Drenaj limfatic sau cum să îți ajuți corpul să elimine mai ușor grăsimea, apa în exces și celulita

Elimină toxinele și apa în exces. Combate celulita

Sistemul limfatic uman este responsabil pentru eliminarea fluidului interstițial din țesuturi. Acesta absoarbe și transportă acizi grași și grăsimile în întregul sistem circulator și transportă celule cu prezență antigen la ganglionii limfatici unde stimulează răspunsul sistemului imunitar.

150 lei1.200 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Drenaj limfatic sau cum să îți ajuți corpul să elimine mai ușor grăsimea, apa în exces și celulita

Ofertă

Preț

12 sedințe

1.500 lei 1.200 lei

Drenaj limfatic sau cum să îți ajuți corpul să elimine mai ușor grăsimea, apa în exces și celulita - Doctor SKiN
 • îmbunătățește circulația sanguină

 • elimină toxinele din organism

 • combate celulita

 • oferă pielii un aspect catifetat

 • combate retenţia de apă şi senzaţia de picioare grele

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Poți descărca aici certificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Poți întreba când a fost făcută ultima revizie a echipamentului și dacă funcționează la parametrii optimi la vanzari@btl.ro.

Drenajul limfatic sau presoterapia, adică masajul sub presiune, este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a edemului, adică a membrelor umflate. În medicina estetică, drenajul limfatic este un element de bază, o metodă total nedureroasă, relaxantă și foarte eficientă cu efect de slăbire rapidă, drenare, detoxifiere a organismului, reducere a celulitei și cantității de apă acumulată în exces.

Presodrenajul este o tehnică plăcută de masaj care îmbunătățește metabolismul organismului, stimulează sistemul limfatic pentru a purifica corpul de toxine și susține transferul de grăsime eliberat în timpul altor tratamente (de exemplu, criolipolizaradiofrecvența, terapia cu unde de șoc) la nivelul sistemului limfatic.

Drenajul limfatic este ideal pentru tratamentul așa-numitului sindrom de “picioare obosite”, necesar pentru femeile care se plimbă în tocuri înalte și pentru cei care își petrec activitatea stând în picioare. Îmbunătățește circulația (pentru a preveni venele varicoase) și umflarea inestetică a picioarelor.

Dacă ai celulită și îți dorești o piele mai netedă, fără gropițe de grăsime, atunci BTL-6000 Lymphastim este o alegere non-invazivă și eficientă de tratament care se concentrează pe drenaj limfatic și pe stimularea circulației sanguine. BTL Lymphastim este un sistem clinic dovedit, aprobat FDA, cu rezultate vizibile imediat și 100% sigur.

Cum funcționează drenajul limfatic cu BTL Lymphastim?

Sistemul limfatic uman este responsabil pentru eliminarea fluidului interstițial din țesuturi. Acesta absoarbe și transportă acizi grași și grăsimile în întregul sistem circulator și transportă celule cu prezență antigen la ganglionii limfatici unde stimulează răspunsul sistemului imunitar. Bolile și problemele sistemului limfatic determină de obicei umflături ale membrelor, dar și alte simptome.

Tehnologia de ultimă generație BLT Lymphastim acționează cu ajutorul principiului presoterapiei pneumatice. Manșoanele speciale de aplicare, cu camere multiple suprapuse asigură un masaj delicat care încurajează circulația naturală a limfei prin corp.

De ce să alegi drenajul limfatic cu BTL Lymphastim-6000 TopLine 12?

Presoterapia BLT Lymphastim ajută la accelerarea procesului de vindecare natural al corpului, impulsionează pierderea în greutate și eliminarea toxinelor prin accelerarea metabolismului.

De asemenea, tonusul este mult îmbunătățit, pacientul își redobândește energia și se elimină cantitatea de apă care se stochează de obicei în membrele inferioare. S-a demonstrat, de asemenea, că ajută stimularea circulației celor care suferă de circulație deficitară la nivelul mâinilor și picioarelor și poate ajuta în prevenirea varicelor.

Ce simți în timpul presoterapiei?

Tehnologia BTL Lymphastim are două camere separate care sunt poziționate în jurul membrelor tale, carte arată ca niște pantaloni gonflați mari. Aceste camere se vor umfla și se vor dezumfla treptat, începând de la glezne, deplasându-se către partea superioară a coapselor, pentru a crește circulația sângelui și fluxul limfatic. Este o senzație relaxantă, iar de obicei mulți clienți preferă să se bucure și de un tratament facial în timpul presoterapiei.

Presoterapia BTL Lymphastim nu este dureroasă, iar la Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament și de câte ședințe de drenaj limfatic am nevoie

O ședință de drenaj limfatic cu BTL-6000 Lymphastim durează 60 de minute. Este recomandat un pachet este de 12 ședințe, cate 3 pe săptămână.

Tratamentele sunt programate, de obicei, la fiecare 2 zile iar pacienții observă rezultate vizibile după primul tratament.

Care sunt rezultatele obținute în urma drenajului limfatic cu BTL Lymphastim?

În urma studiilor clinice efectuate pentru terapia BTL Lymphastim s-au observat o serie de rezultate imediate, inclusiv o stare generală de bine, îmbunătățirea tonusului general și eliminarea kilogramelor în plus.

BTL Lymphastim este un tratament care se poate folosi singur sau poate fi folosit combinat cu diferite tratamente corporale ce intră în categoria liposucției nechirurgicale precum BTL VanquishME, BTL Shock-wave, criolipoliza sau BodySculptor, deoarece elimină mai rapid celulele de grăsime distruse în urma acestor terapii corporale.

Drenajul limfatic de ultimă generație este de asemenea indicat ca și procedură standard de recuperare după liposucția chirurgicală, contribuind la redobândirea tonusului pielii și a celui muscular.

Care sunt contraindicațiile drenajului limfatic?

Persoanele cu dispozitiv metalic sau implant nu pot beneficia de presoterapie. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau persoane cu așteptări nerealiste nu pot fi supuse acestui tratament.

Este drenajul limfatic sigur?

Tehnologia utilizată pentru drenajul limfatic de aparatul de ultimă generație BTL -6000 Lymphastim este 100% sigură. Aceleași terapii sunt utilizate la scară largă în medicina sportivă recuperatorie, de prevenție sau ameliorare a durerii, fiind aprobată de FDA.

Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

La Doctor SKiN folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Drenaj limfatic sau cum să îți ajuți corpul să elimine mai ușor grăsimea, apa în exces și celulita”

drenaj-limfatic-BTL-prin-presoterapie-SKiN-MedSpa-Bucuresti
Drenaj limfatic sau cum să îți ajuți corpul să elimine mai ușor grăsimea, apa în exces și celulita
150 lei1.200 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin