Tratament anticeluluită – Unde de soc Shockwave BTL

Scapă de celulită rapid, eficient și fără durere

BTL X-Wave este recunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală, cu rezultate dovedite științific, oferind un ajutor real pentru reducerea celulitei și remodelarea corpului prin terapia cu unde acustice.

300 lei2.400 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Cum scapi de celulită rapid și fără durere

* 1 ședință = 2 aplicări (stânga & dreapta) ** Recomandate minim 12 ședințe/ zonă *** 3 ședințe/săptămână

Ofertă

Preț

12 ședințe

1.800 lei

Tratament anticeluluită - Unde de soc Shockwave BTL - Doctor SKiN
 • mult mai eficient decât orice masaj anticelulitic

 • tratament non-invaziv

 • nu doare

 • tehnologie aprobată de FDA

 • fără efecte secundare

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Poți descărca aici certificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Poți întreba când a fost făcută ultima revizie a echipamentului și dacă funcționează la parametrii optimi la vanzari@btl.ro.

Deși celulita este inofensivă, este inestetică și afectează mult încrederea în sine. Dacă îți spunem însă, că în sfârșit a fost dezvoltat un tratament non-invaziv, nedureros, sigur și cu adevărat eficient pentru celulita de pe orice zonă a corpului (brațe, abdomen, coapse, fese)?

Dispozitivul de ultimă generație BTL X-Wave, creat de BTL Aesthetics, este un tip de terapie cu unde de șoc dovedită clinic pentru a trata celulita și a reda conturul corpului. Această procedură sigură și aprobată de FDA, vizează straturile de grăsime de sub piele, netezește celulita, redă fermitatea pielii lăsate și reduce aspectul vergeturilor. Dacă vrei să știi cum să scapi de celulită, BTL X-Wave este răspunsul!

BTL X-Wave este recunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală, cu rezultate dovedite științific, oferind un ajutor real pentru reducerea celulitei și remodelarea corpului prin terapia cu unde acustice.

Dacă ai celulită și îți dorești o piele mai netedă, fără gropițe de grăsime, atunci BTL X – Wave este o alegere non-invazivă, unul dintre puțintele tratamente de remodelare corporală care reduc celulita cu rezultate reale, vizibile, dovedite.

Cum elimină celulita tratamentul BTL X-Wave?

BTL X-Wave aplică terapia cu unde de șoc, cunoscut și sub denumirea de tratament cu unde acustice. În timpul tratamentului, undele acustice sunt trimise în organism, creând vibrații în țesuturile moi.

Undele acustice sunt impulsuri puternice de sunet nefocalizate și care sunt îndreptate către zone specifice ale pielii sau țesuturilor.

Tratamentul de BTL X-wave are ca si efect o piele mai netedă, mai elastică, cu o textură și un aspect îmbunătățit considerabil. Tratamentul cu X-Wave funcționează prin descompunerea grăsimii de sub piele. Dispozitivul stimulează drenajul limfatic pentru a elimina excesul de grăsimi și toxine din organism. De asemenea, stimulează producerea colagenului în piele care devine mai fină, mai sănătoasă și mai tânără.

Vibrațiile X-Wave tratează celulita prin activarea celulelor grase, pe care le fac să devină mai permeabile. Lipidele sunt apoi capabile să părăsească corpul mai ușor prin sistemul limfatic. Undele sonore din tratamentul de reducere a celulitei oferă și alte beneficii: stimulează circulația sângelui în zona tratată a pielii. Acest lucru încurajează dezvoltarea unor noi vase de sânge, care transportă mai mult oxigen și substanțe nutritive în zona tratată, pentru a repara pielea și țesuturile. Un flux sanguin accelerat stimulează lipoliza, în timp ce un debit mai lent de sânge determină stocarea grăsimilor.

Pe măsură ce undele sonore stimulează sistemul limfatic, organismul este stimulat să transporte mai ușor toxinele, grăsimile și lichidul eliminat, fapt ce imbunătățește sănătatea și în același timp șterge celulita.

Ce simți în timpul terapiei cu unde de șoc pentru celulită?

Terapia cu unde de șoc BTL X-Wave nu este dureroasă, are efecte imediate și rezultate vizibile cu ochiul liber. Vei simți o senzație relaxantă, dar intensă la nivelul zonei tratate. La Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament și de câte ședințe am nevoie?

Numărul de ședinte necesare depinde de nevoile fiecărui pacient în parte și de zona tratată. O ședință de terapie anti-celulită durează 7 minute /aplicare în funcție de zonă. În medie, tratamentul anticelulitic cu unde de șoc BTL X-Wave trebuie repetat de 3 ori pe săptămână, în total 12 ședințe pentru fiecare zonă tratată.

Pentru a elimina definitiv depozitele de grăsime încăpățânată, care determină apariția aspectului de portocală al pielii si pentru a obține niște rezultate spectaculoase, tratamentul anticelulită se completează excelent cu tratamentul de înghețare a grăsimilor, cum ar fi criolipoliza sau radiofrecvența. Împreună, aceste tratamente corporale pot topi grăsimea și diminua considerabil aspectul celulitei pentru aproape orice parte a corpului.

Care sunt rezultatele obținute în urma terapiei cu unde de șoc BTL X-Wave?

Terapia cu unde de șoc este mult mai eficientă decât orice masaj anticelulitic. Studiile clinice efectuate pentru terapia BTL X-Wave au demonstrat o serie de rezultate imediate, precum o piele mai netedă, mai fermă și mai puțină celulită. În cazul persoanelor care aleg un stil de viață sănătos, s-a raportat inclusiv o reducere a circumferinței zonei tratate și chiar eliminarea kilogramelor în plus.

Terapia cu BTL X-Wave este destinată pacienților de toate vârstele cu celulită sau care își doresc să îmbunătățească zonele problematice depuneri de grăsime inestetică, unde exercițiile fizice și/sau dieta nu au efect.

Majoritatea pacienților încep să vadă o îmbunătățire vizibilă a texturii pielii după doar 4 ședințe. Cu toate acestea, rezultatele complete nu vor fi văzute decât după ce ați finalizat X ședințe. Aspectul pieleii se va îmbunătăți treptat în următoarele 2 până la 3 luni după tratament, deoarece producția de colagen și circulația se îmbunătățește în mod constant.

BTL X-Wave este un tratament care se poate folosi singur sau poate fi folosit combinat cu diferite tratamente corporale ce intră în categoria liposucției nechirurgicale precum BTL VanquishME, criolipoliza sau BodySculptor.

Care sunt contraindicațiile terapiei cu unde de șoc pentru celulită?

Persoanele cu dispozitiv metalic sau implant nu pot beneficia de terapia cu unde de șoc. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau care alăptează sau persoane cu așteptări nerealiste nu pot beneficia de acest tratament.

Este terapia cu unde de șoc sigură?

Tehnologia utilizată de aparatul de ultimă generație BTL X-Wave este 100% sigură, fără riscuri sau efecte secundare. Valva X a fost modificată clinic pentru a asigura un nivel mai scăzut al energiei pulsate în zona țintă, astfel încât orice leziune a țesutului sau leziune a pielii în zona de tratament este imposibilă.

Certificarea FDA obținută de către dispozitivul BTL X-Wave (denumit si Cellutone in USA) este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, în baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea, presupune un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

La Doctor SKiN folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Tratament anticeluluită – Unde de soc Shockwave BTL”

Tratament anticeluluită - Unde de soc Shockwave BTL - Doctor SKiN
Tratament anticeluluită – Unde de soc Shockwave BTL
300 lei2.400 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin