T-Shape 2, sistemul 4 în 1 anticelulită, piele lăsată și grăsime în exces

Vrei s─â scapi de celulit─â, piele l─âsat─â ╚Öi gr─âsime ├«n exces, dar vrei dovezi c─â tratamentul func╚Ťioneaz─â cu adev─ârat? Vino s─â testezi T-Shape 2, singurul echipament care ├«ncorporeaz─â 4 tehnologii diferite ╚Öi o tehnic─â de diagnosticare ce permite evaluarea st─ârii ini╚Ťiale a celulitei ╚Öi monitorizarea progresului ob╚Ťinut de la o ╚Öedin╚Ť─â la alta!

Noul dispozitiv folose╚Öte radiofrecven╚Ťa multipolar─â, laserul LLLT, vacuumul ├«n 4 timpi cu diverse impulsuri dinamice ╚Öi mezopora╚Ťia, 4 tehnologii de ultim─â genera╚Ťie complementare c─ârora la multiplic─â eficien╚Ťa, pentru a-╚Ťi oferi rezultate dovedite, care se v─âd cu ochiul liber. T-Shape 2 este o sta╚Ťie de lucru complex─â, care realizeaz─â tratamente de remodelare corporal─â, dar ╚Öi tratamente antiage, de lifting facial.

150 lei4.499 lei

Total:

vreau s─â ╚Ötiu cum pl─âtesc voucher cu discount de 10% la urm─âtoarea achizi╚Ťie pentru toate pl─â╚Ťile online (click pentru detalii)

discounturile, promo╚Ťiile nu se cumuleaz─â

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

De ce s─â alegi T-Shape 2?

 • combate celulita

 • tonifiaz─â ╚Öi ├«nt─âre╚Öte pielea l─âsat─â*

 • reduce num─ârul celulelor adipoase

 • ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte elasticitatea ╚Ťesuturilor

 • promoveaz─â sc─âderea ├«n circumferin╚Ť─â (├«n centimetri)

 • redefine╚Öte silueta

 • produce un lifting facial cu efect 100% natural

 • contur facial mai ferm

 • tratament b─ârbie dubl─â

 • str├ónge ╚Ťesuturile dermice

 • tonifiaz─â ╚Öi relaxeaz─â mu╚Öchii

 • stimuleaz─â produc╚Ťia de colagen

 • realizeaz─â un drenaj limfatic

 • stimuleaz─â circula╚Ťia s├óngelui ╚Öi oxigenarea ╚Ťesuturilor

 • ├«ncurajeaz─â eliminarea reziduurilor celulare ╚Öi a toxinelor. Efect DETOX

 • reactiveaz─â procesele metabolice.

*Tratamentul este deosebit de benefic pentru zonele predispuse la laxitate cutanat─â, precum abdomenul, coapsele ╚Öi bra╚Ťele. Din acest motiv, este indicat de c─âtre medicii chirurgi plasticieni post liposuc╚Ťie.

Po╚Ťi apela cu ├«ncredere la sistemul 4 ├«n 1 al dispozitivului T-Shape 2, dac─â vrei s─â-╚Ťi remodelezi :

 • abdomenul
 • spatele
 • coapsele
 • fesele
 • flancurile
 • ╚Öoldurile
 • genunchii
 • linia sutienului
 • bra╚Ťele.

De asemenea, aplicatorul facial special realizeaz─â un excelent tratament antiage la nivelul frun╚Ťii, obrajilor, pe linia maxilarului ╚Öi pe g├ót, ajut├ónd la eliminarea aspectului de b─ârbie dubl─â.

Ce este T-Shape 2?

Dispozitivul T-Shape 2 este noul dispozitiv care trateaz─â┬ácelulita, gr─âsimea localizat─â┬á╚Öi┬ápielea l─âsat─â┬áde pe fa╚Ť─â ╚Öi corp, produs de renumitul Grup Baldan, o sta╚Ťie de lucru tehnologic─â avansat─â ╚Öi extrem de complex─â, care rescrie regulile esteticii. Realizat ├«n Italia, echipamentul poart─â semn─âtura designerului Simone Micheli, unul dintre cei mai cunoscu╚Ťi arhitec╚Ťi din lume. Acesta a utilizat ├«n construc╚Ťia aparatului inovatorul material Baidur 100, patentat de Bayer.

├Än compara╚Ťie cu T-Shape 1, tehnologia pe care se bazeaz─â T-Shape 2 este perfec╚Ťionat─â╠ć ├«n cele mai mici detalii, pentru a oferi rezultate cu adev─ârat incredibile. Noul software de ultim─â genera╚Ťie face posibil─â monitorizarea constant─â a progresului t─âu cu fiecare ╚Öedin╚Ť─â ├«n parte, astfel ├«nc├ót s─â fii la curent ├«n permanen╚Ť─â cu evolu╚Ťia corpului t─âu.

Doar cu T-Shape 2 ai un formular personalizat de evaluare, creat ├«n baza obiectivelor tale ╚Öi a zonelor tratate. De asemenea, protocoale prestabilite de tratament pentru fa╚Ť─â ╚Öi corp, care ╚Ťi se potrivesc doar ╚Ťie, sunt dezvoltate ╚Ťin├ónd cont de acest formular de evaluare, care include ╚Öi progresul ob╚Ťinut, ╚Öi 3 imagini realizate de camera termica╠ć.

Camera termic─â reprezint─â o tehnica╠ć de diagnosticare bazata╠ć pe utilizarea imaginilor cu infraro╚Öu, pentru a┬áevalua starea ini╚Ťial─â a celulitei.┬áMai exact, detectorul laser analizeaz─â temperatura ├«n┬á64 de puncte┬ádiferite, calculeaz─â temperatura medie ╚Öi p─âstreaz─â ├«n sistem harta termografica╠ć, astfel ├«nc├ót s─â po╚Ťi vedea, ╚Öedin╚Ť─â dup─â ╚Öedin╚Ť─â sau la finalul protocolului de tratament progresul ob╚Ťinut.

Tratamentul T-Shape 2 este o procedur─â non-invaziv─â ╚Öi┬ánedureroas─â,┬áconceput─â pentru a viza cele mai comune probleme de estetic─â ale corpului, dar care sunt cel mai greu de eliminat: celulita, gr─âsimea ├«n exces ╚Öi pielea l─âsat─â, pentru un contur corporal mai ferm, mai tineresc. Dispozitivul se bazeaz─â pe o combina╚Ťie de 4 tehnologii de ultim─â genera╚Ťie, pentru a oferi rezultate cu adev─ârat excep╚Ťionale.

De asemenea, T-Shape 2 este conectat ├«n permanen╚Ť─â cu produc─âtorul ╚Öi distribuitorul autorizat, gra╚Ťie conexiunii la internet ├«ncorporat─â ├«n dispozitiv. Acest lucru permite un dialog constant cu exper╚Ťii grupului Baldan, care pot raporta automat defec╚Ťiuni sau probleme de utilizare, dar care adaug─â programe noi ╚Öi protocoale de lucru, conform ultimelor studii efectuate. ├Än plus, ace╚Ötia pot acorda asisten╚Ťa╠ć de la distan╚Ťa╠ć, pentru ca tu s─â te bucuri de cele mai bune rezultate cu putin╚Ť─â.

Cum func╚Ťioneaz─â tratamentul 4 ├«n 1 T-Shape 2?

├Än noul dispozitiv,┬áradiofrecven╚Ťa multipolar─â, laserul LLLT┬á(LLLT ÔÇô lumin─â de intensitate sc─âzut─â, cunoscut─â ╚Öi ca terapie cu laser la rece) ╚Öi┬ávacuumul ├«n 4 timpi┬ácu diverse impulsuri dinamice conlucreaz─â pentru a oferi rezultate f─âr─â precedent. Pe l├óng─â aceste tehnologii combinate, este folosit─â ╚Öi┬ámezopora╚Ťia,┬áo noua╠ć func╚Ťie de ultima╠ć genera╚Ťie, care cre╚Öte permeabilitatea membranei celulare ╚Öi transfera╠ć principiile active ale produselor cosmetice folosite de-a lungul stratului cornos, sporind absorb╚Ťia acestora cu p├ón─â la 90%.

De ce este T-Shape 2 at├ót de performant ca tratament pentru celulit─â, gr─âsime ├«nc─âp─â╚Ť├ónat─â ╚Öi piele l─âsat─â? Deoarece┬ámultiplic─â eficacitatea dovedit─â a acestor 4 tehnologii avansate, viz├ónd celulita ╚Öi gr─âsimea la cel mai profund nivel ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťind produc╚Ťia de colagen.

Procedura se concentreaz─â ├«n primul r├ónd pe cele 2 componente cheie: radiofrecven╚Ťa multipolar─â ╚Öi masajul mecanic. Energia radiofrecven╚Ťei genereaz─â c─âldur─â, ce p─âtrunde ├«n piele, stimul├ónd produc╚Ťia de colagen, substan╚Ťa proteic─â responsabil─â pentru fermitatea ╚Öi elasticitatea pielii. Dar ├«mpreun─â cu laserul LLLT, se genereaz─â o energie termic─â mult mai intens─â, care ajunge at├ót ├«n ╚Ťesuturile conjunctive, c├ót ╚Öi ├«n septul fibros.

Func╚Ťia simultan─â a vacuumului stimuleaz─â circula╚Ťia sanguin─â ╚Öi drenajul limfatic, ambele fiind esen╚Ťiale pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea s─ân─ât─â╚Ťii generale. Rota╚Ťia automat─â ╚Öi presiunea sferic─â a noilor piese de m├ón─â ultra-moderne produce o micro-vibra╚Ťie care ajunge direct la ╚Ťesuturi, permi╚Ť├ónd astfel tratamentul complet al pielii ╚Öi al mu╚Öchilor.

Tratamentul cu T-Shape 2 determin─â ├«nc─âlzirea selectiv─â a dermului ╚Öi a stratului de ╚Ťesut adipos care duce la reducerea adipocitelor (remodelarea zonei tratate) ╚Öi la o cre╚Ötere a fibrelor de colagen si elastin─â. ├Än plus, se produce o deta╚Öare de planuri subcutanate (antifibroz─â ╚Öi efect antiedematos).

 1. Laserul T-Shape┬áeste de tip LLLT (Low Level Laser Therapy) ╚Öi func╚Ťioneaz─â pe baza unor fascicule de lumin─â cu o lungime de und─â foarte bine definit─â. ├Än echipamentul T-Shape 2 este folosit deoarece asigur─â reducerea volumului de gr─âsime corporal─â ├«n zona tratat─â, prin vizarea ├«n profunzime a stratului adipos.
 2. Func╚Ťia de┬ávacuum┬á├«ncorporat─â ├«n┬áT-Shape 2┬áridic─â ╚Öi comprim─â pielea ├«n acela╚Öi timp, stimul├ónd astfel circula╚Ťia ╚Öi favoriz├ónd eliminarea reziduurilor, a apei ├«n exces ╚Öi a gr─âsimii din organism.
 3. Undele de radiofrecven╚Ť─â┬ámultipolar─â ├«nc─âlzesc ╚Ťesuturile pielii ╚Öi ajut─â la refacerea fibrelor de colagen prin contrac╚Ťia, ├«ngro╚Öarea, scurtarea sau ruperea acestora. ├Än consecin╚Ť─â, are loc un efect inflamator natural, care declan╚Öeaz─â produc╚Ťia de colagen nou, restabilind fermitatea, tonifierea ╚Öi netezirea texturii pielii.
 4. Mezopora╚Ťia,┬ácunoscut─â ╚Öi sub denumirea de electropora╚Ťie, este o tehnologie dezvoltat─â pentru a permite anumitor tratamente topice s─â p─âtrund─â ad├ónc ├«n piele prin aplicarea de microcurent. Se modific─â astfel temporar permeabilitatea membranei celulelor pielii, prin deschiderea canalelor intercelulare fapt ce permite principiilor active din anumite substan╚Ťe s─â penetreze pielea ├«n ad├óncime, mult mai mult dec├ót este posibil ├«n mod obi╚Önuit.

De exemplu, Acidul Hialuronic are o molecul─â prea mare (800.000 daltoni) pentru a putea ajunge ├«n straturile profunde ale pielii. De aceea, c├ónd se aplic─â dup─â un tratament de mezopora╚Ťie are ni╚Öte efecte spectaculoase. Nici cea mai scump─â crem─â, cu concentra╚Ťie maxim─â de Acid Hialuronic nu poate egala efectul electropora╚Ťiei.

Fiind un aparat de ultim─â genera╚Ťie, care func╚Ťioneaz─â pe baza a mai multor tehnologii, T-Shape 2 este conceput din mai multe dispozitive de tratament, precum:

 • Mezosfera┬áÔÇô trateaz─â toate zonele problematice de pe corp, datorit─â sferelor de silicon moi, care fac tratamentul mai confortabil ╚Öi mai pu╚Ťin agresiv la nivel tisular. Utiliz├ónd puterea acestor 45 de sfere de silicon care efectueaz─â o serie de vibra╚Ťii, este ideal pentru drenaj limfatic, reactivarea procesului metabolic, reducerea edemului, av├ónd o ac╚Ťiune detoxifiant─â ╚Öi relaxant─â ╚Öi oxigen├ónd ╚Ťesuturile.
 • Rola┬áÔÇô dispozitiv ideal pentru tratarea spatelui, abdomenului, coapselor ╚Öi feselor, folose╚Öte at├ót radiofrecven╚Ťa multipolar─â, c├ót vacuumul ├«n 4 timpi ╚Öi tratamentul cu laser LLLT. Prin ac╚Ťiunea acestuia se remodeleaz─â ├«ntregul corp si se elimin─â celulita de gradele 1-4, deoarece permite calibrarea precisa╠ć at├ót a energiei laser, c├ót ╚Öi a energiei radiofrecven╚Ťei multipolare ├«n punctele ├«n care se poate ob╚Ťine efectul maxim.
 • Aplicatorul┬ámultipolar pentru corp┬áÔÇô folose╚Öte ca tehnologii at├ót radiofrecven╚Ťa, laserul LLLT ╚Öi vacuumul, c├ót ╚Öi electropora╚Ťia de ultima╠ć genera╚Ťie, care are un mare avantaj: cre╚Öte permeabilitatea membranei celulare ╚Öi transfera╠ć astfel ingredientele active ale cosmeticelor folosite de-a lungul stratului cornos, multiplic├óndu-le ├«nzecit efectul. Se utilizeaz─â 4 sau mai mul╚Ťi electrozi care transmit microcuren╚Ťi ├«n ╚Ťesuturile pielii. Vacuumul cu cele 4 tipuri de pulsuri dinamice asistat de radiofrecven╚Ť─â multipolar─â ├«nc─âlze╚Öte zonele tratate ╚Öi totodat─â p─âtrunde ├«n profunzime, p├ón─â la hipoderm. Prin mi╚Öc─ârile predefinite se asigur─â o uniformitate a rezultatelor pe ├«ntreaga suprafa╚Ť─â tratat─â.
 • Aplicatorul┬ámultipolar pentru fa╚Ť─â┬áÔÇô conceput pentru a trata fruntea, obrajii, linia maxilarului ╚Öi g├ótul, utilizeaz─â toate cele 4 tehnologii ╚Öi 3 electrozi care ac╚Ťioneaz─â ├«n profunzime, pentru un drenaj limfatic optim si cre╚Öterea fermit─â╚Ťii pielii. Tratamentul are un puternic efect anti-ageing, stimul├ónd fibroblastele, av├ónd rezultate excelente ╚Öi ├«n eliminarea b─ârbiei duble ╚Öi a laxit─â╚Ťii pielii.

Pe lângă toate aceste dotări, T-Shape 2 are înglobate și:

 • sistem propriu de auto-cur─â╚Ťare;

 • protocol de setare a tratamentelor, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele ╚Öi obiectivele tale;

 • asisten╚Ť─â prin telecomand─â;

 • sistem de verificare a st─ârii pacientului.

Ce se întâmplă înainte și în timpul tratamentului cu T-Shape 2?

Primul pas este s─â te prezin╚Ťi la o ╚Öedin╚Ť─â de evaluare, pentru a discuta preocup─ârile ╚Öi obiectivele tale. Dup─â aflarea istoricului t─âu medical, m─âsur─âtori ╚Öi ├«n func╚Ťie de ceea ce ├«╚Ťi dore╚Öti pentru tine, speciali╚Ötii ├«n tratamente de remodelare corporal─â de la Doctor SKiN ├«╚Ťi pot spune dac─â e╚Öti un candidat potrivit sau nu pentru un astfel de tratament.

Procedura┬ánu doare,┬áeste complet┬ánon-invaziv─â┬á╚Öi nu are nevoie de crem─â anestezic─â, iar pacien╚Ťii care aleg T-Shape 2 descriu senza╚Ťia ca pe un ÔÇťmasaj caldÔÇŁ. Tratamentul dureaz─â de obicei ├«ntre 30 ╚Öi 60 de minute, ├«n func╚Ťie de zona aleas─â ╚Öi de problemele vizate. ├Än unele cazuri, este posibil s─â sim╚Ťi o u╚Öoar─â sensibilitate ├«n jurul zonei de tratament, dar aceasta va disp─ârea dup─â c├óteva zile.

Dup─â terminarea tratamentului trebuie s─â ╚Ťii cont de urm─âtoarele sfaturi:

 • Hidrateaz─â-te constant pentru a ajuta la eliminarea toxinelor ╚Öi a gr─âsimilor. Bea minim 2,5 ÔÇô 3 litri de ap─â pe zi.

 • Respect─â rutina de ├«ngrijire recomandat─â de terapeutul Doctor SKiN.

 • Evit─â expunerea la soare timp de dou─â s─âpt─âm├óni.

 • Adopt─â un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos. Din p─âcate, nu po╚Ťi avea rezultate dac─â m─ân├ónci mai multe calorii dec├ót consumi, dac─â alegi produsele procesate sau pe cele de tip junk food.

 • ├Än cazul ├«n care observi o ro╚Öea╚Ť─â temporar─â ╚Öi v├ón─ât─âi u╚Öoare, nu ├«╚Ťi face griji, deoarece acestea dispar ├«n c├óteva zile.

La ce rezultate s─â m─â a╚Ötept ╚Öi de c├óte ╚Öedin╚Ťe am nevoie?

Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat s─â urmezi protocolul adaptat pentru nevoile tale, care poate porni de la un minim de┬á12 ╚Öedin╚Ťe┬áde tratament.

Intervalul ideal este de┬á2 ╚Öedin╚Ťe pe s─âpt─âm├ón─â.

Majoritatea observ─â o diferen╚Ť─â vizibil─â dup─â a 6-a ╚Öedin╚Ť─â de tratament, ├«ns─â zona tratat─â se va sim╚Ťi mai tonifiat─â ╚Öi mai ferm─â imediat dup─â prima ╚Öedin╚Ť─â.

Ca ├«n cazul oric─ârui tratament non invaziv ╚Öi neagresiv, rezultatele se ├«mbun─ât─â╚Ťesc de la o ╚Öedin╚Ť─â la alta, iar cele finale se men╚Ťin ├«n timp, c├ót─â vreme evi╚Ťi excesele ╚Öi adop╚Ťi un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos.

 • Cum protocolul este personalizat ├«n func╚Ťie de nevoile individuale ale fiec─ârui pacient ├«n parte, po╚Ťi avea nevoie de mai multe ╚Öedin╚Ťe de tratament.

Pe l├óng─â faptul c─â vei vedea cu ochii t─âi rezultatele, T-Shape 2 este singurul dispozitiv care-╚Ťi monitorizeaz─â evolu╚Ťia de la o ╚Öedin╚Ť─â la alta.

În concluzie, te bucuri de rezultate palpabile, bazate pe o analiză obiectivă efectuată cu ajutorul camerei termice

├Än ce condi╚Ťii nu pot beneficia de tratamentul cu T-Shape 2?

 • suferi de afec╚Ťiuni oncologice, epilepsie, diabet zaharat necontrolat, fragilitate vascular─â, tromboflebit─â;

 • ai un stimulator cardiac sau alt dispozitiv, precum implant cohlear;

 • e╚Öti ├«ns─ârcinat─â sau al─âptezi;

 • e╚Öti pe tratament cu anticoagulante;

 • ╚Ťi-ai injectat recent Acid Hialuronic, toxin─â botulinic─â sau colagen ├«n zonele de tratament;

 • ai hernie abdominal─â sau varice ├«n zonele de tratament;

   
 • ai a╚Ötept─âri nerealiste.

   

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echip─â medical─â de excep╚Ťie, care beneficiaz─â de formare ╚Öi training continuu sus╚Ťinut de speciali╚Öti de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de ­čöŁ sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenan╚Ť─â la standardele prev─âzute de produc─âtor
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosfer─â cald─â & atitudine prietenoas─â
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate
 • echipa noastr─â de medici este disponibil─â pentru ├«ntreb─âri ╚Öi suport ├«n orice probleme, ├«nainte & dup─â tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile s─â ├«╚Ťi r─âspundem la orice ├«ntrebare ai avea s─â ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaug─â o recenzie la „T-Shape 2, sistemul 4 ├«n 1 anticelulit─â, piele l─âsat─â ╚Öi gr─âsime ├«n exces”

T-Shape 2, sistemul 4 în 1 anticelulită, piele lăsată și grăsime în exces
T-Shape 2, sistemul 4 în 1 anticelulită, piele lăsată și grăsime în exces
150 lei4.499 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin