Elimină bărbia dublă cu criolipoliza CoolTech Define

Elimină definitiv bărbia dublă cu ajutorul celui mai performant dispozitiv de criolipoliză, CoolTech Define!

Criolipoliza funcționează excelent pentru a elimina definitiv depozitele de grăsime inestetice, dar CoolTech Define excelează datorită aplicatorului special pentru bărbie și deoarece elimină prin înghețare 60% din grăsimea din zona tratată, mai mult decât orice alt dispozitiv de criolipoliză. Bucură-te de rezultate sigure, fără durere, fără efecte secundare și scapă definitiv de grăsimea de sub bărbie!

1.500 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Criolipoliza CoolTech Define®

De ce să alegi criolipoliza cu dispozitivul CoolTech Define®?

 • Elimină prin înghețare 60% din grăsimea din zona tratată

 • Cea mai avansată tehnologie de slăbire prin înghețare, la -11°C

 • Răcire controlată și uniformă la 360º

 • 4 aplicatori simultan – tratează mai multe zone în același timp de tratament

 • Aplicator ergonomici care se adaptează perfect pentru zona de sub bărbie

 • Tratament mai rapid, cu rezultate cu 15-20% mai bune față de orice alt dispozitiv concurent

 • Rezultate permanente.

* Acesta este un echipament original, cu contract de service gold, revizii periodice cu înlocuire piese de schimb originale.

Poți descărca aici certificatul de conformitate de la distribuitorul oficial.

Poți întreba când a fost făcută ultima revizie a echipamentului și dacă funcționează la parametrii optimi la office@beautymed.ro.

În nicio cultură din lume bărbia dublă nu este asociată cu frumusețea sau cu tinerețea. Când te privești în oglindă te frustrează cu aspectul pielii lăsate în jurul gâtului și de pe față? Gușa inestetic reprezintă o problemă cu care se confruntă milioane de oameni. 

Cum există anumite formate ale feței mai predispuse la bărbie dublă față de altele, dieta și exercițiile fizice nu te pot ajuta să elimini grăsimea de sub bărbie oricât de mult te chinui. În plus, fiecare dintre noi utilizează în mod constant mușchii din jurul porțiunii inferioare a feței, ceea ce înseamnă că nimeni nu e scutit de apariția cutelor și ridurilor inclusiv la nivelul gâtului și odată cu trecerea anilor, pielea din această zonă a corpului își va pierde elasticitatea și va deveni mai laxă. 

Cu toate acestea, doar pentru că ai bărbie dublă nu înseamnă că ești forțat să trăiești cu ea pentru totdeauna! Când excesul de grăsimi depozitate reprezintă principalul vinovat pentru bărbia dublă, criolipoliza poate fi răspunsul potrivit pentru tine. 

Cum funcționează CoolTech Define® pentru a elimina bărbia dublă?

Criolipoliza este o metodă de eliminare a grăsimii prin care celulele adipoase sunt înghețate. O dată înghețate, sângele și oxigenul nu mai ajung la celule, fapt ce determină distrugerea lor definitivă. Când celulele adipoase mor, corpul va procesa celulele moarte și va elimina natural celulele de grăsime distruse împreună cu celelalte deșeuri celulare inutile pentru organism. 

Procesul este ușor de realizat și nu este deloc invaziv, ceea ce este perfect pentru această zonă sensibilă. Când vine vorba despre “topirea” și tonifierea zonelor unde există în permanență mici depozite de celule adipoase care nu vor să-și reducă dimensiunea, criolipoliza este una dintre cele mai bune tratamente non-invazive de luat în considerare.

CoolTech funcționează printr-un mecanism de acțiune bazat pe principiul vulnerabilității mai înalte a celulelor adipoase (adipocite) la schimbările de temperatură. Astfel că, prin înghețare se provoacă o distrugere controlată a celulelor de grăsime. Criolipoliza permite reducerea grăsimii subcutanate în mai multe zone ale corpului, în cea mai mare siguranță.

Dispozitivul Cooltech Define® funcționează cu un aplicator de vid reglabil care acționează încapsulând în interior țesutul adipos într-un mod selectiv și reducând temperatura într-un mod controlat, până când celulele adipoase mor din cauza temperaturii scăzute, fără însă ca țesuturile înconjurătoare să sufere în vreun fel. 

Cooltech Define® folosește, de asemenea, o membrană consolidată denumită Cool Gel Pad, care garantează siguranța maximă pentru pacienții care beneficiază de criolipoliză. Utilizarea sa obligatorie permite efectuarea de tratamente cu cele mai bune rezultate și cu cea mai bună protecție a pielii.

CoolTech Define® VS. alte dispozitive de criolipoliză

CoolTech Define® garantează un procent de criogenare a grăsimii nedorite mai înalt față de orice altă tehnologie concurentă. În timp ce competitorii Cooltech se laudă că reușesc să elimine până la 25% din grăsimea din zona de tratament, Cooltech Define® elimină până la 60% din țesutul adipos

Acest lucru se datorează faptului că folosește niște plăci de răcire unice de 360 grade, care înconjoară întreaga zonă tratată și, de asemenea, ajunge la temperaturi mai scăzute (- 11 grade Celsius), fără ca acest lucru să afecteze în mod negativ siguranța tratamentului pentru pacienți.

Define® răcește perfect tot buzunarul din jurul grăsimii localizate sub bărbie. Prin urmare, temperatura la care celulele adipoase ating apoptoza (moartea celulară) este extinsă pe toată zona de tratament, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de mai puține ședințe pentru a elimina grăsimea nedorită

În plus, Define® are un aplicator special pentru a elimina bărbia dublă, care permite planificarea și proiectarea tratamentului de criolipoliză într-un mod personalizat. Dispozitivul are și 3 niveluri diferite de sucțiune, care se adaptează individual la caracteristicile țesutului gras și ale aplicatorului utilizat.

Cui i se adresează criolipoliza CoolTech Define®?

CoolTech Define® se adresează atât femeilor, cât și bărbaților de orice vârstă, care își doresc un corp fără acea grăsime rezistentă la sport sau dietă, care se vede urât și care dezechilibrează armonia și proporțiile faciale și corporale. 

Pe ce zone ale corpului poți beneficia de criolipoliză?

 • abdomen/burtă

 • zona subrațului

 • linia sutienului față/spate

 • coapse interior/exterior

 • genunchi

 • aripioare

 • șolduri/colăcei/flancuri

 • picioare

 • brațe

 • piept

 • fese.

Ce simți în timpul unei ședințe de criolipoliză pentru eliminarea bărbiei duble?

În primele 10 minute este posibil să simți o ușoară senzație de usturime sau de furnicături (din cauza temperaturii scăzute), dar care va dispărea pe măsură ce zona amorțește. Apoi, pentru restul celor 40 de minute nu va mai exista nici un fel de disconfort. 

Întrucât este o procedură non-invazivă, nu este necesar un timp de recuperare. După tratament, îți poți relua activitățile zilnice obișnuite.

Cât durează o ședință de criolipoliză cu dispozitivul CoolTech Define® și de câte am nevoie?

Fiecare tratament pentru eliminarea bărbiei duble aproximativ 60 de minute. De asemenea, trebuie ținut cont de timpul de pregătire ce variază între 15 și 30 de minute.

Pentru eliminarea completă a bărbiei duble în funcție de pacient, pot fi necesare până la 3 – 4 ședințe în total. Fiecare tratament în parte elimină până la 60% din celulele adipoase și prin urmare, numărul total al ședințelor depinde și de procentul de țesut adipos care exista înainte de a începe ședințele de criolipoliză.

În cât timp se văd rezultatele criolipolizei cu CoolTech Define®?

Peste 1 milion de pacienți au beneficiat la nivel mondial de tratamentele de criolipoliză Cooltech® , iar rata de satisfacție globală depășește procentul de 95 la sută, mai ales că, în cazul Cooltech Define®, pacienții pot începe să vadă rezultatele în doar 15 zile! 

Cu toate acestea, criolipoliza nu reprezintă o soluție instantanee pentru eliminarea bărbiei duble. Pentru ca celulele adipoase să înghețe și să moară este nevoie de timp. Odată ce se produce apoptoză celulară, poate dura câteva săptămâni, dacă nu chiar luni, până când celulele moarte să se detașeze complet de zona de tratament. 

Întrucât bărbia dublă este o zonă mică a corpului, este posibil să nu începi să vezi rezultate timp de câteva săptămâni, iar rezultatele complete pot să nu apară mai devreme de câteva luni! 

Uneori nu toate celulele adipoase vizate mor. Corpul este extrem de rezistent în a reține acele mici depozite de grăsime și, dacă anumite celule nu au fost expuse complet la îngheț (adesea deoarece alte celule adipoase erau în cale), aceste celule de grăsime își pot reveni. De aceea, este necesară respectarea protocolului de tratament și repetarea ședințelor de criolipoliză la intervale regulate. 

La nivel general, pentru eliminarea bărbiei duble este nevoie de un minim de două tratamente, deși cu siguranță este posibil să ai nevoie de minim 4 ședințe pentru rezultate care să te mulțumească pe termen lung. 

Deoarece este imposibil să știi exact cum va reacționa corpul tău la criolipoliză pentru gușă, după prima sesiune îți va fi mai ușor să stabilești împreună cu specialiștii de la Doctor SKiN numărul total de ședințe ideal pentru a corecta bărbia dublă și pentru a-ți oferi conturul facial ferm pe care ți-l dorești. 

Pentru orice tratament cu Cooltech Define®, rezultatele vor fi vizibile de obicei la 4 – 6 săptămâni după primul tratament, iar rezultatele finale la doar 8 – 12 săptămâni. 

Atenție! Criogenarea celulelor grase poate fi o formă de reducere permanentă a țesutului adipos, cât timp este menținută o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. O alimentație haotică, lipsa exercițiilor fizice sau modificările hormonale pot afecta rezultatele procedurii pe termen lung. Dacă apare creșterea în greutate, se recomandă efectuarea unui tratament de întreținere.

Care sunt contraindicațiile criolipolizei CoolTech Define®?

Tratamentul de criolipoliză efectuată cu dispozitivul Cooltech Define® nu este recomandat în cazul în care:

 • ești însărcinată sau alăptezi

 • ai în zona tratată cicatrici recente

 • ai o inflamație acută

 • suferi de crioglobulinemie

 • suferi de sindromul Raynaud

 • ai trecut printr-o operație de cezariană în ultimele 3 luni

 • ai un dispozitiv metalic sau implant

 • suferi de tulburări hepatice, coronariene, gastrice

 • ai probleme oncologice

 • suferi de boli infecțioase

 • suferi de epilepsie

 • ai hipertensiune sau hipotensiune

 • ai diabet acut

 • ritmul tău cardiac este anormal

 • ai așteptări nerealiste.

Este criolipoliza CoolTech Define® sigură?

La Doctor SKiN lucrăm întotdeauna la cele mai înalte standarde. 

Tehnologia pe care o folosim este de ultimă generație, iar măsurile de siguranță sunt riguroase înainte, în timpul și după fiecare procedură în parte. De asemenea, în clinica noastră, fiecare pacient beneficiază de o evaluare inițială GRATUITĂ, pentru a ne asigura că nu există contraindicații sau alți factori de risc. 

Aparatul CoolTech Define este un instrument de criolipoliză 100% sigur și pentru că:

 • Este echipat cu senzori de temperatură. Acești senzori hipersensibili sunt localizați în interiorul aplicatorilor și monitorizează pielea pe durata tratamentului. Dacă temperatura scade chiar și cu 0,1 grade Celsius sub pragul de siguranță, aparatul Cooltech Define® oprește automat tratamentul.

 • Controlează perfect temperatura. Tehnologia CoolTech Define® pe care o folosim la Doctor SKiN are un sistem inovator de răcire controlat. Acest lucru permite țesutului să atingă temperatura optimă pentru a distruge celulele adipoase, fără a afecta zonele înconjurătoare.

 • Membrana Cool Gel Pad. Utilizarea obligatorie a Cool Gel Pad, o membrană impregnată cu gel rece, garantează siguranța maximă a pacientului și permite efectuarea de tratamente de criolipoliză cu cele mai bune rezultate, protejând în același timp pielea.

 • Calitate certificată. Dispozitivul CoolTech Define® respectă reglementările și standardele europene de sănătate și siguranță. De asemenea, acest dispozitiv are certificarea FDA, obținută doar pe baza dovezilor științifice rezultate în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile și a unor teste mai mult decât exigente.

La Doctor SKiN, lumea noastră ești TU!💚 De aceea, ne pasă de tine, de siguranța ta, de rezultatele pe care le obții. Mulți dintre clienții noștri nu vin la noi doar cu probleme faciale și corporale, ci și cu neîncredere în propriile forțe. 

Credem că toată lumea are dreptul să se simtă bine în propria piele. De aceea, promisiunea noastră este că în clinica noastră vei găsi cele mai eficiente dispozitive de sculptare facială și remodelare corporală, o echipă temeinic pregătită și ca de obicei, oferte permanente și prețuri prietenoase. 

Când îți dorești să te simți mai bine în pielea ta, te așteptăm la Doctor SKiN!

Programează-te acum la ☎️031 005.10.15 sau pe mail, pe adresa  contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Elimină bărbia dublă cu criolipoliza CoolTech Define”

Elimină bărbia dublă cu criolipoliza CoolTech Define - Doctor SKiN
Elimină bărbia dublă cu criolipoliza CoolTech Define
1.500 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin