Lipoliza injectabil─â pentru topirea gr─âsimii corporale localizate

Lipoliza injectabil─â este solu╚Ťia pe care o cau╚Ťi pentru a sc─âpa permanent de acele depuneri de gr─âsime care nu dispar cu sport ╚Öi/sau diet─â! Sub╚Ťiaz─â-╚Ťi gleznele ╚Öi genunchii, uit─â de gr─âsimea ├«nc─âp─â╚Ť├ónat─â de pe abdomen, spate, fese, bra╚Ťe ╚Öi coapse cu acest tratament care elimin─â ├«n siguran╚Ť─â gr─âsimea corporal─â ╚Öi chiar ╚Öi gr─âsimea de la nivelul b─ârbiei ╚Öi al ÔÇťf─âlcu╚ŤelorÔÇŁ!

Ob╚Ťine rezultate similare interven╚Ťiei chirurgicale de liposuc╚Ťie, f─âr─â durere, f─âr─â timp de recuperare, f─âr─â costuri exorbitante! ├Än plus, c├ót timp celulele adipoase sunt eliminate ├«n mod natural din organism, pielea se str├ónge ╚Öi se tonifiaz─â ├«n zona tratat─â! Sl─âbe╚Öte exact de unde vrei tu cu lipoliza prin injectare!

500 lei2.400 lei

Total:

vreau s─â ╚Ötiu cum pl─âtesc voucher cu discount de 10% la urm─âtoarea achizi╚Ťie pentru toate pl─â╚Ťile online (click pentru detalii)

discounturile, promo╚Ťiile nu se cumuleaz─â

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

De ce s─â alegi lipoliza injectabil─â?

 • elimin─â┬áPERMANENT┬ádepozitele de gr─âsime inestetice.

 • elimin─â┬ágr─âsimea┬áexact din zonele pe care ╚Ťi le dore╚Öti, acolo unde dieta ╚Öi exerci╚Ťiile fizice nu dau rezultate!

 • eficient─â ├«n zone greu abordabile, precum┬ágleznele, genunchii, gr─âsimea axilar─â, linia sutienului┬á╚Öamd.

 • alternativ─â┬ánon-chirurgical─â, minim invaziv─â┬áa┬áliposuc╚Ťiei chirurgicale.

 • tratament de┬áremodelare corporal─â┬ácu┬áeficien╚Ť─â dovedit─â┬áclinic.

 • reduce aspectul celulitei, pielea devenind mai neted─â ╚Öi mai ferm─â.

 • f─âr─â durere sau disconfort,┬áf─âr─â efecte adverse┬áasupra s─ân─ât─â╚Ťii.

 • reduce circumferin╚Ťa zonei tratate, astfel c─â te vei bucura de c├ó╚Ťiva┬ácentimetri ├«n minus┬ádin stratul adipos.

 • stimuleaz─â┬ádrenajul limfatic┬á╚Öi┬ámicrocircula╚Ťia.

 • recuperare rapid─â, f─âr─â timpi lungi de repaus.

Ce este lipoliza injectabil─â?

Lipoliza injectabilă este o procedură minim invazivă, non-chirurgicală, prin care se pot reduce permanent depozitele de grăsime localizată.

Aceast─â procedur─â de eliminare a gr─âsimii corporale a fost folosit─â pentru prima dat─â ├«n Italia, ├«n anii 1980. De-a lungul timpului, s-au realizat zeci de studii clinice pentru a demonstra eficacitatea lipolizei injectabile pentru reducerea ╚Ťintit─â a gr─âsimii localizate de pe fa╚Ť─â ╚Öi corp.┬á

Unul dintre aceste studii a fost realizat pe un grup de 441 de pacien╚Ťi (388 de femei ╚Öi 53 de b─ârba╚Ťi) care au f─âcut 1 ÔÇô 4 ╚Öedin╚Ťe de lipoliz─â injectabil─â cu 2,5 grame de fosfatidilcolin─â, ob╚Ťin├ónd ├«n urma tratamentului o reducere circumferen╚Ťial─â medie de:

 • 3,7 cm┬á├«n zona abdomenului superior
 • 3,9 cm┬á├«n zona abdomenului inferior
 • 1,9 cm┬á├«n zona coapselor
 • 1,6 cm┬á├«n zona bra╚Ťelor.

Rezultate excelente s-au văzut și în tratamentele faciale pentru eliminarea bărbiei duble. 

To╚Ťi pacien╚Ťii au prezentat o reducere semnificativ─â a depozitelor de gr─âsime tratate prin lipoliza injectabil─â ╚Öi niciun pacient nu a suferit efecte secundare nocive dup─â tratament.

A╚Öadar, at├ót studiile ╚Ötiin╚Ťifice, c├ót ╚Öi experien╚Ťa clinic─â demonstreaz─â c─â lipoliza injectabil─â reprezint─â┬áo alternativ─â sigur─â┬á╚Öi┬áeficient─â┬ápentru┬áliposuc╚Ťia chirurgical─â, pe zone corporale mai mici, pentru pacien╚Ťii care vor s─â evite costurile, timpii mari de recuperare, dar ╚Öi riscurile unei interven╚Ťii chirurgicale invazive.

Cum func╚Ťioneaz─â eliminarea gr─âsimii localizate cu lipoliza injectabil─â?

Lipoliza injectabil─â presupune injectarea unor substan╚Ťe speciale direct ├«n stratul de gr─âsime de sub piele numit hipoderm. Dup─â injectare, celulele adipoase sunt distruse ╚Öi nu mai pot stoca sau acumula gr─âsimi, urm├ónd ca resturile lor s─â fie metabolizate ╚Öi eliminate definitiv din organism.

Principalele substan╚Ťe utilizate pentru lipoliza injectabil─â sunt:

 • Acidul deoxicolic┬á(DOC)┬áeste o substan╚Ť─â produs─â ├«n mod natural de corpul uman ╚Öi are un rol important ├«n digestia gr─âsimilor. Acest acid descompune celulele grase prin contact, ac╚Ťion├ónd direct asupra gr─âsimii subcutanate de la nivel local. Acidul deoxicolic este┬áaprobat de FDA┬áca fiind sigur ╚Öi eficient pentru topirea gr─âsimii localizate.

 • Fosfatidilcolina (PPC)┬áeste un aminoacid extras din soia, fiind utilizat adesea ca ingredient principal ├«n injec╚Ťiile pentru lipoliz─â. Aceast─â substan╚Ť─â are rol ├«n metabolizarea colesterolului ╚Öi previne aderarea acestuia la pere╚Ťii vaselor de s├ónge. Fosfatidilcolina este folosit─â ├«n medicina estetic─â pentru dizolvarea gr─âsimilor, siguran╚Ťa ei ├«n utilizare fiind confirmat─â de c─âtre The Drug Commission of the German Medical Association (DCGMA).

Gr─âsimea este stocat─â ├«n organism ├«n celule specializate numite adipocite. Acestea absorb trigliceridele din fluxul sanguin ╚Öi le stocheaz─â ├«n membrana lor celular─â. Atunci c├ónd corpul are nevoie de energie, celulele adipoase ├«╚Öi elibereaz─â con╚Ťinutul ├«napoi ├«n s├ónge.

C├ónd cre╚Öti ├«n greutate, celulele adipoase nu se ├«nmul╚Ťesc, ci cresc ├«n dimensiune, ├«ntruc├ót stocheaz─â mai multe trigliceride. ├Än mod asem─ân─âtor, atunci c├ónd sl─âbe╚Öti, nu scade num─ârul de adipocite, ci se reduce volumul acestora.┬á

Lipoliza injectabilă reușește practic să descompună aceste celule adipoase. Celulele de grăsime distruse nu se mai pot dezvolta din nou și dispar pentru totdeauna.

Restul adipocitelor care persistă în zona tratată vor putea stoca în continuare grăsime și se pot mări, dar doar în cazul în care acumulezi un număr mare de kilograme în plus. 

Mai mult dec├ót at├ót, zona tratat─â va avea o capacitate mai mic─â de depozitare a gr─âsimilor, ceea ce garanteaz─â eficacitatea tratamentului ╚Öi rezultatele durabile pe termen lung. Aceasta ├«nseamn─â c─â, odat─â ce ai ajuns la rezultatele dorite,┬áte┬ápo╚Ťi bucura definitiv de efectele lipolizei injectabile, cu excep╚Ťia cazului ├«n care exist─â o cre╚Ötere mare a greut─â╚Ťii corporale.┬á

Cui se adreseaz─â lipoliza injectabil─â?

Procedura de lipoliz─â injectabil─â se adreseaz─â tuturor persoanelor, femei ╚Öi b─ârba╚Ťi deopotriv─â, care ├«╚Öi doresc o abordare non-chirurgical─â prin care pot reduce depozitele de gr─âsime localizat─â.

├Än plus, este┬átratamentul┬áideal pentru┬áanumite zone care genetic ÔÇťatragÔÇŁ mai mult─â gr─âsime fa╚Ť─â de altele. De exemplu, dac─â te deranjeaz─â gleznele sau genunchii mai pufo╚Öi, ÔÇťaripioareleÔÇŁ din zona ╚Öoldurilor sau zona de sub fese, lipoliza injectabil─â este printre pu╚Ťinele variante eficiente, care are un efect comparabil cu interven╚Ťia de liposuc╚Ťie chirurgical─â!

Lipoliza injectabil─â pentru topirea gr─âsimii corporale localizate - Doctor SKiN

Totu╚Öi, lipoliza injectabil─â nu ╚Ťine locul unui stil de via╚Ť─â s─ân─âtos, nu este un tratament pentru obezitate ╚Öi nu reprezint─â o metod─â de a sc─âpa de kilogramele ├«n plus. Candida╚Ťii ideali sunt cei cu depozite mici sau medii de gr─âsime, ├«n special ├«n acele zone ale corpului care nu r─âspund la sport ╚Öi diet─â.

Pacien╚Ťii cu piele lax─â ╚Öi tonus slab s-ar putea s─â nu aib─â rezultatele dorite doar prin aceast─â procedur─â, ci printr-un mix de┬átratamente de remodelare corporal─â┬á. ├Än cazul ├«n care te numeri printre ace╚Ötia, medicii Doctor SKiN te vor informa ├«n timpul┬áevalu─ârii corporale gratuite de ce anume ai nevoie pentru a ob╚Ťine rezultatele visate!

Ce sim╚Ťi ├«n timpul unei ╚Öedin╚Ťe de lipoliz─â injectabil─â?

Lipoliza injectabil─â se realizeaz─â sub anestezie local─â, iar ├«n timpul tratamentului substan╚Ťa se introduce folosindu-se un ac extrem de fin. A╚Öadar, disconfortul resim╚Ťit ├«n timpul procedurii este minim.

├Än clinicile Doctor SKiN din Bucure╚Öti ╚Öi Corbeanca, tratamentul de lipoliz─â prin injectare se desf─â╚Öoar─â ├«ntr-un mediul confortabil ╚Öi pl─âcut, astfel c─â po╚Ťi apela la aceast─â procedur─â f─âr─â teama de durere!

C├ót dureaz─â o ╚Öedin╚Ť─â de lipoliz─â prin injectare ╚Öi de c├óte am nevoie?

O ╚Öedin╚Ť─â de lipoliz─â injectabil─â poate dura ├«ntre 5 ╚Öi 30 de minute, ├«n func╚Ťie de zona tratat─â. Pentru a ob╚Ťine rezultate satisf─âc─âtoare, sunt necesare, ├«n medie, 4 ÔÇô 6 ╚Öedin╚Ťe de tratament, efectuate la un interval de 4 s─âpt─âm├óni.

Po╚Ťi avea nevoie de mai multe ╚Öedin╚Ťe sau tratamente combinate, DAC─é:

 • e╚Öti la menopauz─â
 • ai peste 55 de ani
 • fumezi de peste 10 ani
 • ├«n ultimele 3 luni greutatea a variat cu mai mult de 5 kg
 • ai o condi╚Ťie medical─â care ├«╚Ťi afecteaz─â greutatea
 • ai indice de obezitate (IMC peste 30)
 • ai un stil de via╚Ť─â foarte activ
  Este┬ácontraindicat efortul fizic intens┬ásau ├«n exces ├«ntruc├ót folose╚Öte glucoza ╚Öi nu acizii gra╚Öi liberi elibera╚Ťi din adipocite.
 • ai avut interven╚Ťii chirurgicale anterioare pe aceea╚Öi zon─â care au determinat fibrozarea ╚Ťesutului (liposuc╚Ťie, abdominoplastie, cezarian─â)
 • urmezi un tratament pentru depresie sau similar.

Cum m─â preg─âtesc de lipoliza prin injectare?

Cu 24 de ore înainte de tratament este indicat să:

 • ├«ntrerupi administrarea de paracetamol ╚Öi ibuprofen.

 • ├«ntrerupi consumul de alcool ╚Öi tutun.

De asemenea, este important să informezi corect medicul cu privire la istoricul medical, eventualele alergii și medicamente pe care le iei.

Ce rezultate se ob╚Ťin prin lipoliza injectabil─â?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul c─â este imposibil s─â sl─âbe╚Öti localizat. C├ónd sl─âbe╚Öti, dai jos de peste tot. ╚śi cu c├ót te apropii mai mult de greutatea ideal─â, cu at├ót e mai greu s─â sub╚Ťiezi ╚Öi s─â tonifiezi zone izolate, precum bra╚Ťele, coapsele sau zona feselor.

Vestea bun─â este c─â exist─â o solu╚Ťie chiar ╚Öi pentru aceast─â situa╚Ťie frustrant─â! Lipoliza injectabil─â este un tratament de┬áremodelare corporal─â care ofer─â rezultate spectaculoase, elimin├ónd depozitele ├«nc─âp─â╚Ť├ónate de gr─âsime din urm─âtoarele zone ale corpului:

 • abdomen (superior ╚Öi inferior)

 • coapse (regiunea superioar─â)

 • flancuri (zona ╚Öoldurilor)

 • ÔÇŁaripioareÔÇŁ (zona feselor)

 • ╚Öolduri

 • fese

 • bra╚Ťe

 • genunchi

 • glezne

 • pieptul m─ârit ├«n volum la b─ârba╚Ťi

 • regiunea axilar─â ( zona de la subra╚Ť)

 • linia sutienului la femei

 • b─ârbia dubl─â┬á(gu╚Ö─â) ╚Öi linia mandibular─â┬á(aspectul de ÔÇÖÔÇÖf─âlcu╚ŤeÔÇÖÔÇÖ).

Dup─â tratament, pe m─âsur─â ce celulele adipoase se metabolizeaz─â, pielea se str├ónge, dob├óndind un┬áaspect neted ╚Öi ferm┬ála nivelul zonei tratate, ceea ce ├«nseamn─â c─â lipoliza injectabil─â poate fi o solu╚Ťie ideal─â inclusiv pentru persoanele care ├«╚Öi doresc s─â scape de┬ácelulit─â.

Rezultatele finale sunt vizibile la aproximativ 8 s─âpt─âm├óni dup─â ├«ncheierea schemei de tratament. Efectele sunt de lung─â durat─â ╚Öi pot fi chiar definitive, c├ót timp nu ai oscila╚Ťii majore ├«n greutate.

Ce presupune recuperarea dup─â lipoliza injectabil─â?

Fiind o procedur─â minim-invaziv─â, lipoliza prin injectare nu necesit─â timp ├«ndelungat de recuperare, astfel c─â┬ápo╚Ťi reveni la activit─â╚Ťile obi╚Önuite imediat dup─â finalizarea procedurii.

Totu╚Öi, ├«n primele 3 zile dup─â tratament, este recomandat s─â evi╚Ťi masajul, sauna, solarul ╚Öi efortul fizic prelungit sau intens. De asemenea, ├«n primele 48 de ore, evit─â consumul de alcool ╚Öi administrarea de medicamente ce con╚Ťin ibuprofen sau paracetamol.

Care sunt contraindica╚Ťiile lipolizei injectabile?

Lipoliza injectabil─â este contraindicat─â:

 • femeilor ├«ns─ârcinate sau care al─âpteaz─â

 • pacien╚Ťilor cu diabet

 • pacien╚Ťilor cu boli cardiovasculare, boli de s├ónge ╚Öi afec╚Ťiuni renale

 • persoanelor cu a╚Ötept─âri nerealiste.

De asemenea, lipoliza cu fosfatidilcolin─â este contraindicat─â celor┬áalergici la soia, ├«ns─â medicul ├«╚Ťi poate recomanda o alt─â substan╚Ť─â lipolitic─â.

Lipoliza injectabil─â este o procedur─â sigur─â?

De╚Öi este un tratament minim invaziv, la fel ca orice alt─â procedur─â medical─â, lipoliza injectabil─â prezint─â unele posibile efecte secundare u╚Öoare, care includ: umfl─âturi, v├ón─ât─âi ╚Öi ro╚Öea╚Ť─â. Aceste reac╚Ťii adverse dureaz─â de la c├óteva ore, la c├óteva zile, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale.

 • Lipoliza injectabil─â este sigur─â┬ác├ót timp este┬áefectuat─â┬áde c─âtre un┬ámedic┬áspecialist, care ╚Ötie cum s─â poat─â minimiza orice risc urm├ónd cele mai sigur protocol de tratament adaptat nevoilor tale ╚Öi organismului t─âu, cum ar fi:┬áutilizarea tehnicii adecvate de injectare, vizarea zonelor potrivite, injectarea cantit─â╚Ťii corecte de produs, respectarea tehnicilor aseptice┬á╚Öamd.

Care este cea mai eficient─â lipoliz─â care dizolv─â gr─âsimea?

Pe pia╚Ť─â exist─â multe branduri de lipoliz─â injectabil─â (PB serum, LipoLax, LipoLab, Kybella etc.) ├«ns─â dou─â dintre cele mai populare cocktailuri lipolitice sunt Lemon Bottle ╚Öi Aqualyx.

Lipoliza injectabil─â cu Lemon Bottle

Lemon Bottle are o formul─â avansat─â de dizolvare a gr─âsimii, special conceput─â pentru mezolipoliza fe╚Ťei ╚Öi a corpului, produs─â ├«n Coreea – ╚Ťara lider la nivel mondial ├«n industria produselor pentru estetic─â.

Formula sa cu o concentra╚Ťie ridicat─â aduce ├«mpreun─â riboflavina (vitamina B2), lecitina ╚Öi bromelaina, ingrediente lipolitice care produc descompunerea gr─âsimii prin accelerarea metabolismului celulelor adipoase. Ulterior, ╚Ťesutul adipos dizolvat este eliminat natural din organism.

Lipoliza injectabil─â cu Lemon Bottle este o procedur─â estetic─â modern─â, minim invaziv─â, ideal─â ├«n cazul ├«n care vrei s─â ├«ndep─ârtezi o cantitate mic─â de gr─âsime ├«n exces, de pe fa╚Ť─â sau corp. Este una dintre cele mai eficiente metode de sl─âbire localizat─â, contribuind la ├«mbun─ât─â╚Ťirea simetriei faciale ╚Öi la remodelarea siluetei.
Un beneficiu remarcabil al acestei solu╚Ťii premium de dizolvare a gr─âsimii localizate este c─â sus╚Ťine produc╚Ťia de colagen – proteina responsabil─â de elasticitatea ╚Öi fermitatea pielii.

Majoritatea clientelor afirm─â c─â ob╚Ťin rezultatele dorite dup─â 5 ╚Öedin╚Ťe, fiecare ╚Öedin╚Ť─â fiind realizat─â la o distan╚Ť─â de circa 10 zile.
Se poate trata aceeași zonă de cel mult 5 ori, după care este necesară o pauză de 2 luni.

Cum te pregătești înainte de lipoliza injectabilă cu Lemon Bottle?

 • cu 24 de ore ├«nainte: evit─â alcoolul, aspirina ╚Öi alte medicamente care sub╚Ťiaz─â s├óngele
 • opre╚Öte aspirina ╚Öi vitamina E, pentru a reduce riscul de s├óngerare sau de v├ón─ât─âi.

Ce trebuie s─â faci dup─â lipoliza injectabil─â cu Lemon Bottle?

 • bea mult─â ap─â - minim jum─âtate de litru imediat dup─â tratament - pentru a sus╚Ťine procesul de eliminare natural─â a ╚Ťesutului adipos dizolvat, dar ╚Öi pentru a men╚Ťine pielea hidratat─â, ceea ce va maximiza efectul lipolizei.

  timp de 3 zile dup─â ╚Öedin╚Ťa de lipoliz─â, maseaz─â u╚Öor zona tratat─â, pentru a ajuta solu╚Ťia s─â se r─âsp├óndeasc─â mai bine ╚Öi astfel s─â accelereze dizolvarea gr─âsimii.

 • timp de 3 zile dup─â ╚Öedin╚Ťa de lipoliz─â, maseaz─â u╚Öor zona tratat─â, pentru a ajuta solu╚Ťia s─â se r─âsp├óndeasc─â mai bine ╚Öi astfel s─â accelereze dizolvarea gr─âsimii.

Ce s─â nu faci dup─â lipoliza injectabil─â cu Lemon Bottle?

 • evit─â alcoolul ╚Öi cofeina timp, de cel pu╚Ťin 24 de ore dup─â ╚Öedin╚Ťa de lipoliz─â - acestea pot conduce la deshidratare ╚Öi la ├«ncetinirea procesului de eliminare a gr─âsimii descompuse.

 • evit─â exerci╚Ťiile fizice intense, timp de 48 de ore dup─â ╚Öedin╚Ťa de lipoliz─â - transpira╚Ťia poate elimina solu╚Ťia Lemon Bottle din piele, ceea ce va reduce din eficien╚Ťa tratamentului.

 • evit─â du╚Öurile fierbin╚Ťi, timp de 5 zile dup─â tratament (folose╚Öte doar ap─â c─âldu╚Ť─â).

Lipoliza injectabil─â cu Aqualyx

Aqualyx este o solu╚Ťie injectabil─â de mezolipoliz─â, pe baz─â de gel, care descompune depunerile de gr─âsime.
Formula sa are la baz─â fosfatidilcolina, un acid deoxicolic modificat, care lichefiaz─â celulele adipoase, distrug├óndu-le definitiv. C├ónd acidul deoxicolic este injectat ├«n ╚Ťesutul adipos, perturb─â membranele celulare, penetreaz─â celulele de gr─âsime rup├óndu-le membrana ╚Öi declan╚Öeaz─â astfel eliberarea gr─âsimilor stocate.
Lipidele distruse sunt eliminate treptat din organism, de c─âtre sistemul limfatic, prin urin─â ╚Öi prin transpira╚Ťie, ├«n 3 – 4 s─âpt─âm├óni.

Aqualyx reprezint─â o alternativ─â minim-invaziv─â de remodelare facial─â ╚Öi corporal─â, fiind o solu╚Ťie de lipoliz─â care te scap─â de gr─âsimea ├«nc─âp─â╚Ť├ónat─â de pe zone mici ale corpului.
Poate fi injectat─â ├«n zone precum: b─ârbie, linie sutien, ╚Öolduri, coapse, genunchi ╚Öi zona s├ónilor. Eficien╚Ťa ╚Öi siguran╚Ťa acestui tratament injectabil a fost studiat─â ╚Öi dovedit─â clinic.

Cine poate beneficia de lipoliza injectabil─â cu Aqualyx?

Aqualyx este un produs de lipoliz─â bl├ónd care poate fi efectuat de aproape oricine, cu condi╚Ťia s─â fie persoane s─ân─âtoase, cu o bun─â elasticitate a pielii, cu zone mici de gr─âsime ├«n exces ce nu se duc prin sport ╚Öi diet─â. Dac─â pielea nu are suficient─â elasticitate, ar putea s─â apar─â efectul de ÔÇ×piele l─âsat─âÔÇŁ, ceea ce dorim s─â evit─âm cu orice pre╚Ť.

 • Aten╚Ťie: Aqualyx nu este un tratament destinat pierderii ├«n greutate!
  Nu are efect asupra persoanelor cu obezitate sau exces supraponderal.

C├ót dureaz─â lipoliza injectabil─â cu Aqualyx ╚Öi de c├óte ╚Öedin╚Ťe este nevoie?

Procedura dureaz─â ├«ntre 30 – 60 de minute, ├«n func╚Ťie de dimensiunea zonelor care necesit─â a fi tratate. Se fac mici injec╚Ťii ├«n ╚Ťesutul subcutanat cu acest cocktail de topire a gr─âsimii.
Pentru fiecare zon─â cu o suprafa╚Ť─â de 10 x 10 cm se folose╚Öte un flacon de lipoliz─â.
Doza maxim─â permis─â ├«n aceea╚Öi ╚Öedin╚Ť─â este de 4 fiole de 8 ml.

Tratamentul trebuie repetat de 8 ori, cu 3 – 4 s─âpt─âm├óni pauz─â ├«ntre ╚Öedin╚Ťe.
Rezultate optime se vor vedea ├«n aproximativ 6 – 8 s─âpt─âm├óni dup─â ultima ╚Öedin╚Ť─â de lipoliz─â.
Rezultatele cu Aqualyx sunt permanente, deoarece depozitele adipoase sunt distruse definitiv. Totu╚Öi, ├«n lipsa unui stil de via╚Ť─â echilibrat, cu aten╚Ťie la alimenta╚Ťie ╚Öi un minim de mi╚Öcare, Aqualyx nu poate opri formarea de noi celule de gr─âsime.
A╚Öadar, men╚Ťinerea rezultatelor pe termen lung este ├«n str├óns─â leg─âtur─â cu un stil de via╚Ť─â activ, o alimenta╚Ťie s─ân─âtoas─â, disciplin─â ╚Öi perseveren╚Ť─â. Obiceiurile s─ân─âtoase vor preveni formarea reacumularea gr─âsimii ├«n exces.

Cum te pregătești înainte de lipoliza injectabilă cu Aqualyx?

 • evit─â fumatul cu 24 de ore ├«naintea tratamentului.

 • ┬áevit─â consumul de alcool cu 1 - 2 zile ├«nainte, pentru a nu te confrunta cu v├ón─ât─âi sau umfl─âturi post-tratament.

Care este diferen╚Ťa dintre Lemon Bottle ╚Öi Aqualyx?

Ambele solu╚Ťii de lipoliz─â injectabil─â sunt uimitoare ├«n ceea ce prive╚Öte sculptura corpului prin dizolvarea celulelor adipoase. ├Äns─â substan╚Ťa activ─â de la fiecare ╚Öi modul ├«n care ac╚Ťioneaz─â sunt diferite.

Lemon Bottle con╚Ťine vitamina B12, lecitin─â ╚Öi bromelain─â. Func╚Ťioneaz─â cel mai bine pe zone de tratament ╚Ťintite, precum: ÔÇ×b─ârbia dubl─âÔÇŁ, obrajii, gr─âsimea de pe spate ╚Öi ╚Öolduri (ÔÇ×m├ónerele dragosteiÔÇŁ).
Primele rezultate se văd mai rapid, uneori chiar și într-o săptămână.

Aqualyx con╚Ťine ca ╚Öi ingredient activ fosfatidilcolin─â (acid deoxilic modificat) din polimeri pe baz─â de plante ╚Öi este mai potrivit pentru descompunerea depozitelor de gr─âsime din mai multe zone ale corpului.
Rezultatele se v─âd ├«n circa 6 – 8 s─âpt─âm├óni dup─â ultima ╚Öedin╚Ť─â de tratament.

Care e motivul pentru care la unii acest tratament func╚Ťioneaz─â iar la al╚Ťii nu?

 • ai repetat,┬ápe aceea╚Öi zon─â, toate ╚Öedin╚Ťele din protocol? Nu te a╚Ötepta s─â vezi ceva doar dup─â 1 singur─â ╚Öedin╚Ť─â! Este ca la antibiotic, se ├«nt├ómpl─â vreo minune dup─â 1 pastil─â?
 • toate aceste tratamente de┬áremodelare corporal─â┬ásunt ca ╚Öi hainele pe care le vezi pe manechin, toate m─ârimea S. Dac─â tu por╚Ťi L, atunci, pe l├óng─â lipoliza injectabil─â, adaug─â ├«n planul de tratament c├óteva ╚Öedin╚Ťe de┬áradiofrecven╚Ť─â┬ápentru fermitatea pielii sau de┬ádrenaj limfatic┬ápentru a impulsiona eliminarea c├ót mai rapid─â a celulelor de gr─âsime intrate ├«n apoptoz─â.

Ar fi nerealist s─â credem c─â ╚Öedin╚Ťele de lipoliz─â ar putea fi suficiente ca s─â renun╚Ťi la┬áregulile de baz─â┬ápentru a men╚Ťine sub control excesul de gr─âsime; astfel, nu pierde din vedere:

 1. alimenta╚Ťie echilibrat─â: evit─â fructele dulci, laptele, p├óinea, pastele & orezul.
 2. dietă sănătoasă: carne de pasăre, șuncă, fructe de mare, ouă, legume roșii, verzi
 3. f─âr─â carbohidra╚Ťi┬átimp de 4 ore dup─â: carbohidra╚Ťii circul─â foarte rapid ├«n s├ónge; atunci apar valori crescute ale insulinei, care inhib─â lipoliza.
 4. nu mai mult de o gustare cu 2 ore înainte, altfel va fi arsă doar mâncarea consumată recent și nu grăsimea rezistentă
 5. bea cât mai multe lichide (minim 2 litri de apă pe zi; fără alcool & băuturi răcoritoare)
 6. evită consumul de cofeină! pentru fiecare pahar de cafea consumat, se va compensa cu minim 1 pahar de apă
 7. străduiește-te să nu mai mănânci după ora 19.30: ceea ce nu este metabolizat de organism este stocat în depozite de grăsime.
 8. ├«ncearc─â s─â ai un┬ástil de via╚Ť─â dinamic! Este important s─â faci activitate fizic─â moderat─â de cel pu╚Ťin 3 ori pe s─âpt─âm├ón─â timp de 30 de minute; acesta┬áfolose╚Öte acizii gra╚Öi liberi elibera╚Ťi din adipocite.
  Este┬ácontraindicat efortul fizic intens┬ásau ├«n exces ├«ntruc├ót folose╚Öte glucoza ╚Öi nu acizii gra╚Öi liberi elibera╚Ťi din adipocite.
  Pentru a fi cu adev─ârat efectiv, exerci╚Ťiul fizic trebuie s─â fie┬áconstant, chiar dac─â este doar moderat.

├Än clinicile┬áDoctor SKiN┬ádin┬áDrumul Taberelor┬á╚Öi┬áCorbeanca, acest tratament este efectuat┬ádoar de c─âtre medicul chirurg plastician, pentru a respecta cele mai ├«nalte standarde de siguran╚Ť─â pentru pacien╚Ťii care aleg s─â se bucure de efectele minunate ale lipolizei injectabile.

Nu ești încă sigur/ă că lipoliza injectabilă este pentru tine? Te așteptăm cu drag în oricare din clinicile Doctor SKiN pentru o evaluare gratuită și neanganjantă la medicii noștri specialiști în chirurgie plastică.

Programeaz─â-te acum la:┬áԜĴŞĆ┬á031 005.10.15┬ásau pe┬ácontact@doctorskin.ro!┬á

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echip─â medical─â de excep╚Ťie, care beneficiaz─â de formare ╚Öi training continuu sus╚Ťinut de speciali╚Öti de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de ­čöŁ sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenan╚Ť─â la standardele prev─âzute de produc─âtor
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosfer─â cald─â & atitudine prietenoas─â
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate
 • echipa noastr─â de medici este disponibil─â pentru ├«ntreb─âri ╚Öi suport ├«n orice probleme, ├«nainte & dup─â tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile s─â ├«╚Ťi r─âspundem la orice ├«ntrebare ai avea s─â ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaug─â o recenzie la „Lipoliza injectabil─â pentru topirea gr─âsimii corporale localizate”

Lipoliza injectabil─â pentru topirea gr─âsimii corporale localizate - Doctor SKiN
Lipoliza injectabil─â pentru topirea gr─âsimii corporale localizate
500 lei2.400 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin