Tratament puncte negre, comedoane, coșuri

Tratament facial pentru puncte negre, comedoane, coșuri

Peelingul cavitațional cu ultrasunete este unul din cele mai inovative tratamente din domeniul frumuseții, cel mai nou tratament de curățare, care nu folosește produse chimice, foarte indicat dacă vă doriți o piele fără imperfecțiuni.

250 lei400 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Tratament puncte negre, comedoane, coșuri

Beneficii

 • curăță profund pielea: îndepărtează celulele moarte, punctele negre, comedoanele și impuritățile de pe față, gât, decolteu

 • face o exfoliere controlată

 • eliberează pielea combinată sau uleioasă de excesul de sebum, de bacterii și de toate imperfecțiunile

 • purifică tenul de reziduurile cosmetice

 • închide porii măriți

 • încetinește procesul de formare a ridurilor

 • reactivează circulaţia din zonă, prin stimularea producției de colagen

 • celulele se regenerează, obținem o mai bună oxigenare cutanată

 • oferă vitalitate și fermitate țesuturilor

 • îmbunătățește structura, tonusul și luminozitatea naturală a pielii

 • se obține un ușor efect de lifting facial

 • se stimulează metabolismul celular prin încălzirea țesuturilor

 • sunt atenuate petele cauzate de vârstă și de soare

 • în faze incipiente, elimină pungile de sub ochi și cearcănele

 • indicată începând cu perioada de pubertate, atât la fete cât și băieți

 • metodă sigură și prietenoasă

 • fără perioadă de recuperare

 • fără să irite

 • fără reacţii adverse

Ce este peelingul cavitațional cu ultrasunete?

Peelingul cavitațional cu ultrasunete este unul din cele mai inovative tratamente din domeniul frumuseții, cel mai nou tratament de curățare, care nu folosește produse chimice, foarte indicat dacă vă doriți o piele fără imperfecțiuni.

Din cauza expunerii directe la factorii agresivi externi dar și din cauza folosirii produselor de make-up, pielea de pe față are nevoie de curățare regulată. Din cauza demachierii si îngrijirii incorecte, periodic situația tenului se agravează și riscă să devină acneic. Este indicat ca curățarea tenului să se facă măcar o data pe lună – perioada biologică de regenerare a pielii și nu doar atunci când problemele sunt prea grave și vizibile.

Cosmetica clasică poate fi foarte stresantă pentru piele, are un efect foarte scurt și este capabilă să facă față doar problemelor minore și nu unui ten încărcat. Curățarea tenului prin tehnica peeling-ului cu ultrasunete este un tratament care se diferențiază mult de tratamentul clasic de curățare facială.

Peelingul cavitațional cu ultrasunete este un tratament de curățare eficient și deloc chinuitor, non-invaziv și non-abraziv, care se adresează tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor cu rozacee, acnee, hiperpigmentare, tenuri sensibile dar, mai ales, mature. Pentru că nu subțiază stratul epidermic, curățarea cu ultrasunete este printre puținele recomandate tenului sensibil, subțire și predispus la iritații, unde metodele agresive de curățare sunt contraindicate.

Prin peelingul cavitațional sunt îndepărtate toxinele produse de acarieni și alte asemenea impurități de pe piele; se efectuează o curățare a tenului în profunzime și totodată delicată, fără ca pielea să se înroșească sau să se umfle ca la o curățare tradițională, clasică a tenului.

Spre diferență de alte metode neplăcute de curăţare facială, peelingul cavitațional cu ultrasunete nu acționează prin aplicarea unor creme sau produse abrazive pe suprafața tenului ci se face cu ajutorul unei spatule cu ultrasunete, care emite vibrații și unde ce nu agresează tenul ci dimpotrivă stimulează regenerarea colagenului iar cu ajutorul acestei spatule care seamănă cu un instrument chirurgical, se extrag impuritățile și rezultă o curățare a tenului în profunzime.

Spatula cu ultrasunete reușește să curețe pielea în profunzime fără a fi agresivă: eliberează porii de murdărie, elimină coșurile și punctele negre și astfel se obține o piele luminoasă, impecabilă.

Spre deosebire de peelingul chimic, skin scrubber este un tratament de întreținere a tenului în orice anotimp inclusiv vara, când glandele sebacee secretă sebum în cantități mai mari.

Cum se aplică?

Peelingul cavitațional cu ultrasunete este un exfoliant neagresiv care se aplică cu ajutorul unui dispozitiv profesional special, denumit skin scrubber sau spatulă profesională cu ultrasunete. Spatula eliberează unde și vibrații către ten la o frecvență care nici măcar nu este percepută. Acest tratament facial nu doare absolut deloc și este foarte eficient.

Etapele acestui tratament sunt:

 • se face mai întâi demachierea

 • se aplică apoi un peeling enzimatic specific care se acoperă cu folie timp de 10 minute. Acesta permite atât exfolierea delicată cât și deschiderea porilor.

 • cu ajutorul spatulei cavitațional cu ultrasunete vor fi extrase punctele negre și eliminate celulele moarte; pielea este decongestionată, imperfecțiunile tenului sunt vizibil reduse, se favorizează cicatrizarea și închiderea porilor.

 • la final este aplicată o mască specifică tipului de ten

 • se face un masaj facial local prin care este aplicată crema de final

 • se aplică factor de protecție.

Aplicarea peelingului enzimatic facilitează respirația celulelor acționând ca și cum ar fi efectiv un “aspirator de impurități” fără să agreseze pielea, fără a ataca țesutul.

Ultrasunetele în combinație cu peelingul enzimatic potențează acțiunea de purificare.Deja după prima ședință, starea epidermei se îmbunătățește semnificativ. Rezultatele sunt atât de satisfăcătoare încât peelingul cu această nouă tehnologie este unul din cele mai cerute tratamente de curățare.

Cum funcționează?

Spatula profesională cu ultrasunete emite unde sonore care nu pot fi percepute de urechea umană. Aceste unde distrug partea superficială a țesutului celular fără însă a afecta straturile de dedesubt și activează sinteza de colagen și elastină. Astfel, printr-un proces complex non-iritant, se obține o curățare în profunzime a pielii, cu toate beneficiile fără însă a o afecta în vreun fel.

Tenul radiant se obține cu îngrijire specială. Dacă pe ten există și pete cauzate de vârstă sau de soare, cosmetologul va crește puterea peelingului cu ultrasunete astfel încât acestea să poată penetra mult mai în profunzime și, prin urmare, să regenereze cât mai eficient straturile de piele.

În funcție de cât de încărcat este tenul tău, este posibil să fie nevoie de o exfoliere mult mai serioasă și să ai nevoie de un peeling chimic.

Care e diferența dintre un peeling cavitațional cu ultrasunete și un peeling chimic?

Diferența cea mai importantă dintre aceste două tipuri de peeling este că se folosesc diferiți acizi în scop abraziv: acid glicolic, acid mandelic, acid cogic sau acid salicilic. Spre deosebire de gomaj care acționează mecanic, peelingul chimic dizolvă straturile pielii și elimină celulele moarte.

Peelingul chimic trebuie efectuat de un specialist pentru că, în cazul în care nu este aplicat în mod corespunzător, există riscul ca pielea să fie la final mult mai pătată. În cazul peelingului cavitațional cu ultrasunete nu se folosesc absolut deloc substanțe abrazive.

Metodă modernă de peeling, tratamentul este efectuat cu ajutorul unei spatule cavitațional cu ultrasunete de ultimă generație care vibrează și transmite ultrasunete către epiderm. Vibrațiile produse de către spatulă transmit curenți bioelectrici de înaltă frecvență care stimulează fibrele musculare cutanate și îmbunătățesc circulația sângelui dar și cea limfatică combătând formarea ridurilor și a altor semne de îmbătrânire.

Prin acțiunea acestor vibrații aplicate accelerat pe piele cu ajutorul spatulei are loc o stimulare mecanică prin care sunt îndepărtate blând celulele moarte de pe stratul cornos al pielii. Ulterior sunt slăbite legăturile dintre celulele cheratinizate și se accelerează astfel procesul normal de descuamare a pielii, care favorizează regenerarea și întinerirea pielii.

Undele sonore au 30.000 de pulsații pe secundă iar combinate cu apă penetrează în porii pielii și se induce dezintegrarea mizeriei, a punctelor negre și a celulelor moarte.

Acțiunea ultrasunetelor permite îndepărtarea celulelor moarte de pe piele dând un aspect mult mai luminos și reînnoit, iar prin vibrațiile emise de spatulă sunt scoase la suprafață comedoanele fără a le stoarce, iar astfel tratamentul este nu doar eficient ci și mult mai plăcut.

Peelingul cavitațional cu ultrasunete este un tratament complex prin care se reechilibrează funcțiile cutanate corecte și iar pielea este pregătită pentru un tratament estetic personalizat, pentru o mai bună absorbție a produselor aplicate ulterior. La final, se efectuează un masaj antistres foarte relaxant, cu o tehnică terapeutică personalizată. Tehnica de masaj pe care o folosim favorizează progresiv și delicat decontracturarea musculară. Întreaga procedură durează aproximativ 45 minute. Rezultatele vor fi vizibile a doua zi. După tratament, tenul este luminos, tonifiat, fără pungi și fără urme de oboseală.

Tratamentul este indicat inclusiv în caz de:

 • lentigo (pete de bătrânețe)

 • melasmă (pete) și hiperpigmentări

 • riduri

 • pierderi de tonus și de elasticitate

 • acnee.

Contraindicații:

 • dermatite, eczeme, afecțiuni micotice ale pielii, acnee acută

 • boli ale pielii

 • tensiune arterială crescută

 • zgârieturi, tumori, patologii infecțioase

 • sarcină și alăptare

 • dacă au trecut mai puțin de trei luni de la peelingul chimic

 • persoane cu așteptări nerealiste.

Spatula cu ultrasunete este complet contraindicată acelor persoane care doresc să nu aibă niciun semn post tratament. Rezultatul – temporar – de imediat după, poate arăta ca și cum vi s-ar fi „rașchetat” un strat de piele. Fiecare organism reacționează diferit și, oricât de atent ar lucra terapeutul, este imposibil să vă garanteze că, în urma acestui tratament, nu veți rămâne cu absolut niciun semn (semne care trec de la sine în câteva zile).

Peelingul cavitațional cu ultrasunete este cea mai eficientă metodă prin care obținem:

 • regenerarea cutanată profundă

 • stimularea colagenului pielii

 • eliminarea celulelor care blochează oxigenarea celulelor

 • uniformizarea culorii și a tonusului pielii tenului.

Cât durează o ședință și de câte am nevoie?

Acest tratament te poate ajuta să-ți cureți tenul de puncte negre dar, pentru rezultate stabile în timp, e foarte important să fie respectat numărul de ședințe indicat de specialistul Doctor SKiN și urmate instrucțiunile cu privire la întreținerea rezultatelor acasă.

În funcție de starea pielii, sunt recomandate 4 ședințe de peeling cavitațional cu spatula cu ultrasunete, la interval de 1 lună între tratamente, până când aspectul pielii se îmbunătățește în mod vizibil.

Tratament puncte negre, comedoane, coșuri - Doctor SKiN

În funcție de mărimea zonei tratate, de gradul de avansare a problemelor și de tipul de piele, pot fi necesare mai multe ședințe.
Rezultatele sunt cumulative, de aceea, este necesară respectarea planului de tratament. Pentru a menține rezultatele obținute cât mai mult timp se poate face apoi o ședință lunară de întreținere.

Pentru pielea cu probleme sau acnee este de dorit să te vadă întâi medicul dermatolog întrucât prin peelingul cavitațional cu ultrasunete noi nu tratăm cauza apariției pustulelor ci doar efectul.

În general, peelingul cavitațional cu ultrasunete poate fi făcut pe toate zonele corpului însă cele mai frecvente zone de tratament sunt fața, gâtul și decolteul.

Dacă tenul tău nu a mai beneficiat de ceva timp de un tratament facial de curățare și este destul de încărcat, îți recomandăm să iei în calcul un tratament facial complex, compus din mai multe proceduri precum curățarea tenului de puncte negre cu spatula cu ultrasunete, îndepărtarea stratului de celule moarte de la suprafața pielii cu microdermabraziunea Viora Pristine – considerată a fi Gold Standardul în materie, la nivel mondial – iar pasul 3, peelingul care poate fi făcut și vara întrucât nu provoacă fotosensibilitate, BioRePeel, care stimulează regenerarea pielii și formarea de țesut nou, cu aspect tânăr și luminos.

Acest tratament te poate ajuta să-ți cureți în totalitate tenul de puncte negre și celulele moarte, dar pentru rezultate stabile în timp e foarte important să fie respectate numărul de ședințe indicate de specialistul Doctor SKiN şi urmate instrucțiunile cu privire la întreținere.

În funcție de mărimea zonei tratate, de gradul de avansare a problemelor și de tipul de piele, pot fi necesare mai multe ședințe.

Dispunând de un aparat cu ultrasunete pentru ten, profesional, de ultimă generație, Doctor SKiN propune o abordare medicală, o soluție profesională rapidă, eficientă şi non-invazivă, prin care pielea este stimulată în profunzime și lăsată tonifiată, elastică și uniformă, ca și cum ți s-ar fi făcut o injecție de tinerețe.

Nu doar tenul tău va beneficia de un adevărat răsfățat ci întregul corp, pentru că la Doctor SKiN orice tratament facial este însoțit de un presodrenaj corporal cadou.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

9 recenzii pentru Tratament puncte negre, comedoane, coșuri

 1. 5 out of 5

  Raicu Ruxandra

  Dupa acest tratament pielea mea arata impecabil !. Este mai neteda, mai luminoasa mai ferma. Recomand !

 2. 5 out of 5

  Mihaela Bontas

  ușor dureros mi s-a părut prima oară, doar că mi-a dat dependentă, în combinație cu microdermabraziunea. Tenul arată atât de curat si proaspăt!
  In plus, doar aici primesc gratuit 60 minute întregi, de super răsfăț pentru corp, adică drenaj limfatic. Mă relaxează maxim!

 3. 5 out of 5

  Elena Begu

  Experienta placuta, personal amabil si profesionist! Am efectuat tratamentul Spatura curtre si rezulttele s-au vazut imediat tenul arata imediat mai curat, mai proaspat, mai luminos! Am primit gratuit ai un masaj de drenaj limfatic care m-a ajutat sa ma relaxez le toata durata procedurii.

 4. 5 out of 5

  Alexandrescu Stefania

  După tratamentul facial, fata este mai curată, luminata și hidratată. Experiența a fost una deosebita, cu un personal amabil.

 5. 5 out of 5

  Laura Stancu

  MINUNAT!

 6. 5 out of 5

  Maria

  Foarte eficientă această procedură de îngrijire facială si tratament (pentru a doua oară) ,tenului meu ii place plus efectul vizibil chiar mai repede in comparație cu descrierea standard de procedură (in caul meu).Cosmeto-terapeutul o minunăție de OM , foarte enciclopedic profesional.Mulțumesc!

 7. 5 out of 5

  Maria

  Da, într-adevăr, procedura este de efect, am recurs la această procedura ptr a doua oară si tenul arata mult mai bine si mai mult o minunăție de OM pe numele ei Larisa, foarte devotată profesional a avut grijă să-mi controleze fiecare por al pielii. Mulțumesc Larisa , si echipei de la receptie care ma ajutat cu programările.Felicitări sunteți minunați. Cât de curând revin la clinică.

 8. 5 out of 5

  Felicia

  Am facut aceasta procedura dupa microdermoabraziune, iar rezultatul a fost minunat. La 24 ore de la procedura tenul este luminos, moale, complet curatat de puncte negre si alte impuritati.
  Desi am mai folosit “spatula” in trecut (iar atunci experienta a fost dureroasa), de aceasta data disconfortul a fost zero. Recomand locatia din Fabrica de Glucoza fiindca fetele sunt foarte atente, grijulii, rabdatoare si preocupate sa ofere o experienta nedureroasa.

 9. 5 out of 5

  Alina Dinculita (proprietar verificat)

  După prima vizită în Centrul Skin Med Spa, pentru efectuarea Tratamentului pentru puncte negre, comedoane, coșuri, sunt mai mult decât încântată. Rezultatele se văd încă după prima ședință, abia aștept să revin pentru a doua, iar presodrenajul primit cadou m-a relaxat enorm. Trebuie să menționez ca cele 5 stele pe care le acord, i le datorez și Marei, care este absolut minunată! Am să revin pentru acest tratament dar și pentru altele.

Adaugă o recenzie

Tratament puncte negre, comedoane, coșuri - Doctor SKiN
Tratament puncte negre, comedoane, coșuri
250 lei400 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin