Tratament celulită și grăsime localizată cu WellSpa™

Încearcă WellSpa, tratamentul 100% natural și non-invaziv, care te ajută să scapi de celulită, grăsime localizată și care-ți tonifiază și remodelează corpul. Dispozitivul se bazează pe aceeași tehnică endermologică utilizată și de LPG Cellu M6 Alliance.

Tratament anticelulitic de remodelare și lifting corporal, WellSpa™ a fost proiectat bazându-se pe noul concept Body LipoSlimCare™, un sistem de vacuum endermologic puternic cu 6 aplicatoare standard, 4 programe de vacuum dinamic pulsat și 7 trepte diferite de intensitate.

200 lei1.500 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

De ce să alegi dispozitivul WellSpa™?

 • netezește celulita

 • remodelează corpul, distrugând depozitele inestetice de grăsime localizată

 • reduce țesutul adipos

 • elimină retenția de apă, acționând ca un drenaj limfatic

 • îmbunătățește aspectul și calitatea pielii

 • diminuează aspectul inestetic al pielii lăsate

 • tratament personalizat nevoilor tale unice

 • procedură sigură, nedureroasă și non-invazivă

 • rezultate vizibile după 12 ședințe.

WellSpa™ este un dispozitiv de remodelare corporală produs de compania coreeană EunSung Global, un gigant tech specializat în dispozitive medicale inovatoare, cu o prezență puternică în peste 70 de țări și o experiență de peste 25 de ani în domeniul tratamentelor corporale și faciale. Produsele și dispozitivele coreene au influențat puternic industria frumuseții, producând o adevărată revoluție în ceea ce privește rutina de îngrijire a pielii sau metodele de înfrumusețare, inclusiv cele corporale. Consumatori din întreaga lume s-au îndrăgostit de eficiența produselor și terapiilor asiatice care, datorită tehnologiei utilizate, oferă rezultate vizibile mai rapid, la costuri foarte atractive.

Echipamentul de ultimă generație WellSpa™ se folosește de endermologia dezvoltată pentru prima oară în Franța, utilizând o combinație de vacuum puternic și role mecanice pentru a efectua un masaj corporal profund. Această tehnologie reușește să distrugă în timp celulita, ajută la dislocarea grăsimii corporale în exces, având totodată un efect de wellness, prin îmbunătățirea circulației sangvine și limfatice.

Spre deosebire însă de LPG Cellu M6 Alliance, WellSpa™ acționează mai agresiv. Din acest motiv nu este indicat în sarcină și alăptare, dar este ideal pentru persoanele care își doresc să vadă rezultate mai rapid și care vor să combine acest tratament cu alte proceduri pentru a-și atinge obiectivele.

Funcționează excelent și oferă rezultate remarcabile în combinație cu tratamentele de radiofrecvență medicalăcriolipoliză cât și alte tratamente anticelulitice disponibile în clinicile Doctor SKiN.

Cum funcționează tratamentul anticelulitic WellSpa™?

Sistemul endermologic folosit de WellSpa este mult mai puternic, datorită sistemului Body LipoSlimCare™, care potențează vacuumul pulsat dinamic cu ajutorul aplicatoarelor specializate pentru diferite zone corporale.

Trei dintre acestea au câte 8 bile care se mișcă la 360 de grade, efectuând un masaj profund al țesuturilor. Impactul este dublu, datorită efectul masajului cu bile, care se suprapune efectului de vacuum pulsat.

Mai exact, netezește celulita și impulsionează eliminarea grăsimii localizate, oferind un efect de lifting al pielii lăsate. Astfel, te vei bucura de un contur corporal mai bine definit și o textură a pielii vizibil îmbunătățită.

Aplicatorul cu role motorizat de mari dimensiuni este proiectat pentru masajul profund al țesutului. Și în cazul său impactul este dublu, deoarece se suprapune efectul vacuumului pulsat prin efectul rolelor dinamice.

Acționează excelent prin masajul profund, stimulând remodelarea corporală și circulația limfatică și sangvină. Efectul său se traduce prin lipoliză, adică prin dislocarea grăsimii localizate, a apei în exces reținută în corp dar și wellness, deoarece relaxează mușchii, elimină senzația de membre grele și calmează sistemul nervos.

Vacuumul stimulează circulația la nivelul vaselor de sânge dar și drenajul limfatic, fapt ce contribuie la redistribuirea celulelor adipoase într-un mod armonios.

În plus, stimularea producției de colagen dermic, substanță fundamentală a arhitecturii țesutului conjunctiv, duce la scăderea volumului țesutului adipos subcutanat în circumferință și la îmbunătățirea aspectului celulitei.

Țesutul adipos subcutanat reprezintă aproximativ 85% din toată grăsimea corporală. Rolul său metabolic major este de stocare a energiei pentru mobilizarea acesteia în caz de nevoie.

Cât durează o ședință de tratament cu dispozitivul WellSpa™?

Eficiența tratamentului constă în faptul că se poate personaliza în funcție de zona sau zonele pe care vrei să o/le tratezi.

O ședință care vizează abdomenul, de exemplu, durează în medie 20 de minute. Tratamentul WellSpa pentru celulita de pe coapse poate dura 30 – 60 minute.

Fiecare pacient este diferit iar o ședință de tratament poate varia de la o persoană la alta, mai ales din punct de vedere al intensității procedurii.

Ca durată, numărul de zone tratate dictează numărul de minute necesare pentru a acoperi nevoile organismului tău, conform protocolului de tratament.

Câte ședințe de tratament WellSpa™ sunt necesare?

Rezultate încurajatoare sunt observabile chiar după primele ședințe însă, cele cu adevărat vizibile apar după finalizarea a minim 12 ședințe de tratament anticelulitic cu WellSpa. Cum efectul lor este cumulativ, adică rezultatele se îmbunătățesc și consolidează de la o sesiune la alta, este important să respecți numărul de ședințe și intervalul de tratament indicat.

Fiecare persoană este unică și are propriile obiective, numărul total de ședințe se stabilește în urma unei evaluări gratuite, împreună cu unul din terapeuții Doctor SKiN specializați în tratamente corporale.

Echipamentul WellSpa™, așa cum sugerează și denumirea, a fost creat în jurul ideii de wellness, ceea ce înseamnă că, pentru ca rezultatele să fie cu adevărat dramatice și să se mențină în timp, trebuie să adopți o alimentație sănătoasă și să te hidratezi, crescând consumul de apă la minim 2 – 3 litri zilnic. De asemenea, orice tip mișcare pe care o poți include în rutina ta te va ajuta să elimini mai ușor grăsimea.

Atenție! Rezultatele WellSpa™ se vor vedea în o piele mai netedă în zonele tratate și o redistribuire a celulelor de grăsime în mod armonios, însă nu vor fi observabile pe cântar.

Tratamentul WellSpa™ este dureros?

Tratamentul anticelulitic și de remodelare corporală cu WellSpa nu este deloc dureros și este, de obicei, perceput ca un masaj manual mai profund, care acționează și la nivelul mușchilor, nu doar asupra straturilor superioare ale pielii.

Cât de sigur este tratamentul anticelulitic și de eliminare a grăsimii WellSpa?

Endermologia utilizată de WellSpa este una dintre tehnologiile sigure, 100% naturale. Este sigură pe orice tip de piele și nu are efecte nocive asupra sănătății, atât pe termen mediu, cât și pe termen lung.

Dispozitivul WellSpa deține și certificarea europeană de siguranță.

Ce contraindicații are tratamentul WellSpa™?

Cu toate că este un tratament non invaziv și sigur, procedura nu este recomandată în cazul următoarelor afecțiuni sau situații:

 • fragilitate capilară sau vase sparte

 • sarcină și alăptare

 • afecțiuni oncologice

 • infecții sau erupții cutanate

 • boli cu erupție inflamatorie

 • afecțiuni ale sângelui

 • herpes activ

 • persoanelor care urmează orice tratament anticoagulant

 • hipotiroidism

 • diabet zaharat

 • tratament cu corticosteroizi

 • pacienți care au trecut printr-o intervenție chirurgicală mai recentă de 2 săptămâni, trebuie să consulte întâi medicul

   
 • persoane cu așteptări nerealiste.

   

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Tratament celulită și grăsime localizată cu WellSpa™”

Tratament celulită și grăsime localizată WellSpa
Tratament celulită și grăsime localizată cu WellSpa™
200 lei1.500 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin