Tanit aesthetic: redefinește-ți complet silueta

5.00 out of 5
(O recenzie client)

Câțiva centimetri în minus în zonele problematice și o piele întinsă pot face o diferență enormă oricând și pentru oricine! Slăbește în centimetri, scapă de grăsimea în exces, tonifiază-ți și definește-ți musculatura și estompează-ți celulita cu Tanit aesthetic! Dispozitivul folosește un mix unic de tehnologii inovatoare, pentru rezultate vizibile chiar după primele ședințe.

Tanit îți relaxează și răsfață corpul, acționând din interior spre exterior pentru a-ți sculpta și redefini silueta: cu 40% mai puțin țesut adipos, -5 cm în circumferință, +80% îmbunătățire a pielii, din punct de vedere textură și fermitate. Nu doare și nu are efecte secundare. Încearcă și tu mixul de tehnologii CBA (curent bioactive), lipolaser Dual Soft și puterea energiei mecanice!

100 lei2.000 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

De ce să alegi tratamentul de remodelare corporală Tanit aesthetic?

 • scădere în circumferință

 • reduce grăsimea localizată (pierdere volum corporal)

 • îmbunătățește aspectul celulitei

 • tonifiază și definește musculatura

 • întărește și “strânge” pielea lăsată, cu laxitate ușoară până la moderată

 • tratează țesuturile din interior spre exterior, fără a le deteriora

 • reduce edemul, durerea și inflamațiile (efect de wellness)

 • rezultate vizibile rapid, încă de la prima ședință

 • procedurile dispozitivului pot fi combinate cu tratamente personalizate

 • poate trata mai multe zone corporale simultan

 • accelerează refacerea țesuturilor

 • tratamentul confortabil, fără arsuri, fără durere și fără perioadă de recuperare

 • zero reacții adverse: îți răsfață & îți respectă organismul

 • mai multe probleme rezolvate printr-o singură procedură

 • eficacitate dovedită clinic.

Ce zone ale corpului îmi pot remodela cu Tanit aesthetic?

 • abdomen

 • brațe

 • flancuri

 • șolduri (mânerele dragostei)

 • linia sutienului

 • spate

 • picioare

 • coapse interioare și exterioare

 • fese.

Construit pe platforma tehnologică BIOsphere și dezvoltat de prestigiosul producător spaniol Novasonix, Tanit este un dispozitiv de remodelare corporală de ultimă generație, care face furori datorită rezultatelor superbe obținute pe sute de pacienți, atât în studii clinice cât și în clinicile de frumusețe din întreaga lume.

Echipamentul folosește o tehnică hibridă de conturare a corpului, menită să stimuleze și să activeze în mod natural metabolismul celular intern. Sistemul său de masaj rotativ Slaag 400, la care se adaugă stimularea mecanică externă pentru a crește fluxul sanguin, este utilizat împreună cu 4 tratamente estetice pentru rezultate care îți depășesc așteptările, vizibile după doar câteva ședințe de tratament.

Tanit aesthetic este tratamentul inovator care oferă o combinație exclusivă de tehnologii pentru conturarea și remodelarea siluetei: lipolaserul Dual Soft rece și curentul bioactiv sunt folosite sinergic cu puterea stimulării mecanice.
Beneficiile directe ale acestor tehnologii includ electropermeabilizarea țesuturilor, regenerarea și redensificarea pielii, reducerea țesutului adipos și fibros, îmbunătățirea circulației și a tonusului muscular, tratamentul celulitei și reducerea volumului acesteia.

Mai exact, dispozitivul reușește să producă o reactivare internă, stimulând metabolismul, eliminând toxinele și celulele adipoase în exces, dar și activând în exterior țesuturile, pentru a sculpta vizibil silueta.

Gama medicală Tanit aesthetic, pe lângă certificarea CE pe care o are, a primit și premiul IF DESIGN AWARD 2021 pentru categoria dispozitivelor medicale.

Cum funcționează Tanit aesthetic?

Producătorul spaniol Novasonix s-a remarcat grație inovațiilor tehnologice continue, dezvoltând un mix de propriu de tehnologii și anume: NSX Outside și NSX Inside, care vizează conturarea corpului, drenajul, lipoliza, regenerarea celulelor și întărirea pielii și musculaturii. Tehnologia “Outside În” este un sistem unic dezvoltat de către Novasonix, menit să stimuleze și să activeze în mod natural metabolismul celular intern. Este combinat cu sistemul de masaj rotațional Slaag Motion 400, care adaugă o stimulare mecanică externă, crescând astfel mobilizarea celulară și drenajul limfatic.

1. Metoda NSX Outside este concepută pentru a acționa asupra zonelor problematice din exterior și se bazează pe tehnologia 400 Slaag Motion, pe acțiunea de rotație biomecanică realizată de cele 45 de sfere rotative. Aceasta permite o viteză de până la 400 de rotații pe minut. Bioactivii Natural Sphere, potentați de cele 4 formule estetice, realizează un masaj profund ce activează microcirculația, combate retenția de lichide, reduce volumul celulelor adipoase, remodelează și tonifiază într-un mod 100% natural și, în același timp, estompează vizibil aspectul celulitei.

Tanit aesthetic: redefinește-ți complet silueta - Doctor SKiN

2. Metoda NSX ÎN implică acțiunea plăcuțelor de modelare 3D ce utilizează inovatoarea tehnologie patentată care combină lipolaserul Dual Soft cu CBA, curentul bioactiv. Lungimea de undă dublă a lipolaserului promovează în mod activ eliminarea grăsimii localizate datorită acțiunii sale lipolitice într-un mod natural, non-invaziv:

 • lipolaserul cu lungime de undă de 639 nm (lumină roșie) stimulează fotolipoliza și crește metabolismul celular;
 • lipolaserul cu lungime de undă de 830 nm (lumină infraroșie) foto-permeabilizează membrana celulelor de grăsime;
 • curentul CBA (curentul bioactiv) electropermeabilizează membrana celulară.

Efectele benefice ale tehnologiei NSX ÎN sunt numeroase, însă printre cele mai importante se numără efectul lipolitic, reducerea inflamației, creșterea masei musculare, combaterea flacidității pielii și creșterea producției de colagen, elastină și Acid Hialuronic.

Tanit este un tratament dublu cu o fază de stimulare mecanică care se efectuează în cabinet cu dispozitivul BIOsphere by Novasonix. Acesta este un sistem de masaj dermal-funcțional 100% natural, care combină tehnologia de lipolaser și infraroșu cu Bioactive Damped Current. Se aplică pe corp folosind capul revoluționar Slaag Motion, ale cărui 45 de sfere activează sistemul sanguin, oferind o oxigenare mai bună a țesutului pentru a stimula metabolismul lipolitic. Mișcarea sa de rotație, de la piele la mușchi, este drenantă, astfel că acțiunea sa de conturare elimină grăsimea localizată, combate celulita și stimulează creșterea masei musculare.

Un alt aspect al tratamentul Tanit constă în aplicarea a celor 4 formule estetice avansate, concepute special pentru a potența efectul Slaag Motion.

Mai exact, Tanit implică și o fază suplimentară de tratament care se efectuează acasă. Prin aplicarea produselor dedicate, cu concentrații mari de ingrediente active naturale ce acționează ca un purtător, pacienții se bucură de o îmbunătățire cu 50% a rezultatelor.

 • Active Body este o formulă estetică realizată prin tehnologia CBA, cu ingrediente active inovatoare nano-încapsulate care sporesc efectul plăcuțelor de modelare 3D.

 • Body Calming ameliorează durerile musculare și are proprietăți antiinflamatorii;

 • Body Shaping reduce grăsimea acumulată;

 • Anti Cellulite are o acțiune lipolitică și de netezire a celulitei

 • Body Slimming acționează inclusiv pentru fermitatea pielii.

La ce rezultate să mă aștept în urma tratamentului cu Tanit și de câte ședințe am nevoie ?

Cu peste 10 ani de experiență în inginerie și tehnologii emergente, experții de la Novasonix au expertiza necesară pentru a dezvolta propriile tehnologii din sectorul medico-estetic. Studiile clinice au fost susținute în colaborare cu medici prestigioși și specialiști în sănătate, pentru a obține cele mai bune proceduri și protocoale de tratament.

Tanit aesthetic permite personalizarea fiecărui tratament, în funcție de zonele vizate, având capacitatea să lucreze simultan. Tratamentul este 100% sigur, nedureros, nu provoacă arsuri sau efecte secundare, iar după finalizarea numărului necesar de ședințe, nu este nevoie de timp de recuperare.

La finalul unui protocol de tratament vei observa o scădere de până la 40% a țesutului adipos, vei pierde până la 5 cm din circumferința zonei tratate, iar pielea ți se va îmbunătăți cu aproximativ 80% din punct de vedere textură și fermitate.

Din fericire, primele rezultate se pot vedea chiar și după primul pachet de ședințe. De exemplu, dacă stratul adipos este consistent, poți pierde 3 cm în circumferință în zona abdomenului și 2 centimetri în zona aripioarelor (coapse exterior). Te bucuri și de o ameliorare vizibilă a celulitei și laxității pielii, pe ambele zone tratate.

Cu toate acestea, ține cont că organismul tău este unic și poate răspunde în mod diferit la tratament! De aceea, este important să respecți întregul protocol recomandat de experții Doctor SKiN și să încerci să adopți un stil de viață cât mai sănătos: mergi pe jos, bea minimum 2 – 3 litri de apă pe zi, urcă scările și alege să mănânci doar cât ai nevoie, eliminând dulciurile, produsele de tip fast food, sucurile de orice tip și alcoolul. Trebuie să ții cont că niciun tratament nu va da cele mai bune rezultate dacă te auto-sabotezi printr-o dietă nesănătoasă și sedentarism.

În general, sunt recomandate 12 – 15 ședințe, efectuate de 2 – 3 ori pe săptămână, dar numărul ideal de sesiuni de tratament pentru tine poate fi stabilit doar în urma evaluării corporale gratuite din clinicile Doctor SKiN.

Cât de sigur este tratamentul cu Tanit?

De fiecare dată, pacienții ne-au mărturisit că experiența lor cu Tanit & BIOsphere a fost plăcută și relaxantă. Tratamentul este complet nedureros și, chiar dacă este folosit lipolaserul, nu vei simți căldură sau arsuri în zonele abordate. De asemenea, nu necesită timp de recuperare.

Tehnologia folosită în construcția dispozitivului respectă și răsfață organismul. Tanit by Novasonix tratează țesuturile din interior spre exterior, fără a le deteriora. Procedura este non invazivă și nu are efecte adverse, fiind 100% sigură.

Singurele contraindicații sunt sarcinaalăptarea sau persoane cu așteptări nerealiste.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

1 recenzie pentru Tanit aesthetic: redefinește-ți complet silueta

 1. 5 out of 5

  Felicia

  O experienta placuta, relaxanta si complet nedureroasa!

Adaugă o recenzie

Tanit aesthetic: redefinește-ți complet silueta - Doctor SKiN
Tanit aesthetic: redefinește-ți complet silueta
100 lei2.000 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin