Vanquish ME sau cum să scapi de grăsimea de pe abdomen și coapse

Scapă definitiv de grăsimea de pe abdomen & coapse

Tehnologia Vanquish ME™ este considerată ultima descoperire în tratamentul nechirurgical al grăsimii, și anume liposucția fără intervenție chirurgicală.

lei4.700 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Vanquish ME sau cum să scapi de grăsimea de pe abdomen și coapse

 • Generație nouă de proceduri de liposucție, fără intervenție chirurgicală

 • dizolvă grăsimea fără durere, cu rezultate extraordinare

 • fără contact cu pielea

 • procedură unică in lume, premiată la nivel internațional

 • singura procedura din lume care acoperă întregul abdomen și flancurile într-o singură ședință

 • mai puțină grăsime pe abdomen și/sau pe coapse

 • centimetri în minus.

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Poți descărca aici certificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Poți întreba când a fost făcută ultima revizie a echipamentului și dacă funcționează la parametrii optimi la vanzari@btl.ro.

Tehnologia Vanquish ME™ este considerată ultima descoperire în tratamentul nechirurgical al grăsimii, și anume liposucția fără intervenție chirurgicală. Folosind undele de radiofrecvență de mare putere aceasta dizolvă grăsimea de pe abdomen și de pe coapse, având rezultate excelente.

Non-invaziv, fără contact, fără durere, fără întreruperi din activitatea ta obișnuită și folosit pentru a elimina pentru totdeauna grăsimea nedorită de pe abdomen și coapse, Vanquish este certificat FDA, 100% sigur, fără efecte secundare. În plus, această procedură este singura din lume care acoperă întregul abdomen si flancurile (zona șoldurilor) într-o singură ședință.

Tot ceea ce trebuie să faci este să stai confortabil și să te relaxezi în timp ce radiofrecvența lucrează pentru a dizolva pur și simplu grăsimea de pe abdomen și de pe coapse.

Vanquish folosește radiofrecvența pentru a încălzi ușor stratul de grăsime de pe abdomen sau de pe coapse, creând daune termice care dizolvă în mod controlat celulele grase nedorite.

Cum acționează Vanquish ME?

Vanquish utilizează energia dată de radiofrecvență într-un panou reglabil care se deplasează peste zona vizată, cu grăsime nedorită. Radiofrecvența din dispozitivul Vanquish ME este special adaptată pentru a ținti celulele de grăsime. Astfel, Vanquish scanează zona acoperită de panoul reglabil și detectează zonele unde este grăsime în exces.

Energia emanată de aparat trece ușor prin piele, dar grăsimea, datorită structurii sale nu permite o trecere rapidă a acesteia. Colectarea de energie în grăsime determină încălzirea adipocitelor (celulelor grase), care are ca și rezultat afectarea lor termică.

Efectul provocat este o formă naturală, controlată, a morții celulare numită „apoptoză”. Astfel corpul nostru elimină în mod natural celulele adipoase, ceea ce înseamnă o grosime redusă a stratului de grăsime din zona tratată. Rezultate obținute:

 • mai puțină grăsime pe abdomen și/sau pe coapse

 • centimetri în minus

 • mai puține kilograme pe cântar cu ZERO efort

 

Cui se adresează tratamentul de remodelare corporală Vanquish?

Vanquish ME se adresează tuturor adulților, femei și bărbați, care își doresc să scape de grăsimea nedorită din zona abdomenului și/sau a coapselor. Rezultatele sunt vizibile indiferent de modul de viață, însă devin cu adevărat spectaculoase dacă tratamentul Vanquish ME este însoțit de mișcare și o dietă sănătoasă.

Ce este radiofrecvența?

Radiofrecvența este o formă specială de energie electrică. Radiofrecvența este utilizată la scară largă în dermatologie și chirurgia estetică pentru a viza anumite straturi ale pielii, pentru a ajuta la tonifierea pielii, la refacerea stratului de colagen și pentru încălzirea țesuturilor profunde și eliminarea grăsimii corporale.

Ce zone ale corpului pot fi tratate cu Vanquish?

Tratamentul de remodelare corporală Vanquish ME este destinat în primul rând abdomenului. Panoul de tratament se potrivește perfect deasupra abdomenului, acoperind toată zona taliei inclusiv zona șoldurilor, a așa numitelor “mânere ale dragostei”. De asemenea, există un panou de aplicare total diferit care acționează pentru distrugerea grăsimii de pe coapse cu aceeași eficiență.

Vanquish ME sau cum să scapi de grăsimea de pe abdomen și coapse - Doctor SKiN

Ce simți în timpul tratamentului de remodelare corporală cu Vanquish ME?

În timpul tratamentului vei resimți o senzație ușoară și delicată de încălzire, care este similară cu cea a unei comprese calde plasate în zona tratată. Tratamentul corporal Vanquish nu este dureros, iar la Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru tratamentul Vanquish?

Toate bijuteriile metalice trebuie scoase din zona de tratament.

Cu 1-2 zile înainte de tratament, în ziua tratamentului dar și 2-3 zile după, este foarte important să bei 4 litri de apă/zi.

pa ajută la hidratarea pielii, iar acest lucru permite ca energia de radiofrecvență Vanquish ME să circule cu ușurință prin piele și să vizeze mai eficient stratul de grăsime.

Pacienții sunt rugați să rămână bine hidratați, astfel cu 2-3 zile înainte de ședința de tratament corporal este indicată renunțarea la activități fizice intense ce produc o transpirație abundentă și o potențială deshidratare a organismului, inclusiv renunțarea la consumul de alcool și la ceaiurile diuretice.

Cât durează o ședință de tratament și de câte tratamente Vanquish ME am nevoie?

O ședință de tratament Vanquish ME durează 45 de minute pentru abdomen și 60 de minute pentru subțierea coapselor. Studiile clinice au demonstrat că cele mai bune rezultate se obțin după un total de 8 ședințe, realizate la 7 zile, timp în care vei elimina celulele de grăsime distruse în ședința precedentă.

Poți avea nevoie de mai multe ședințe sau tratamente combinate, DACĂ:

 • ești la menopauză
 • ai peste 55 de ani
 • fumezi de peste 10 ani
 • în ultimele 3 luni greutatea a variat cu mai mult de 5 kg
 • ai o condiție medicală care îți afectează greutatea
 • ai indice de obezitate (IMC peste 30)
 • ai un stil de viață foarte activ
  Este contraindicat efortul fizic intens sau în exces întrucât folosește glucoza și nu acizii grași liberi eliberați din adipocite.
 • ai avut intervenții chirurgicale anterioare pe aceeași zonă care au determinat fibrozarea țesutului (liposucție, abdominoplastie, cezariană)
 • urmezi un tratament pentru depresie sau similar.

În cât timp se văd rezultatele după tratamentul de remodelare corporală Vanquish ME?

Pe baza studiilor clinice efectuate în Europa, toți pacienții au raportat o talie mai suplă la aproximativ 2 săptămâni de la ultimul (al 8-lea) tratament cu radiofrecvența corporală de mare putere Vanquish.

Rezultatele individuale variază în funcție de organism, vârstă, sex și stil de viață.

Rezultate extraordinar de bune se văd în cazul celor care adoptă un stil de viață sănătos cu obiceiuri alimentare corecte însoțite de mișcare.

În plus, rezultatele Vanquish ME sunt permanente. Deoarece Vanquish provoacă apoptoza (moartea celulară a) celulelor grase, celulele afectate sunt eliminate definitiv. Atâta timp cât sunt menținute greutatea și un stil de viață sănătos, rezultatele obținute cu Vanquish ME sunt permanente.

Ce se întâmplă cu celulele grase după ce sunt tratate de Vanquish?

Celulele de grăsime care suferă apoptoza (forma naturală a morții celulare) sunt descompuse de către corpul nostru, filtrate prin sistemul limfatic, metabolizate de ficat și eliminate în cele din urmă din organism, prin urină, limfă si transpiratie.

Pentru a grăbi eliminarea celulelor adipoase distruse de radiofrecvență sunt indicate ședințe suplimentare de drenaj limfatic prin presoterapie.

Care sunt contraindicațiile tratamentului Vanquish ME?

Persoanele cu dispozitiv metalic sau implant, pe zona tratată, nu pot face Vanquish. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează sau persoanele cu așteptări nerealiste nu pot beneficia de acest tratament.

Este tratamentul corporal Vanquish ME sigur?

Vanquish ME ™ este foarte sigur și are o serie de măsuri de siguranță dezvoltate pentru a asigura confortul și sănătatea pacientului în timpul tratamentului. Natura de înaltă frecvență a dispozitivului se adresează, în mod preferențial, grăsimii. Pielea, glandele sudoripare, foliculii de păr, mușchii și organele interne nu sunt afectate de tratament, așa cum demonstrează studiile clinice ale dispozitivului Vanquish ME.

Certificarea FDA obținută de dispozitivul Vanquish ME ™ este printre cele mai riguroase din lume. Se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile și a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea, presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

La Doctor SKiN folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

Vanquish ME poate fi combinat cu alte terapii de remodelare corporală?

Ca oricare afecţiune, dacă a fost neglijată, va avea nevoie de mai multe ședințe de tratament sau chiar de terapii combinate.

Pentru rezultate optime, încearcă să adopți o dietă echilibrată, orice formă zilnică de mișcareconsum regulat de apă și combină Vanquish cu NuEra TightVenus LegacyLPG Celluunde de șocdrenaj limfaticEMS Sculpt.

Care e motivul pentru care la unii acest tratament funcționează iar la alții nu?

 • este original aparatul cu care ai făcut?
 • ți s-a făcut masaj viguros la final, timp de câteva minute pentru a pune in mișcare metabolismul local?
 • ai repetat, pe aceeași zonă, toate ședințele din protocol? Nu te aștepta să vezi ceva doar după 1 singură ședință! Este ca la antibiotic, se întâmplă vreo minune după 1 pastilă?
 • toate aceste tratamente de remodelare corporală sunt ca și hainele pe care le vezi pe manechin, toate mărimea S. Dacă tu porți L, atunci, pe lângă Vanquish ME, adaugă în planul de tratament câteva ședințe de radiofrecvență pentru fermitatea pielii sau de drenaj limfatic pentru a impulsiona eliminarea cât mai rapidă a celulelor de grăsime intrate în apoptoză.

Ar fi nerealist să credem că ședințele de Vanquish ME ar putea fi suficiente ca să renunți la regulile de bază pentru a menține sub control excesul de grăsime; astfel, nu pierde din vedere:

 1. alimentație echilibrată: evită fructele dulci, laptele, pâinea, pastele & orezul.
 2. dietă sănătoasă: carne de pasăre, șuncă, fructe de mare, ouă, legume roșii, verzi
 3. fără carbohidrați timp de 4 ore după: carbohidrații circulă foarte rapid în sânge; atunci apar valori crescute ale insulinei, care inhibă lipoliza.
 4. nu mai mult de o gustare cu 2 ore înainte, altfel va fi arsă doar mâncarea consumată recent și nu grăsimea rezistentă
 5. bea cât mai multe lichide (minim 2 litri de apă pe zi; fără alcool & băuturi răcoritoare)
 6. evită consumul de cofeină! pentru fiecare pahar de cafea consumat, se va compensa cu minim 1 pahar de apă
 7. străduiește-te să nu mai mănânci după ora 19.30: ceea ce nu este metabolizat de organism este stocat în depozite de grăsime.
 8. încearcă să ai un stil de viață dinamic! Este important să faci activitate fizică moderată de cel puțin 3 ori pe săptămână timp de 30 de minute; acesta folosește acizii grași liberi eliberați din adipocite.
  Este contraindicat efortul fizic intens sau în exces întrucât folosește glucoza și nu acizii grași liberi eliberați din adipocite.
  Pentru a fi cu adevărat efectiv, exercițiul fizic trebuie să fie constant, chiar dacă este doar moderat.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Vanquish ME sau cum să scapi de grăsimea de pe abdomen și coapse”

Vanquish ME sau cum să scapi de grăsimea de pe abdomen și coapse - Doctor SKiN
Vanquish ME sau cum să scapi de grăsimea de pe abdomen și coapse
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin