Tratament de remodelare corporală BodySculptor – impulsionează slăbirea rapidă

BodySculptor ExCell + este un dispozitiv de ultimă generație, cu dublu efect: slăbire și wellbeing. Tehnologia utilizată asociază eficacitatea BioStimulării® cu avantajele drenajului limfatic prin presoterapie. Aceste terapii combinate restabilesc circulația sangvină și limfatică.

699 lei1.200 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

BodySculptor – impulsionează slăbirea rapidă

 • ajută la eliminarea grăsimii din zonele cu probleme

 • ajută la atenuarea celulitei

 • reduce grăsimea viscerală

Unul dintre cele mai bune dispozitive care impulsionează slăbirea rapidă

BodySculptor ExCell + este un dispozitiv de ultimă generație, cu dublu efect: slăbire și wellbeing. Tehnologia utilizată asociază eficacitatea BioStimulării® cu avantajele drenajului limfatic prin presoterapie. Aceste terapii combinate restabilesc circulația sangvină și limfatică. Dispozitivul permite stimularea slăbirii rapide în centimetri, ajută la combaterea celulitei și la ameliorarea simptomelor de oboseală, mai ales la nivelul picioarelor. Rezultatele semnificative, de durată, au fost dovedite clinic după o medie de 12 ședințe de tratament, fără efecte secundare, treptat, prin activarea celulară care decongestionează celulele de grăsime.

Studiile efectuate au demonstrat că tratamentul de remodelare corporală BodySculptor ExCell+ face ceea ce niciun alt dispozitiv de pe piață nu poate și anume, atacă grăsimea viscerală. În plus, ajută la remodelarea conturului corporal, favorizând eliminarea grăsimii în exces și îmbunătățește aspectul pielii de portocală, induce relaxarea prin stimularea neurotransmițătorilor și îmbunătățește rata de succes a candidatelor la FIV (fertilizare în vitro) care suferă de obezitate și infertilitate.

Tratament de remodelare corporală BodySculptor – impulsionează slăbirea rapidă - Doctor SKiN

Folosind o tehnologie inovatoare și sigură, dispozitivul se adresează tuturor celor care își doresc să slăbească în centimetri, să scape de celulită, să obțină un abdomen plat și să își activeze în mod natural metabolismul.

Cum funcționează tratamentul de remodelare corporală BodySculptor?

BodySculptor exCell+ folosește o tehnologie unică, rezultatul a peste 15 ani de cercetare și studiu științific în fitness și sănătate: biostimularea. “Bio” cu referire la acțiunea biologică, naturală a câmpului bioenergetic asupra corpului și “stimulare” cu referire la tehnologia de stimulare celulară a grăsimilor (lipoliza). Câmpul bioenergetic, care este complet inofensiv pentru piele și corp, stimulează în mod natural lipoliza adipocitelor (hidroliza trigliceridelor) cu eliberarea de energie și consumul excesului de acizi grași.

Mai precis, câmpul de bioenergie generat de BodySculptor va stimula canalele de calciu ale membranelor musculare, ce vor da contracții musculare. Deși nu se simt, acestea determină un consum de energie ce stimulează decongestionarea celulelor adipoase.

Datorită BioStimulării®, se poate obține treptat o reducere specifică a grăsimii corporale din zonele dificile, acoperite cu grăsime încăpățânată, localizată. Fiecare ședință de tratament BodySculptor are ca efect direct o reducere progresivă a masei grase subcutanate sau viscerale.

Ce simți în timpul tratamentului cu BodySculptor?

Tratamentul de remodelare corporală BodySculptor este neinvaziv, nedureros și foarte relaxant. Mai mult decât atât, după fiecare ședință te vei simți mai ușor/ușoară, deoarece terapia combate și sindromul de picioare grele, obosite.

În plus, la Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament și de câte ședințe am nevoie?

Numărul de ședințe necesare depinde de nevoile fiecărui pacient în parte. O ședință de biostimulare BodySculptor durează 45 minute. În medie, tratamentul de remodelare corporală BodySculptor trebuie repetat de minim 3 ori pe săptămână, pentru o perioadă de 4 săptămâni. Fiind complet non invaziv, atunci când se dorește un rezultat rapid, ședințele pot fi făcute zilnic.

Dat fiind că este vorba de un tratament bio, non invaziv, în funcție de grosimea stratului de grăsime viscerală – cel mai periculos tip de grăsime pentru sănătate, care înconjoară organele, este posibil să fie necesare mai multe pachete.

Care sunt rezultatele obținute în urma tratamentului de slăbire rapidă BodySculptor?

În timpul unei ședințe de 45 de minute de tratament BodySculptor se pot pierde în medie 650 kcal. Rezultatele nu se văd în kilograme pierdute, ci mai degrabă te vei simți mai ușor/ușoară.

Cu toate acestea, tratamentul BodySculptor combinat cu mișcare și o dietă echilibrată ar putea să aibă ca rezultat o pierdere de câteva kilograme în 6 săptămâni.

De asemenea, studiile clinice au raportat o talie mai suplă, o pierdere de până la 8,5% din grăsimea viscerală iar unele persoane au avut și centimetri în minus în zona șoldurilor, brațelor, genunchilor, coapselor și a gambelor.

Care sunt contraindicațiile tratamentului de biostimulare cu BodySculptor ?

Câmpurile bioenergetice alternative de joasă frecvență pe care le produce BodySculptor nu prezintă niciun risc.

Totuși, pentru siguranță deplină, nu este recomandat să beneficieze de biostimulare:

 • persoanele cu boli grave, dispozitiv metalic sau stimulator cardiac

 • persoanele care suferă de epilepsie

 • pacienții cu probleme ale pielii sau leziuni cutanate (răni, echimoze etc.)

 • persoanele cu așteptări nerealiste.

Contraindicațiile ce țin de funcția de micro-compresie ale tratamentului cu BodySculptor sunt :

 • tromboză venoasă profundă (TVP)

 • fragilitate capilară

 • varice

 • infecții de genul limfangită etc.

 • arteriopatie severă (stadiile 3 și 4)

 • probleme cardiace netratate

 • hemofilie.

De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau care alăptează nu pot beneficia de acest tratament, iar în cazul pacienților cu hipotiroidism rezultatele nu sunt mulțumitoare dacă nu sunt însoțite de tratament hormonal prescris de medicul specialist.

Este biostimularea sigură?

Tehnologia utilizată de aparatul de ultimă generație BodySculptor exCell+ este 100% sigură, fără riscuri sau efecte secundare.

La Doctor SKiN folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Tratament de remodelare corporală BodySculptor – impulsionează slăbirea rapidă”

Tratament de remodelare corporală BodySculptor – impulsionează slăbirea rapidă - Doctor SKiN
Tratament de remodelare corporală BodySculptor – impulsionează slăbirea rapidă
699 lei1.200 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin