 6 ╚Öedin╚Ťe minim, pe aceea╚Öi zon─â┬áde tratament.

Dup─â procedur─â, este normal s─â experimentezi efecte secundare u╚Öoare, inclusiv m├ónc─ârime, amor╚Ťeal─â, duritate, c─âldur─â, sensibilitate, ro╚Öea╚Ť─â ╚Öi umfl─âturi ├«n zona tratat─â. Mai pu╚Ťin frecvent, este posibil s─â apar─â mici v├ón─ât─âi, noduli sau vezicule ├«n zona de tratament, care sunt de obicei tranzitorii ╚Öi se rezolv─â ├«n c├óteva zile dup─â tratament.

Recomand─âm ca ╚Öedin╚Ťele de tratament ONDA s─â fie efectuate┬ála 3 s─âpt─âm├óni distan╚Ť─â┬áat├ót pentru reducerea gr─âsimii corporale c├ót ╚Öi pentru tratamentul celulitei.┬á

Acest interval de timp este indicat pentru a permite sistemului limfatic s─â elimine celulele de gr─âsime liber─â ╚Öi resturile celulare care au fost produse prin ac╚Ťiunea dispozitivului ├«n zona de tratament.

Care sunt contraindica╚Ťiile tratamentului cu ONDA Coolwaves┬«?

Tratamentul cu ONDA Coolwaves® este contraindicat în cazul în care ai:

 • tulbur─âri de coagulare a s├óngelui

 • boli cardiovasculare

 • probleme oncologice

 • defibrilator electric implantat

 • implanturi metalice

 • e╚Öti ├«ns─ârcinat─â sau al─âptezi

 • a╚Ötept─âri nerealiste.

Ce trebuie să faci înainte și după tratamentul cu ONDA Coolwaves®?

Pentru c─â ne plac rezultatele dramatice, exist─â c├óteva lucruri de care trebuie s─â ╚Ťii cont pentru a maximiza efectele tratamentului┬ácu ONDA Coolwaves┬«.

Înainte de tratament, este recomandat să:

 • Bei minim 2 ÔÇô 3 litri de ap─â cu c├óteva zile ├«nainte ╚Öi dup─â tratament, pentru a favoriza drenarea celulelor adipoase distruse de c─âtre ac╚Ťiunea ONDA Coolwaves┬«.

 • Nu te expui la soare sau solar cu 2 ÔÇô 3 zile ├«nainte.

 • Nu folose╚Öti creme hidratante pe zonele pe care urmeaz─â s─â le tratezi cu ONDA. Microundele au un grad ├«nalt de absorb╚Ťie ├«n ap─â, ╚Öi cum se dore╚Öte s─â ac╚Ťioneze ├«n straturile profunde, unde exist─â gr─âsimea, este indicat s─â nu ├«╚Öi piard─â din putere ├«n straturile superioare ale pielii.

 • Nu aplici creme, lo╚Ťiuni, serum, machiaj sau uleiuri pe piele, ├«n ziua ╚Öedin╚Ťei de tratament cu ONDA.

 • La╚Öi acas─â bijuteriile sau piercing-urile ├«n zona de tratament.

 • Te epilezi pe zona tratat─â.

 • Informezi terapeutul despre medicamentele pe care le iei, dar ╚Öi despre istoricul t─âu medical.

Ce ar trebui să faci după tratamentul cu ONDA:

 • Maseaz─â u╚Öor zona pe care ai beneficiat de tratament, de 2 ori pe zi, timp de 10 minute.

 • Nu te expune la soare minim 48 de ore.

 • Evit─â efortul fizic intens, c─âldura (sauna, du╚Öurile fierbin╚Ťi), mai ales dac─â pielea se ├«nro╚Öe╚Öte dup─â tratament.

 • Evit─â caloriile goale, de tip junk food. ├Äncearc─â s─â m─ân├ónci c├ót mai s─ân─âtos ╚Öi s─â faci mi╚Öcare pe toat─â durata tratamentului, dar ╚Öi dup─â aceea, pentru a men╚Ťine rezultatele ob╚Ťinute.

Este sigur tratamentul cu microunde ONDA Coolwaves®?

Foarte mul╚Ťi pacien╚Ťi sunt deseori ├«ngrijora╚Ťi dac─â microundele utilizate de dispozitivul ONDA sunt sigure pentru s─ân─âtate. Spre deosebire de cuptorul cu microunde, microundele emise de ONDA nu sunt libere, ci sunt foarte bine controlate.┬á

Microundele emise de ONDA nu se propag─â ├«n aer liber, ci sunt emise ╚Öi revin ├«n capul de tratament patentat, special construit pentru acest lucru. Astfel, at├ót ac╚Ťiunea ├«n sine c├ót ╚Öi ad├óncimea acesteia sunt controlate perfect. Niciun alt organ sau ╚Ťesut ├«n afar─â de gr─âsimea vizat─â ╚Öi straturile inferioare ale pielii nu sunt atinse de microunde. De aceea, ONDA este un sistem foarte sigur.

Mai mult dec├ót at├ót, piesele de m├ón─â func╚Ťioneaz─â numai atunci c├ónd sunt ├«n contact direct cu pielea. Prin urmare, dac─â piesa de m├ón─â nu este ├«n contact complet, va ├«nceta s─â emit─â, asigur├ónd un control perfect al livr─ârii de energie ├«n organism.┬á

ONDA Coolwaves┬«┬árealizeaz─â tratamente sigure, ob╚Ťin├ónd inclusiv prestigioasa aprobare┬áFDA, deoarece a trecut examenul tuturor test─ârilor stricte de calitate ╚Öi siguran╚Ť─â ├«n utilizare.┬á

La Doctor SKiN,┬álumea noastr─â e╚Öti TU!┬á­čĺÜ┬áDe aceea, ne pas─â de tine, de siguran╚Ťa ta, de rezultatele pe care le ob╚Ťii.Vino la noi s─â ├«ncerci echipamentul num─ârul┬á­čąçmondial ├«n remodelare corporal─â, tratamentul celulitei ╚Öi tonifierea pielii l─âsate!

Care e motivul pentru care la unii acest tratament func╚Ťioneaz─â iar la al╚Ťii nu?

 • este original aparatul cu care ai f─âcut?
 • ╚Ťi s-a f─âcut┬ámasaj viguros┬ála final, timp de c├óteva minute pentru a pune in mi╚Öcare metabolismul local?
 • ai repetat,┬ápe aceea╚Öi zon─â, toate ╚Öedin╚Ťele din protocol? Nu te a╚Ötepta s─â vezi ceva doar dup─â 1 singur─â ╚Öedin╚Ť─â! Este ca la antibiotic, se ├«nt├ómpl─â vreo minune dup─â 1 pastil─â?
 • toate aceste tratamente de┬áremodelare corporal─â┬ásunt ca ╚Öi hainele pe care le vezi pe manechin, toate m─ârimea S. Dac─â tu por╚Ťi L, atunci, pe l├óng─â Onda Coolwaves, adaug─â ├«n planul de tratament c├óteva ╚Öedin╚Ťe de┬áradiofrecven╚Ť─â┬ápentru fermitatea pielii sau de┬ádrenaj limfatic┬ápentru a impulsiona eliminarea c├ót mai rapid─â a celulelor de gr─âsime intrate ├«n apoptoz─â.

Ar fi nerealist s─â credem c─â ╚Öedin╚Ťele de Onda Coolwaves ar putea fi suficiente ca s─â renun╚Ťi la┬áregulile de baz─â┬ápentru a men╚Ťine sub control excesul de gr─âsime; astfel, nu pierde din vedere:

 1. alimenta╚Ťie echilibrat─â: evit─â fructele dulci, laptele, p├óinea, pastele & orezul.
 2. dietă sănătoasă: carne de pasăre, șuncă, fructe de mare, ouă, legume roșii, verzi
 3. f─âr─â carbohidra╚Ťi┬átimp de 4 ore dup─â: carbohidra╚Ťii circul─â foarte rapid ├«n s├ónge; atunci apar valori crescute ale insulinei, care inhib─â lipoliza.
 4. nu mai mult de o gustare cu 2 ore înainte, altfel va fi arsă doar mâncarea consumată recent și nu grăsimea rezistentă
 5. bea cât mai multe lichide (minim 2 litri de apă pe zi; fără alcool & băuturi răcoritoare)
 6. evită consumul de cofeină! pentru fiecare pahar de cafea consumat, se va compensa cu minim 1 pahar de apă
 7. străduiește-te să nu mai mănânci după ora 19.30: ceea ce nu este metabolizat de organism este stocat în depozite de grăsime.
 8. ├«ncearc─â s─â ai un┬ástil de via╚Ť─â dinamic! Este important s─â faci activitate fizic─â moderat─â de cel pu╚Ťin 3 ori pe s─âpt─âm├ón─â timp de 30 de minute; acesta┬áfolose╚Öte acizii gra╚Öi liberi elibera╚Ťi din adipocite.
  Este┬ácontraindicat efortul fizic intens┬ásau ├«n exces ├«ntruc├ót folose╚Öte glucoza ╚Öi nu acizii gra╚Öi liberi elibera╚Ťi din adipocite.
  Pentru a fi cu adev─ârat efectiv, exerci╚Ťiul fizic trebuie s─â fie┬áconstant, chiar dac─â este doar moderat.

Programeaz─â-te acum la┬áԜĴŞĆ031 005.10.15┬ásau pe mail, pe adresa┬á┬ácontact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echip─â medical─â de excep╚Ťie, care beneficiaz─â de formare ╚Öi training continuu sus╚Ťinut de speciali╚Öti de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de ­čöŁ sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenan╚Ť─â la standardele prev─âzute de produc─âtor
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosfer─â cald─â & atitudine prietenoas─â
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate
 • echipa noastr─â de medici este disponibil─â pentru ├«ntreb─âri ╚Öi suport ├«n orice probleme, ├«nainte & dup─â tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile s─â ├«╚Ťi r─âspundem la orice ├«ntrebare ai avea s─â ne adresezi.

2 recenzii pentru Onda Coolwaves®, numărul 1 mondial în remodelare corporală, tratamentul celulitei și al grăsimii localizate

 1. 5 out of 5

  Alexandra Banu

  Recomand Skin MedSpa Corbeanca cu toat─â ├«ncrederea. Spa╚Ťiul este modern, aparatele noi ╚Öi de ultima genera╚Ťie, iar personalul este extrem de dr─âgu╚Ť ╚Öi plin de profesionalism. Aveam probleme in zona genunchilor ╚Öi mi s-a recomandat Onda, pielea inestetica din jurul genunchilor ├«ncepe deja sa prinda alt contur, dup─â c├óteva ╚Öedin╚Ťe. Pot spune ca m-am ├«ndr─âgostit de acest aparat, terapia cu el este o u╚Öoar─â ╚Öi pl─âcut─â. ├Äncerca╚Ťi Onda pentru ca este genial!!!!

 2. 5 out of 5

  Ion Mariana

  Onda m-a ajutat sa scap de stratul de grasime de pe abdomen ­čÖé recomand!

Adaug─â o recenzie

Onda Coolwaves®, numărul 1 mondial în remodelare corporală, tratamentul celulitei și al grăsimii localizate - Doctor SKiN
Onda Coolwaves®, numărul 1 mondial în remodelare corporală, tratamentul celulitei și al grăsimii localizate
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin