Criolipoliză next level: CoolTech Define

Cel mai performant dispozitiv de criolipoliză.

CoolTech Define® este un dispozitiv inovator și revoluționar, care este capabil să îți remodeleze în totalitate corpul, într-o perioadă scurtă de timp.

lei4.000 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Criolipoliza CoolTech Define®

Ofertă

Preț

1 ședință cu 1 aplicator

499 lei

1 ședință cu 2 aplicatori

899 lei

1 ședință cu 3 aplicatori

1.199 lei

1 ședință cu 4 aplicatori

1.500 lei

3 ședințe cu 4 aplicatori

4.000 lei

De ce să alegi criolipoliza cu dispozitivul CoolTech Define®?

 • elimină prin înghețare 60% din grăsimea din zona tratată

 • până la -8 centimetri în minus în zona tratată

 • cea mai avansată tehnologie de slăbire prin înghețare, la -11°C

 • răcire controlată și uniformă la 360º

 • aplicatori simultan – tratează mai multe zone în același timp de tratament

 • 9 aplicatori ergonomici care se adaptează la orice formă a corpului

 • tratament mai rapid, cu rezultate cu 15 – 20% mai bune față de orice alt dispozitiv concurent

 • rezultate permanente.

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Poți descărca aici certificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Poți întreba când a fost făcută ultima revizie a echipamentului și dacă funcționează la parametrii optimi la office@beautymed.ro.

Știm că depui tot efortul pentru a te menține în formă, că ai grijă la ceea ce mănânci. Știm însă că, în ciuda acestor eforturi, există zone ale corpului pentru care sportul și dieta nu îți oferă încă rezultatele așteptate, acele rezultate pe care le meriți! 

Din cauza conformației și a moștenirii genetice, cu toții tindem să depunem în anumite zone ale corpului mai multă grăsime nedorită, care nu vrea să plece, indiferent de cât de strict este regimul alimentar sau cel fizic. 

Criolipoliză next level: CoolTech Define - Doctor SKiN

Știai că datorită tehnologiei de ultimă generație poți ajunge la forma fizică mult dorită fără efort? Noul CoolTech Define®, cel mai avansat și mai performant dispozitiv de criolipoliză, te ajută să elimini pentru totdeauna depozitele inestetice de grăsime. 

Așadar, când îți dorești să-ți îmbunătățești forma fizică și să scapi de straturile de grăsime localizată, CoolTech Define® reprezintă calea cea mai rapidă și cea mai eficientă, indiferent dacă ești femeie sau bărbat și indiferent de vârsta pe care o ai.

Cum funcționează CoolTech Define®?

CoolTech Define® este un dispozitiv inovator și revoluționar, care este capabil să îți remodeleze în totalitate corpul, într-o perioadă scurtă de timp. Acest dispozitiv exclusivist de criolipoliză permite utilizarea a 4 aplicatori simultan.

Cooltech funcționează printr-un mecanism de acțiune bazat pe principiul vulnerabilității mai înalte a celulelor adipoase (adipocite) la schimbările de temperatură. Astfel că, prin înghețare se provoacă o distrugere controlată a celulelor de grăsime. Criolipoliza permite reducerea grăsimii subcutanate din mai multe zone ale corpului, în cea mai mare siguranță.

Dispozitivul Cooltech Define® funcționează cu un aplicator de vid reglabil care acționează încapsulând în interior țesutul adipos într-un mod selectiv și reducând temperatura într-un mod controlat, până când celulele adipoase mor din cauza temperaturii scăzute, fără însă ca țesuturile înconjurătoare să sufere în vreun fel. 

Cooltech Define® folosește, de asemenea, o membrană consolidată denumită Cool Gel Pad, care garantează siguranța maximă pentru pacienții care beneficiază de criolipoliză. Utilizarea sa obligatorie permite efectuarea de tratamente cu cele mai bune rezultate și protecție a pielii deplină.

CoolTech Define® Vs. alte dispozitive de criolipoliză

CoolTech Define® garantează un procent de criogenare a grăsimii nedorite mai mare decât orice altă tehnologie concurentă. În timp ce competitorii Cooltech se laudă că reușesc să elimine până la 25% din grăsimea din zona de tratament, Cooltech Define® elimină până la 60% din țesutul adipos!

Ai siguranța rezultatelor! Cu peste 10 ani de experiență clinică, peste 5 milioane de tratamente independente și cele mai multe studii publicate (față de orice alt dispozitiv medical de remodelare corporală), Cooltech Define® este unul dintre cele mai recunoscute și mai apreciate tratamente non-invazive de sculptare și tonifiere corporală din piață.

Acest lucru se datorează faptului că folosește niște plăci de răcire unice la 360˚ care înconjoară întreaga zonă tratată și, de asemenea, ajunge la temperaturi mai scăzute (- 11 grade Celsius), fără ca acest lucru să afecteze negativ siguranța tratamentului pentru pacienți.

Define® răcește perfect tot buzunarul din jurul grăsimii. Prin urmare, temperatura la care celulele adipoase ating apoptoza (moartea celulară) este extinsă pe toată zona de tratament, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de mai puține ședințe pentru a elimina până la 8 centimetri din grăsimea nedorită.

În plus, pentru fiecare tratament este nevoie de 2 aplicatori (de exemplu, pentru ambele brațe). Un dispozitiv cu 1 singur aplicator ar avea nevoie de o oră pentru o singură zonă (doar un braț, doar o parte a coapsei). CoolTech Define® este echipat însă cu 4 aplicatori, astfel încât poți beneficia de 2 tratamente complete în același timp, în doar 70 de minute. 

În plus, Define® are 9 aplicatori diferiți, care se adaptează la toate zonele, toate unghiurile și toate tipurile de forme ale corpului, permițând planificarea și proiectarea tratamentului de criolipoliză într-un mod personalizat. 

Dispozitivul are și 3 niveluri diferite de sucțiune, care se adaptează individual la caracteristicile țesutului gras și ale aplicatorului utilizat, astfel încât până și cei mai sensibili dintre noi nu mai resimt niciun disconfort.

Cui se adresează criolipoliza CoolTech Define®?

CoolTech Define® se adresează atât femeilor cât și bărbaților, de orice vârstă, care își doresc un corp fără acea grăsime rezistentă la sport sau dietă, care se vede urât și care dezechilibrează armonia și proporțiile corporale.

Noutatea față de alte dispozitive de criolipoliză de până acum este că CoolTech Define reușește să trateze cu succes grăsimea de la bărbia dublăfără durere, cu super rezultate.

Pe ce zone ale corpului poți beneficia de criolipoliză?

 • abdomen/burtă

 • zona subrațului

 • linia sutienului față/spate

 • coapse interior/exterior

 • genunchi

 • aripioare

 • șolduri/colăcei/flancuri

 • picioare

 • brațe

 • piept

 • bărbie dublă

 • fese.

Ce simți în timpul unei ședințe cu criolipoliza Define?

În primele 10 minute este posibil să simți o ușoară senzație de usturime sau de furnicături (din cauza temperaturii scăzute), dar care va dispărea pe măsură ce zona amorțește. Apoi, pentru restul celor 60 de minute, nu va mai exista niciun fel de disconfort. 

Întrucât este o procedură non-invazivă, nu este necesar vreun timp de recuperare. După tratament, îți poți relua activitățile zilnice obișnuite.

Cât durează o ședință de criolipoliză cu dispozitivul CoolTech Define® și de câte am nevoie?

Fiecare tratament durează 70 de minute. De asemenea, trebuie ținut  cont de timpul de pregătire care variază între 15 și 30 de minute.

În timpul tratamentului, poți naviga relaxat(ă) pe rețelele de socializare, poți asculta cea mai recentă carte audio sau, pur și simplu, te poți bucura de momentele tale de liniște. Dacă nu ești supraponderal și te confrunți doar cu depozite adipoase localizate, 1 ședință poate fi suficientă pentru a obține rezultatele dorite. Cu toate acestea, în funcție de pacient, sunt recomandate până la 3 – 4 ședințe pentru fiecare zonă tratată. 

Poți avea nevoie de mai multe ședințe sau tratamente combinate, DACĂ:

 • ești la menopauză
 • ai peste 55 de ani
 • fumezi de peste 10 ani
 • în ultimele 3 luni greutatea a variat cu mai mult de 5 kg
 • ai o condiție medicală care îți afectează greutatea
 • ai indice de obezitate (IMC peste 30)
 • ai un stil de viață foarte activ
  Este contraindicat efortul fizic intens sau în exces întrucât folosește glucoza și nu acizii grași liberi eliberați din adipocite.
 • ai avut intervenții chirurgicale anterioare pe aceeași zonă care au determinat fibrozarea țesutului (liposucție, abdominoplastie, cezariană)
 • urmezi un tratament pentru depresie sau similar.

Fiecare tratament în parte elimină până la 60% din celulele adipoase și, prin urmare, numărul total al ședințelor depinde și de procentul de țesut adipos care exista înainte să începi ședințele de criolipoliză.

În cât timp se văd rezultatele criolipolizei cu CoolTech Define®?

Peste 1 milion de pacienți au beneficiat de tratamentele de criolipoliză Cooltech® , iar rata de satisfacție globală depășește procentul de 95 la sută, mai ales că, în cazul Cooltech Define®, pacienții pot începe să vadă rezultatele în doar 15 zile!

Rezultate criolipolizaÎn general, rezultatele vor fi vizibile la 12 săptămâni după ultima ședință din protocolul de tratament.

Atenție! Criogenarea celulelor grase poate fi o formă de reducere permanentă a țesutului adipos, cât timp este menținută o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.

O alimentație haotică, lipsa exercițiilor fizice sau modificările hormonale pot afecta rezultatele procedurii pe termen lung.

Dacă apare creșterea în greutate, se recomandă efectuarea unui tratament de întreținere.

Care sunt contraindicațiile criolipolizei CoolTech Define®

Tratamentul de criolipoliză efectuat cu dispozitivul Cooltech Define® nu este recomandat în cazul în care:

 • ai suferit sau suferi de hernie abdominală

 • ești însărcinată sau alăptezi

 • ai în zona tratată cicatrici recente

 • ai o inflamație acută

 • suferi de crioglobulinemie

 • suferi de sindromul Raynaud

 • ai trecut printr-o operație de cezariană în ultimele 3 luni

 • ai un dispozitiv metalic sau implant

 • suferi de tulburări hepatice, coronariene, gastrice

 • ai probleme oncologice

 • suferi de boli infecțioase

 • suferi de epilepsie

 • ai hipertensiune sau hipotensiune

 • ai diabet acut

 • ritmul tău cardiac este anormal

 • ai așteptări nerealiste.

Rezultatele finale se vor instala la aproximativ 8 – 10 săptămâni după tratament.

La fel ca în cazul oricărei alte proceduri, rezultatele vor dura mai mult dacă îți menții un regim de viață echilibrat, care include o alimentație sănătoasă și mișcare.

Este criolipoliza CoolTech Define® sigură?

La Doctor SKiN investim mereu în tot ce apare mai nou și mai bun pentru ca să lucrăm întotdeauna la cele mai înalte standarde. 

Tehnologia pe care o folosim este de ultimă generație, iar măsurile de siguranță sunt riguroase înainte, în timpul și după fiecare procedură în parte. 

De asemenea, în clinica noastră, fiecare pacient beneficiază de o evaluare inițială GRATUITĂ, pentru a ne asigura că nu există contraindicații sau alți factori de risc. 

Aparatul CoolTech Define este un instrument de criolipoliză 100% sigur și pentru că: 

 • este echipat cu senzori de temperatură. Acești senzori hipersensibili sunt localizați în interiorul aplicatorilor și monitorizează pielea pe durata tratamentului. Dacă temperatura scade chiar și cu 0,1 grade Celsius sub pragul de siguranță, aparatul Cooltech Define® oprește automat tratamentul

 • controlează perfect temperatura. Tehnologia CoolTech Define® pe care o folosim la Doctor SKiN are un sistem inovator de răcire controlat. Acest lucru permite țesutului să atingă temperatura optimă pentru a distruge celulele adipoase, fără a afecta zonele înconjurătoare.

 • membrana Cool Gel Pad. Utilizarea obligatorie a Cool Gel Pad, o membrană impregnată cu gel rece, garantează siguranța maximă a pacientului și permite efectuarea de tratamente de criolipoliză cu cele mai bune rezultate, protejând în același timp pielea.

 • Calitate certificată. Dispozitivul CoolTech Define® respectă reglementările și standardele europene de sănătate și siguranță. De asemenea, acest dispozitiv are certificarea FDA, obținută doar pe baza dovezilor științifice rezultate în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile și a unor teste mai mult decât exigente.

La Doctor SKiN, lumea noastră ești TU💚 De aceea, ne pasă de tine, de siguranța ta, de rezultatele pe care le obții. Mulți dintre clienții noștri nu vin la noi doar cu probleme corporale, ci și cu neîncredere în propriile forțe. 

Care e motivul pentru care la unii criolipoliza funcționează iar la alții nu?

 • este original aparatul cu care ai făcut? A durat 70 minute ședința? A fost demonstrat științific faptul că moartea celulelor de grăsime nu are loc dacă expunerea la frig este sub 60 minute.
 • ți s-a făcut masaj viguros la final, timp de câteva minute, pe zona pe care au fost aplicatorii de criolipoliză pentru a pune in mișcare metabolismul local?
 • ai repetat, pe aceeași zonă, toate cele 3 ședințe din protocol? Nu te aștepta să vezi ceva doar după 1 singură ședință! Este ca la antibiotic, se întâmplă vreo minune după 1 pastilă?
 • toate aceste tratamente de remodelare corporală sunt ca și hainele pe care le vezi pe manechin, toate mărimea S. Dacă tu porți L, atunci, pe lângă criolipoliză, adaugă în planul de tratament câteva ședințe de radiofrecvență pentru fermitatea pielii sau de drenaj limfatic pentru a impulsiona eliminarea cât mai rapidă a celulelor de grăsime intrate în apoptoză.

Ar fi nerealist să credem că ședințele de criolipoliză ar putea fi suficiente ca să renunți la regulile de bază pentru a menține sub control excesul de grăsime; astfel, nu pierde din vedere:

 1. alimentație echilibrată: evită fructele dulci, laptele, pâinea, pastele & orezul.
 2. dietă sănătoasă: carne de pasăre, șuncă, fructe de mare, ouă, legume roșii, verzi
 3. fără carbohidrați timp de 4 ore după: carbohidrații circulă foarte rapid în sânge; atunci apar valori crescute ale insulinei, care inhibă lipoliza.
 4. nu mai mult de o gustare cu 2 ore înainte, altfel va fi arsă doar mâncarea consumată recent și nu grăsimea rezistentă
 5. bea cât mai multe lichide (minim 2 litri de apă pe zi; fără alcool & băuturi răcoritoare)
 6. străduiește-te să nu mai mănânci după ora 19.30: ceea ce nu este metabolizat de organism este stocat în depozite de grăsime.
 7. încearcă să ai un stil de viață dinamic! Este important să faci activitate fizică moderată de cel puțin 3 ori pe săptămână timp de 30 de minute; pentru a fi cu adevărat efectiv, exercițiul fizic trebuie să fie constant, chiar dacă este doar moderat.

Credem că toată lumea are dreptul să se simtă bine în propriul corp. 

De aceea, promisiunea noastră este că în clinica noastră vei găsi cele mai eficiente dispozitive de remodelare corporală, de slăbire, de eliminare a celulitei, o echipă temeinic pregătită și, ca de obicei, oferte permanente și prețuri prietenoase. 

Când îți dorești să te simți mai bine în pielea ta, te așteptăm la Doctor SKiN! 

Programează-te acum la ☎️ 031 005.10.15 sau pe mail, pe adresa  contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Criolipoliză next level: CoolTech Define”

Întrebări frecvente

Este contraindicată criolipoliza, dacă am un dispozitiv intrauterin, cu eliberare de hormoni?

Nu, nu interferează in niciun fel, nu este contraindicată.

Criolipoliză next level: CoolTech Define - Doctor SKiN
Criolipoliză next level: CoolTech Define
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin