Tratamentul celulitei cu VelaShape III™

Cel mai popular tratament anticelulitic din lume.

Scapa de celulita cu Velashape III™ la Doctor SKiN ✅Tratament anticelulitic eficient ✅Rezultate vizibile după 3 sedinte ✅Tonifiaza pielea ✅

199 lei2.939 lei

Timpi de lucru recomandați de VelaShape pentru o persoană care poartă mărimea S; pentru persoanele cu mărimi L - XL - XXL, timpii de lucru vor fi actualizați în consecință

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Spune adio celulitei cu VelaShape III™

De ce să alegi VelaShape III™?

 • reduce considerabil aspectul celulitei

 • rezultate vizibile după 3 ședințe de tratament

 • rezultatele obținute se mențin timp de un an de zile sau chiar mai mult

 • reduce circumferința zonei tratate

 • piele mai netedă și mai fermă

 • stimulează producția de colagen și elastină

 • efect de remodelare și tonifiere corporală

 • ZERO durere, ZERO timp de recuperare

 • contribuie la reducerea localizată a laxității pielii

 • efect de detoxifiere

 • previne și corectează efectele îmbătrânirii

 • tratament corporal anticelulitic de înaltă precizie.

Peste 90% din femei ar schimba ceva la corpul lor și anume, nesuferita celulită! Te numeri printre ele? VelaShape III™ este soluția perfectă, non-invazivă, pentru tratarea acelor „zone cu probleme” care determină femeile să se simtă atât de nemulțumite de imaginea propriului corp. Peste 3,5 milioane de paciente din întreaga lume beneficiază de tratamentul cu Velashape III™.

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Poți descărca aici certificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Poți întreba când a fost făcută ultima revizie a echipamentului și dacă funcționează la parametrii optimi la office@beautymed.ro.

Studiile clinice au demonstrat că tratamentul anticelulitic și de remodelare corporală cu VelaShape III™ te poate ajuta să porți haine cu o mărime mai mică și să elimini suficient de mult celulita astfel încât să te simți foarte bine în pielea ta, încât proba costumului de baie să nu îți mai provoace emoții negative.

Tratamentul celulitei cu VelaShape III™ - Doctor SKiN

VelaShape III™ combină radiofrecvența bipolară, energia luminii infraroșii și masajul, plus vacuumul pentru a îmbunătăți în condiții de siguranță și cu eficacitate ridicată aspectul celulitei și pielea lăsată.  

VelaShape III™ funcționează prin atingerea unei temperaturi specific țintite în interiorul pielii, determinând fibroblastele din derm să stimuleze producția de colagen nou, dar și creșterea metabolismului grăsimilor. 

Acest lucru mărește metabolismul energiei stocate, crește drenajul limfatic și reduce dimensiunea celulelor adipoase și a camerelor de grăsime.

Cum funcționează VelaShape III™?

VelaShape III™ reprezintă cea mai nouă tehnologie non-invazivă de conturare a corpului. VelaShape III™ reduce aspectul inestetic al celulitei, redă elasticitatea și fermitatea pielii și reduce circumferința zonei tratate – brațe, coapse, fese sau abdomen. 

În plus, VelaShape III™ îmbunătățește remarcabil tonusul și textura pielii, oferindu-i un aspect tânăr și mai fin la atingere.

Dispozitivul permite încălzirea controlată, topirea și descompunerea celulelor adipoase care sunt eliminate în mod natural din corp. VelaShape III™ funcționează printr-o combinație de 4 tehnologii de ultimă generație, și anume:

 • Lumina infraroșie (IR) care încălzește țesutul până la 3 mm adâncime

 • Radiofrecvența bipolară (RF) ce încălzește țesutul până la 15 mm adâncime

 • Vacuum pulsat, care asigură livrarea precisă a energiei

 • Role pentru masaj și drenaj.

De asemenea, VelaShape III™ îmbunătățește fluxul și circulația sângelui, facilitând drenajul limfatic, inducând procesul de detoxifiere, crescând producția de colagen (esențial pentru o piele elastică, cu aspect mai tânăr) și îmbunătățind metabolismul celular. 

Noul protocol de tratament urmărit prin studii clinice oferă optimizarea eliminării depozitelor localizate de grăsime. Astfel, circumferința zonei tratate se reduce cu 2 cm (eliminați strict din celulele grase) în doar 3 ședințe de tratament. 

Dispozitivul reprezintă evoluția mai multor generații de echipamente, iar cel mai recent, VelaShape III™ este cel mai performant, vârful de gamă, care asigură cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp.

Încă de la apariția primului Velashape, acesta a devenit un tratament anticelulitic foarte popular, deoarece este complet non invaziv, confortabil și chiar ajută la îmbunătățirea zonelor problematice ale corpului afectate de celulită, oferind rezultate atât de greu de obținut cu alte metode.

VelaShape III™ Vs. alte dispozitive de tratament anticelulitic

Spre deosebire de alte versiuni mai vechi, noul dispozitiv VelaShape III™ atinge randamentul maxim, până la 150W, mai rapid și mai sigur. Ca urmare, ședințele sunt mai scurte, iar rezultatele procedurii sunt vizibile mult mai rapid. În plus, scade și numărul de ședințe de tratament necesare pentru a vedea rezultatele pe care ți le dorești. 

Ai siguranța rezultatelor! Cu peste 10 ani de experiență clinică, peste 5 milioane de tratamente independente și cele mai multe studii publicate (față de orice alt dispozitiv medical de remodelare corporală), VelaShape este unul dintre cele mai recunoscute și mai apreciate tratamente non-invazive de sculptare și tonifiere corporală din piață.

Cui se adresează VelaShape III™?

Tehnologia VelaShape III™ poate fi utilizată în siguranță ca tratament anticelulitic și  de tonifierea a pielii atât de către femei, cât și de către bărbații de orice vârstă. De asemenea, este o procedură sigură pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea bronzată. 

Atenție! Pacientul ideal pentru tratamentul cu VelaShape III™ are un indice de masă corporală mai mic de 30! Când vrei să scapi de depozitele de grăsime rezistente la dietă și sport, să-ți revii în formă după o naștere, să-ți tonifiezi aspectul pielii sau să corectezi efectele gravitației asupra acesteia, VelaShape III™ este pentru tine. 

La fel ca liposucția chirurgicală, tratamentul anticelulitic și de remodelare corporală VelaShape III™ nu este indicat persoanelor obeze ca tratament pentru slăbire. Cu toate acestea, însoțit de un regim alimentar personalizat, un regim de mișcare și alte tratamente corporale, Velashape III™ poate ajuta inclusiv persoanele care au pierdut pe moment lupta cu kilogramele în plus.

Pe ce zone ale corpului funcționează VelaShape III™?

Ce simți în timpul unei ședințe de remodelare cu VelaShape III™?

O ședință de tratament cu VelaShape III™ este cât se poate de plăcută, confortabilă, chiar relaxantă, întrucât parametrii de tratament ai dispozitivului sunt ușor de reglat pentru a asigura confortul pacientului. 

Mulți pacienți au comparat senzația din timpul procedurii cu senzația resimțită în timpul unui masaj cu pietre fierbinți la spa.

Este normal ca pielea să prezinte o ușoară roșeață în zona tratată timp de câteva ore după tratament, din cauza fluxului crescut de sânge.  De asemenea, zona sau zonele tratate se pot simți mai calde la atingere (răspuns natural al corpului) timp de aproximativ o oră după tratament.

Cât durează o ședință și de câte am nevoie?

De obicei, o ședință durează mai puțin de o oră, între 15 – 30 de minute, în funcție de nevoile pacientului. În general, este nevoie de minim 6 ședințe (o ședință la 2 săptămâni) pentru a obține cele mai bune rezultate.

Poți avea nevoie de mai multe ședințe sau tratamente combinate, DACĂ:

 • ești la menopauză
 • ai peste 55 de ani
 • fumezi de peste 10 ani
 • în ultimele 3 luni greutatea a variat cu mai mult de 5 kg
 • ai o condiție medicală care îți afectează greutatea
 • ai indice de obezitate (IMC peste 30)
 • ai un stil de viață foarte activ
  Este contraindicat efortul fizic intens sau în exces întrucât folosește glucoza și nu acizii grași liberi eliberați din adipocite.
 • ai avut intervenții chirurgicale anterioare pe aceeași zonă care au determinat fibrozarea țesutului (liposucție, abdominoplastie, cezariană)
 • urmezi un tratament pentru depresie sau similar.

La Doctor SKiN stabilim împreună cel mai bun plan de tratament pentru tine, conform nevoilor și obiectivelor tale. După finalizarea schemei de tratament, sunt recomandate periodic (la 3 – 6 luni) tratamente de întreținere cu VelaShape III™.

În cât timp se văd rezultatele tratamentului cu VelaShape III™?

Rezultatele procedurii cu VelaShape III™ sunt graduale și cumulative.  Vei observa o îmbunătățire treptată a zonei tratate imediat după tratament, în timp ce suprafața pielii începe să se simtă mai netedă și mai fermă.  Pe parcurs, vei observa, de asemenea, reducerea circumferinței zonei tratate, precum și o reducere considerabilă a aspectului celulitei.

Rezultatele finale se vor instala la aproximativ 8 – 10 săptămâni după finalizarea schemei de tratament de minim 6 ședințe pe aceeași zonă.

În general, fiecare abonament durează circa 3 luni și îmbunătățește celulita cu un grad.

În cazul celulitei din stadiul III sau superior recomandăm minim 2 abonamente și combinarea cu proceduri precum LPG Cellu M6 Alliance sau presodrenaj.

Care sunt contraindicațiile procedurii?

Tratamentul VelaShape III™ este contraindicat în cazul în care:

 • ai răni, infecții sau alte leziuni la nivelul pielii

 • ești însărcinată sau alăptezi

 • ai implanturi metalice

 • ești în perioada menstruației

 • ai afecțiuni cardiace

 • urmezi un tratament hormonal

 • ai așteptări nerealiste.

Este sigur tratamentul anticelulitic cu VelaShape III™?

VelaShape III™ este un dispozitiv aprobat de FDA, cu peste 10 ani de studii clinice în spate, care a trecut atât testul timpului, dar și testarea calitativă a milioane de pacienți mulțumiți de rezultatele obținute. 

Așadar, nu există nici un fel de risc asociat tratamentului cu VelaShape III™. Spre deosebire de multe proceduri invazive, VelaShape III™ nu necesită o pregătire specială înainte de tratament.

Cu toate acestea, iată câteva indicații utile:

 • Nu aplica creme, loțiuni, uleiuri sau produse de bronzare pe zonele pielii pe care dorești să ți se efectueze procedura.

 • Cu 2 – 3 zile înainte de procedură, evită administrarea medicamentelor ce conțin aspirină.

 • Dacă există păr în zona de tratat, se recomandă îndepărtarea acestuia înainte de procedură.

 • Este recomandat să bei mai multă apă în timpul întregii perioade de tratament, inclusiv în zilele de pauză, pentru a ajuta organismul să elimine mai ușor reziduurile metabolice ale celulelor adipoase.

 • Dacă s-a efectuat o altă procedură cu laser în zonele în care este planificat efectuarea tratamentului cu VelaShape III™, este recomandat un repaus de o săptămână.

Îți poți relua activitățile zilnice obișnuite imediat după tratament.

Și, întrucât procedura nu lasă semne vizibile, nu va trebui să suporți întrebările incomode din partea colegilor sau a prietenilor. Când îți dorești o piele fermă, fără celulită, fără aspect de coajă de portocală,  perfect întinsă, când visezi la un contur corporal tonifiat, cu proporții armonioase, indiferent de conformația pe care ai moștenit-o, vino la Doctor SKiN!💚

Poți beneficia de tratamentul revoluționar anticelulitic și de remodelare corporală VelaShape III™, dar și de cele mai eficiente protocoale de tratament! 

Programează-te acum la ☎️031 005.10.15 sau pe mail, pe adresa  contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

2 recenzii pentru Tratamentul celulitei cu VelaShape III™

 1. 5 out of 5

  Marinescu Elena

  Servicii de remodelare corporală de cea mai bună calitate la preț acceptabil.
  Nu lipsește nimic, ți se acordă multă atenție și am rămas cu sentimentul că am ajuns unde trebuie.
  Nota 10 pentru implicare, SKiN Corbeanca!

 2. 5 out of 5

  Livia

  Procedura de succes,echipa minunata!
  Foarte mulțumită de serviciile oferite!

Adaugă o recenzie

velashape3-SKiN-MedSpa
Tratamentul celulitei cu VelaShape III™
199 lei2.939 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin