PB Serum medical, enzime cu efect de rejuvenare, slăbire, anticelulitic și lifting

Categorii

Încearcă PB Serum medical sau tehnologia enzimelor recombinate! Un tratament facial și corporal BIO, PB Serum obține rezultate fără precedent și vizibile rapid în tratamentul grăsimii localizate, celulitei, pielii lăsate, vergeturilor, cicatricilor, pungilor perioculare, retenției de lichide, bărbiei duble.

Un veritabil fat burner și drenant, PB Serum din gama medicală dizolvă nodulii adipoși și reduce volumul zonelor predispuse la acumularea de grăsime, lichide în exces și celulită. Grație acțiunii sale de regenerare, rejuvenează, îmbunătățește structura dermică și are un efect de lifting al pielii de pe față și corp. În plus, ameliorează considerabil aspectul vergeturilor și al cicatricilor atrofice, hipertrofice și cheloide.

1.250 lei3.500 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi PB Serum?

 • reduce grăsimea localizată (acumulată dintr-o anumită zonă a corpului)

 • îmbunătățește aspectul celulitei și al vergeturilor

 • îmbunătățește laxitatea pielii

 • elimină bărbia dublă

 • rejuvenează pielea

 • îmbunătățește fibroza, cicatricile post-acneice, cicatricile chirurgicale, post arsuri sau cheloidele

 • reduce retenția de lichide și excesul de grăsime din țesutul adipos

 • regenerează țesuturile pielii

 • are acțiune selectivă și specifică asupra diferitelor patologii ale pielii

 • tratament minim invaziv, fără timp de recuperare

 • efect antiinflamator

 • rezultatele apar după a 3-a ședință și sunt de lungă durată.

PB Serum este o nouă linie de produse medicale bazate pe enzime cu caracteristici biochimice unice, care acționează asupra țesutului pielii, având un efect de stimulare activă. În comparație cu produsele cosmetice de pe rafturile magazinelor, cosmeceuticele sunt produse ingrediente active de ultimă generație, care au atât efecte cosmetice cât și terapeutice. Sunt mai apropiate de medicamente, iar rezultatele se observă și la nivelul sănătății pielii, dar și la nivel estetic, deoarece conțin ingrediente active care influențează funcțiile celulelor pielii.

PB Serum este un tratament inovator, rezultatul a multor ani de cercetări biotehnologice în industria cosmetică și farmaceutică, efectuate de către Proteus Biotech Spania. Compania este liderul tehnologiei enzimatice și are propriul brevet de compoziții de colagenază G și colagenază H pentru tratamentul bolilor care implică modificări ale colagenului. PB Serum este brandul său și primul sistem terapeutic bazat pe Acid Hialuronic cu greutate moleculară mare, indicat pentru tratarea fibrozităților cutanate. Prezența cocktailului enzimatic coadjuvant facilitează și garantează rezultate care revoluționează practica medicală, îmbunătățind sănătatea și calitatea vieții a milioane de oameni din întreaga lume.

Succesul său se datorează enzimelor recombinate, ideale atât pentru tratamentele corporale cât și pentru tratamente faciale. Aceste enzime au proprietăți regenerative puternice, care reduc excesul de grăsime, tratează o serie de probleme ale pielii, printre care celulita, cicatricile, pungile de sub ochi sau vergeturile.
Tratamentul cu PB Serum din linia medicală oferă diverse opțiuni terapeutice atât medicilor cât și pacienților.

Cum acționează tratamentul PB Serum?

PB Serum are o eficiență garantată datorită combinației unice de Acid Hialuronic cu moleculă mare și enzime atent selectate din microorganisme, care acționează în mod sinergic. Tratamentul are o formulă inovatoare, având calitatea de a crește eficacitatea altor substanțe. Acidul Hialuronic din compoziția serului permite enzimelor să treacă mai ușor în țesut. Permeabilitatea țesuturilor crește în timp și are loc o regenerare puternică.

Serul produs de compania spaniolă este dezvoltat printr-un proces specific de biotehnologie de recombinare a enzimelor. Enzimele din corpul uman au un rol esențial în buna funcționare a proceselor metabolice, deoarece controlează mii de reacții diferite și sunt responsabile de formarea și descompunerea substanțelor. Fiecare dintre ele poate acționa doar asupra unei substanțe.
Enzimele recombinate acționează mult mai selectiv și, din acest motiv, au fost alese ca ingrediente principale ale serurilor PB, reparând și rejuvenând organismul. Nu conțin aditivi sau conservanți, au cel mai înalt grad de puritate, sunt extrem de stabile și își mențin nealterate activitatea și proprietățile.

Enzimele medicale prezente în PB Serum sunt:

 • COLAGENAZA GH PB220 – enzimă care elimină nodulii adipoși din celulită. Datorită acestei substanțe, colagenul din țesuturile vechi, uzate și îmbătrânite este distrus și se stimulează producția naturală de colagen. Celulita dispare în mod gradual, se îmbunătățește aspectul și textura pielii și se reduce laxitatea acesteia, datorită efectului de tonifiere.
 • LIPAZA PB500 – enzimă care ajută la eliminarea grăsimilor prin procesele metabolice, care sunt responsabile de activarea metabolismului celulelor adipoase și reducerea excesului de grăsime localizată. Nu deteriorează țesutul, dar îndepărtează excesul de sebum din stratul superior al pielii. Lipaza îmbunătățește considerabil textura pielii, ajutând la absorbția ingredientelor importante
 • HIALURONIDAZA PB3000 – enzimă cu efect de drenare, care “rupe” polizaharidele vinovate de acumularea de lichide în exces. Stimulează drenajul limfatic și microcirculația, contribuind la îmbunătățirea aspectului pielii și la obținerea unui contur mai suplu. De asemenea, este utilizată în corectarea rezultatelor nesatisfăcătoare apărute în urma injecțiilor cu fillere dermice pe bază de Acid Hialuronic, fiind cel mai avansat produs de acest gen.
 • KERATINAZA PB333 – această enzimă este baza Smart Peeling-ului, îmbunătățind pielea exact acolo unde este necesar. Stimulează reînnoirea celulară și exfoliază eficient pielea. Acționează blând și nu provoacă iritații. Îmbunătățește permeabilitatea pielii și absorbția altor ingrediente importante.
 • LIAZA PB72K – enzimă care elimină moleculele ce rețin toxinele și lichidele, ceea ce reduce substanțial volumul zonelor de pe corp predispuse la acumularea de grăsime localizată. De asemenea, ajută în procesul de permeabilitate al enzimelor lipază și colagenază.

Tratarea zonelor afectate ale pielii și remodelarea corporală printr-un tratament injectabil pe bază de enzime este o premieră în industria estetică. PB Serum, în combinație cu alte tratamente corporale, cum este VelaShape III, pe bază de lumină infraroșie și radiofrecvență, oferă rezultate incredibile pentru pacienții nemulțumiți de aspectul bărbiei duble, al abdomenului, șoldurilor, genunchilor sau coapselor.

Odată ce sunt injectate în țesutul vizat, enzimele din ser atacă adipocitele și tonifiază pielea lăsată. În cazul grăsimii localizate, enzimele distrug celulele de grăsime și, mai exact, atacă trigliceridele care intră în compoziția acestora. Acest proces reduce țesutul adipos și, în consecință, se reduce și circumferința zonelor vizate.

Ce variantă de PB Serum ar trebui să aleg?

Amestecurile de enzime din PB Serum sunt formulate în 3 variante diferite, cu diverse aplicații. În funcție de nevoile fiecărui pacient, se folosește produsul potrivit:

💉PB Serum Low – este o formulă folosită pentru eliminarea pungilor perioculare (pungi de sub ochi), având un efect vizibil de rejuvenare și de “strângere” a pielii. De asemenea, contribuie la reducerea retenției de lichide

💉 PB Serum Medium – formula de injectări enzimatice cu funcție de lipoliză, utilizată pentru reducerea excesului de grăsime acumulată la nivelul feței, mai exact în zona bărbiei duble (a gușii). De asemenea, este eficientă în reducerea volumului de grăsime acumulată pe abdomen, brațe, șolduri, fese și alte zone ale corpului. Poate fi utilizată și pentru întărirea structurii dermice, deoarece nu acționează doar asupra grăsimii, ci tonifiază și zona în care este injectată. Este un excelent tratament pentru celulită, dizolvând nodulii adipoși și netezind pielea în același timp. Se poate folosi și în zone greu abordabile de alte proceduri și tratamente anticelulită, precum zona de deasupra genunchiului.

💉 PB Serum High – formula cu cel mai ridicat nivel de colagenază, este creată special pentru tratamentul fibrozităților rezistente, al cicatricilor chirurgicale, al cicatricilor hipertrofice, atrofice și cheloide, ridurilor adânci, vergeturilor, celulitei avansate sau pentru orice zonă unde colagenul este prezent în cantități insuficiente. Acționează eficient asupra fibrelor vechi de colagen, stimulând producția de fibre noi și sănătoase. Funcția sa de bază este de a vindeca în totalitate țesuturile din zonele injectate. 

PB Serum High funcționează și ca procedură de prevenție și eliminare a cicatricilor postoperatorii, pentru stimularea acceptării grefei de piele în tratamentul arsurilor, al pielii aspre, cu rugozități, predispusă la keratoză pilară. Se mai folosește cu succes și în corectarea ridurilor și a pielii lăsate de la nivelul decolteului și al abdomenului, ajutând la eliminarea grăsimii în exces.

Ce se întâmplă în timpul tratamentului cu injectările enzimatice PB Serum?

În prima etapă se determină zona de tratament și se aplică crema anestezică care elimină riscul de apariție a durerii în timpul procedurii. Între timp, se pregătește formula potrivită de PB Serum (high, medium sau low) și, cu ajutorul unui ac cu vârf foarte subțire, serul va fi injectat în piele, atât la nivel subcutanat cât și intradermal.

Procedura nu durează mai mult de 15 de minute, iar tratamentul nu poate fi efectuat decât de către un medic care a fost specializat în tehnicile de injectare a enzimelor PB Serum.

Indicații post-tratament PB Serum

 • Redu aportul de carbohidrați

 • Nu consuma alimente grase.

 • Nu consuma mai multe calorii decât ai nevoie.

 • Hidratează-te corespunzător.

 • Nu aplica pe zonele tratate comprese reci, gheață sau comprese calde.

 • Evită piscina, sauna și solarul timp de 1 săptămână.

 • Evită exercițiile intense în primele 48 de ore. Ulterior, poți relua activitățile sportive obișnuite.

 • Aplică mereu protecție solară (SPF 50+).

 • Respectă recomandările medicului!

Ce zone ale corpului îmi pot trata prin injectările enzimatice cu PB Serum?

S-a dovedit clinic faptul că enzimele din PB Serum oferă rezultate foarte bune cu reacții adverse minime și disconfort redus pe toată perioada ședințelor de injectare.
Aceste enzime au un efect maxim împotriva:

 • bărbiei duble;

 • laxității abdominale;

 • țesutului adipos în exces de pe brațe, abdomen, zona lombară, genunchi și coapse;

 • celulitei de pe fese și coapse;

 • pungilor de sub ochi;

 • cicatricilor, inclusiv cheloide, de pe față și corp.

De câte ședințe de tratament cu PB Serum am nevoie?

În general, sunt recomandate în jur de 3 – 4 tratamente, efectuate la 2 – 3 săptămâni, dar nu există un număr fix de ședințe, mai ales că, datorită versatilității tratamentului, se acoperă o gamă largă de probleme de la nivelul feței și al corpului. Din acest motiv, fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament personalizat, cu un număr de ședințe potrivit nevoilor sale unice.

Indiferent de numărul de sesiuni indicate, rezultatele sunt cumulative așa că, dacă vrei să te bucuri de efectele uimitoare PB Serum, respectă cu sfințenie planul de tratament și nu te opri după 1 – 2 ședințe, chiar dacă vezi îmbunătățiri într-un timp relativ scurt!

Cât de sigur este lipoliza enzimatică cu PB Serum?

Serurile PB au fost dezvoltate de specialiști pentru a oferi pacienților o nouă modalitate de a aborda diferite probleme faciale și corporale la pacienții normoponderali și sănătoși clinic. Tratamentul este absolut sigur și 100% BIO. Enzimele prezente în PB Serum au aceeași structură precum cele din organismul uman. Prin urmare, PB Serum este un produs de înaltă siguranță, a cărei eficacitate a fost dovedită științific și care prezintă rar efecte adverse.
Chiar dacă enzimele sunt foarte puternice, acestea aduc o serie de beneficii asupra pielii printre care: regenerarea eficientă a țesutului, îmbunătățirea stării generale de sănătate și rejuvenare.

Care sunt contraindicațiile tratamentului injectabil cu PB Serum?

Este contraindicat în caz de:

 • antecedente de alergii sau reacții la Acid Hialuronic sau la oricare dintre enzime;

 • leziuni active la nivelul pielii;

 • boli autoimune;

 • tratament oncologic (activ sau în ultimele 6 luni);

 • atopie activă sau astm;

 • probleme de coagulare sau tratament anticoagulant în curs;

 • vaccin administrat mai recent de 15 zile;

 • sarcină sau alăptare;

 • persoane cu așteptări nerealiste.

Ce reacții adverse pot apărea în urma injectării cu PB Serum?

Efectele secundare sunt foarte rare. Atunci când apar, sunt ușoare și pot include:

 • durere la locul injectării;
 • edem;
 • eritem;
 • echimoze;
 • mici sângerări în zona injectării.

Toate dispar odată cu utilizarea de analgezice antiinflamatoare nesteroidiene. Însă, pentru ca aceste reacții adverse să nu apară, indicat ar fi să respecți indicațiile post-tratament și să alegi o clinică specializată, care respectă și condițiile de păstrare și administrare ale tratamentului cu PB Serum!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „PB Serum medical, enzime cu efect de rejuvenare, slăbire, anticelulitic și lifting”

Echipa Doctor SKiN

PB Serum, enzime pentru rejuvenare, slăbire, celulită și lifting
PB Serum medical, enzime cu efect de rejuvenare, slăbire, anticelulitic și lifting
1.250 lei3.500 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin