Scapă de bărbia dublă fără durere, fără bisturiu!

Scapă de bărbia dublă definitiv, fără intervenție chirurgicală, fără durere, fără timp de recuperare! În clinicile Doctor SKiN beneficiezi de 2 echipamente de radiofrecvență medicală: NuEra® Tight, numărul 🥇 mondial și renumitul dispozitivul de top Venus Legacy 2.0, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. 

Scăpă definitiv de gușă și în același timp, bucură-te de un contur facial mai ferm, de o piele mai întinsă, fără cute sau riduri pe gât și în jurul bărbiei. Radiofrecvența medicală performantă este cea mai eficientă în “strângerea” pielii laxe din treimea inferioară a feței și în eliminarea bărbiei duble, una dintre zonele unde schimbarea de formă cauzată de vârstă sau greutate este foarte vizibilă, mai ales pentru femei.

250 lei2.500 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

De ce să alegi radiofrecvența medicală pentru a scăpa de gușă?

 • elimină bărbia dublă și „cutele” de pe gât

 • ”strânge” pielea lăsată

 • netezește pielea & estompează ridurile

 • reduce vizibil grăsimea din zona guști

 • conturează și definește linia maxilarului

 • rezultate cu aspect natural

 • aspect mai tânăr al feței și al gâtului

 • îmbunătățește circulația

 • stimulează producția de colagen

 • tratament non-invaziv și non-chirurgical

 • tratament eficient, precis și sigur

 • beneficiezi de cele mai puternice și mai eficiente tratamente de radiofrecvență medicală din piață

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Poți descărca aici certificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Poți întreba când a fost făcută ultima revizie a echipamentului și dacă funcționează la parametrii optimi la office@med-group.ro.

Pentru mulți, zona bărbiei sau, mai degrabă, “bărbia dublă” poate reprezenta un adevărat complex, deoarece o gușă inestetică maschează în mod nefericit forma superbă, naturală a feței. Multe persoane au o predispoziție genetică de a acumula grăsime inestetic sub bărbie, dar dacă alte zone le poți acoperi, bărbia dublă este mereu la vedere!

Cu toate că există varianta invazivă, chirurgicală, de eliminare a bărbiei duble, inclusiv noile tehnologii care presupun un tratament injectabil pentru a elimina excesul de grăsime din această zonă, există și alte opțiuni non-invazive, inovatoare și mult mai confortabile pentru a te ajuta să scapi de bărbia dublă definitiv, fără durere sau disconfort.

Tratamentul cu radiofrecvență medicală este unul dintre preferatele doamnelor deoarece nu doar că elimină definitiv gușa, dar remodelează conturul mandibular și are un efect minunat de tonifiere a pielii de pe față și gât, adică obține un efect puternic de rejuvenare facială. Nu întâmplător radiofrecvența medicală este indicată după aproape orice intervenție de liposucție chirurgicală, deoarece întinde și netezește perfect pielea!

Nu toate dispozitivele de radiofrecvență medicală sunt la fel. În clinicile Doctor SKiN din București și Corbeanca ai la dispoziție două din cele mai bune dispozitive de radiofrecvență medicală din lume:

🏆Numărul 1 la nivel mondial NuEra® Tight, produs de Lumenis, o companie de renume, cu 50 de ani experiență în inovație și dezvoltarea unor dispozitive care au schimbat industria de frumusețe. NuEra® Tight are o putere de 250 W și este la momentul actual cel mai puternic și mai eficient dispozitiv de radiofrecvență medicală din piață.

Folosind nu mai puțin de 5 frecvențe diferite și 3 tehnologii inovatoare, NuEra® tratează extrem de bine și de precis grăsimea localizată, celulita și pielea flască, fără fermitate. Rezultatele obținute sunt similare unei liposucții chirurgicale, iar inovația provine din faptul că pentru prima oară, tratamentul de radiofrecvență medicală se poate personaliza conform nevoilor pacientului, lucru care asigură obținerea unor rezultate mai bune, net superioare față de orice alt dispozitiv similar.

🏆Venus Legacy™ este de asemenea, un dispozitiv de radiofrecvență medicală de top, cu rezultate dovedite clinic în tratarea bărbiei duble, eliminarea depunerilor de grăsime și îmbunătățirea fermității pielii. Dezvoltat de Venus Concept, acest tratament de remodelare facială și corporală non-chirurgical și non-invaziv este conceput pentru a contura, a tonifia și îmbunătăți zonele cu probleme, folosind tehnologia Venus 4D™, cu rezultate imediate și de lungă durată.

Radiofrecvența medicală pentru tratarea bărbiei duble va deveni noul tău tratament de frumusețe favorit! În timp ce dieta și exercițiile fizice nu sunt suficiente pentru a elimina grăsimea din zona bărbiei, tratamentul estetic de radiofrecvență medicală acționează pentru a crește circulația sângelui și producția de colagen, ajutând de asemenea la descompunerea celulelor grase.

În plus, radiofrecvența medicală contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea elasticității pielii și anume, la tonifierea pielii lăsate, cauzată de îmbătrânire sau slăbire rapidă.

Ambele tehnologii folosite atât de NuEra® Tight cât și de Venus Legacy™ sunt sigure și au o eficiență dovedită pentru toate tipurile de piele, pentru orice vârstă, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Mai mult decât atât, tratamentul nu este deloc dureros, nu necesită recuperare și poate fi utilizat fără probleme pe zona feței și a bărbiei.

Cum funcționează radiofrecvența medicală pentru tratamentul bărbiei duble?

Pentru ca tratamentul de radiofrecvență medicală să dea rezultate, este nevoie să încălzească suficient de mult stratul adipos, fără a produce în schimb daune pielii sau fără niciun alt efect secundar nedorit. Pe de altă parte, dacă celulele de grăsime nu ating temperatura optimă pentru a se produce distrugerea lor, nu se va vedea absolut nimic. De aceea, este crucial ca echipamentul de radiofrecvență utilizat să fie de mare putere, eficient și cu studii clinice care să-i ateste siguranța.

NuEra® Tight este un dispozitiv de radiofrecvență medicală care folosește și induce o căldură localizată prin unde de 470 kHz, 1MHz, 2MHz, 4MHz și 6MHz. Tehnologia FocalRF folosește 5 frecvențe diferite pentru a aborda adâncimi diferite de penetrare a țesutului și straturi diferite ale pielii, ca să se obțină acea slăbire localizată, tonifiere și întindere a pielii.

Tehnologia NuAPIC face posibilă încălzirea mai mult decât precisă a țesuturilor vizate, la adâncimi diferite, pentru a se atinge temperatura necesară, menținută pe toată durata ședinței de tratament. Astfel se distrug controlat și în perfectă siguranță celulele de grăsime. Acestea sunt în mod natural mult mai sensibile la căldură și la frig, decât pielea și țesuturile înconjurătoare. Radiofrecvența medicală obține practic aceleași rezultate precum criolipoliza, folosindu-se de căldură.

Dispozitivul NuEra® Tight are înglobat și un senzor de temperatură, care detectează temperatura epidermei. Aceasta va continua să crească până ajunge la valoarea setată, după 1 minut, 1 minut și jumătate de la începerea tratamentului. Temperatura rămâne stabilă până la finalul ședinței. Terapeutul poate controla ritmul de accelerare a acesteia, care poate fi rapid sau moderat.

Venus Legacy™ folosește radiofrecvența multipolară, câmpurile electromagnetice și un anumit tip de vacuum pentru a produce căldură sub suprafața pielii. Acest proces ajută la creșterea în mod natural a fibrelor de colagen și elastină din piele, în timp ce, grăsimea, celulele adipoase, scade în volum. Când fibrele de colagen din piele sunt expuse la o anumită cantitate de căldură, structura lor se modifică și se contractă imediat, ceea ce are ca efect imediat o piele mai fermă în zona tratată.

Câmpurile electromagnetice ajută la oxigenarea și circulația sângelui și a nutrienților, iar pielea devine mai fină, mai luminoasă, cu un aspect mai tânăr. În același timp, vacuumul special, reglabil în intensitate (VariPulse™), contribuie la eficientizarea tratamentului și descompunerea celulelor adipoase, care se elimină apoi din organism pe cale naturală.
Radiofrecvența multi-polară utilizează un algoritm complex pentru a furniza o încălzire volumetrică și o energie omogenă la adâncimi multiple ale țesuturilor pielii, permițând acumularea rapidă și sigură a căldurii și menținerea ușoară a temperaturii terapeutice pe tot parcursul tratamentului. Efectul radiofrecvenței este amplificat de câmpurile electromagnetice pulsate, un mecanism non-termic emis prin electrozii aplicatorului.

Venus Legacy™ este singurul dispozitiv care utilizează radiofrecvența multipolară de 150 W care este una medicală, puternică si extrem de eficientă în tonifierea pielii din zona mandibulei și eliminarea bărbiei duble unde, cu timpul, schimbarea formei, mai ales în cazul femeilor, este mai mult decât vizibilă.
Atât NuEra® Tight cât și Venus Legacy™ dispun de aplicatoare speciale, proiectate pentru a accesa ușor zone greu de atins, cum ar fi linia mandibulei sau gâtul.

Ce simți în timpul radiofrecvenței medicale?

Tratamentul facial de radiofrecvență este complet nedureros, sigur și non-invaziv. Majoritatea pacienților îl asociază cu un masaj relaxant cu pietre calde. Nu există perioadă de recuperare și pacienții se pot întoarce la activitățile obișnuite imediat după procedură.

În timpul tratamentului de eliminare a bărbiei duble, unul dintre profesioniștii Doctor SKiN va ajusta în mod corespunzător setările dispozitivului pentru zona tratată. Un gel va fi aplicat pe piele și apoi se vor face mai multe treceri cu aplicatorul specific peste zona țintă, pentru a crește temperatura pielii și a declanșa eliminarea grăsimii, restructurarea colagenului și dobândirea unui tonus mai bun al pielii.

Ambele dispozitive sunt echipate cu senzori integrați, care oferă feedback termic în timp real, pentru a permite detectarea ușoară, imediată și continuă a profilului temperaturii pielii. Astfel monitorizam în permanență și putem ajusta temperatura astfel încât pacientul să nu simtă nici un fel de disconfort.
Spre diferență de alte echipamente similare de pe piață, mecanismul de răcire a aerului în piele VariPulse™ asigură un tratament și mai plăcut pentru pacient.

La Doctor SKiN monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

Cât durează o ședință de tratament pentru bărbia dublă și de câte am nevoie?

Tratamentul de radiofrecvență medicală pentru bărbie dublă este rapid, iar o ședință durează în jur de 30 de minute. Rezultatele încep să se vadă după primele 10 ședințe săptămânale de tratament.
Se poate estima numărul de ședințe necesare în funcție de situația actuală și de rezultatele dorite, în urma unei evaluări GRATUITE, în oricare din clinicile Doctor SKiN! Specialistul va recomanda un plan pentru fiecare pacient în parte dar, pentru rezultate satisfăcătoare, un tratament de radiofrecvență medicală ar trebui să conțină un minim de 12 – 16 ședințe.

Radiofrecvența medicală în general are la bază două concepte: redefinire și menținere. Fiecare persoană are un ten diferit, o formă diferită a feței și nevoi la fel de diferite. De aceea, la Doctor SKiN vom elabora împreună un tratament personalizat, pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești în ceea ce privește conturarea facială și eliminarea bărbiei duble. Întrucât rezultatele sunt cumulative, este extrem de importantă respectarea planului de tratament dar și combinarea radiofrecvenței cu tratamente precum topirea grăsimii prin injecții de lipoliză, tratamentul de remodelare a conturului facial cu VelaShape III™ sau aplicatorul special pentru a elimina bărbia dublă de la criolipoliza CoolTech Define.

Ce rezultatele se obțin prin radiofrecvență medicală?

Radiofrecvența medicală realizată de echipamentele NuEra® Tight și Venus Legacy™ este o procedură sigură, minim invazivă, care tratează orice tip de piele și are beneficii multiple, precum reducerea volumului de grăsime de sub bărbie, estomparea ridurilor din zona bărbiei și a gâtului și o piele mai întinsă, mai fermă.

Astfel, dacă alte tratamente topesc grăsimea de sub bărbie, însă nu contribuie la fermitatea pielii acest tratament le asigură pe amândouă: un contur mai frumos al feței, fără piele lăsată, fără riduri pe gât. Efectul este 100% natural, așadar vei arăta mai bine, fără să se vadă că ai făcut ceva în acest sens!

Chiar dacă rezultatele nu sunt niciodată identice pentru două persoane diferite, din cauza stilului de viață, a moștenirii genetice, a vârstei și a stării generale de sănătate, mulți dintre pacienții și pacientele noastre văd o ușoară îmbunătățire chiar și după câteva ședințe de radiofrecvență facială.

În general, rezultatele vor fi mult mai evidente după finalizarea celei de-a 12-a ședințe. Ca și în sport, rezultatele se văd gradual și se consolidează cu fiecare ședință în parte; de aceea, este importantă respectarea intervalului recomandat de către specialiștii Doctor SKiN. Efectele finale se vor vedea la câteva săptămâni după finalizarea unei scheme complete de tratament.

Pentru menținerea rezultatelor obținute este recomandat un tratament de întreținere o dată pe lună.

Care sunt contraindicațiile radiofrecvenței faciale?

Persoanelor cu un dispozitiv metalic sau implantabil, celor care suferă de epilepsie, infecții acute ale pielii, eczeme, cancer sau herpes facial le este contraindicată radiofrecvența medicală. De asemenea, persoanele cu placă dentară nu trebuie supuse acestui tratament sau persoanele cu așteptări nerealiste.

Pentru că nu s-au efectuat suficiente studii pentru a demonstra siguranța procedurii în cazul femeilor însărcinate, nici femeile gravide sau care încă alăptează nu au voie să urmeze acest tratament.

Este radiofrecvența medicală sigură?

Tehnologiile utilizate de NuEra® Tight și Venus Legacy™ sunt de ultimă generație, aprobate FDA, testate în numeroase studii clinice. Tratamentul pentru a elimina gușa inestetică este 100% sigur, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.

Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.

Ești pe mâini sigure la Doctor SKiN! În clinicile noastre folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul remodelării corporale, dermatologiei și esteticii faciale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Scapă de bărbia dublă fără durere, fără bisturiu!”

Scapă de bărbia dublă fără durere, fără bisturiu! - Doctor SKiN
Scapă de bărbia dublă fără durere, fără bisturiu!
250 lei2.500 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin